Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2489295 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga biz bu internet muhabbetine biraz fransız kaldık sanki  :bandit:
aynen ben bir kablolu neti biliyorum :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga hızlı düzelttin bu defa  :evillol:
hizimiza kimse yetişemez :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

iyi geceler @ZEKI abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

hizimiza kimse yetişemez :D
Sayemde hız kazandın  :evillol: :evillol: neyse takipteyim elbet yakalarım bir daha   :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 abi sabahları işe gidiyorken beslenme çantasını almayi unutma he aç kalırsın flen mazallah :biggrinking:

zulam sağlam @Tolga

Çevrimdışı Deniz

sen daha benle konuşmamışın @Deniz  :evillol: :evillol: uçak otobüs tren gemi her türlü yardımcı olurum arayın beni isteyim bağlarlar. thy nin çağrı merkezine eğitim verdim ben bi cacık olmaz onlardan
THY candır öyle deme adamlar ne desen tamam efendim diyor hiç tartışma yok :D..Ayrıca dediğin doğru herşey görevlinin elinde aslında işbankası benden kart aidatı kesmişti en yakın arkadaşımdan da önce ben aradım biraz sert çıktım inat etti ödemedi namussuz..İptal ettirecem dememe rağmen.Sonra arkadaş aradı bir yağ çekti 5 dkda hesabına yolladı :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

THY candır öyle deme adamlar ne desen tamam efendim diyor hiç tartışma yok :D..Ayrıca dediğin doğru herşey görevlinin elinde aslında işbankası benden kart aidatı kesmişti en yakın arkadaşımdan da önce ben aradım biraz sert çıktım inat etti ödemedi namussuz..İptal ettirecem dememe rağmen.Sonra arkadaş aradı bir yağ çekti 5 dkda hesabına yolladı :D

resimden az çok anlaşılmıştır belki neresi olduğu :D @Deniz

Çevrimdışı Abdullah

Bu kart aidatı işinden ben de mağdur oldum ya :akuma: bankayla bir yıldır uğraşıyorum alamadım nasıl alabilirim başka bir yolu var mı  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bu kart aidatı işinden ben de mağdur oldum ya :akuma: bankayla bir yıldır uğraşıyorum alamadım nasıl alabilirim başka bir yolu var mı  :alala:
Kaymakamlığa gidiyorsun tüketici hakem heyetine dilekçe veriyorsun sonra alıyorsun  :bandit: :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

arayıp diyceksin ki ben paşa paşa yatırıcam sizin kart aidatınızı kabul ediyorum ama sizde onun yerine bana bonus vericeksiniz o tutar kadar onlarda tamam dicek bonuslarını kullanıcaksın :D

Çevrimdışı TØLGA

zulam sağlam @Tolga
Galatasaraya sponsor olan şirkette calismam ben olsam ertesi gün basarim istifayi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

resimden az çok anlaşılmıştır belki neresi olduğu :D @Deniz
THY  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Galatasaraya sponsor olan şirkette calismam ben olsam ertesi gün basarim istifayi  :biggrinking:
Bekara karı boşamak kolay  :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

öyle olmuyo işte  :evillol: şuan prandellinin tazminatını ödemek için çalışıyorum

Çevrimdışı TØLGA

Bekara karı boşamak kolay  :bandit:
şaka yapioz laaa :D ohoooho öyle bisey olsa vodafone da gsli fbli kalmaz :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

öyle olmuyo işte  :evillol: şuan prandellinin tazminatını ödemek için çalışıyorum
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

ziyaretçi 30 olmuş

Çevrimdışı Abdullah

Kaymakamlığa gidiyorsun tüketici hakem heyetine dilekçe veriyorsun sonra alıyorsun  :bandit: :ok:
o uzun sürüyor ya yoruldum valla uğraşmaktan  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Yarın Demirsporun maçı var erken kalkim de havar durumuna göre bilet alim maratonda yer kalmıyor yoksa  :bandit:.İyi geceler :bye:

Çevrimdışı Abdullah

arayıp diyceksin ki ben paşa paşa yatırıcam sizin kart aidatınızı kabul ediyorum ama sizde onun yerine bana bonus vericeksiniz o tutar kadar onlarda tamam dicek bonuslarını kullanıcaksın :D
Abi bankayla ilişiğimi kestim zaten ben gideni kurtarmanın derdindeyim  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Yarın Demirsporun maçı var erken kalkim de havar durumuna göre bilet alim maratonda yer kalmıyor yoksa  :bandit:.İyi geceler :bye:
iyi geceler  :bye:

Çevrimdışı Serkan7738

Abi bankayla ilişiğimi kestim zaten ben gideni kurtarmanın derdindeyim  :bandit:

giden gider geçmiş olsun alamazsın :D

Çevrimdışı Abdullah

ziyaretçi 30 olmuş
Gün gelecek burada 100 ziyaretçi olacak  :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

iyi geceler deniz mesaim bitmesine 14 dk kaldı bende bi tarafım dona dona eve gidicem

Çevrimdışı Abdullah

giden gider geçmiş olsun alamazsın :D
Ama abi ücret kesilmeyecekti personelin işgüzarlığından mağdur oldum  :akuma:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe