2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665634 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

ljalic karius gibi opsiyonlu sanırım
Olmaz o iş bence adam oynuyor market fiyatı 11 milyon..karsdrop alır gelirler..
Orta saha kangrenli çözülmezse sorunlar aynen devam eder.
Zenci bir box to box istiyorum nöbetteyim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Aynı kadroya övgüler dizen hangisini oynatıp hangisini yedek koyacağına karar veremeyen 3-5-2de4-4-2 ye envai çeşit formasyona evirip çeviren aynı grup şimdi kadroyu yetersiz görüyor.geçen sene über kadro bu sene yönetimin yetersiz kadrosuna dönüyor sma hoca süper.

kadronun nesi aynı abi ???

geçen sene şl de tıkır tıkır oynayn kadroyla bu kadro bir mi?

kalecin fabriydi şimdi geleni geçeni alan karyus başaksitiden yediği golü tolga yese adamın evini basardı taraftar

sağbek şl.de adriydi ligde gg. şimdi bir var bir yok gg arada da necip dorukhan filan  ki gg ilk devre en çok oynayan oyuncuymuş bu bile dramı gözler önüne seriyor en verimsiz istikrarız oyuncu en çok oynayan adamsa kadronun halini sen düşün ayrıca hem gg hem adri 33den 34e yürüdüler

stoper pepeydi bu sene ise arkadaş ön elemeler dışında yok gibiydi varken bile yokları oynuyordu geçen sene de zaten 14 hafta gese maçı ile birlikte yatışa geçti para vb düzensiz ödenince de nerdeyim lan ben dedi real günleri gözünün önünden geçti daha çok sermeye başladı şimdi 100bin alacağı varmış deniyor da bunainanıyormusunuz siz??? 100bin alacağı olan adam ihtarname falan göndermez enaz 1,5-2 alacağı birikmiştir ihtarname gönderince riskli bölüm ödenmiştir sonra dewamı ödenmiştir fesh edilirken 100bin kalmıştır

sol stoper tosiçti şimdi yok vida daha elit ama tosiç katkısı veremiyor

stoper ikilin pepe tosiç ikincidevre yedekleri de vidaydı şimdi ise az buçuk pepe sonra vida roco necip arada da medel

sol bek biraz canerdi bolca adriydi ve esas oğlan adriydi şimdi ise bolca caner oynadı

kale ve geri dörtlünün neresi aynı abi???

gelelim orta ikiliye:

ön liberoda atiba ozzi tolgay oynuyordu başlarda sonra medel topa girmişti ozzi tolgay aynı katkısızlığı sürdürüyor ama atiba geçen seneyiaratıyor sezon başı kampı yemedi iyice yaşlandı fizği bitik halde nerde oeski atiba medel desen ortadan çok geriye yakın duruyor son haftalarda dürüm rezaleti oldu da dorukhan topa girdi

isimler aynı gibi duruyorda bu ortasaha aynımı abi? sen geçen seneki senmisin? 1 yıl daha yaşlandın üstelik de fiziksel direnç gerektiren bir mevki bu ikili.

gelelim forvet arkası üçlüye:

quaresma aynı isim ama zaten yaşlı olan adam 1 yıl daha yaşlandı üstelik DK oynadı, DK oynayan adamların takip eden yıl nasıl düşüş gösterdiklerini biliriz üstelik bu adam 35 yaşında

talişka yok yerine gelen adam 5.maç geldi ardından milli takımda sakatlandı a.gücü maçı dışında önemli katkısı yok gibi skor yönünden talişkanın %10u bile değil.

babel tıkır tıkır sokuştururdu sene başı eşimi aldatıp eve dönen kadın profiline büründü komşunun kürkü var benim neden yok aldatırım tabi modunda

evet bu üçlü de gerçekten aynılar.

gelelim santrafora cenk negredo ikilisinden love larin pektoya evrilmişiz gerçekten aynı hatta daha iyileri gelmiş!

hala aynı mı kadro sence???

fabri yok pepe yok tosiç yok adri neredeyse hiç oynamamış atiba var ama yok talişka yok babel yokoğlu yok cenk yok

8 isim saydım, 8. hala aynı kadro deme bence abi ayıp olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Biz @tangaz ile iki sezondur bunu yapiyoruz abi
Erken uyari deniyor

Ha sen hala lensi futbolcu sanmaya devam et

reis işlerine gelmediği için o söylemlerimiz hatırlanmaz.

ama daha ilginci necmi abi geçen gün pepeyi de istemiyordun talışkayıda begenmiyordun vidayı da filan dedi bana orada kal geldi. hani bir uzun adam var olmayanı söyler sonra bin kişi alkışlar ama söylenen aslında hiç olmayandır bi an foruma üye oldu o yazıyor sandım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

bunu ilk dillendiren şenol güneş değilmiydi. oyuncu istemiyorum oyuncuların maaşını verin
dedi. bunu kalk yönetime söyle çıkıp basına söyleyemezsin.
🔩

Çevrimdışı tangaz

bunu ilk dillendiren şenol güneş değilmiydi. oyuncu istemiyorum oyuncuların maaşını verin
dedi. bunu kalk yönetime söyle çıkıp basına söyleyemezsin.

yok ilk söyleyen başkandı daha transfer mevsimi başlamamıştı başkan çıktı ekonomimiz kötü durumda küçülücez %30-40 küçülmeliyiz dedi

ardından tüm yaz sürecek uzun bir tatile çıktı

sonra transfer yapamayınca da bu sefer geçen sene bana sıra gelmedi oynayamadım diyenler çıksın göstersin kendini işte dedi.

Çevrimiçi murat

kadronun nesi aynı abi ???

geçen sene şl de tıkır tıkır oynayn kadroyla bu kadro bir mi?

kalecin fabriydi şimdi geleni geçeni alan karyus başaksitiden yediği golü tolga yese adamın evini basardı taraftar

sağbek şl.de adriydi ligde gg. şimdi bir var bir yok gg arada da necip dorukhan filan  ki gg ilk devre en çok oynayan oyuncuymuş bu bile dramı gözler önüne seriyor en verimsiz istikrarız oyuncu en çok oynayan adamsa kadronun halini sen düşün ayrıca hem gg hem adri 33den 34e yürüdüler

stoper pepeydi bu sene ise arkadaş ön elemeler dışında yok gibiydi varken bile yokları oynuyordu geçen sene de zaten 14 hafta gese maçı ile birlikte yatışa geçti para vb düzensiz ödenince de nerdeyim lan ben dedi real günleri gözünün önünden geçti daha çok sermeye başladı şimdi 100bin alacağı varmış deniyor da bunainanıyormusunuz siz??? 100bin alacağı olan adam ihtarname falan göndermez enaz 1,5-2 alacağı birikmiştir ihtarname gönderince riskli bölüm ödenmiştir sonra dewamı ödenmiştir fesh edilirken 100bin kalmıştır

sol stoper tosiçti şimdi yok vida daha elit ama tosiç katkısı veremiyor

stoper ikilin pepe tosiç ikincidevre yedekleri de vidaydı şimdi ise az buçuk pepe sonra vida roco necip arada da medel

sol bek biraz canerdi bolca adriydi ve esas oğlan adriydi şimdi ise bolca caner oynadı

kale ve geri dörtlünün neresi aynı abi???

gelelim orta ikiliye:

ön liberoda atiba ozzi tolgay oynuyordu başlarda sonra medel topa girmişti ozzi tolgay aynı katkısızlığı sürdürüyor ama atiba geçen seneyiaratıyor sezon başı kampı yemedi iyice yaşlandı fizği bitik halde nerde oeski atiba medel desen ortadan çok geriye yakın duruyor son haftalarda dürüm rezaleti oldu da dorukhan topa girdi

isimler aynı gibi duruyorda bu ortasaha aynımı abi? sen geçen seneki senmisin? 1 yıl daha yaşlandın üstelik de fiziksel direnç gerektiren bir mevki bu ikili.

gelelim forvet arkası üçlüye:

quaresma aynı isim ama zaten yaşlı olan adam 1 yıl daha yaşlandı üstelik DK oynadı, DK oynayan adamların takip eden yıl nasıl düşüş gösterdiklerini biliriz üstelik bu adam 35 yaşında

talişka yok yerine gelen adam 5.maç geldi ardından milli takımda sakatlandı a.gücü maçı dışında önemli katkısı yok gibi skor yönünden talişkanın %10u bile değil.

babel tıkır tıkır sokuştururdu sene başı eşimi aldatıp eve dönen kadın profiline büründü komşunun kürkü var benim neden yok aldatırım tabi modunda

evet bu üçlü de gerçekten aynılar.

gelelim santrafora cenk negredo ikilisinden love larin pektoya evrilmişiz gerçekten aynı hatta daha iyileri gelmiş!

hala aynı mı kadro sence???

fabri yok pepe yok tosiç yok adri neredeyse hiç oynamamış atiba var ama yok talişka yok babel yokoğlu yok cenk yok

8 isim saydım, 8. hala aynı kadro deme bence abi ayıp olur
Aynı isimler fabri gidip karius geldiğindede zil takıp oynamışlardı.vida için 3 çok derken dünya yıldızı yapmışlardı.pepe geçen senede aynıydı.ozi ve tolgay iyice düştü.atibanın olmayacağını yerine adam alınması gerektiğini söyledik ama hoca için yeterliymiş demekki.negredoya denmedik şey bırakılmadı love gelsin diyede az dil dökülmedi buralarda.çok futboldan anlayanlara göre kadro güzeldi demekki hocada iş yok.

Çevrimdışı tangaz

şu lens quaresma kıyasına bir de şöyle bakalım

quaresma 1,2 milyon bonservis ve 1,65 maaşla işbaşı yapmıştı lens gelince ben de lens kadar maaş isterim dedi zammı kaptı (lensin bi zararı daha işte)

lens ise 5,6 milyon bonservisle gelip 2,3 maaşla işbaşı yaptı

bu sene (17 lig- 12 uefa)  quaresmanın sakatlık nedeniyle olmadığı maç sayısı 1 iken lensin 7. demek ki kendine de pek bakmamış zaten yanlış hatırlıyorsam düzeltilebilir ama darbeye bağlı sakatlık değildi hiç biri...

Çevrimdışı tangaz

Aynı isimler fabri gidip karius geldiğindede zil takıp oynamışlardı.vida için 3 çok derken dünya yıldızı yapmışlardı.pepe geçen senede aynıydı.ozi ve tolgay iyice düştü.atibanın olmayacağını yerine adam alınması gerektiğini söyledik ama hoca için yeterliymiş demekki.negredoya denmedik şey bırakılmadı love gelsin diyede az dil dökülmedi buralarda.çok futboldan anlayanlara göre kadro güzeldi demekki hocada iş yok.

bunları nasıl hocaya bağlıyorsun? hoca düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş abi. atibayı yeterli gördüğü için mi uefa listesine yazmadı hoca? yönetim kimseyi almayınca ligde de baktı ozzi tolgay hepten bitikler veteran atibaya tutundu adam.  cenki talişkayı nie yazmıyorsunda negredo love kısmını almışsın? orası mı kolay geldi  :D zil takıp oynamaları falan bırakalım da sen kadro aynı diyordun ona dönelim. insanlar transfer olunca karyusa vidaya sevinebilir bunun nesi kötü? sonra performans beklenti altında çıkarsa napacak taraftar.

daha da ilginci sen yönetim hoca savaşında hocayı gömüyordun abi o konuyu nasıl bir anda ben vida için 3 derken dünya yıldızı yapıldı noktasına bağladın?

konumuz ve senin iddian: aynı kadroyu geçen sene övenler bu sene yeriyor diyorsun. ben de isim isim mevki mevki izah ettim ve sordum neresi aynı dedim. tekrarlıyorum kadro hala aynı mı?

başka sorum yok  :bandit:

Çevrimdışı murat baltacı

Orta saha ve kanat transferi şuan sagbekten daha önemli bence sezon başı sagbek mutlak alınmalıydı şimdi gelinen noktada Atina'nın yetersizliği medelin istenilen oyunu oynayamamasi kanatta babel q7 lens performansı bizi tıkıyor.

İşlerin iyi gitmediği maçlarda dorukhan gibi takımı atesliycek mücadele gücü yüksek bir orta sahamız daha olsa bide kanat oyuncumuz olsa durum değişir Burak caner ljajic falan ayak uydurur maç döner.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

bunları nasıl hocaya bağlıyorsun? hoca düşmanlığı gözlerinizi kör etmiş abi. atibayı yeterli gördüğü için mi uefa listesine yazmadı hoca? yönetim kimseyi almayınca ligde de baktı ozzi tolgay hepten bitikler veteran atibaya tutundu adam.  cenki talişkayı nie yazmıyorsunda negredo love kısmını almışsın? orası mı kolay geldi  :D zil takıp oynamaları falan bırakalım da sen kadro aynı diyordun ona dönelim. insanlar transfer olunca karyusa vidaya sevinebilir bunun nesi kötü? sonra performans beklenti altında çıkarsa napacak taraftar.

daha da ilginci sen yönetim hoca savaşında hocayı gömüyordun abi o konuyu nasıl bir anda ben vida için 3 derken dünya yıldızı yapıldı noktasına bağladın?

konumuz ve senin iddian: aynı kadroyu geçen sene övenler bu sene yeriyor diyorsun. ben de isim isim mevki mevki izah ettim ve sordum neresi aynı dedim. tekrarlıyorum kadro hala aynı mı?

başka sorum yok  :bandit:
Kadronun birebir aynı kalması mevcut ekonomik şartlarda mümkünmü? Talisca kiralıktı süre doldu gitti.oZi tolgay bitik diyorsun kim antrene ediyor bunları.kairus dünya çapında fabri 2. Sınıf kaleci deniyordu.fişek , lens hepsi aynı kişilrrce övüldü yönetim yere göğe konulamadı.şimdi yönetim işbilmez ama hoca süper eline kadromu verildi oldu.önce yazdıklarından ötürü bir özeleştiri yaparsın ben yanılmışım dersin sonra yönetimi gömersin eyvallah.sen onu yapmazsan banada bu tskım über süper hoca işi bilmiyor demehakkı doğar.iş bundan sonra arkadaşlara göre bir sağ beke kaldı bakıp göreceğiz takım toparlanacakmı?

Çevrimdışı f_madida

Orta saha ve kanat transferi şuan sagbekten daha önemli bence sezon başı sagbek mutlak alınmalıydı şimdi gelinen noktada Atina'nın yetersizliği medelin istenilen oyunu oynayamamasi kanatta babel q7 lens performansı bizi tıkıyor.

İşlerin iyi gitmediği maçlarda dorukhan gibi takımı atesliycek mücadele gücü yüksek bir orta sahamız daha olsa bide kanat oyuncumuz olsa durum değişir Burak caner ljajic falan ayak uydurur maç döner.

Iste Sener - Tolgay takasi yapsinlar,  + 1de box-to-box getirsinler..daha da transfer istemez.

Eger Vida giderse stoper bakilir sadece.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

yok ilk söyleyen başkandı daha transfer mevsimi başlamamıştı başkan çıktı ekonomimiz kötü durumda küçülücez %30-40 küçülmeliyiz dedi

ardından tüm yaz sürecek uzun bir tatile çıktı

sonra transfer yapamayınca da bu sefer geçen sene bana sıra gelmedi oynayamadım diyenler çıksın göstersin kendini işte dedi.
hayır Şenol Güneş ondan önceki sene söyledi.
küçüleceğiz demekle oyuncuların maaşını ödeyin demek aynı şey değil.
Kulübün başkanı gerekirse küçüleceğiz der bu onun kulübe yön vermesidir o başkan ama
kulüp çalışanı basına bunu söyleyemez. şenol güneş kimki başkanla bir tutuluyor.
herkes yerini haddini bilecek.

Çevrimdışı tangaz

Kadronun birebir aynı kalması mevcut ekonomik şartlarda mümkünmü? Talisca kiralıktı süre doldu gitti.oZi tolgay bitik diyorsun kim antrene ediyor bunları.kairus dünya çapında fabri 2. Sınıf kaleci deniyordu.fişek , lens hepsi aynı kişilrrce övüldü yönetim yere göğe konulamadı.şimdi yönetim işbilmez ama hoca süper eline kadromu verildi oldu.önce yazdıklarından ötürü bir özeleştiri yaparsın ben yanılmışım dersin sonra yönetimi gömersin eyvallah.sen onu yapmazsan banada bu tskım über süper hoca işi bilmiyor demehakkı doğar.iş bundan sonra arkadaşlara göre bir sağ beke kaldı bakıp göreceğiz takım toparlanacakmı?

mevcut ekonomik şartlar? takım rekor gelir elde etti ama buna rağmen kadro boşaltıldı skor üreten kimse kalmadı hepsini gönderdi YÖNETİM, hoca göndermedi bunları yerlerini eksik bırakan gene hoca değil başkandı. doğru bir akıl 22 milyona cenki satınca oraya 10-12 bonsla bir potansiyel alırdı. tutar tutmaz orası bilinmez her transfer bir risk ama doğru hamle yapıldı tutmazsa tutmadı adamlar elinden geleni yaptı dersin. yönetim golcü almadı gol hazırlayıcı almadı tüm yaz yan gelip yattı die ben mi özeleştiri yapacağım taraftar mı özeleştiri yapacak ?  :alala:  kim antrene ediyor derken adamlar idmanın hakkını vermiyorsa kendine bakmıyorsa geberiklerse hoca ne yapacak kırbaçlayacak mı? en fazla yedekbırakır bir sonrası kadro dışı bırakır ama bunu yapmak da yönetimin kararıdır hoca en fazla rapor verir bu durum da kimsenin işine gelmez zira elindeki malı değersizleştirmekten öte gitmez. bu arada ben bir sağ beke kaldık yorumu görmüyorum ek olarak box to box ve kanat gereksinimi de dile getiriliyor herkes tarafından. benim görüşüm ise sağ bek orta saha kanat ve santrafor(sprinter veya kanata kaçabilen) eksiğimiz oldugu yönünde halen 4 eksiğimiz var.

Çevrimdışı uğur07

Bu arada transfermarkt ta en değerli kulubuz şu an itibariyle

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

şu lens quaresma kıyasına bir de şöyle bakalım

quaresma 1,2 milyon bonservis ve 1,65 maaşla işbaşı yapmıştı lens gelince ben de lens kadar maaş isterim dedi zammı kaptı (lensin bi zararı daha işte)

lens ise 5,6 milyon bonservisle gelip 2,3 maaşla işbaşı yaptı

bu sene (17 lig- 12 uefa)  quaresmanın sakatlık nedeniyle olmadığı maç sayısı 1 iken lensin 7. demek ki kendine de pek bakmamış zaten yanlış hatırlıyorsam düzeltilebilir ama darbeye bağlı sakatlık değildi hiç biri...
iyi ya işde sakatlık olduğu halde bak sen söylüyorsun 7 maçmış demekki olmasa açık ara geçecekmiş quaresmayı istatikte şu haliyle bile aynı skoru üretmiş. Birde hoca ve taraftar tarafından bu kadar itilip kakılırken yapmış. sakatlanmış oynayamamış kötü oyuncu ama rakibe kasten tekme atıp kırmızı görüp takımın elenmesine sebep olmak önemli değil sakatlanmak daha büyük kusur.

Çevrimdışı tangaz

hayır Şenol Güneş ondan önceki sene söyledi.
küçüleceğiz demekle oyuncuların maaşını ödeyin demek aynı şey değil.
Kulübün başkanı gerekirse küçüleceğiz der bu onun kulübe yön vermesidir o başkan ama
kulüp çalışanı basına bunu söyleyemez. şenol güneş kimki başkanla bir tutuluyor.
herkes yerini haddini bilecek.

ohooo ona bkarsan hoca hep maşları düzenli ödeyelim der durur o ifadeyi de geçen sene değil 2. şampiyonluk gelirken söylemişti geçen sene rekor gelir elde ederken hoca ödemelerle alakalı bişi söylemedi

bu sene özelinde önce başkan küçülücez dedi ardından da hoca kap başında santrafor ve sağbek lazım talişka giderse de yerine adam lazım dedi ama en önce maaşları düzenli ödeyelim dedi. sadece bunu da söylemedi transferde maaş dengesi önemli gidip negredoya o kadar para verirsen sonra kimse maaşını beğenmiyor dedi.

son olarak hoca hocalığını bilecekdoğru ama başkan da çıkıp başkanlıgını yapacak rekor gelir elde ederken ödemeyi aksatmayacak hocanın kafa yarılırken hastane önünden ezik bir ifade ile açıklama yapmayacak küçülme kararını basına deklare edip şarlatan gazetecilere malzeme vermeyecek hoca fikstürden dem vururken fikstürü fatih hocayla beraber yaptım demeyecek taraftar yusuf namoğluna yürürken yusuf abim demeyecek

Çevrimiçi Necmi

Bu arada transfermarkt ta en değerli kulubuz şu an itibariyle

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne yapmışda ozan kabaka 6,5 M değer koymuşlar
dorukhan 1,75 değer konmuş.

Çevrimdışı tangaz

iyi ya işde sakatlık olduğu halde bak sen söylüyorsun 7 maçmış demekki olmasa açık ara geçecekmiş quaresmayı istatikte şu haliyle bile aynı skoru üretmiş. Birde hoca ve taraftar tarafından bu kadar itilip kakılırken yapmış. sakatlanmış oynayamamış kötü oyuncu ama rakibe kasten tekme atıp kırmızı görüp takımın elenmesine sebep olmak önemli değil sakatlanmak daha büyük kusur.

yazımda quaresma övgüsü yok abi lens övgüsünün anlamsızlığına dem vuruyorum.

ben q7 varken lensi almayı yanlış buluyorum q7nin kontratını uzatmayı da yanlış buluyordum ve bu 2 eylemi de başkan yaptı. yanlış hanesine 2 adet daha ekliyorum. bende başkanın artı ve eksi defteri var halen artıları eksilerinden fazla ama şu şafak mafak umut metin isimleri durdugu sürece o eksiler hızla artacak gibi duruyor.

istatistik demişinde yaptıgı istatistik torşavn partizan sarpsborg maçlarında  o maçları çıkarınca geriye istatistik filan kalmıyor ligde yaptıgı pek bişey yok malesef.

istatistik kısmında beni etkileyen detay bonservisine kamyonla para ödediğimiz kısmı.

Çevrimdışı tangaz

ne yapmışda ozan kabaka 6,5 M değer koymuşlar
dorukhan 1,75 değer konmuş.

5 penaltı yapmış abi her penaltı 1 milyon eklemiş  :D

bu arada o çocugun kemik yaşı ölçülsün 23 filan çıkmazsa ben bişey bilmiyorum anasına babasına akrabalarına filan bakmak  lazım ya enteresan bir genetik mirası var ya da gerçek yaşı değil

Çevrimdışı tangaz

kırmızı görmek elbette bir kusur mesela quaresma oley çekip hain burak diyenlere gülüyorum hadi ordan diyorum ama darbeye bağlı olmayan sakatlıklarda bir kusur abi kendine bakmayan düzenli uyumayan adamlarda oluyor daha çok mesela olcayda hiç olmazdı muazzam dinlendiğini hergün öğlen uyudugunu söylemişti, mesela çimde kayıp sakatlanan adama ağır söverim ben gidip basket oynayan gereksiz yüzen futbolcuya da söverim. zayıf adelesini güçlendirmek için ekstra çalışmayan adama da söverim ozziye düzenli sövüyorum mesela o adductor kasını yıllardır geliştirmediği için. bu işten para kazanıyorsan eksiklerinin üstüne gideceksin dinlenmeni ihmal etmeyeceksin skoru gece değil sahada yapacaksın .

Çevrimiçi Necmi

ohooo ona bkarsan hoca hep maşları düzenli ödeyelim der durur o ifadeyi de geçen sene değil 2. şampiyonluk gelirken söylemişti geçen sene rekor gelir elde ederken hoca ödemelerle alakalı bişi söylemedi

bu sene özelinde önce başkan küçülücez dedi ardından da hoca kap başında santrafor ve sağbek lazım talişka giderse de yerine adam lazım dedi ama en önce maaşları düzenli ödeyelim dedi. sadece bunu da söylemedi transferde maaş dengesi önemli gidip negredoya o kadar para verirsen sonra kimse maaşını beğenmiyor dedi.

son olarak hoca hocalığını bilecekdoğru ama başkan da çıkıp başkanlıgını yapacak rekor gelir elde ederken ödemeyi aksatmayacak hocanın kafa yarılırken hastane önünden ezik bir ifade ile açıklama yapmayacak küçülme kararını basına deklare edip şarlatan gazetecilere malzeme vermeyecek hoca fikstürden dem vururken fikstürü fatih hocayla beraber yaptım demeyecek taraftar yusuf namoğluna yürürken yusuf abim demeyecek
valla giden oyuncuların alacaklarına bakılırsa bayağı düzenli ödemişiz.
serdar azizin 2 M alacağı var adam bir sene para almamış diğerleride böyledir.
bu adamlar bu şekilde şampiyon olmuş pepe gidiyor alacağı 100 bin euro
bumu ödenmeyen maaş. maaşı düzenli alamıyoabilirsin ama ödenmiyor lafı askıda kalıyor
kap açıklaması hemde tv ye konuşulmuş bir kelime değil. bağlayıcı.
ama bunları görmezsiniz siz devam edin maaşlar ödenmiyor diye.
maaşları ödenmeyen takım geçen sene şampiyon oldu. şl gelirleri varken ödenmemiş üstelik
senin en yüksek maaş alan oyuncuna borcun yok. masal dinlememek lazım gerçekler üzerinde
konuşmak lazım pepe maaşı ödenmediği için gitmişdi ama kap 100 bin euro diyor.
biz dedikodulara inanıp gerçek belgelere inanmıyoruz işimize ne gelirse onu konuşuyoruz.
küçülme kararını basına deklere edebilirsin şampiyon olamadık belli giderleri kısmak gerekiyor bunu söylemenin yanlış bir durumu yok. küçülmek zayıflamak değildir.
hoca hep maaşları düzenli ödeyelim diyorsa ya maaşlar ödenmiyor demektir yada
hoca ortalığı karıştırıyor demektir. her iki durumdada bu hocaya düşmez. hocanın işi bu değil
Başkan çıkıp bu takım neden form düşüklüğü yaşıyor diye basına söylerse buda başkana düşmez. bunların yeri basın değil. ama kulüp politikasını basına anlatırsın bunu aslında Beşiktaş taraftarına anlatıyor
pahalı transfer beklentiniz olmasın küçüleceğiz diyor. bunu elbet başkan söyleyecek.
yanlış veya doğru görebilirsin ama başkanın söyleme hakkı vardır. hocanın işi değil
yönetimle alakalı konularda fikir beyan etmek onun işi takımla ilgilenmek oyuncunun maaşını değilde
önce neden form düştüğünü açıklasın yaşmış maaşmış ligde tersi örnekleri varken bunlar mazeret olarak gösterilmez.madem maaşları o kadar önemsiyordu o maaşları kazanmak için şl biletini alsaydı.
başkan net değilmiydi siz Beşiktaşa kazandıracaksınız ki sizde kazanın. sen kalk geçen sene ve bu sene daha ilk yarıda havlu at sonra maaşlar neden ödenmiyor olsun bu sene kazanamadıkları maçlar yüzünden sadece ligde kaybettiğimiz para 17,5 m uefada kaybettiğimiz hariç kazansalardı bu parayı

Çevrimiçi Necmi

kırmızı görmek elbette bir kusur mesela quaresma oley çekip hain burak diyenlere gülüyorum hadi ordan diyorum ama darbeye bağlı olmayan sakatlıklarda bir kusur abi kendine bakmayan düzenli uyumayan adamlarda oluyor daha çok mesela olcayda hiç olmazdı muazzam dinlendiğini hergün öğlen uyudugunu söylemişti, mesela çimde kayıp sakatlanan adama ağır söverim ben gidip basket oynayan gereksiz yüzen futbolcuya da söverim. zayıf adelesini güçlendirmek için ekstra çalışmayan adama da söverim ozziye düzenli sövüyorum mesela o adductor kasını yıllardır geliştirmediği için. bu işten para kazanıyorsan eksiklerinin üstüne gideceksin dinlenmeni ihmal etmeyeceksin skoru gece değil sahada yapacaksın .
iyide çalışıyormu çalışmıyormu bilemeyiz ama sahada olanı bilir yorumlarız.
ozi çalışmıyor hocaya göre gayet iyi çalışıyor. Bu tip söylemler sadece dedikodu darbeye bağlı değil diyorsun ne mağlup antrenmanda almadığı darbeyi. belkide kendine bakmıyordur. ama işde belkilerle sınırlı kalıyor. kesin kanıt yok ama quaresmanın kartının kesin kanıtı var. attığı tekmelerin kesin kanıtı var tv başında duyuyormusunuz bilmiyorum ama adam tekmeyi atmadan çok önce tribünler atacağını anlayıp yapma diye bağırıyor. o tekme atacakmı atmayacakmı biz ondan daha kesin biliyoruz. ben hoca olsam tribünler yapma diye bağırıyor ve onun üstüne gidip tekme atıyorsa bir daha kim olursa olsun benim takımımda forma yüzü göremez. oyuncunun anlayıp anlamaması değil dil bilmek zorunda değil ama oyuncunun tekme atacağını tribünün anlamaması lazım anlıyorsa bu kasıttır ve takıma ihanettir.
quaresmanın tekmesi hocanın gözünün önünde oldu bütün tribünler zıpladı tekme atacak diye tekmenin peşinden yuhalandı. bu adam alemi cihan olsa bir daha Beşiktaş forması görmemesi lazım. birde bu ilk falan değil. kaçıncı oluyor. hoca önce adil olacak ondan sonra ters giden konularda hocaya herkesden fazla destek veririm ama önce yapması gerekeni yapacak bize suçlayacak başka sebep verecek ortaya 20 tane sebep sıralasam bunun 15 inden hoca sorumlu çıkar. elbette yönetimin dünya hatası var ama kusurların önem sırasını dizdiğimizde yönetiminki sonlarda yer alıyor. eleştirmek için ona fırsat kalmıyor.
takım çıkar elinden geleni yapar mücadele eder olmaz bu kadar deriz yapılacak herşey yapıldı ama kalite bu kadar bu kalitenin düşmesinden yönetim sorumlu ama şimdi bakıyorsun takım kapasitesinin dörtte birinde değil kimi suçlayacaksın takım düşmüş kondisyon sıfır takıma on tane adam soksan ne olur yine sıfır olacak içinde düzeleceğine dair bir şey yok. ben yönetimi bir sebeple suçlar liste başına koyarım oda bu takıma 8 numara almadıkları için. başka hiç bir neden yönetimi birinci sıraya taşımıyor. 2,5 sene önce ben bu tesbitleri yapmışdım daha net görünmüyordu şimdi kendi yaptığım tesbitler doğru çıktı ama hocayı görmezden gelip yönetimmi suçlayayım. üç şeyi bağıra bağıra söyledim bu takıma 8 lazım dedim bu orta sisteminden kurtulmak lazım dedim ve hoca adam kayırıyor dedim. Bunların birinden yönetim ikisinden hoca sorumlu. sene başında dorukhan oynamalı 8 de dedim biri ne gördünde konuşuyorsun meyalinde bir şey söyledi kim hatırlamıyorum birşey görmedim kim olursa olsun ozi ve tolgaydan iyi olacağını düşündüğümden söylemişdim. amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yokki herşey ayen beyan ortada görünüyor. tekrar ediyorum hoca her çareyi kullansın olmazsa sizden fazla yönetim gömerim.
şu yönetime karşı gram sevgim yok. ama gömmeye fırsat gelmiyor. içlerinde bir tane sempati duyduğum insan yok. sokaktan 3-5 taraftar getirip koysan Beşiktaş sevgisiyle şunlardan çok daha iyi yönetir.
ama hiç kimseyi hak etmediği bir şeyden suçlayamazsın yönetimin eleştirileceği kamyon dolusu sebep var ama bunlardan biri takım değil.

Çevrimiçi Necmi

5 penaltı yapmış abi her penaltı 1 milyon eklemiş  :D

bu arada o çocugun kemik yaşı ölçülsün 23 filan çıkmazsa ben bişey bilmiyorum anasına babasına akrabalarına filan bakmak  lazım ya enteresan bir genetik mirası var ya da gerçek yaşı değil
18 gibi durmuyor ama 23 gibide durmuyor yüzü çocuk daha vücut gelişmiş ama
avrupada böylesi çok var türklerde ender görünüyor bizde basketçilerde çok görünür.

Çevrimiçi Necmi

yazımda quaresma övgüsü yok abi lens övgüsünün anlamsızlığına dem vuruyorum.

ben q7 varken lensi almayı yanlış buluyorum q7nin kontratını uzatmayı da yanlış buluyordum ve bu 2 eylemi de başkan yaptı. yanlış hanesine 2 adet daha ekliyorum. bende başkanın artı ve eksi defteri var halen artıları eksilerinden fazla ama şu şafak mafak umut metin isimleri durdugu sürece o eksiler hızla artacak gibi duruyor.

istatistik demişinde yaptıgı istatistik torşavn partizan sarpsborg maçlarında  o maçları çıkarınca geriye istatistik filan kalmıyor ligde yaptıgı pek bişey yok malesef.

istatistik kısmında beni etkileyen detay bonservisine kamyonla para ödediğimiz kısmı.
bir konuda haklısın quaresma varken alınmamalıydı alındı quaresma ile uzatılmamalıydı.
ligde yapamaması istikrarlı bir oyun oynamaması sadece iki maçta 90 dakika oynamış oda son iki maç
adam oynasa ne zaman çıkartılcam diye oynuyor quaresma varken iyide oynasa sahada kalmak gibi bir şansı yok. böyle oynatarak şans vermiş olmuyorsun genç oyuncu olsa tamam fırsat bulduğu anda şansını kullansın dersin ama lense diyemezsin sol kanatta o kadar iyi değil ama oynadığı maçların yarısından fazlasını sol kanat oynamış birine ikinci olmayı aşılarsan çok fazla birşey bekleyemezsin ha forma adaletin olsun o zaman  sorun olmaz ama quaresmanın hiç bir şey yapmadan doksan dakika sahada kaldığı maçlarda kulübede beklersen olmaz. bir iki maç değil bütün deplasmanlar. önce güveni vereceksin bilecek iyi olursa formanın onda olacağını mesela ikinci yarı quaresma gönderilmezse lens çok daha fazla süre alacak yıl sonunda konuşuruz. ama bana öyle geliyorki quaresmanın kalemi kırıldı hoca tarafından değil yönetim tarafından. hoca da tavrını koyacak ikinci yarı burak geldi o kadar orta açılırsa burak birşey yapamaz kaldıki quaresma her topu aldığında burak ofsayta düşer bakalım göreceğiz quaresmada bu kadar ısrar edebilecekmi. ben hiç sanmıyorum. artık iş quaresmanın egosunu tatmin etmek değil artık ciddi risk var Buraka gol attırmak zorunda bu iş quaresma ile olmaz bakalım quaresmaya teslim olup kendi dahil herkesi ateşemi atacak yoksa quaresmayımı ateşe atacak. quaresma iki çalıp atacağım sevdasında olduğunda burak ofsayt demektir. buraka hızlı ara pas atacaksın beklemeyeceksin anlık haraketle ofsayta düşmesine engel olursun ozi dorukhan ljajic ile merkezden oynamak zorundasın ama orta açma oyunu oynarsan iki haftada burak yuhalanır üçüncü haftadan itibaren oklar hocaya döner.

Etiketler: