2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4670910 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

son dakika duyumumu veriyorum zapata  beşiktaşta
Desene bu transfer sezonu büyük oynuyoruz Reis tekrar hoşgeldin, bol bol isim ver kendimize gelelim

Çevrimdışı sosyalkartal

O kulagina soktugun duyum seysi varya
Onu alip bagirmak istiyorum
Sen gelme ulan ayi diye
anlayamadım kardeşim bana mı hakaret ettin zapataya mı  :uyucam:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

anlayamadım kardeşim bana mı hakaret ettin zapataya mı  :uyucam:
Sana neden edem yahu
Ailemizin duyumcususun
O terliksi heyvena yapistiriyim kap gelmeden

Çevrimdışı sEuL

son dakika duyumumu veriyorum zapata  beşiktaşta

Gecen ki yorumunda dunyaca unlu 2 oyuncu ile temas halinde klup, bu transferlerle Burak transferi golgede birakilacak ve taraftarin gonlu kazanilacak yazmistin.

Zapata transferi bu iki oyuncudan biri miydi? 

Çevrimdışı sosyalkartal

zapata kapı kısa süre içerisinde gelecek zapata ile anlaşıldı milan ile küçük detaylar görüşülüyor zaten sözleşmesi sona eriyor ama milan bir fiyat istiyor aşılamayacak proplem değil 3 4 saate çözülür
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

zapata kapı kısa süre içerisinde gelecek zapata ile anlaşıldı milan ile küçük detaylar görüşülüyor zaten sözleşmesi sona eriyor ama milan bir fiyat istiyor aşılamayacak proplem değil 3 4 saate çözülür
Haftaya netlessin lutfen

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yaz transfer donemi oyuncu listemizi veriyorum sirali tam liste.

Cenk
Demba
Gomez
Tosic
Ersan
Mangala
Zapata
Rafael
Robben
Ribery
Olcay
Abubakar
Marcelo

Unuttugum varsa ekleyin. Yonetim umarim mayista komple gidersiniz igrendirdiniz tebrikler.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sosyalkartal

normalde bu gece yarısı tolgay fenerbahçe de olacaktı ama tolgay galatasaraya gitmek istiyor serdar aziz 2.stoper takviyesi olabilir

Çevrimdışı sosyalkartal

isimat mirini ısrarla tranfer komitesi istiyor ama şenol hoca reddediyor şenol güneş başarılı olabilir değil başarılı olacak oyuncular ve ligi tanıyan oyuncular istiyor serdar aziz konusunda ısrarcı

Çevrimdışı sosyalkartal

kimseye umut vermek istemem ama içerden aldığım net bilgi  tüm oyuncular ve teknik ekip şampiyonluk sözü verdi bu sene

Çevrimdışı sEuL

isimat mirini ısrarla tranfer komitesi istiyor ama şenol hoca reddediyor şenol güneş başarılı olabilir değil başarılı olacak oyuncular ve ligi tanıyan oyuncular istiyor serdar aziz konusunda ısrarcı

Serdar'in basarili oldugu tek nokta surekli sakatlanmasidir heralde.
Ayrica bu adamin yillik kazanci mac basilarla falan 2.5 milyon euro'ya yakin.
Ne geregi var Gs'nin elini rahatlatmanin.  :s20:

Çevrimdışı sEuL

kimseye umut vermek istemem ama içerden aldığım net bilgi  tüm oyuncular ve teknik ekip şampiyonluk sözü verdi bu sene

Umut verilecek birsey yok ki, her sene basi zaten takim, teknik direktor ve yonetim sampiyonluk sozu veriyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

akşam city-l'pool maçını izlediniz değil mi? o 2 takımın 85er kişilik kadrolarında 30 yaş üzeri toplam 3 ya da 4oyuncu var. :bandit:

City ile Liverpool silkelense bizim borcu öderler.. Oyuncu genç olunca hoca doğru mu oynatıyor acaba? Tam olarak neyi nasıl bağlamaya çalıştın pek şey edemedim :D

Çevrimdışı kyiv

Gençler yine aksesuar olarak gitmiş Antalyaya anlaşıldı.Bari çocukları kiraya verin de körelmesinler. 20 maçta 1 şans gelen 20 yaşındaki adam nasıl tecrübe kazanacak?

Çevrimiçi murat

Cenk
Demba
Gomez
Tosic
Ersan
Mangala
Zapata
Rafael
Robben
Ribery
Olcay
Abubakar
Marcelo

Unuttugum varsa ekleyin. Yonetim umarim mayista komple gidersiniz igrendirdiniz tebrikler.
ismail

Çevrimdışı autopsy

Cenk
Demba
Gomez
Tosic
Ersan
Mangala
Zapata
Rafael
Robben
Ribery
Olcay
Abubakar
Marcelo

Sosa'yı unutmuşsun. Alacakları yüzünden Trabzon'dan kopma noktasına gelen Sosa yeniden Beşiktaş'ın radarına girdi haberlerini görür gibiyim.Sonrasında Fikret Orman'la röportaj ve "Sosa iyi çocuk ama bize gelecek oyuncu önce bizi istemeli" beyanatı. Ardından free gelecek zannederken bonservisle geri almamız, istiklal marşı ve kapanış.

Çevrimdışı cursedofdragon

gençleri dolduruyoruz takıma.

Zapata 32
Burak 33

u40 takımı tamamlanıyor.

Fabri'de geri gelicek deniyor o da 31-32 yaşında işte bu be.

🔥 Beşiktaş Fabricio’nun kiralanması konusunda Fulham ile 6 aylığına prensip olarak anlaştı. Beşiktaş bu anlaşmanın 1.5 yıl olması için görüşmelere devam ediyor..

maaşınıda fulham ödesin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

zapata bitmiş.
Zapata zaten bitmişti. Kaç gün önce yazdım Alper Bahadır'dan duyup buraya. Önemli olan sağ bek ve Türk olarak stopere kimi alacağımız? Şu an elimizde Serdar Aziz kaldı gibi  :money: Ve bu durum beni üzüyor  :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

🔥 Beşiktaş Fabricio’nun kiralanması konusunda Fulham ile 6 aylığına prensip olarak anlaştı. Beşiktaş bu anlaşmanın 1.5 yıl olması için görüşmelere devam ediyor..

maaşınıda fulham ödesin.
Elimizdeki Karius ne olacak? Bildiğim kadarıyla kadroya kalede en fazla 1 tane yabancı oyuncu kaydedilebiliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayagi iyi geriden oyun kurabilen liderlik ozelligi olan pirezantibioil analitik dusunme yeteneginde esnek mevkilere uyum saglayabilen askerlikle ilisigi olmayan b sinifi ehliyet sahibi icki sigara kullanmayan = 30 milyon
Marcelo Guedes Filho m :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Zapata zaten bitmişti. Kaç gün önce yazdım Alper Bahadır'dan duyup buraya. Önemli olan sağ bek ve Türk olarak stopere kimi alacağımız? Şu an elimizde Serdar Aziz kaldı gibi  :money: Ve bu durum beni üzüyor  :by2:

gençleşme operasyonu başarı bir şekilde ilerliyor.

Fikret Orman : Bugüne kadar ffp'den dolayı yaşlı almak zorunda kaldık artık gençlere yöneleceğiz.Burak 33 Zapata 32 Fabri 32 Sırada ki 30'un altında olmaz.

Elimizdeki Karius ne olacak? Bildiğim kadarıyla kadroya kalede en fazla 1 tane yabancı oyuncu kaydedilebiliyor.

ya kadro dışı yada geri gider herhalde.şekli bozulacak diye yere yatmayan kaleci dm'den yürümediği kız kalmadı.Başak maçında yediği gol top tıngır mıngır gitti valla fabri geri gelmese bile karius ile devam edilmesin zaten.

Beşiktaş, Domagoj Vida için Monaco'dan 12 milyon euro istedi

Etiketler: