Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DG Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "Beşiktaş’tan Fatih Aksoy ile temasımız var, takımımıza katmayı düşünüyoruz." (BeIN Sports)
kiralık verelim 1,5 yıllık ancak pişer.
kiralık vericeksek lig maçında en az 15 illk 11 başlama maddesi filan ekliyelim mümkünse alıyorlar alıyorlar oynatmıyorlar sonra.
berezinski olur inşallahberezinski vida mirin adri dörtlüsü taş gibi olur yaza da adriyi değiştiririz bu dörtlü uzun yıllar gider ki öyle de olmalı artık geri dörtlüyle çok oynadık 5 yıldır artık istikrar sağlamak gerek geride.
Sivaslı daglısı soruşturmuşuz
valenci bathsuayiyi gönderiyormuş buraka alternatif olarak yada forveti çiftlemek için ideal bi isim
ben de oyle dusunuyom surpriz yumurta gelebilir. torino tolgay-ljajic takas olabilir.
Serdal Adali basina aciklamasinda Senol hocaya 3 yillik sozlesme teklif ettik demis.Saka gibi. Mayis’ta secim varken yonetim nasil boyle bir teklif sunar. Baska isler mi donuyor yonetim-hoca arasinda.
4-5 milyon euro gibi bir paraya satarsak, Love'dan da 3 milyon euro kazansak baya temiz iş yapmış oluruz
Muhalifler hoca çok iyi, yönetim çok kötü diyip durmuyor mu sağda solda.E onlara göre hoca iyiyse, yönetim değişse bile hoca ile devam edecekler demektir.Sorun yok yani.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şenol hocanın Beşiktaş'la serisi en fazla 5 maç.. 8'de 8, 10'da 10 gibi bi seri ile lige başlarsak belki bi ihtimal şampiyonluk muhabbeti yapılabilir. Kendi evimizde 9 maçımız var orada da 27 puanın altına inersek şampiyonluk falan hikaye olur.
@underworld nerelerde yahu yeraltı dünyasında takılıp kaldı mı naptı acaba
üyeliği sonlandırıldı.
Babele 6m’luk teklif var diye yazılmış Aslı varsa gönderip brahimiye basılır o para her türlü