Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2489292 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Efe

adama forumdan bilgi vermede

bu arada muhabet cafe ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum @Efe nin stad ile ilgili bilgileri ile telefon betonu etkili oldu galiba..

anında herkesi yığarım buraya abi sohbeti gören geliyor makara kukara  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

bu arada muhabet cafe ilk defa bu kadar kalabalik goruyorum @Efe nin stad ile ilgili bilgileri ile telefon betonu etkili oldu galiba..

bazen buraya yazıcaklarımı müşteriye söylüyorum bazende müşteriye söyleyeceklerimi buraya yazıyorum adamın birine fore kazıktan bahsetmiştim de telefonu kapatmıştı sonra uyarı falan aldım :D

Çevrimdışı TØLGA

onlar gelsin püskevit bile derizzzzz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

bazen buraya yazıcaklarımı müşteriye söylüyorum bazende müşteriye söyleyeceklerimi buraya yazıyorum adamın birine fore kazıktan bahsetmiştim de telefonu kapatmıştı sonra uyarı falan aldım :D
:kop: :kop: abi nasıl anlattın adama fore kazıkları merak ettim

Çevrimdışı murat

bilgisayarda okey oynamak için saatlerce girmeye çalışırdık.okey gen tr :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

sen nerde calisiyon abi tam olarak neyle ilgili :D arada canin sıkılırsa vereyim telefonu ara konusuruz :sevinc  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

onlar gelsin püskevit bile derizzzzz  :evillol:

bisccolata motto rondo daha saymayalım canım çekecek şimdi motto yedim bugün çok iyi tavsiye ederim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Abi stat başlığına yaz görmeyenler vardır  :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

sen nerde calisiyon abi tam olarak neyle ilgili :D arada ariyayim  :busted_cop:

şuan o riske giremem sabah söylerim :D

Çevrimdışı Abdullah

sen nerde calisiyon abi tam olarak neyle ilgili :D arada canin sıkılırsa vereyim telefonu ara konusuruz :sevinc  :busted_cop:
iyi fikir   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

bilgisayarda okey oynamak için saatlerce girmeye çalışırdık.okey gen tr :biggrinking:

mırc ta kız gibi girip bi ton erkek keklerdik windows 98 işletim sisteminde :D

Çevrimdışı ZEKI

ben formula 1 takipçisiyim küçüklüğümden beri bilgisayara duvar kağıdı yapmak için foto indirirdim cafeden.
resmin açılmasını beklerdim cafede net kaç hızındaysa o zamanlar :)
Bizim ITU nun internet saglayicisi vardi evden modemle baglanirdik o malum sesi bilirsiniz (bilin artik) sonra baglanir tam bir dosya indirecem Annem gelir "telefon acacam cik internetten".  Veya "sen internete giriyorsun telefon hep mesgul birisi arayacak olsa ulasamayacak" biz neler le ugrastik..

Abi biz geçen gün 37 kişi gördük bu daha az  :bandit:
Dogrudur benim uykum kactida ilk defa bu kadar gec takiliyorum, ben gunduzcu tayfayim

Çevrimdışı TØLGA

şuan o riske giremem sabah söylerim :D
bankacılarla konuşup duruyoruz ögrenciyiz para yok diyoruz hala kredi karti vermeye calisiyolar :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Serkan abiden inciler  :evillol: :evillol: abi ne çok malzeme varmış sende  :kop: :kop:

Çevrimdışı murat

yoksa o kız senmiydin :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

Bizim ITU nun internet saglayicisi vardi evden modemle baglanirdik o malum sesi bilirsiniz (bilin artik) sonra baglanir tam bir dosya indirecem Annem gelir "telefon acacam cik internetten".  Veya "sen internete giriyorsun telefon hep mesgul birisi arayacak olsa ulasamayacak" biz neler le ugrastik..
Dogrudur benim uykum kactida ilk defa bu kadar gec takiliyorum, ben gunduzcu tayfayim

@ZEKI  abi sen 146 dan da bağlanmışındır kesin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

ben o zamanlar çok bilgisayarla uğraşmazdım arkadaşlar girip sözde kız düşürmeye çalışırdı demek o kızlardan biri senmişsin  @Serkan7738  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

bankacılarla konuşup duruyoruz ögrenciyiz para yok diyoruz hala kredi kastivermeye calisiyolar :biggrinking:
kredi kasti o da güzel tolga böyle devam  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

şuan mesaideyim çağrı alıyorum az önce adamın birinden kart numarası ve son kullanma tarihi istedim dün akşam markette kullandım en son dedi :S
Abi kusura bakma ama ben sizin mesleğe fena uyuz oluyorum :evillol: :evillol:.Geçen gün aveayı aradım 20 dk uğraştım bir türlü bağlanamadı müşteri temsilcisine.Sonra kapattım 9 a bastım ingilizce bağlandım karşıdaki operatörün ingilizcesi bildiğin elementary soru soruyorum cevap veremiyor :D. Türkçe konuşalım istersen dedim çok sevinirim dedi 3 dkda hallettik işi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

tabi canım bide ince sesli arkadaş vardı ozamanlar telsimde arandıkça kontör kazanıyodun numaramızı verirdik ararlardı çok büyük dönem telefon paramızı bedavaya getirdik  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

ben o zamanlar çok bilgisayarla uğraşmazdım arkadaşlar girip sözde kız düşürmeye çalışırdı demek o kızlardan biri senmişsin  @Serkan7738  :kop:

:kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Abi kusura bakma ama ben sizin mesleğe fena uyuz oluyorum :evillol: :evillol:.Geçen gün aveayı aradım 20 dk uğraştım bir türlü bağlanamadı müşteri temsilcisine.Sonra kapattım 9 a bastım ingilizce bağlandım karşıdaki operatörün ingilizcesi bildiğin elementary soru soruyorum cevap veremiyor :D. Türkçe konuşalım istersen dedim çok sevinirim dedi 3 dkda hallettik işi  :kop: :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI  abi sen 146 dan da bağlanmışındır kesin  :evillol: :evillol:
146  :alala: anlamadim ama 293 lu santral numarasi vardi.. 128 k baglaniyorduk. sene 1993-1994 ler..

Çevrimdışı Serkan7738

bi tüyo vereyim ozaman bu tarz bi firmaya ulaşmak isteyipte ulaşamıyorsan BDK üzerinden şikayet yaz 15 dk içinde dönmek zorundayız yoksa ceza yiyoruz :D

Çevrimdışı TØLGA

kredi kasti o da güzel tolga böyle devam  :evillol: :evillol:
pofffffff  :ranting2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe