katılıyorum.
adamın yaşını hesaba katmıyorlar ki ayrıca 35 yaşına geldi aynı performansta gidecek zannediyorlar.
Quaresma'yı sevmiyorum fakat sorunu Quaresma'da arıyorlar yada hoca'da arıyorlar ama neden hoca'ya adam akıllı bir kanat almadık demek akıllarına gelmiyor.Sırf gösteriş için vasat lens'i neden aldık demiyor kimse 5 milyon € neden bayıldık demiyor.Sövdüğümüz Quaresma 1.2'ye mi 1.7'ye mi ne alındı ne kadar çok fayda sağladı bir çok maçı kotardı ? 2015 senesinde takım oyununa uyum sağladı.2016 senesinde ortaları ile şampiyon olduk.
Bide hoca Quaresma'yı oynatmaya mecbur mu alt yapıdan oyuncu çıkartsın deniyor her sene alt yapıdan oyuncu çıakrtıyoruz ya ilk defa şenol hoca alt yapıdan oyuncu çıkartmadı!
Ayrıca alt yapıdan oyuncu çıkartıcaksak 5 milyon €'ya aldığımız lens'i yedek klübesinde oturtmak için mi aldık 
Altyapı konusuna hiç girme zaten. Senelerdir en anlamadığım eleştiridir o.
Sadece Şenol Güneş'e değil başka hocalara da çok yapıldı bu.
A takım hocasının işi değil ki altyapıdan adam çıkarmak. Adam hazırsa oynatır, değilse oynatmaz bu kadar basit.
Neden yeterli ve olmuş adam yok onu sorgulamak lazım.
Erkan Kaş, Adem Büyük ve Necip Uysal'ı yetiştirebilmiş altyapıdan ne beklendiğini de çözebilmiş değilim.
Adamlar iyi de hoca oynatmıyor diyenlere de soruyorum nerede bu çılgın cevherler.
Sağa sola, başka takımlara gitti onlarcası son senelerde. Hangisinden bir halt oldu ?
Doğru altyapıyı almış ve yeterli adam parlar heryerde .
Bir takımda hocaya takılsa, başka takımda gösterir kendini.
Fatih'ten de çok birşey olacağını zannetmiyorum bu arada, umarım yanılırım.