2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4671480 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

hilbert futbolu bırakmış.

Isimat-Mirin: "Türkiye'de çok ünlü bir takıma transfer oldum. Beşiktaş, beni gerçekten istediğini hissettirdi. Benim için devre arasında transfer olmak hem çok ilginçti, hem de aslında doğruydu. Kendimi göstereceğim."

Çevrimdışı autopsy

katılıyorum.

adamın yaşını hesaba katmıyorlar ki ayrıca 35 yaşına geldi aynı performansta gidecek zannediyorlar.

Quaresma'yı sevmiyorum fakat sorunu Quaresma'da arıyorlar yada hoca'da arıyorlar ama neden hoca'ya adam akıllı bir kanat almadık demek akıllarına gelmiyor.Sırf gösteriş için vasat lens'i neden aldık demiyor kimse 5 milyon € neden bayıldık demiyor.Sövdüğümüz Quaresma 1.2'ye mi 1.7'ye mi ne alındı ne kadar çok fayda sağladı bir çok maçı kotardı ? 2015 senesinde takım oyununa uyum sağladı.2016 senesinde ortaları ile şampiyon olduk.

Bide hoca Quaresma'yı oynatmaya mecbur mu alt yapıdan oyuncu çıkartsın deniyor her sene alt yapıdan oyuncu çıakrtıyoruz ya ilk defa şenol hoca alt yapıdan oyuncu çıkartmadı! :) Ayrıca alt yapıdan oyuncu çıkartıcaksak 5 milyon €'ya aldığımız lens'i yedek klübesinde oturtmak için mi aldık :)

Altyapı konusuna hiç girme zaten. Senelerdir en anlamadığım eleştiridir o.
Sadece Şenol Güneş'e değil başka hocalara da çok yapıldı bu.
A takım hocasının işi değil ki altyapıdan adam çıkarmak. Adam hazırsa oynatır, değilse oynatmaz bu kadar basit.
Neden yeterli ve olmuş adam yok onu sorgulamak lazım.
Erkan Kaş, Adem Büyük ve Necip Uysal'ı yetiştirebilmiş altyapıdan ne beklendiğini de çözebilmiş değilim.
Adamlar iyi de hoca oynatmıyor diyenlere de soruyorum nerede bu çılgın cevherler.
Sağa sola, başka takımlara gitti onlarcası son senelerde. Hangisinden bir halt oldu ?
Doğru altyapıyı almış ve yeterli adam parlar heryerde .
Bir takımda hocaya takılsa, başka takımda gösterir kendini.
Fatih'ten de çok birşey olacağını zannetmiyorum bu arada, umarım yanılırım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🔥Mirin, Antalya kampına katıldı. İlk buluştuğu isim Altyapıdan Kaleci Fatih Değirmenci.

Hiç izlemedim ama ısındım ben bu adama inş katkı sağlar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Isimat-Mirin: "Türkiye'de çok ünlü bir takıma transfer oldum. Beşiktaş, beni gerçekten istediğini hissettirdi. Benim için devre arasında transfer olmak hem çok ilginçti, hem de aslında doğruydu. Kendimi göstereceğim."

Seni santrafor eti yerken görmek istiyoruz yiğidim göster kendini !

Çevrimdışı Orhan_

Algıya sazan gibi takılan bir taraftar kitlemiz var.şenol güneş ile uğraştılar ama istediklerini alamadılar yönetime yöneldiler şenol güneşe laf edilmiyor artık.bozuk dişliyle uğraşmaya gerek yok.başkanın ben çökersem beşiktaş çöker lafı kendiyle alakalı depildi başkanlık makamıyla yönetimiyle alakalıydı.basın içimizdeki yönetim karşıtı avanta bekliyen taraftar grupları vs yönetimi
Çok hırpaladı.seçim zamanı değil yönetim kim olursa olsun destek olmak zorundayız.koskoca beşiktaşı şenol güneş olmazsa şampiyon olamaz sanacak kadar küçük düşünen taraftarın ceremesini çekiyoruz.

Kadro mühendisliği, oyuncu kalitesi, forvet, yaşlı takım, yönetim vs. vs. diyenler 2 senedir orta sahanın min 20x20 max 30x60 boşlukla sahaya yayılmış olmasını açıklasın. Bu bahaneler ile bu problemi ben açıklayamıyorum. Amma öyle bir kitle oluştu ki sanki orta sahadaki boşluğu Fikret Orman yapıyor. Öyle oyuncu gömüyorlar ki yemin ediyorum tek tek isimlere yazdıklarını çıkaralım, bu takımı ptt 1. lige bile layık görmediklerini düşünmeye başlarsınız.

Çevrimdışı f_madida

Kendi taraftarın stat içinde, dışında, forumlarda "paralar nerede" diye bağırırsa, gazeteler maaş ödenmedi kaosunu çıkarır tabi.

Bu da var tabi, senin taraftarin bagirirsa basin da atlar olaya...Ama iceriden haber/belge ucuran yonetici/futbolcular asil problem bence.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Orhan_

Bu da var tabi, senin taraftarin bagirirsa basin da atlar olaya...Ama iceriden haber/belge ucuran yonetici/futbolcular asil problem bence.

Bu işe çanak tutanlar kimse hepsini kurutmak gerekiyor. Yoksa biz kendi kendimizi yer bitiririz. L.E Y.K gibilerden kurtulduk derken yeni versiyonları çıkmaya başladı.

SON DAKİKA - Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Şartlar uygun olursa sağ bek transferi yapacağız." (Beyaz TV)

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Takımın patronu Şenol Güneş. Şenol hoca isterse Tolgay Arslan takıma geri dönebilir." (Beyaz TV)

Çevrimdışı caner.eryigit

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Takımın patronu Şenol Güneş. Şenol hoca isterse Tolgay Arslan takıma geri dönebilir." (Beyaz TV)
Sakın sakın aman ha onun nöbetindeyim gitmesini bekliyorum.
Bir tane Atiba muadili genci zenci araya sıkıştırsak çok lazım oraya adam öyle böyle değil herkesin performansını yukarı çeker oraya gelecek oyuncu..olsun lütfen

Çevrimdışı caner.eryigit

Zeminle ilgili görsel var mı ne yapmışlar varmıdır bir bilen ?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Transfer için Başkan Fikret Orman'la yarın İtalya'ya gideceğiz." (Beyaz TV)

Çevrimdışı caner.eryigit

O Polonyalı sağ bek nasıl alacağız 11 milyon adamın market fiyatı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu:

🔹Fabri gündemde yok.
🔹Arda Turan gündemde yok.
🔹Medel’e gelen bir teklif yok.
🔹Başkanla Sağ bek transferi için yarın İtalyaya gidiyoruz.

Çevrimiçi murat

Kadro mühendisliği, oyuncu kalitesi, forvet, yaşlı takım, yönetim vs. vs. diyenler 2 senedir orta sahanın min 20x20 max 30x60 boşlukla sahaya yayılmış olmasını açıklasın. Bu bahaneler ile bu problemi ben açıklayamıyorum. Amma öyle bir kitle oluştu ki sanki orta sahadaki boşluğu Fikret Orman yapıyor. Öyle oyuncu gömüyorlar ki yemin ediyorum tek tek isimlere yazdıklarını çıkaralım, bu takımı ptt 1. lige bile layık görmediklerini düşünmeye başlarsınız.
Aynı kadroya övgüler dizen hangisini oynatıp hangisini yedek koyacağına karar veremeyen 3-5-2de4-4-2 ye envai çeşit formasyona evirip çeviren aynı grup şimdi kadroyu yetersiz görüyor.geçen sene über kadro bu sene yönetimin yetersiz kadrosuna dönüyor ama hoca süper.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2019, 00:28:04 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

bunu ilk dillendiren şenol güneş değilmiydi. oyuncu istemiyorum oyuncuların maaşını verin
dedi. bunu kalk yönetime söyle çıkıp basına söyleyemezsin.

Çevrimdışı gokhantr

Asıl yolların ayrılması gereken isimler apayrı bu kulüpte;

Metin Albayrak, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse.

Diğerleri;

Tolga, Tolgay, Gökhan Töre, Love, Mustafa Pektemek, Larin, Roco gibi isimler.

Fabri gelsin başlasın Karius yerine yarın ayrıca.

Çevrimdışı Akil Emre

Asıl yolların ayrılması gereken isimler apayrı bu kulüpte;

Metin Albayrak, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse.

Diğerleri;

Tolga, Tolgay, Gökhan Töre, Love, Mustafa Pektemek, Larin, Roco gibi isimler.

Fabri gelsin başlasın Karius yerine yarın ayrıca.
Eksiksiz bir liste

Çevrimdışı caner.eryigit

Roma sağ beki alacaklar bence karsdrop.o Polonyalı çok zor olmaz o iş

Çevrimiçi levitate

O Polonyalı sağ bek nasıl alacağız 11 milyon adamın market fiyatı.

ljalic karius gibi opsiyonlu sanırım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Sakın sakın aman ha onun nöbetindeyim gitmesini bekliyorum.
Bir tane Atiba muadili genci zenci araya sıkıştırsak çok lazım oraya adam öyle böyle değil herkesin performansını yukarı çeker oraya gelecek oyuncu..olsun lütfen

mensah gelsin
bipbipbupbup

Etiketler: