Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla bende öyle birşey bekliyorum herkes atlıyor hoca forvet eksiğim yok orta saha alınsın dediorta sahayı forvetten daha elzem görüyor. ama 6 değilde 8 alırlar gibi geliyor. Dorukhan var amadorukhan 6-8 oynayabiliyor. ama bir yeri baş mevkisi yapmak lazım. ben olsam dorukhanı sekize yatırır bir tane 6 alırımama 8 de oynayabilen türden
Devlet fetocu denetler gibi denetlesin ya da muhalif medya patronu denetler gibi denetlesin kulupleri
bence italyaya sıradan bir oyuncu için gitmemişdirben sağ bek için gittiğinide sanmıyorum eğer manyak bir bek değilseBaşkan bir şeyler çeviriyor ama bakalım göreceğiz.belkide ljajic in bonservisi içinde olabilir. alınması zor bir oyuncuysa başkan pazarlığa gider bu güne kadar öyle oldu hep.
Ne haberi taşımış ki? Bu maaş muhabbetleri mi?
devlet himmetçi₁ denetler gibi denetlerse at oynatır kulüpler. muhalif medya patronu nasıl denetleniyor muhalif medya patronu olmadığı için bilemedim
Oynatmayacaksak ki şimdiye kadar pek bi faydasını göremedik, bonservis almak ve maaş yükünden kurtulmak harika olur. 2 milyon euro bonservise fitim ben
biz tukaka ettik feneri ihya eder. ne gerek var ya adam gibi bir para öderler alırlar yada almazlardüşün fenerin arkayı toplasın hücuma top çıkaramıyorlar dikine oynayan orta saha oyuncusu veriyoruzadamları ligde tutsa külliyen zarar. fener küme düşecekse tolgay sözleşmesi bitene kadar otursun parasını ödeyelim sakınca yok.
kulüpten sızan haberleri onun sızdırdığı dedikodusu vardı. o nedenle kadro dışı bırakılmışdeniyordu. yemek yedi diye kadro dışımı bırakılır kesersin para cezası hayatının en pahalı yemeğini yemiş olur.hem haber sızdırıyordu hemde hocanın disiplinini bozuyordu sanırım. oynatılmadığı için sorun çıkarıyordu.hocanın otoritesini sağlamak için birilerini feda edeceklerdi işde tolgay love töre kellesi uçtu töre tolgay disiplinsizlikten love da hoca istemiyor diye. ama tolga neden onu anlayamadımalttan alta oyuncularımı karıştırıyordu neden birden bire kadro dışı kaldıyada ligde maça çıkmayıp utkuya bırakması kaleyi ipinin çekilmesine sebep olmuşda olabilir.
Fb tolgayla daha rahat duser be abiHerkes besiktas mi ismaelle falan kalecisiz sitatsiz sampiyon olsun
Serdal Adali basina aciklamasinda Senol hocaya 3 yillik sozlesme teklif ettik demis.Saka gibi. Mayis’ta secim varken yonetim nasil boyle bir teklif sunar. Baska isler mi donuyor yonetim-hoca arasinda.
neden olmasın sözleşme seçim sonrasına bırakılır.zaten istikrar sağlanması gerekiyor bir şekilde karar verecekler.bu sene ciddi ciddi şampiyonluk isteniyorsa ara taransfer döneminde aldıkları riskler bunu gösteriyorhocaylada sorunu çözmeleri gerekiyor. hocada rahatlamış görünüyor.
Ikinci devre gene palamutu verecez rakiplereHakemlere mukayet olsunlar kafiKasimpasa macinda kicindan penalti uydurdu herifBu cucu zaten komutla calisiyorBi de umit ile meler gs maclarina verilmesin kafiyetersiz₁ avcidan bisi olmaz 22. Hafta yakalayacaz allahin izniyle sonra vodafon arenade dugun yapacaz
rakiplerin durumu iç açıcı değil aslında biz iyi olur vurup geçersek dağılırlarama ilk 6 hafta önemli seri galibiyetler almamız gerekiyorzaten ilk 6 haftada alacağımız seri galibiyetle başakla aramızdaki puan farkını kapatırız zor maçları var onların
19 hafta 4 puana iner o fark abiBakalim serefli medya 101. Yil gibi11...8...5 diye sayacak mi
lig ikinci yarı zor geçecekkimin kimi yeneceği belli olmuyorşu anda görünen şampiyon olacak takımın 70 puanı göremeyeceğiama bizim hiç esneme şansımız yok sürekli vurup geçmek lazım70 puanda şampiyon olunsa 2 maçta puan kaybetme hakkın oluyor15 galibiyeti kesin görmeli ve puan kaybını rakibine karşı yapmamalı
Şampiyonluk 70’e gitse 44 puana ihtiyacımız var demektir. Bu da asgari 15 maç kazanmak ya da 14 galibiyet 2 beraberlik yapar 1 mağlubiyet hakkımız var O da Başak maçı olamamak zorunda Başağı mutlak yenmek zorundayız Olmaz olmaz. Ne ki çok zor
Geçen sezonun ilk 17 haftası itibariyle Başak 36Gs. 35Biz. 30 Puan yapmışız İkinci yarıda ise Başak 36Gs. 40 Biz. 41 Puan toplamışız Şampiyon 75 ile oldu Bu sezon geçen sezondan 4 puan gerideyiz Geçen sezon 71 ile bitirdik. geçen sezon Gs’yi hakemler güzel iteklediler yalnız, bu sezon oralara erişemezler Başak ekstra işler yapmaz biz de ciddiyetle asılırsak neden olmasın“bir umuttur yaşatan insanı” Ama zor işte