arkadaşlar ben anlamıyorum bu olayları gs ile fark 5 yani 2 maç ve gsnin forvet yok şampiyonluk imkansız ama 2.lik bizim için çok önemli bence o yüzden tolgayı 2-3 e satıp kagawayı almak çok daha mantıklı ve 2.lik için önemli bir adım olur ama şuan herkeste bir boşvermişlik var bende bunu anlamıyorum yönetim sessiz taraftar bölünmüş işte dün gördük fb taraftarı 17. ne ıslık ne bişe bizim taraftarı anlamıyorum bu da insanın canını sıkıyor satın tolgayı alın kagawayı zaten pepe negro babel q7 gitti maaş bütcesi epey açıldı verin 3m getirin adamı ademde kanata kayar yada tek dos iki 8 numara gibi oynarız kanattada caner lens yada lens güven oynar bu kagawa hamlesi psikolojik olarakda çok önemli
Türkiye'de ikinci olan takım, yanlış hatırlamıyorsam, 12 yıldır CL'ye katılamıyor.
İkincilik falan hesabıyla para harcamaya gerek yok, ona 3 ver buna 5 ver diye diye bu hale geldik.
Bu dönem bizim için fırsat, eldeki yüksek kontratlı adamların hepsini yollayıp ikinci bir feda başlamalı.
Yönetimin son 2 senede bozduğu maaş dengesi de tekrar sağlanmalı, senelik 1.5 milyon üzerinde maaş alan en fazla 2-3 adam kalmalı. (Ljaic, Burak ve belki biri daha)
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi