Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son dakika duyumumu veriyorum zapata beşiktaşta
O kulagina soktugun duyum seysi varyaOnu alip bagirmak istiyorum Sen gelme ulan ayi diye
anlayamadım kardeşim bana mı hakaret ettin zapataya mı
zapata kapı kısa süre içerisinde gelecek zapata ile anlaşıldı milan ile küçük detaylar görüşülüyor zaten sözleşmesi sona eriyor ama milan bir fiyat istiyor aşılamayacak proplem değil 3 4 saate çözülür
isimat mirini ısrarla tranfer komitesi istiyor ama şenol hoca reddediyor şenol güneş başarılı olabilir değil başarılı olacak oyuncular ve ligi tanıyan oyuncular istiyor serdar aziz konusunda ısrarcı
kimseye umut vermek istemem ama içerden aldığım net bilgi tüm oyuncular ve teknik ekip şampiyonluk sözü verdi bu sene
akşam city-l'pool maçını izlediniz değil mi? o 2 takımın 85er kişilik kadrolarında 30 yaş üzeri toplam 3 ya da 4oyuncu var.
Yaz transfer donemi oyuncu listemizi veriyorum sirali tam liste.CenkDembaGomezTosicErsanMangalaZapataRafaelRobbenRiberyOlcayAbubakarMarceloUnuttugum varsa ekleyin. Yonetim umarim mayista komple gidersiniz igrendirdiniz tebrikler.
zapata bitmiş.
🔥 Beşiktaş Fabricio’nun kiralanması konusunda Fulham ile 6 aylığına prensip olarak anlaştı. Beşiktaş bu anlaşmanın 1.5 yıl olması için görüşmelere devam ediyor..maaşınıda fulham ödesin.
Ayagi iyi geriden oyun kurabilen liderlik ozelligi olan pirezantibioil analitik dusunme yeteneginde esnek mevkilere uyum saglayabilen askerlikle ilisigi olmayan b sinifi ehliyet sahibi icki sigara kullanmayan = 30 milyon
Zapata zaten bitmişti. Kaç gün önce yazdım Alper Bahadır'dan duyup buraya. Önemli olan sağ bek ve Türk olarak stopere kimi alacağımız? Şu an elimizde Serdar Aziz kaldı gibi Ve bu durum beni üzüyor
Elimizdeki Karius ne olacak? Bildiğim kadarıyla kadroya kalede en fazla 1 tane yabancı oyuncu kaydedilebiliyor.