2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4663117 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Takımdan gitmesi gerekenler halen gitmiyorlar yalnız onlar ne zaman gidecekler  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Takımdan gitmesi gerekenler halen gitmiyorlar yalnız onlar ne zaman gidecekler  :alala:

şimdilik pafa gittiler (4 kişi) başkan zaten 5-6 kişi gidecek demişti q7 ve larini de eklersek sayı tutuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

nie abi?

başkan negredonun menajerini 2 gün sonra getirip o sahtekar basına yalattıracam dedi mi? dedi. getirdi mi? getirmedi. beşiktaşı kötü göstermeye meraklı olan biz değiliz abi yönetim yönetim.

ben gazetecimiyim hafiyemiyim avukatmıyım nie belge peşinde koşayım ki?

görüş yazıyoruz. isteyen inanır istemeyen inanmaz.

"bidaa böle yazarsanız döverim haa" üslubun bence ayıp oluyor.

yazmayız olur biter. zaten işyerinden bir gün açılıyorsa 10 gün açılmıyor forum akşamda girebildiğim süre sınırlı. yazmayız olur biter yeter ki sen rahatsız olma...
bu görüş değil suçlama suçlama yapacaksan belgeli olmalı. Dedikoduyla kimse suçlanmaz
gerçekten umrumda değil bu forumun amacı Beşiktaşa zarar vermemek. Beşiktaşa zarar verip bunun adına görüş diyemezsin
başkanda zarar veriyormuş o buranın sorunu değil. burda yazsaydı buranın sorunu olurdu.
Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum bu forumun çizgisi var. Burda o çizgiye uyanlar yazabilir.
ben yazmayın demiyorum suçlamanız varsa bunu belgesiz yapamazsınız diyorum. burası önüne gelenin istediğini
sallayabileceği bir yer değil ve buna bu forum açık kaldığı sürece hiç bir zaman izin verilmeyecek
görüş açıklamıyorsunuz sürekli mesnetsiz şekilde yönetim suçluyorsunuz sevmeyebilirsin ama burda saygısızca davranamazsın.
sizinki eleştiri değil suçlama suçladığında belge konuşur. gazetecimisin hafiyemisin avukatmısın beni ilgilendirmez beni ilgilendiren
burda kimseye belgesiz kanıtsız ithamda bulunamazsın. kaldıki yasal olarak birine belge ile bile ithamda bulunamazsın.
varsa belgen gider dava edersin. buralar birilerini suçlama yeri değil eleştiri ile suçlamayı birbirine karıştırmayın.
yazıp yazmamak sana kalmış ben sadece burda yazma koşullarını söylüyorum her yerin bir kuralı vardır
buranın kuralıda bu burda olmak istiyorsan bu kurallara uyacaksın.
sürekli olarak Beşiktaş oyuncuların parasını vermiyor demenin Beşiktaşa nasıl bir faydası var.
ne yapıyorlar vermeyipde para varda yiyorlarmı. açıkladı işde başkan kendi döneminde gelir gider açıklaması yaptı 100 M da karda görünüyor. zararmı ettirmiş kulübü geliride koymuş kendi döneminde gideride koymuş ortaya kulübe tek kuruş zarar ettirmemiş
demekki kulübü borçsuz alsa bu gün kasada 100 M para olacaktı. üstüne stad yapılmış iki şampiyonluk gelmiş
altyapı yatırımları olmuş döviz oynaması olmasa banka faizleri olmasa ciddide kar elde etmiş olacaktı
uefa açıklama yapıyor ekonomisi düzgün ilerleyen tek kulüp Beşiktaş diyor bunuda koç açıkladı uefa söylemiş
siz hala yok oyuncuların parası ödenmiyor yok şöyle kötü yok böyle kötü sayıp duruyorsunuz daha nasıl kanıt gerekiyor uefa açıklamasını dikkate almazsınız ffp den geçtik şartları yerine getirerek bunu dikkate almazsınız kap açıklamalarını dikkate almazsınız neyi dikkate alırsınız basının uydurma haberlerini Beşiktaş için gerekiyorsa hafiyelik yapacaksın ama boş boş sallamayacaksın.
hafiyelik yapmak zorunda değilsin ama mesnetsiz sallamak zorundada değilsin.
bu yaptığınız şey kötü niyettir. belki doğrudur belki yanlış işin orasında değilim yanlış anlama sadece söylediğini kanıtlaman gerekiyor konuştuğun makam Beşiktaş yönetim makamı Beşiktaşla alakalı bir konudan bahsederken ben söyledim bitti diyemezsin.

Çevrimdışı tangaz

tolgay + töre = şener + st.serdar takaslarına ben soğuk bakmıyorum hem yerliler hem de sağlık durumları gidenlerden kötü değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Şu rafael'i almak lazım iş yapar bizde.

sözleşmesi bu sene bitiyor.

28 yaşında klübü oynatmıyor kendisini.

Hızlı,içeri kat ediyor dribling özelli olan bir oyuncu manchester united görmüş.

Tam şenol hocanın seveceği tip.Brazilyalı olupta kötü olma şansı yok zaten bknz : Adriano coreira.

https://www.transfermarkt.com.tr/rafael/profil/spieler/61892

Çevrimiçi sozkul

valla bende yılmaz vuralın Beşiktaşa geri döndü açıklamasını okudum kamptamı değilmi bilmiyorum
orkan için benimde bir ümidim yok aslında.  ben umut nayır konusunda ümitliyim. büyük hata ettik onu bursaya vermekle

Orkan'dan benimde ümidim yok.  Raket gibi ayağı var, hız, kondüsyon fizik yok.
80 lerde pres yokken güzel 10 numara olurdu ondan.

Orkan'dan benimde ümidim yok.  Raket gibi ayağı var, hız, kondüsyon fizik yok.
80 lerde pres yokken güzel 10 numara olurdu ondan.

10 numara da da ezerler abi onu fizik yok.

Yönetim sağ bek'i italyada arıyor ama kim ola ki acaba  :alala:

tolgay + töre = şener + st.serdar takaslarına ben soğuk bakmıyorum hem yerliler hem de sağlık durumları gidenlerden kötü değil.

çok kötü bir takas abi :)

🔥🇹🇷 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi!

🏆 Başakşehir: 1.65
🏆 Galatasaray: 3.80
🏆 Beşiktaş: 5.50
🏆 Trabzonspor: 25.00
🏆 Yeni Malatyaspor: 40.00
🏆 Antalyaspor: 60.00
🏆 Fenerbahçe: 200.00

Beinsports'a göre Beşiktaş'ın sağ bek adayları ;

Bartosz Bereszynski
Ignazio Abate
Rafael da Silva

Çevrimdışı Necmi

Baskan ne diyor abi

"Şunu da demiştir 'Oyuncuların parasını ödemeden transfer yapmayın, böyle yaparsak takımın dengesi bozulur' demiştir. Cenk Tosun satıldığı zaman da önce takımımızın parasını ödeyelim demiştir."

"BU SENE HOCAMIZA ÖDEME YAPMADIK"
"Bizim geçen seneyle alakalı ödemelerimizi ağustos ayı sonunda yaptık. Bu seneyle alakalı hocamıza ödeme yapmadık. Önümüzdeki günlerde ödemeleri yapacağız. Hocamız 'Bütün takıma ödeme yaptınız, bana niye yapmadınız' dolaylı dolaysız böyle bir şey demedi."

Baskan diyir kap degil bu sene odeme yapmamis teknik direktore
eee işde hocaya ödeme yapmadık demiş oyunculara yapmadık demişmi neden bu sene ödeme yapmadık dememişde sadece hocaya yapmadık demiş
geçen sene dediği geçen sezon ağustosda alacak kalmadıysa  demek oyuncuya borcumuz yok ağustosdan sonrada illaki ödeme yapılmışdır
adam hocaya yapmadık diyor konumuz hoca para aldı almadımı burda oyuncu maaşlarından bahsediyoruz. düşün oyunculara zaten taksit taksit ödeniyor
bu iki ayda birmi olur her aymı olur bilmiyorum ama öyle ciddi bir para alacakları yoktur daha öncede söyledim iki ay üstünü zaten fifa kabul etmiyor oyuncu direk boşa çıkıyor
işde ortada kadro dışı kalmış oyuncular var başlarındada kulüpler bekliyor ödeme almasalar hem kendilerini boşa çıkartırlar hemde alacaklarını son kuruşuna kadar alırlar
varmı böyle bir şey. yok. daha neyi tartışıyoruzki.hani oyuncu sözleşme fesih eder o zaman oturur konuşuruz neden ödenmedi paraları diye
ortada fol yok yumurta yok bir gazete demiş pepe parasını alamadı üç gün sonra kap geliyor almadığı para 100 bin euroymuş şimdi gazeteyemi inanayım yoksa kulüp açıklamasınamı
yalanmış doğrumuş ilgilenmem beni ilgilendiren kulüp resmi açıklamasıdır. bunun üstüne konuşup kimseyede koz vermem.
4,5 m euro maaş alan oyuncumuzun 100 bin euro alacağı varmış neden birşeylerde ısrar edeyim bunun kime nasıl bir faydası olacak
kendini kötü göstermenin nasıl bir faydası olacak Beşiktaşa. Fikret orman paralar nerde deyip herkesin ağzına sakız ettiler iyimi yaptılar
Beşiktaşın bundan aldığı yara ne oluyor. bütün renkliler bundan bahsediyor ne desen önüne bunu atıyorlar. kendini bilmez Beşiktaş sevgisi olmayan taraftar bozuntuları
yüzünden yaşadıklarımıza bakın. ondan sonra bir kelime ederken iki defa düşünün.

Çevrimdışı tangaz

iyi de biz de desteksiz sallamıyoruz ki eleştiri ve görüşlerimizi başkan ve yönetim kurulunun açıklamalarından yola çıkarak yapıyoruz. misal negredonun menajerini getireceğim söylenenleri yalattıracağım die sen mi dedin ben mi dedim gazeteci müsvettesi mi dedi? yoksa başkan mı? sonra larine mls.de aldığının 8-10 katı maaş ödenmiş sorusuna yok öyle bişey die tv.de kim söyledi? av.yönetici şafak bu açıklamayı yaptı 5 dk sonra internette larinin mls deki takımının tüm kadro maaş listesi yayınlandı. larinin karşısında 192bin dolar yazıyordu.

beşiktaşın hakkını sanki sadece sen düşünüyormuşsun gibi lanse ediyorsun bu yazınla ama esas sessiz kalarak fayda değil zarar veren tarafa geçiyorsunuz bence.

sevgi kısmına gelince insan çocugunu da eleştiriyor anasını babasınıda bu sevmeme anlamı mı taşıyor. insan sevdiğini de yanlışlarında yeremez mi? daha iyisini istemek beklemek suç değil. başkanın sırf şahsi kararları ve/veya egosu ile yaptıgı transferler nedeniyle şuan borç 500 milyon tele ye yakın belki de daha fazla bir meblağ daha fazladır. döneminin bilançosunu verirken bir de böyle bakmak lazım. 100milyonluk satış yapılırken 100de alış yapılmış. karşılığında 6 yılda 4 şampiyonluk yazar eyvallah dersin ki bu ekstra 2 şampiyonluk sana zaten 70-80 milyon yuro olarak geri döner ve borcun 500 milyon tl düşerdi ya da 100 milyonluk alırken 200lük satarsın gene borcun düşerdi. bunları yapamadı başkan ve ekibi.

evet başkan pek çok doğru iş yaptı hepimiz de alkışladık ama yapabileceği daha pek çok doğruyu üstelik de çok uygun ortam varken (buna elit hoca transferi de dahil) yapmadı/yapamadı.

Roma oğuzhan'ı 6 aylığına kiralamak için yeni bir teklif yapmış.

Satın alma opsiyonuda koydurucakmış.

Kaynak : La gazetta dello sport

Zorunlu satın alma opsiyonu olucaksa kabul :D

Çevrimdışı tangaz

çok kötü bir takas abi :)

öyle deme ama şenerin yanında 3-4de bons verecekler

yabancı sağ bek almak daha mantıklı abi :)

gg'yi de sezon sonu yolcu edip genç yerli birini koymak lazım :)

Tolgay'ı direk 5 milyon € alsınlar o da iyidir :D

Çevrimdışı tangaz

yabancı sağ bek almak daha mantıklı abi :)

gg'yi de sezon sonu yolcu edip genç yerli birini koymak lazım :)

Tolgay'ı direk 5 milyon € alsınlar o da iyidir :D

şöyle düşün şimdi şener gelsin yazın gg out free rafael in

Çevrimdışı Necmi

iyi de biz de desteksiz sallamıyoruz ki eleştiri ve görüşlerimizi başkan ve yönetim kurulunun açıklamalarından yola çıkarak yapıyoruz. misal negredonun menajerini getireceğim söylenenleri yalattıracağım die sen mi dedin ben mi dedim gazeteci müsvettesi mi dedi? yoksa başkan mı? sonra larine mls.de aldığının 8-10 katı maaş ödenmiş sorusuna yok öyle bişey die tv.de kim söyledi? av.yönetici şafak bu açıklamayı yaptı 5 dk sonra internette larinin mls deki takımının tüm kadro maaş listesi yayınlandı. larinin karşısında 192bin dolar yazıyordu.

beşiktaşın hakkını sanki sadece sen düşünüyormuşsun gibi lanse ediyorsun bu yazınla ama esas sessiz kalarak fayda değil zarar veren tarafa geçiyorsunuz bence.

sevgi kısmına gelince insan çocugunu da eleştiriyor anasını babasınıda bu sevmeme anlamı mı taşıyor. insan sevdiğini de yanlışlarında yeremez mi? daha iyisini istemek beklemek suç değil. başkanın sırf şahsi kararları ve/veya egosu ile yaptıgı transferler nedeniyle şuan borç 500 milyon tele ye yakın belki de daha fazla bir meblağ daha fazladır. döneminin bilançosunu verirken bir de böyle bakmak lazım. 100milyonluk satış yapılırken 100de alış yapılmış. karşılığında 6 yılda 4 şampiyonluk yazar eyvallah dersin ki bu ekstra 2 şampiyonluk sana zaten 70-80 milyon yuro olarak geri döner ve borcun 500 milyon tl düşerdi ya da 100 milyonluk alırken 200lük satarsın gene borcun düşerdi. bunları yapamadı başkan ve ekibi.

evet başkan pek çok doğru iş yaptı hepimiz de alkışladık ama yapabileceği daha pek çok doğruyu üstelik de çok uygun ortam varken (buna elit hoca transferi de dahil) yapmadı/yapamadı.
desteksiz sallıyorsun başkan böyle demiş bunun maaşlarla alakası ne negredonun menejerini getirecekmiş
ap ayrı bir sorun varsa eleştirin yaparsın bu güne kadar bu konuda konuştunda bende karşımı geldim şafak bu lafı söylemiş bunu
sayfalarca konuşduk kimi kısıtladım herkes istediğini söyledi müdahalemi ettik bunun konumuzla alakası ne ben size yönetim eleştirmeyin demiyorumki
burda bahsettiğim ne negredonun menejeri nede şafağın basın açıklaması bunları öne sürerek algı kasma her konu kendi özelinde tartışılır
o konularla alakalı varsa bir yaptırımım söyle sadece sen değil konuşan herhangi bir kişiye varsa bir tavrım çıksın söylesin benim burda bahsettiğim oyuncu maaşları
ödenmiyor lafınıza bana başka şeylerle gelme sanki onlarıda engellemişim gibi konuşma.
biz burda yönetim eleştirilmesini engellemeye çalışmıyoruz sadece belgesiz suçlama yapmayın diyoruz kulübün resmi açıklamasını yalanmış gibi algı kasmayın diyoruz
kulüp açıklama yapmış varsa tersini kanıtlayan belge koyarsın ortaya yoksa susacaksın. iki gazetecinin masa başı haberiyle gelmeyeceksin.
sürekli yaptığınız aynı şey sanki her seferinde yönetim eleştirdiğiniz için müdahale ediyoruz senin her mesajın yönetim eleştirisi zaten bu maaş konusunuda kaçıncıya söylüyorsun öncesinde yinede müdahale etmedim ama artık bu tekrara düşüyor ve iş algı kasmaya giriyor bir kere söyler geçersin bilmiyor deriz haberden etkilendi der geçeriz ama sürekli tekrarlıyorsan bir zahmet bu kadar ısrarla söylediğin şeyin kanıtınıda göstereceksin kulübün tersi kap açıklaması var nihayetinde belden yok ben doğru söylüyorum kulüp açıklaması yalan diyorsun. bunun tepkisini verincede bana negredonun menejeri şafağın basın açıklaması otopark kiralanması diye geliyorsun benim sözümün savunması bu olamazki
ben seni yönetim eleştirme diye uyarmıyorumki maaşlar konusunda uyarıyorum.

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimiçi sozkul

10 numara da da ezerler abi onu fizik yok.

o nedenle 1980 lerde olurdu dedim ya..

Çevrimdışı Necmi

fener 3-4 m para veremez bu pek mantıklı bir takas olmaz
adamların elinde bir sürü sağ bek var yükden kurtulmak istiyorlar şeneri zaten gözden çıkardılar
sanırım yazın sözleşmeside sona eriyor uzatmayacaklar büyük ihtimal takasa girerek fenerin elini rahatlatmış olursun istersen yaza zaten beleşe alırsın. yaptığınla altı ay para ödemelerine engel olmuş oluyorsun bizim için hiçde elzem değil yabancı iyi bir sağ bek alabiliyorsan alırsın alamıyorsan eldekilerle altı ay idare et. bu takas fenerin istediği şey onlar istiyorsa menfaatleri var demektir.
istediklerini kabul etmek yanlış zaten sağ bek bakmak için italyaya gittiklerine göre şener hiç gündemimizde yok.
başkan kendide boşa gitmez bitirmeye gitmişdir büyük ölçüde halledilmişdir kimse artık sağ bek alırsak fenerin elinde bir seçenek kalmıyor zaten 5 de istesen o ayarda bir oyuncuyu bu fiyata bulamazlar ararlar son ana kadar bulamazlar gelirler kapımıza süngüleri düşmüş şekilde

Çevrimdışı tuncaboylu

şu lens quaresma kıyasına bir de şöyle bakalım

quaresma 1,2 milyon bonservis ve 1,65 maaşla işbaşı yapmıştı lens gelince ben de lens kadar maaş isterim dedi zammı kaptı (lensin bi zararı daha işte)

lens ise 5,6 milyon bonservisle gelip 2,3 maaşla işbaşı yaptı

bu sene (17 lig- 12 uefa)  quaresmanın sakatlık nedeniyle olmadığı maç sayısı 1 iken lensin 7. demek ki kendine de pek bakmamış zaten yanlış hatırlıyorsam düzeltilebilir ama darbeye bağlı sakatlık değildi hiç biri...
Quaresma Lens'ten önce zam aldı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Enzo

Şu rafael'i almak lazım iş yapar bizde.

sözleşmesi bu sene bitiyor.

28 yaşında klübü oynatmıyor kendisini.

Hızlı,içeri kat ediyor dribling özelli olan bir oyuncu manchester united görmüş.

Tam şenol hocanın seveceği tip.Brazilyalı olupta kötü olma şansı yok zaten bknz : Adriano coreira.

https://www.transfermarkt.com.tr/rafael/profil/spieler/61892
Bunun yerine Kenny Tete al daha iyi. Hatta Dubo da is gorur ama sorunlu, sikintili tip. Aslinda Dubo gelse bize iyi olur Quaresma'yi falan adam eder. Lyon'da soyunma odasinda hocasini tartakladigi icin kadro disi birakildi.

Çevrimdışı Enzo

Yönetim sağ bek'i italyada arıyor ama kim ola ki acaba  :alala:
Beresinski diyolar ama bence Patriç matriç anca alir bunlar. Beresinski hem pahali hem de as oyuncu niye satsin adamlar.

Çevrimdışı tangaz

desteksiz sallıyorsun başkan böyle demiş bunun maaşlarla alakası ne negredonun menejerini getirecekmiş
ap ayrı bir sorun varsa eleştirin yaparsın bu güne kadar bu konuda konuştunda bende karşımı geldim şafak bu lafı söylemiş bunu
sayfalarca konuşduk kimi kısıtladım herkes istediğini söyledi müdahalemi ettik bunun konumuzla alakası ne ben size yönetim eleştirmeyin demiyorumki
burda bahsettiğim ne negredonun menejeri nede şafağın basın açıklaması bunları öne sürerek algı kasma her konu kendi özelinde tartışılır
o konularla alakalı varsa bir yaptırımım söyle sadece sen değil konuşan herhangi bir kişiye varsa bir tavrım çıksın söylesin benim burda bahsettiğim oyuncu maaşları
ödenmiyor lafınıza bana başka şeylerle gelme sanki onlarıda engellemişim gibi konuşma.
biz burda yönetim eleştirilmesini engellemeye çalışmıyoruz sadece belgesiz suçlama yapmayın diyoruz kulübün resmi açıklamasını yalanmış gibi algı kasmayın diyoruz
kulüp açıklama yapmış varsa tersini kanıtlayan belge koyarsın ortaya yoksa susacaksın. iki gazetecinin masa başı haberiyle gelmeyeceksin.
sürekli yaptığınız aynı şey sanki her seferinde yönetim eleştirdiğiniz için müdahale ediyoruz senin her mesajın yönetim eleştirisi zaten bu maaş konusunuda kaçıncıya söylüyorsun öncesinde yinede müdahale etmedim ama artık bu tekrara düşüyor ve iş algı kasmaya giriyor bir kere söyler geçersin bilmiyor deriz haberden etkilendi der geçeriz ama sürekli tekrarlıyorsan bir zahmet bu kadar ısrarla söylediğin şeyin kanıtınıda göstereceksin kulübün tersi kap açıklaması var nihayetinde belden yok ben doğru söylüyorum kulüp açıklaması yalan diyorsun. bunun tepkisini verincede bana negredonun menejeri şafağın basın açıklaması otopark kiralanması diye geliyorsun benim sözümün savunması bu olamazki
ben seni yönetim eleştirme diye uyarmıyorumki maaşlar konusunda uyarıyorum.

maaşlar konusu zaten ayyuka çıkmış kalkıp ne ben ne de başka biri belge koyamaz bu konuda biz kulübün mali müşavirimiyiz ki bu belgelere ulaşabilelim?  sonra olmayanı var gibi gösteriyorsun örneğin her mesajın yönetim eleştirisi diyorsun sırf bugün kaç tane transfer önerisi mesajım var. geçen de talişkayı vidayı pepeyi hatta gomez dışında herkesi gömdüğümü ileri sürerek gene olmayanı var gibi gösteriyordun. algı oluşturuyorsun abi, hiç kendi yaptıgını biz yapıyormuşuz gibi gösterme. şu an yaptığın şeye mobbing deniyor hatta.

Etiketler: