2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4661759 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

DG Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "Beşiktaş’tan Fatih Aksoy ile temasımız var, takımımıza katmayı düşünüyoruz." (BeIN Sports)

kiralık verelim 1,5 yıllık ancak pişer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

kiralık verelim 1,5 yıllık ancak pişer.

kiralık vericeksek lig maçında en az 15 illk 11 başlama maddesi filan ekliyelim mümkünse

alıyorlar alıyorlar oynatmıyorlar sonra.

Çevrimdışı mellfred

kiralık vericeksek lig maçında en az 15 illk 11 başlama maddesi filan ekliyelim mümkünse

Kesinlikle.
yedekte bekleyecekse Sivas’ın soğuğunda beklemez en azından

Çevrimdışı tangaz

berezinski olur inşallah

berezinski vida mirin adri dörtlüsü taş gibi olur yaza da adriyi değiştiririz bu dörtlü uzun yıllar gider ki öyle de olmalı artık geri dörtlüyle çok oynadık 5 yıldır artık istikrar sağlamak gerek geride.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

doğru ama pek uygulanmıyor bu malesef

Çevrimdışı MUSTAFA_

berezinski olur inşallah

berezinski vida mirin adri dörtlüsü taş gibi olur yaza da adriyi değiştiririz bu dörtlü uzun yıllar gider ki öyle de olmalı artık geri dörtlüyle çok oynadık 5 yıldır artık istikrar sağlamak gerek geride.
Bizim istikrarımız oyuncuya gelen yüksek bonservise veya elimizin sıkışık olmasına kadar devam ediyor. Borç eriyip plan üstüne takım kurana kadar bu böyle devam eder...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ekrembaser

berezinski olur inşallah

Bu gidişle Şener olacak sağ bek

Çevrimdışı mellfred

berezinski olur inşallah

Sezon sonu cl’ye kalamazsak ilk fırsatta vidayı paketlerler

Çevrimdışı mellfred

Sivaslı daglısı soruşturmuşuz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fena oyuncu değil de habere kırmızı yiyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

önce şef skat ve ekibinin izlemesi lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Misal min 10 maç ilk 11 oynamazsa 500 bin tl gibi rakam verme şartı gibi bir şey olabilir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

valenci bathsuayiyi gönderiyormuş buraka alternatif olarak yada forveti çiftlemek için ideal bi isim

Hemen çökmek lazım.10 golden az atmaz kalan maçlarda. Yedek bile girse o sayıyı yakalar. Larin nedir ya? 1 değil 2 değil 3 değil. Beşiktaş seviyesinde aşama kaydedecek kalibrede futbolcu değil.Bu bathsuayiyi tekrar piyasa çıkartıp güzel paralara da satarız.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenol hocanın Beşiktaş'la serisi en fazla 5 maç.. 8'de 8, 10'da 10 gibi bi seri ile lige başlarsak belki bi ihtimal şampiyonluk muhabbeti yapılabilir. Kendi evimizde 9 maçımız var orada da 27 puanın altına inersek şampiyonluk falan hikaye olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben de oyle dusunuyom surpriz yumurta gelebilir. torino tolgay-ljajic takas olabilir.
Torino Tolgay'a bizden aldığı maaşı vermez.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdal Adali basina aciklamasinda Senol hocaya 3 yillik sozlesme teklif ettik demis.

Saka gibi. Mayis’ta secim varken yonetim nasil boyle bir teklif sunar. Baska isler mi donuyor yonetim-hoca arasinda.
Muhalifler hoca çok iyi, yönetim çok kötü diyip durmuyor mu sağda solda.

E onlara göre hoca iyiyse, yönetim değişse bile hoca ile devam edecekler demektir.

Sorun yok yani.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Medel yine mi duba gibi olmuş, bana mı öyle geldi?

Çevrimdışı tuncaboylu

4-5 milyon euro gibi bir paraya satarsak, Love'dan da 3 milyon euro kazansak baya temiz iş yapmış oluruz  :tabe:
Love'dan 3 milyon kaybetmeyelim de.

Çevrimdışı mylife1903

Muhalifler hoca çok iyi, yönetim çok kötü diyip durmuyor mu sağda solda.

E onlara göre hoca iyiyse, yönetim değişse bile hoca ile devam edecekler demektir.

Sorun yok yani.

Yonetime alip futbol sube sorumlusu yapsinlar hatta basketbolu da senol gunese baglasinlar

Çevrimdışı ALDENYX

Şenol hocanın Beşiktaş'la serisi en fazla 5 maç.. 8'de 8, 10'da 10 gibi bi seri ile lige başlarsak belki bi ihtimal şampiyonluk muhabbeti yapılabilir. Kendi evimizde 9 maçımız var orada da 27 puanın altına inersek şampiyonluk falan hikaye olur.

bence ilk önceliğimiz lig ikinciliğini alıp , duruma göre şampiyonluğa bakmak... 8*8 , 10*10  zor. buseneki lig atmosferi hiçbir takıma bu galibiyet serisini sunmaz.biz dörtte dört ile başlayabilsek çok şey değişir....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

@underworld nerelerde yahu yeraltı dünyasında takılıp kaldı mı naptı acaba  :alala:
üyeliği sonlandırıldı.

Çevrimiçi Necmi

berezinski olur inşallah

bence artık çok cazip teklif olmadığı sürece oyuncu satmamak gerekiyor
15+ teklif gelirse vida satılabilir. sistemli olarak yaşlanan oyuncuların yerine genç kaliteli oyuncu transfer etmek lazım
az ama öz transferlerle yürümek lazım her sene bir iki takviyeyle takımı hem genç hem diri tutarız

Çevrimdışı mellfred

Babele 6m’luk teklif var diye yazılmış
Aslı varsa gönderip brahimiye basılır o para her türlü

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Babele 6m’luk teklif var diye yazılmış
Aslı varsa gönderip brahimiye basılır o para her türlü
6 M ye brahimi almanın pek mümkünatı olmaz
porto salak değil bıraksın hadi serbest kalsa atlayacak kamyon dolusu kulüp var

Etiketler: