2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4660692 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Savaş

fikstürümüz güzel.

Akhisarspor   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       BB Erzurum                              
Antalyaspor   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Bursaspor                              
Yeni Malatya   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Fenerbahçe                              
Kayserispor   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Konyaspor                              
Beşiktaş       v       Göztepe                              
Çaykur Rizespor   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Başakşehir                              
Sivasspor       v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Ankaragücü                              
Galatasaray   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Alanyaspor                              
Trabzonspor   v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Kasımpaşa
Akhisarspor   v       Beşiktaş     3                    
Beşiktaş       v       BB Erzurum    3                    
Antalyaspor   v       Beşiktaş    1                  
Beşiktaş       v       Bursaspor   3                           
Yeni Malatya   v       Beşiktaş    1                        
Beşiktaş       v       Fenerbahçe  3                          Kayserispor   v       Beşiktaş  1                      
Beşiktaş       v       Konyaspor   3                           
Beşiktaş       v       Göztepe     3                    
Çaykur Rizespor   v       Beşiktaş   3                 Beşiktaş       v       Başakşehir     3                     
Sivasspor       v       Beşiktaş    3              
Beşiktaş       v       Ankaragücü   3                       
Galatasaray   v       Beşiktaş   1                       
Beşiktaş       v       Alanyaspor   3                        Trabzonspor   v       Beşiktaş    0                       
Beşiktaş       v       Kasımpaşa  3

Tahminim; 40 puan yaparız. 26 da cepte var. 66 ile artık nerede olursak orada kapatırız.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisarspor   v       Beşiktaş     3                     
Beşiktaş       v       BB Erzurum    3                     
Antalyaspor   v       Beşiktaş    1                   
Beşiktaş       v       Bursaspor   3                           
Yeni Malatya   v       Beşiktaş    1                         
Beşiktaş       v       Fenerbahçe  3                          Kayserispor   v       Beşiktaş  1                       
Beşiktaş       v       Konyaspor   3                           
Beşiktaş       v       Göztepe     3                     
Çaykur Rizespor   v       Beşiktaş   3                 Beşiktaş       v       Başakşehir     3                     
Sivasspor       v       Beşiktaş    3               
Beşiktaş       v       Ankaragücü   3                       
Galatasaray   v       Beşiktaş   1                       
Beşiktaş       v       Alanyaspor   3                        Trabzonspor   v       Beşiktaş    0                       
Beşiktaş       v       Kasımpaşa  3

Tahminim; 40 puan yaparız. 26 da cepte var. 66 ile artık nerede olursak orada kapatırız.

geçen  sene 40 dan daha fazla toplardık aslında abuk sabuk puan kayıpları yaptık biraz.

70 puanı görmemiz lazım rakipler neler görücek bakmak lazım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Turgay Demir e göre Başkan la Umut Güner uçaktaymış. Bilgisi olan?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

dönüyorlardır  :alala: :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Abi benim guvendigim bi sayfa baskanin dun saat 7de dondugunu soylemisti. Turgay falan cok bos yapiyor..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yoruk

Burak ne zaman hazır olacak acaba ?

Şu 2 maç çift forvet ya da Güven kanat olarak oynadık mı acaba?

Çevrimdışı kyiv

Şampiyonluk yolunda en kritik maç Malatya deplasmanı olacak. O maçtan çıkacak 3 puan şampiyonluk demek. Başakşehir bizim yetişmemiz için gerekli puanları kaybedecek ondan zerre şüphem yok. Ancak biz 8-9 maçlık seri yapabilecekmiyiz önemli olan o. Sıkışacak maçlarımız olacak sonradan oyuna girenlerin katkısı gerekecek Larinle falan o maçları çevirmek imkansız. Talibi çıksa da biran önce satılsa.

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk yolunda en kritik maç Malatya deplasmanı olacak. O maçtan çıkacak 3 puan şampiyonluk demek. Başakşehir bizim yetişmemiz için gerekli puanları kaybedecek ondan zerre şüphem yok. Ancak biz 8-9 maçlık seri yapabilecekmiyiz önemli olan o. Sıkışacak maçlarımız olacak sonradan oyuna girenlerin katkısı gerekecek Larinle falan o maçları çevirmek imkansız. Talibi çıksa da biran önce satılsa.
Bir santrafor daha lazim abi
Mumkunse bi zenci tutup getirsinler
Aslinda loveboy da faydali olabilir sonradan girip ama baya bi guven kaybi yasatir taraftara
2-0 falan yapabilsek maclari sonradan giren loveboy kamyonla atar goller

İsmi Fenerbahçe ile anılan Tolgay Arslan, Mehmet Ekici'yi Instagram'da takibe aldı.

Çevrimdışı tangaz

İsmi Fenerbahçe ile anılan Tolgay Arslan, Mehmet Ekici'yi Instagram'da takibe aldı.

tolgayı göndermek için bir neden daha!

bizde oynayacak elemanda azcık vizyon olacak, bu tolgay efendi takip ede ede bu yetersiz₁ ekiciyi mi ediyormuş. tüüüü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

4-5 milyon euro gibi bir paraya satarsak, Love'dan da 3 milyon euro kazansak baya temiz iş yapmış oluruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu Tolgay ile Love gidince ağır şeyler yazıcam ceza alırım diye yazamıyorum!ispiyoncu seni...

Çevrimdışı ekrembaser

Şu Tolgay ile Love gidince ağır şeyler yazıcam ceza alırım diye yazamıyorum!ispiyoncu seni...

Ben de tolgay’a acayip kuruldum zaten sevmiyordum iyice nefret ettim

Çevrimdışı tangaz

geçen sene basına kapalı idmanda aile içinde kalacak olan caner talişka kavgasını basına servis eden kişi tolgaymış. bu ve benzeri şeyleri servis ediyormuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@underworld nerelerde yahu yeraltı dünyasında takılıp kaldı mı naptı acaba  :alala:

Çevrimdışı tangaz

4-5 milyon euro gibi bir paraya satarsak, Love'dan da 3 milyon euro kazansak baya temiz iş yapmış oluruz  :tabe:

bu gidişle vagnerden 500 bin bile kazanamayız en iyisi kadroda tutup kullanabildiğin kadar kullanacaksın

Çevrimdışı tangaz

valenci bathsuayiyi gönderiyormuş buraka alternatif olarak yada forveti çiftlemek için ideal bi isim

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Akhisarspor   v       Beşiktaş     3                     
Beşiktaş       v       BB Erzurum    3                     
Antalyaspor   v       Beşiktaş    1                   
Beşiktaş       v       Bursaspor   3                           
Yeni Malatya   v       Beşiktaş    1                         
Beşiktaş       v       Fenerbahçe  3                          Kayserispor   v       Beşiktaş  1                       
Beşiktaş       v       Konyaspor   3                           
Beşiktaş       v       Göztepe     3                     
Çaykur Rizespor   v       Beşiktaş   3                 Beşiktaş       v       Başakşehir     3                     
Sivasspor       v       Beşiktaş    3               
Beşiktaş       v       Ankaragücü   3                       
Galatasaray   v       Beşiktaş   1                       
Beşiktaş       v       Alanyaspor   3                        Trabzonspor   v       Beşiktaş    0                       
Beşiktaş       v       Kasımpaşa  3

Şenol hoca ile  sene de en iyi zamanımızda bile 4 maçtan fazla galibiyet serisi yapamadık. iyimser tahminim 36 puan yaparız çok çok.  Başak alıp götüremezse gs kopmaz. 3. oluruz. başak alır gider gs koparsa 2. lik şansımız var. Fikstürde garanti 3 puan alacağımız 3 maç var. Diğer zayıf takımlarla çoğu deplasman o maçların sonucun takımın ilk maçlarda ne yapacağına havasına bağlı oralardan 3 puan çıkarırsak hepsinden 36 puanı yakalayabiliriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

DG Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "Beşiktaş’tan Fatih Aksoy ile temasımız var, takımımıza katmayı düşünüyoruz." (BeIN Sports)

Çevrimdışı ekrembaser

valenci bathsuayiyi gönderiyormuş buraka alternatif olarak yada forveti çiftlemek için ideal bi isim

Yıllık 4 milyon euroymuş maaşı Valencia’da

onu aldık mı başka santrafor almamak lazım 1 tane olması lazım :)

Yedeği güven,umut nayir olmalı :)

Çevrimdışı tangaz

yarım sezon 2 verilir buna ben fitim

Çevrimiçi levitate

geçen sene basına kapalı idmanda aile içinde kalacak olan caner talişka kavgasını basına servis eden kişi tolgaymış. bu ve benzeri şeyleri servis ediyormuş.
lanet federaller
bipbipbupbup

Etiketler: