2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4664165 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

orkan çağrıldı diye biliyorum

niye kampta değil abi? orkandan ne köy olur ne kasaba tembel o çocuk idman sevmiyor ikinci ligde bile oynayamadı. hatunun tekiyle tatil fotosu vardı 2 gün önce tatlı tatlı bakıyorlardı araya kalp resmi de koymuşlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

niye kampta değil abi? orkandan ne köy olur ne kasaba tembel o çocuk idman sevmiyor ikinci ligde bile oynayamadı. hatunun tekiyle tatil fotosu vardı 2 gün önce tatlı tatlı bakıyorlardı araya kalp resmi de koymuşlar.

katılıyorum orkana ısınamadım bende.futbolcu tipi yok.

Çevrimdışı tangaz

Geçen ekşi'de birine "paralar nerede diye soran milyonlarca kişiye cevap vermiyor Fikret Orman" yazmış.

Mevcut borcun Faize gitmiş olabilir mi dedim? "Öyleyse çıkıp söylesin, faizden bahsettiyse salağım diyeceğim" diye cevap verdi.

Alttaki linki yolladım.

https://www.ajansbesiktas.com/fikret-orman-paralar-nerede-sorusuna-cevap-verdi-6-sene-boyunca-ne-kadar-harcama-yapi-34796h.htm

Divan kurulunu bile takip etmeyen adamlar paranın hesabını soruyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece oralara gitmedi onur, mitroviç negredo love lens gibi sezer gibi dany gibi bir dünya gereksiz harcamayı hesaba katmalıyız bu adamlara yapılan yatırım ve bu ödemeler nedeniyle ödenemeyen ana para borçlar ve onların faizlerini bileşke olarak düşünmeliyiz. bu kadar tefe tüfe borcun varken kalkıp quaresma varken lense 20 milyon yuro yatırım yapıyoruz sırf lens harcaması borcuna 150 milyon tele ekliyor daha kötüsü sonra düşüş de yapamıyorsun borçta ve borç büyümesini hormonlamış oluyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı yoruk

Orkan olmaz arkadaşlar.Yeteneği var ama mental olarak çok zayıf gibi görünüyor.
Orkan-Utku-Fatih.Umudu kesmek üzereyim.Bu devre yine kadroya giremezse Oğuzhan Aydoğan da aynı olacak.

Her genç oyuncu için hep aynı şeyler yazılıyor.Olmuyor işte yani.Romantiklik yapmaya gerek yok

Çevrimdışı tangaz

lens gibi ne gereği vardı transferleri borcumuzu en az 500 milyon tele arttırmıştır

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum orkana ısınamadım bende.futbolcu tipi yok.

verdiği eski bi röportaj var almanyada idmandan kaçarmış buraya gelince başta isteksizmiş antepe sonra bakmış fitbolculuk bu ülkede yan gelip yatma yeri sonra pek bi sevmiş ülkeyi.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Necmi

iyide adam 100bin için mi ihtarname gönderdi? 100bin dediğin pepenin anca haftalığı oluyor. nasıl inanıyorsunuz buna? adamın alacaklarını ihtarname sonrası ödüyorsun hala yanım ağrıyor demeye devam etmiş sonra srdal adalı gitmiş ne düşünüyorsun demiş babam da zaten hasta ben gideyim demiş. o anda da alacak 100bin miş o açıklanmış o ihtarnamede durduk yere mi geldi haftalık alacak için mi gönderdi pepe?
kim diyor ihtarname gönderdiğini basınmı.
dedim ya basının laflarına inanmıyorum ihtarname gönderilmişde ödenmiş peki o zaman 100 bin euro
neden ödenmemiş ihtarname gönderdi haberiyle sözleşme fesih haberi arasında 3 günmü var.
parasını ödeyip 100 bin euro kalsınmı dediler.
dediğim gibi basın haberine sallamam benim için geçerli olan kap açıklamasıdır. Kulübün resmi açıklaması.
bu güne kadar giden hiç bir oyuncunun tek kuruş alacağı var diye gündem olmadı. gidenlerde sorun yok
lafa geldimi futbolcu alacakları var. negredoda gitti kaç para alacağı vardı. kim gittide böyle bir laf çıktı ortaya
dediğim gibi kimsenin parası günü gününe ödenmiyordur bunu iddia etmiyorum ama iki ayı geçen alacak olduğunuda sanmıyorum
öyle olsaydı şu anda tolgay serbest kalmak için müracat ederdi kulüple bağları kopmuş kadro dışı fenerle anlaşmış
arkasına bakmadan gider. love da öyle bunların böyle durumu olsa anında kullanırlar törede kullanır.
ve bunları renkliler havada kapar. biz ne kadar rahatız tolgay için 5 m istiyoruz.
bence uydurma haberlere inanmak yerine olayları takip edin. yaşananlar hiçde olayların böyle olduğunu söylemiyor

Orkan olmaz arkadaşlar.Yeteneği var ama mental olarak çok zayıf gibi görünüyor.
Orkan-Utku-Fatih.Umudu kesmek üzereyim.Bu devre yine kadroya giremezse Oğuzhan Aydoğan da aynı olacak.

Her genç oyuncu için hep aynı şeyler yazılıyor.Olmuyor işte yani.Romantiklik yapmaya gerek yok

bu isimleri bende katılıyorum.

Yerli isimleri avrupadan almak lazım FEDA döneminde yaptığımız gibi.

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/omar-elabdellaoui/profil/spieler/121404

bu çocukta iş görür sağbekte komşuda stajını da yapmış uyum sorunu da yaşamaz yemekler bağırsaklara dokunmaz  :D

Çevrimiçi Necmi

valla bende yılmaz vuralın Beşiktaşa geri döndü açıklamasını okudum kamptamı değilmi bilmiyorum
orkan için benimde bir ümidim yok aslında.  ben umut nayır konusunda ümitliyim. büyük hata ettik onu bursaya vermekle

bu çocukta iş görür sağbekte komşuda stajını da yapmış uyum sorunu da yaşamaz yemekler bağırsaklara dokunmaz  :D

rafael gelsin bu geleceğine :D

Çevrimdışı levitate

abi yeni stoperimizi incelesen bi nasıl olucak sence :D
bipbipbupbup

Thierry Henry: "Beşiktaş Pepe gibi bir dünya yıldızını nasıl ücretsiz olarak yolladı, anlamış değilim. Eğer biraz daha bekleselerdi resmî teklif yapacaktık. Ama şu an ücretsiz olarak kadromuza katmak üzereyiz."

Çevrimdışı tangaz

abi yeni stoperimizi incelesen bi nasıl olucak sence :D

mirin mi?

ben ümitliyim o çocuktan gördüğüm kadarıyla temaslı oynuyor biraz risklidir bölesi penaltı veya yay çevresi faul yapabilir ama yıldırırda santraforları. ilk izlenim olumlu kamptaki hal ve tavırları da pozitif bir maçta da seyredelim daha net konuşuruz sonra.

valla bende yılmaz vuralın Beşiktaşa geri döndü açıklamasını okudum kamptamı değilmi bilmiyorum
orkan için benimde bir ümidim yok aslında.  ben umut nayır konusunda ümitliyim. büyük hata ettik onu bursaya vermekle

buna da katılıyorum umut nayir vermemiz lazımdı.

mirin mi?

ben ümitliyim o çocuktan gördüğüm kadarıyla temaslı oynuyor biraz risklidir bölesi penaltı veya yay çevresi faul yapabilir ama yıldırırda santraforları. ilk izlenim olumlu kamptaki hal ve tavırları da pozitif bir maçta da seyredelim daha net konuşuruz sonra.

hızlı olması zaman zaman yerini boşaltması azcık sakar olması penaltı yaptırması ve önde basması tosic vol2 :D

Çevrimdışı Akil Emre

Thierry Henry: "Beşiktaş Pepe gibi bir dünya yıldızını nasıl ücretsiz olarak yolladı, anlamış değilim. Eğer biraz daha bekleselerdi resmî teklif yapacaktık. Ama şu an ücretsiz olarak kadromuza katmak üzereyiz."
Tam bir uzmanlık sorusu , hem sadece 100 bin borcumuz var hem de dünyada herkesin bildiği Pepeyi ücretsiz bırakıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Biz de anlamadik

Çevrimdışı tangaz

ooo yönetimin üstüne bi kürek de tieri hanri atmış

Çevrimdışı mylife1903

mirin mi?

Rakibi cok kabul etmiyoruz biz abi faul falan yaoar ama uzak noktalarxa olur ayni buraq evladimisin az ofsaytr dusecegi gibi

Etiketler: