Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2489311 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Efe

ben stad başlığına geçiyorum  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga bu defa yakaladım seni öyle çaktırmadan düzeltmek yok  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı TØLGA

bi tüyo vereyim ozaman bu tarz bi firmaya ulaşmak isteyipte ulaşamıyorsan BDK üzerinden şikayet yaz 15 dk içinde dönmek zorundayız yoksa ceza yiyoruz :D
TTNET içinde oluyomu buuu ??abi sen nerde calisiyon adresss ver adressss  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

146  :alala: anlamadim ama 293 lu santral numarasi vardi.. 128 k baglaniyorduk. sene 1993-1994 ler..

internet paketi olmayanlar 146 yı çeviriyodu 56k modem üzerinden baya bi fatura geliyodu babadan dayak yiyodun falan

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Deniz

bi tüyo vereyim ozaman bu tarz bi firmaya ulaşmak isteyipte ulaşamıyorsan BDK üzerinden şikayet yaz 15 dk içinde dönmek zorundayız yoksa ceza yiyoruz :D
9 daha zevkli oluyor  :kop: :kop:..

+Helllllooooo My Name is x how can I help you,,
-Question..
+Mr. y can you repeat please
-İkimiz de Türkçe biliyorsak burda hava yapmaya gerek yok zorlamayim seni istersen daha fazla
+y bey nasıl yardımcı olmamı istersiniz  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

TTNET içinde oluyomu buuu ??abi sen nerde calisiyon adresss ver adressss  :sevinc

oluyo tabiki bütün telekominikasyon internet vb iletişimle ilgili bütün firmalarda geçerli ben 6 senedir bu işi yapıyorum önce şekerbankta başladım sonra yapıkrediye geçtim bi dönem istikbal tema vakfı turkcell superonline digitürk son olarak uçak bilet işlemleriyle ilgili bi çağrı merkezindeyim sabah hangi firma olduğunu söylerim  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevirmeli internet neydi ya öyle :evillol: .Googleye 3 dkda girerdi çubukların dolmasını beklerdik.Girip sitenin adını yazardık sonra işimiz biter bitmez ağı keserdik yazmasın diye  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

oluyo tabiki bütün telekominikasyon internet vb iletişimle ilgili bütün firmalarda geçerli ben 6 senedir bu işi yapıyorum önce şekerbankta başladım sonra yapıkrediye geçtim bi dönem istikbal tema vakfı turkcell superonline digitürk son olarak uçak bilet işlemleriyle ilgili bi çağrı merkezindeyim sabah hangi firma olduğunu söylerim  :evillol:
uçak larla isim olmuyor benim yaaa arardim serkan beyi baglayin bana serkan beyi diye :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

miles and smiles ise anlından öperim.Dünyada bak dünyada diyorum gördüğüm en iyi call center.Air France ile konuştum american airlines ile konuştum hiçbir THY nin ve M&S ın rakibi olamaz :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Serkan7738

-Question..
-İkimiz de Türkçe biliyorsak burda hava yapmaya gerek yok zorlamayim seni istersen daha fazla

valla çağrılarda bizim yaptığımız makarayı kimse yapmıyo siz hani acıyosunuzya yazık hep bağırıp çağırıyolar diye kaşarlaştık artık umrumuzda olmuyo çağrı merkezi elemanının elinde bütün yetkiler olur ama kullanmak senin ona nasıl davrandığına bağlı bazen bi kızlar arıyo eriyip bitiyorum şirketi üstüne yapasım geliyo bazende herif öyle bi konuşuyoki bilmiş bilmiş tüm enerjimi sömürüyo sistem bozuk diyoum sonra ara

Çevrimdışı Abdullah

valla çağrılarda bizim yaptığımız makarayı kimse yapmıyo siz hani acıyosunuzya yazık hep bağırıp çağırıyolar diye kaşarlaştık artık umrumuzda olmuyo çağrı merkezi elemanının elinde bütün yetkiler olur ama kullanmak senin ona nasıl davrandığına bağlı bazen bi kızlar arıyo eriyip bitiyorum şirketi üstüne yapasım geliyo bazende herif öyle bi konuşuyoki bilmiş bilmiş tüm enerjimi sömürüyo sistem bozuk diyoum sonra ara
:kop: :kop: adamına göre muamele

Çevrimdışı ZEKI

-Question..
Y bey sizin adiniz Deniz degilmi niye isminizi gizlediniz :D :D :d :kop: :kop: :kop:

yok yok bizimki 146 degildi.. o zaman evden atarlardi beni cunku 1 - 2 saat takilirdik. Gopher (onu da bilmezsiniz) googlein dedesi..dosya arardik. vs vs..

Çevrimdışı Serkan7738

miles and smiles ise anlından öperim.Dünyada bak dünyada diyorum gördüğüm en iyi call center.Air France ile konuştum american airlines ile konuştum hiçbir THY nin ve M&S ın rakibi olamaz :ok:

sen daha benle konuşmamışın @Deniz  :evillol: :evillol: uçak otobüs tren gemi her türlü yardımcı olurum arayın beni isteyim bağlarlar. thy nin çağrı merkezine eğitim verdim ben bi cacık olmaz onlardan

Çevrimdışı Serkan7738

Y bey sizin adiniz Deniz degilmi niye isminizi gizlediniz :D :D :d :kop: :kop: :kop:

yok yok bizimki 146 degildi.. o zaman evden atarlardi beni cunku 1 - 2 saat takilirdik. Gopher (onu da bilmezsiniz) googlein dedesi..dosya arardik. vs vs..

google ı ben adsl den sonra keşfettim site ismi alırdık arkadaşlardan bi lagaluga.com vardı sayko imam falan onları izlerdik :D

Çevrimdışı ZEKI

Gencler saat 2 olmus, benim bunye alisik degil
hepnize iyi geceler diliyorum muhabet harika idi.. kalin saglicakla..11-12 gibi bir aksilik olmazsa stadtayim...

Çevrimdışı Serkan7738

hepnize iyi geceler diliyorum muhabet harika idi.. kalin saglicakla..11-12 gibi bir aksilik olmazsa stadtayim...

iyi geceler abi her gece bekleriz

Çevrimdışı murat

ben uzun süre netbul kullanmıştım.

Çevrimdışı Abdullah

iyi geceler abi  :bye:

Çevrimdışı TØLGA

@Serkan7738 abi sabahları işe gidiyorken beslenme çantasını almayi unutma he aç kalırsın flen mazallah :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga biz bu internet muhabbetine biraz fransız kaldık sanki  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga hızlı düzelttin bu defa  :evillol:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe