2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4638889 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

4-5kez oynadi mi o?
Tam tembel teneke sabah erken antreman varmis diye takim degistirmis falan riportajinda soyluyordu
2 sefer ayagi kirilan topcu almayacan zaten
At olsa kafasina sikarlardi
daha fazla oynadı ama hep ilk çıkan oluyordu genellikle aç içerisinde en fazla  1-2 pozisyonda etkili oluyordu.Saman alevi gibi ha birde duran topları etkili kullanıyordu.

Defansa yardım sıfır , pres sıfır atak sonlandırma 10 üzerinde 2-3  oyun içinde sürekli kayboluyor.Ha bide maşallah tosun gibiydi kardeşim Adana kebabın gözüne gözüne vurmuş belli

Çevrimdışı mylife1903

daha fazla oynadı ama hep ilk çıkan oluyordu genellikle aç içerisinde en fazla  1-2 pozisyonda etkili oluyordu.Saman alevi gibi ha birde duran topları etkili kullanıyordu.

Defansa yardım sıfır , pres sıfır atak sonlandırma 10 üzerinde 2-3  oyun içinde sürekli kayboluyor.Ha bide maşallah tosun gibiydi kardeşim Adana kebabın gözüne gözüne vurmuş belli
Vurus teknigi super ama cocugun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vida' nın da akbaba transferi olduğunu düşünüyorum.
Malum alamamıştır ücretini, haber salmıştır menajerine.

Almaya niyeti olan kulüpte bonservisini al gel demiştir.
Bonservis alabileceğimizi düşünen var mı? (Belki 2-3 m euro)

Çevrimdışı tuncaboylu

Vurus teknigi super ama cocugun
Senin Raketçi Zenit'e gitmiş, kavuştunuz sonunda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Arkadaş bıktım yani ya.Yönetim ne yapar belli değil ? Amacı ne belli değil ? 1 gün kalmış 4 transfer lazım belli değil ? Kadro dışı adamlar ne olacak belli değil ? Şenol hoca teknik ekip neden böyle belli değil ?
Quaresma ile 2 haftadır ne konuşuyorlar ! Yok gitme falan mı diyorlar ya ? Tolgay Töre Orkan bunların halen soru işareti olmalarının nedeni nedir ya ? 15 maç kalmış alacaksın 14 galibiyet gideceksin Şampiyonlar Ligi'ne ya ! Tek plan bu olmalı 1 gün de kimi keseceksen keseceksin arkadaş bunun için.
Yok gitme yok para bırak yok istersen gitme ama gidebilirsin de falan ne bunlar ya.Başkan ne oldu bu hale geldi yazık.Mayıs ayında seçim var üstelik,ona rağmen böyleler.Ne yapacaksan yap ama yap yani.Kamp öncesinde de bunları yazdım 2 transfer geldi hemen acaba oluyor mu akıllandılar mı dedik ,ama görüyoruz ki değişen yok.

Çevrimdışı yoruk

Gece neler olmuş öyle  :alala: Daha yeni stoper değiştirmişken bir de Vida mı çıktı  :alala:

Roma, Domagoj Vida'yı gündemine aldı. (Sky Italia)

Roma, daha önce Inter'e de önerilen Domagoj Vida'yı transfer listesine aldı. (@DiMarzio)
Aha ! Vida da gitsin tam olsun.2-3 galibiyet alırız artık 10 maçta.

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar ben anlamıyorum bu olayları gs ile fark 5 yani 2 maç ve gsnin forvet yok şampiyonluk imkansız ama 2.lik bizim için çok önemli bence o yüzden tolgayı 2-3 e satıp kagawayı almak çok daha mantıklı ve 2.lik için önemli bir adım olur ama şuan herkeste bir boşvermişlik var bende bunu anlamıyorum yönetim sessiz taraftar bölünmüş işte dün gördük fb taraftarı 17. ne ıslık ne bişe bizim taraftarı anlamıyorum bu da insanın canını sıkıyor satın tolgayı alın kagawayı zaten pepe negro babel q7 gitti maaş bütcesi epey açıldı verin 3m getirin adamı ademde kanata kayar yada tek dos iki 8 numara gibi oynarız kanattada caner lens yada lens güven oynar bu kagawa hamlesi psikolojik olarakda çok önemli

Çevrimdışı mylife1903

Senin Raketçi Zenit'e gitmiş, kavuştunuz sonunda.

Ucuza kacti 10 milyon yuroya
Pepe vida falan bunu zorlayaydik keske de o aralar gitmek istemiyirdu

Çevrimdışı tuncaboylu

arkadaşlar ben anlamıyorum bu olayları gs ile fark 5 yani 2 maç ve gsnin forvet yok şampiyonluk imkansız ama 2.lik bizim için çok önemli bence o yüzden tolgayı 2-3 e satıp kagawayı almak çok daha mantıklı ve 2.lik için önemli bir adım olur ama şuan herkeste bir boşvermişlik var bende bunu anlamıyorum yönetim sessiz taraftar bölünmüş işte dün gördük fb taraftarı 17. ne ıslık ne bişe bizim taraftarı anlamıyorum bu da insanın canını sıkıyor satın tolgayı alın kagawayı zaten pepe negro babel q7 gitti maaş bütcesi epey açıldı verin 3m getirin adamı ademde kanata kayar yada tek dos iki 8 numara gibi oynarız kanattada caner lens yada lens güven oynar bu kagawa hamlesi psikolojik olarakda çok önemli
Türkiye'de ikinci olan takım, yanlış hatırlamıyorsam, 12 yıldır CL'ye katılamıyor.

İkincilik falan hesabıyla para harcamaya gerek yok, ona 3 ver buna 5 ver diye diye bu hale geldik.

Bu dönem bizim için fırsat, eldeki yüksek kontratlı adamların hepsini yollayıp ikinci bir feda başlamalı.

Yönetimin son 2 senede bozduğu maaş dengesi de tekrar sağlanmalı, senelik 1.5 milyon üzerinde maaş alan en fazla 2-3 adam kalmalı. (Ljaic, Burak ve belki biri daha)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi bitti. Bizimkiler transfere başladı. Vida iyi paraya gidiyor herhalde  :tabe:

Beşiktaş, Sassuolo'da kiralık olarak forma giyen Las Palmas futbolcusu 23 yaşındaki stoper Mauricio Lemos için transfer teklifinde bulundu. Transferin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. (via @DiMarzio)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Quaresmanın da gittiğini farz edersek Gökhan törenin hala takıma katılmamış olması yönetim ya da hocaya ağır küfür etmiş olmasını  gerektirir

Çevrimdışı mylife1903

Quaresmanın da gittiğini farz edersek Gökhan törenin hala takıma katılmamış olması yönetim ya da hocaya ağır küfür etmiş olmasını  gerektirir
Yoneticiye mi ne selam vermemis deniyor bir kadrodisi icin
Tore olabilir dusununce ona yapistirIlabilecek bir eylem

Bir tanesi icin de galiba tolga zengin benden once personelin parasini odeyin demis galiba

Bilemiyorum yani ikarus kirmizi gorse kaleye utku gececek

Çevrimdışı tuncaboylu

Yoneticiye mi ne selam vermemis deniyor bir kadrodisi icin
Tore olabilir dusununce ona yapistirIlabilecek bir eylem

Bir tanesi icin de galiba tolga zengin benden once personelin parasini odeyin demis galiba

Bilemiyorum yani ikarus kirmizi gorse kaleye utku gececek
Töre renklilerden biriyle anlaşmış muhtemelen.

Bak herifin sözleşmesi bitiyor 6 ay sonra, hiç bir takımla haberi çıkmıyor. Çoktan anlaştı muhtemelen.

Çevrimdışı mylife1903

Bak herifin sözleşmesi bitiyor 6 ay sonra, hiç bir takımla haberi çıkmıyor. Çoktan anlaştı muhtemelen.

Yapar mi?
Yapar

Çevrimdışı caner.eryigit

Sezon başı yazmıştım 6 ay snr Telekom’da terim le el sıkışırken görürüz.
Quaresma ikna etmeye çalışanda gitsin.
Mukavelesi devam eden oyuncuları üzerine bir de para verip gönderiyoruz bu işte bir terslik var

Çevrimdışı cursedofdragon

🔥Beşiktaş, Domagoj Vida için 7.5 milyon euro teklif eden Roma'dan 10 milyon euro istedi ve teklifi geri çevirdi.

🔸Levante ise Enzo Roco'ya talip oldu. Roco'nun takımdan ayrılma ihtimali yüksek.

Kevin N'koudou: Tottenham'da kalırsam forma giyme şansım az. Bu nedenle Beşiktaş'a gitmek istiyorum gereken kolaylığı gösterin
(Takvim)

Çevrimdışı f_madida

Kevin N'koudou: Tottenham'da kalırsam forma giyme şansım az. Bu nedenle Beşiktaş'a gitmek istiyorum gereken kolaylığı gösterin
(Takvim)

Kevin N'koudou Takvim'e cok ozel aciklamalar yapmis..  :evillol: :evillol:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar da pintilik olmaz. Adamın güncel değeri zaten 10 milyon euro  :money:

Beşiktaş, Roma'nın Domagoj Vida için yaptığı 7,5 milyon euro'luk teklifi reddetti.
Beşiktaş 10 milyon euro talep ediyor. (BiPSpor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş, Roma'nın Domagoj Vida için yaptığı 7,5 milyon euro'luk teklifi reddetti.
Sat sat sat

Çevrimiçi sEuL

🔥Beşiktaş, Domagoj Vida için 7.5 milyon euro teklif eden Roma'dan 10 milyon euro istedi ve teklifi geri çevirdi.

🔸Levante ise Enzo Roco'ya talip oldu. Roco'nun takımdan ayrılma ihtimali yüksek.

Vay anasini!

Nereden nereye...

Vida'yi 10 milyon Euro'ya satarsak uzulurum valla.

Adam dunya kupasi finalinde boy gostermis, elalem yeni yetme cocugu 11 milyon euro'ya satiyor.

Umarim Vida bu paralara satilmaz.

SON DAKİKA!

Serdar Ali Çeliker: Vida, Inter'de
(Lige+TV)

Serdar Ali Çelikler:
“Domagoj Vida; Inter'de."
“Quaresma vedalaştı; 850 bin Euro alıp gidecek."
“Oğuzhan, 7 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı."
“F.Bahçe, Tolgay için Alper + 2 milyon Euro önerdi."
“Adriano, Japonya ve Brezilya'dan kulüplerle görüşme halinde."(Life+ TV)

adamlar vaz geçer yazın bedava üstüne para alıp gider vida'da.

Çevrimdışı mylife1903

Serdar Ali Çelikler:
“Domagoj Vida; Inter'de."
“Quaresma vedalaştı; 850 bin Euro alıp gidecek."
“Oğuzhan, 7 milyon Euro'ya satışa çıkarıldı."
“F.Bahçe, Tolgay için Alper + 2 milyon Euro önerdi."
“Adriano, Japonya ve Brezilya'dan kulüplerle görüşme halinde."(Life+ TV)
Bi kadro yaz yahu

Etiketler: