iyide adam 100bin için mi ihtarname gönderdi? 100bin dediğin pepenin anca haftalığı oluyor. nasıl inanıyorsunuz buna? adamın alacaklarını ihtarname sonrası ödüyorsun hala yanım ağrıyor demeye devam etmiş sonra srdal adalı gitmiş ne düşünüyorsun demiş babam da zaten hasta ben gideyim demiş. o anda da alacak 100bin miş o açıklanmış o ihtarnamede durduk yere mi geldi haftalık alacak için mi gönderdi pepe?
kim diyor ihtarname gönderdiğini basınmı.
dedim ya basının laflarına inanmıyorum ihtarname gönderilmişde ödenmiş peki o zaman 100 bin euro
neden ödenmemiş ihtarname gönderdi haberiyle sözleşme fesih haberi arasında 3 günmü var.
parasını ödeyip 100 bin euro kalsınmı dediler.
dediğim gibi basın haberine sallamam benim için geçerli olan kap açıklamasıdır. Kulübün resmi açıklaması.
bu güne kadar giden hiç bir oyuncunun tek kuruş alacağı var diye gündem olmadı. gidenlerde sorun yok
lafa geldimi futbolcu alacakları var. negredoda gitti kaç para alacağı vardı. kim gittide böyle bir laf çıktı ortaya
dediğim gibi kimsenin parası günü gününe ödenmiyordur bunu iddia etmiyorum ama iki ayı geçen alacak olduğunuda sanmıyorum
öyle olsaydı şu anda tolgay serbest kalmak için müracat ederdi kulüple bağları kopmuş kadro dışı fenerle anlaşmış
arkasına bakmadan gider. love da öyle bunların böyle durumu olsa anında kullanırlar törede kullanır.
ve bunları renkliler havada kapar. biz ne kadar rahatız tolgay için 5 m istiyoruz.
bence uydurma haberlere inanmak yerine olayları takip edin. yaşananlar hiçde olayların böyle olduğunu söylemiyor