maaşlar konusu zaten ayyuka çıkmış kalkıp ne ben ne de başka biri belge koyamaz bu konuda biz kulübün mali müşavirimiyiz ki bu belgelere ulaşabilelim? sonra olmayanı var gibi gösteriyorsun örneğin her mesajın yönetim eleştirisi diyorsun sırf bugün kaç tane transfer önerisi mesajım var. geçen de talişkayı vidayı pepeyi hatta gomez dışında herkesi gömdüğümü ileri sürerek gene olmayanı var gibi gösteriyordun. algı oluşturuyorsun abi, hiç kendi yaptıgını biz yapıyormuşuz gibi gösterme. şu an yaptığın şeye mobbing deniyor hatta.
seninle tartışmıyorum son sözümü söyledim. ister mobbing de ister algı de
burda kural kitabı yönetimi belgesiz suçlayamazsın diyor. ayyuka çıkmış dediğin şey sen bahsediyorsun
kimsenin konuştuğu yok sosyal medyada dolaşıyorum sabahtan beri tek bir mesaj görmedim
gereksiz anlamsız sürekli tekrarlıyorsun. nesini tartışıyorsun benimle onuda anlamıyorum
belge sun dedim sunamam diyorsun bende o zaman susacaksın diyorum bu kadar basit.
bak sosyal medyada neyle uğraşıyorlar
https://twitter.com/Besiktas10line/status/1082222742403993600senin yaptığını yapmıyorlar tam tersi algı kasmaya çalışanlara tepki veriyorlar.
sen ise bu basın soytarılarına hizmet ediyorsun sonrada ayyuka çıkmışmış
sen sürekli bahsettiğinde ayyukamı çıkmış oluyor.