2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4663147 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Quaresma Lens'ten önce zam aldı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oo ailemizin hafiyesi iş başında  :D

olsun onun yüzünden aldı kontratı kaparken azizin gazına geldi başkanımız

zincirleme reaksyon :)
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 16:40:08 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

abi o ihalesiz kiraya verdiğimiz otoparkın işleticisi şirketin ortağı da mahmutyazıcıoğllugillerdenmiş
amma büyüttünüz o otoparkı sanki taksim mecidiyeköy kadıköy eminönü gibi biryerde otopark.iş merkezinin çok fazla olmadığı etrafı konutlarla dolu  hepsinin kendi otoparkı olan karşı çaprazında üniversitenin otoparkının bulunduğu merkezi olmayan geçiş yolu üstünde biryer.ihaleye çıkılsa kapıda onlarca kişi olacağınımı sanıyorsunuz.bu haber ilk geldiğinde ve miktar söylendiğinde güzel anlaşma demiştim.o otoparka girmişliğim var bedavaydı ve yinede boştu.birileri dediğiniz gibi kaymak yemeye niyetlendiyse kocaelindevyerel bir gazeteye ilan verip ihale açabilir bunun 3 te birinede götürdü o otoparkı.fb nin bu şekilde konduğu bir arazi vardı hatırlarsınız.Türkiyede ihale bir formalitedir ihaleyi öyle bir ayarlarsınızki o ihaleye girebilecek tek firma olur .

Çevrimdışı yoruk

İSİ neymiş ? Ben bir İSO bilirim o kadar. :D

Çevrimdışı tangaz

amma büyüttünüz o otoparkı sanki taksim mecidiyeköy kadıköy eminönü gibi biryerde otopark.iş merkezinin çok fazla olmadığı etrafı konutlarla dolu  hepsinin kendi otoparkı olan karşı çaprazında üniversitenin otoparkının bulunduğu merkezi olmayan geçiş yolu üstünde biryer.ihaleye çıkılsa kapıda onlarca kişi olacağınımı sanıyorsunuz.bu haber ilk geldiğinde ve miktar söylendiğinde güzel anlaşma demiştim.o otoparka girmişliğim var bedavaydı ve yinede boştu.birileri dediğiniz gibi kaymak yemeye niyetlendiyse kocaelindevyerel bir gazeteye ilan verip ihale açabilir bunun 3 te birinede götürdü o otoparkı.fb nin bu şekilde konduğu bir arazi vardı hatırlarsınız.Türkiyede ihale bir formalitedir ihaleyi öyle bir ayarlarsınızki o ihaleye girebilecek tek firma olur .

doğru

ama bu şekilde yapınca işte ülkenin yansıması oluyoruz. herkes 20 verirken kardeşin  30 verir çıkar göğsünü gerersin ama ortada iddia var kardeşin ortakmış deniyor hayır yok diyor sonra şirket kuruluş tic.sic. gazetesi yayınlanıyor bir bakıyorsun kardeşi ortak çıkıyor. mesele rakam değil ki.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Enzo

Oguzhan gitsin ya. Roma madem istiyor onlara verelim Oguzhan'i biz de Karsdorp'u alalim iste kafa kafaya mis gibi is.

Çevrimdışı Enzo

Reis niye kendi aranizda polemige giriyonuz yillardir su sikintiyi bi cozemedik elalemden daha cok kendi icimizde birbirimize bu kadar yukseliyoruz. Ikiniz de Besiktasli degil misiniz gerek yok bunlara forumu 2-3 gun once twitterdan kesfedip geldim gerek yok boyle polemige girmeyin birbirinizi uzmeyin

Çevrimiçi murat

doğru

ama bu şekilde yapınca işte ülkenin yansıması oluyoruz. herkes 20 verirken kardeşin  30 verir çıkar göğsünü gerersin ama ortada iddia var kardeşin ortakmış deniyor hayır yok diyor sonra şirket kuruluş tic.sic. gazetesi yayınlanıyor bir bakıyorsun kardeşi ortak çıkıyor. mesele rakam değil ki.
Bence burada ortağın kiracının vs kim olduğu önemli değil şartlar uygunmu?beşiktaşın zararı varmı?bunlara bakılmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Thierry Henry: "Beşiktaş Pepe gibi bir dünya yıldızını nasıl ücretsiz olarak yolladı, anlamış değilim. Eğer biraz daha bekleselerdi resmî teklif yapacaktık. Ama şu an ücretsiz olarak kadromuza katmak üzereyiz."
Pepe'nin aylığı 500 bin Euro, ne kadar bekleyecektik de ne kadar teklif yapacaklardı.

Çevrimdışı Necmi

maaşlar konusu zaten ayyuka çıkmış kalkıp ne ben ne de başka biri belge koyamaz bu konuda biz kulübün mali müşavirimiyiz ki bu belgelere ulaşabilelim?  sonra olmayanı var gibi gösteriyorsun örneğin her mesajın yönetim eleştirisi diyorsun sırf bugün kaç tane transfer önerisi mesajım var. geçen de talişkayı vidayı pepeyi hatta gomez dışında herkesi gömdüğümü ileri sürerek gene olmayanı var gibi gösteriyordun. algı oluşturuyorsun abi, hiç kendi yaptıgını biz yapıyormuşuz gibi gösterme. şu an yaptığın şeye mobbing deniyor hatta.
seninle tartışmıyorum son sözümü söyledim. ister mobbing de ister algı de
burda kural kitabı yönetimi belgesiz suçlayamazsın diyor. ayyuka çıkmış dediğin şey sen bahsediyorsun
kimsenin konuştuğu yok sosyal medyada dolaşıyorum sabahtan beri tek bir mesaj görmedim
gereksiz anlamsız sürekli tekrarlıyorsun. nesini tartışıyorsun benimle onuda anlamıyorum
belge sun dedim sunamam diyorsun bende o zaman susacaksın diyorum bu kadar basit.
bak sosyal medyada neyle uğraşıyorlar
https://twitter.com/Besiktas10line/status/1082222742403993600
senin yaptığını yapmıyorlar tam tersi algı kasmaya çalışanlara tepki veriyorlar.
sen ise bu basın soytarılarına hizmet ediyorsun  sonrada ayyuka çıkmışmış
sen sürekli bahsettiğinde ayyukamı çıkmış oluyor.

Çevrimdışı mellfred

Reis niye kendi aranizda polemige giriyonuz yillardir su sikintiyi bi cozemedik elalemden daha cok kendi icimizde birbirimize bu kadar yukseliyoruz. Ikiniz de Besiktasli degil misiniz gerek yok bunlara forumu 2-3 gun once twitterdan kesfedip geldim gerek yok boyle polemige girmeyin birbirinizi uzmeyin
Tangaz- mylife cephesi ile Necmi-tumcaboylu bloğunun çarpışmasına alışacaksın
7 diyar 14 iklimde anlatılır
 kaç nesile aktarılır dedem bilir

Çevrimiçi annoca

:muhaha: :muhaha:

Çevrimiçi annoca

:hosgeldin

Çevrimdışı tuncaboylu

seninle tartışmıyorum son sözümü söyledim. ister mobbing de ister algı de
burda kural kitabı yönetimi belgesiz suçlayamazsın diyor. ayyuka çıkmış dediğin şey sen bahsediyorsun
kimsenin konuştuğu yok sosyal medyada dolaşıyorum sabahtan beri tek bir mesaj görmedim
gereksiz anlamsız sürekli tekrarlıyorsun. nesini tartışıyorsun benimle onuda anlamıyorum
belge sun dedim sunamam diyorsun bende o zaman susacaksın diyorum bu kadar basit.
bak sosyal medyada neyle uğraşıyorlar
https://twitter.com/Besiktas10line/status/1082222742403993600
senin yaptığını yapmıyorlar tam tersi algı kasmaya çalışanlara tepki veriyorlar.
sen ise bu basın soytarılarına hizmet ediyorsun  sonrada ayyuka çıkmışmış
sen sürekli bahsettiğinde ayyukamı çıkmış oluyor.
Eren'in maaşı 2.1 milyon Euro.

Alacağı 1.4'müş, bunun 400'ü şampiyonluk primi ve maç başı ödemeleri olsa.

Adamlar ligin başından beri para alamıyorlar demektir.

Çevrimdışı Necmi

beter olsunlar ne diyeyim en iyi günleri böyle olsun

Çevrimdışı 38life

Yönetim eğer bu sezondan hala birşeyler bekliyorsa (ikincilik gibi) bir santrafor daha almalı. Burak Yılmaz'ın kaç maç oynayacağı belli değil. Ona güvenerek yola çıkamazsın.

Çevrimdışı f_madida

yabancı sağ bek almak daha mantıklı abi :)

gg'yi de sezon sonu yolcu edip genç yerli birini koymak lazım :)

Tolgay'ı direk 5 milyon € alsınlar o da iyidir :D

boyle diye diye Tolgay elimizde kalacak, 2M da maas odeyecegiz oynatmadigimiz adama. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

bugun turgay demir bir iki laf soktu evren midir ndir o adama... Serdar'in 2 milyon alacagi var, Eren'in 1.4'u var bilmemne diye.

Çevrimdışı f_madida

şöyle düşün şimdi şener gelsin yazın gg out free rafael in

soyle dusun, yazin 14 yabanci out 8 yabanci siniri in..

Çevrimdışı f_madida

fener 3-4 m para veremez bu pek mantıklı bir takas olmaz
adamların elinde bir sürü sağ bek var yükden kurtulmak istiyorlar şeneri zaten gözden çıkardılar
sanırım yazın sözleşmeside sona eriyor uzatmayacaklar büyük ihtimal takasa girerek fenerin elini rahatlatmış olursun istersen yaza zaten beleşe alırsın. yaptığınla altı ay para ödemelerine engel olmuş oluyorsun bizim için hiçde elzem değil yabancı iyi bir sağ bek alabiliyorsan alırsın alamıyorsan eldekilerle altı ay idare et. bu takas fenerin istediği şey onlar istiyorsa menfaatleri var demektir.
istediklerini kabul etmek yanlış zaten sağ bek bakmak için italyaya gittiklerine göre şener hiç gündemimizde yok.
başkan kendide boşa gitmez bitirmeye gitmişdir büyük ölçüde halledilmişdir kimse artık sağ bek alırsak fenerin elinde bir seçenek kalmıyor zaten 5 de istesen o ayarda bir oyuncuyu bu fiyata bulamazlar ararlar son ana kadar bulamazlar gelirler kapımıza süngüleri düşmüş şekilde

aman fenere fayda etmesin diye dusunmekten bizim cikarlarimiz nedir demeyi unuttuk. Tolgay elimizde kalirsa 1 senelik masrafini odeyecegiz, 2M Euro maasi var adamin. fener 2 bonservis veriyorsa Tolgay'in maasiyle birlikte su anda duzgun teklif verecek baska klup bulunur mu mesela ona da bakmak lazim. Daha iyi teklif gelirse oraya gitsin tabi de sonra bu adami 6 ay daha oturtmak icin 2M odeyecegimizi unutmayalim.

Çevrimdışı mylife1903

Orkan'dan benimde ümidim yok.  Raket gibi ayağı var, hız, kondüsyon fizik yok.
80 lerde pres yokken güzel 10 numara olurdu ondan.
Cok temiz teknigi harika vurus sitili var cocugun abi ama karakter konusu tartismali, tembel adam iki sefer de ayagi kirilmis

Çevrimdışı mylife1903

Benim turkcem kotu anlatamiyom ben derdimi
Yazdigimi kendim anlamiyim necmi nasi anlasin

Çevrimdışı Necmi

aman fenere fayda etmesin diye dusunmekten bizim cikarlarimiz nedir demeyi unuttuk. Tolgay elimizde kalirsa 1 senelik masrafini odeyecegiz, 2M Euro maasi var adamin. fener 2 bonservis veriyorsa Tolgay'in maasiyle birlikte su anda duzgun teklif verecek baska klup bulunur mu mesela ona da bakmak lazim. Daha iyi teklif gelirse oraya gitsin tabi de sonra bu adami 6 ay daha oturtmak icin 2M odeyecegimizi unutmayalim.
fenere fayda edip etmemesi umrumda değil ne yani tolgaydan kurtulacağız diye şenerimi başımıza bela edelim
ciddi ciddi beğeniyormusunuz adam ligin 17. olan takımda istenmiyor :bandit:
lig 17. sindende oyuncumu alınırmış :D hayrı dokusa takımına dokunurduda ligin 17. olmazlardı

Çevrimiçi sozkul

boyle diye diye Tolgay elimizde kalacak, 2M da maas odeyecegiz oynatmadigimiz adama.

Tolgay'ın maaşı resmi olarak açıklandı mı hiç? Ben hatırlamıyorum ve maaşını  gerçekten çok merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

fenere fayda edip etmemesi umrumda değil ne yani tolgaydan kurtulacağız diye şenerimi başımıza bela edelim
ciddi ciddi beğeniyormusunuz adam ligin 17. olan takımda istenmiyor :bandit:
lig 17. sindende oyuncumu alınırmış :D hayrı dokusa takımına dokunurduda ligin 17. olmazlardı
Fbnin kume dusecegini bilsem uj mektup birakip kafama sikarim, dalgami sulela boyu gecerim, mezar tasimi bile ona gore yaptiririm, kullerimi de vodafona doktururum

Çevrimdışı Necmi

Fbnin kume dusecegini bilsem uj mektup birakip kafama sikarim, dalgami sulela boyu gecerim, mezar tasimi bile ona gore yaptiririm, kullerimi de vodafona doktururum
potada değilmi ben keyfime bakarım kurtulursa kurtulur ama bu iş ligin sonuna kadar gider herhalde

Etiketler: