2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4670489 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

ozininmi tolgayınmı kılları ağırmış ben 30 yaşındaki oyuncuya yaşlı demem kaldıki bu adamlar 3 sene önce yaşlı değildi ama kondisyon yinede düşüyordu.Biz ilk geldiği sene dışında hiç kondisyonlu bir takım olmadık tek yaptığımız orta sahada top çevirip pasif dinlenme modunda takılmak oldu. bitmez tükenmez top çevirmeler biz tribünde sıkılıp sohbete başlıyorduk.
bu takımın kondisyonunun olmadığını şimdi söylemiyorumki üç senedir söylüyorum. bu sene geçsin seneye göreceğiz takım ne durumda 4-5 oyuncu alırsak eğer işde gelenlerin kondüsyonlu olması belki haraket sağlatır. yoksa durumumuz hiçde parlak olmayacak. 30 artı yaşındaki adam koşamaz diye bir kural yok kondisyon yaşla değil çalışmakla alakalıdır. Başak bizden daha yaşlı takım ama kök söktürüyorlar onlar koşabiliyor sonuçta.
herşeye bahane buluyorsunuz ama ortada başak gerçeği var onu neden görmek istemiyorsunuz yaş diyorsunuz adamlar bizden yaşlı forvetimiz yok diyorsunuz onlarında yok 22 gol atabilmişler ama bizim 9 puan önümüzde söylediklerini çürütmüyormu bu. adamlar gol konusunda bizden daha kötü durumdalar.
bizim yaş ortalamamız 27,7 başak 29.6 gs nin 27,4 bu üç takımında forvet bölgesi sıkıntılı ve bunlardan aslında en iyi olanda biziz. ama gs 30 gol atmış bizden 3 puan daha iyi durumda üstelik onları yendiğimiz halde başak 22 gol atmış bizden 9 puan önde. şimdi yaşamı bahane bulalım yoksa forvetsizliğemi
herşey ortada algı falan kasmıyorum. gs geçen sene köpek gibi koşuyordu bu sene onlarda düştü ama şu halleriyle bile bizden iyiler. sert maçlar oynadılar fazladan kupa mücadeleside yaptılar şimdi iki maç oynayacaklar uefada bitecek şu anda görünen şartlar bizden daha diri olacakları yönünde.
yani yaştı forvetsizdik bence mazeretin önüne geçmiyor. bizdeki sorun bunlar değil. çok daha ciddi ve bu uzun süredir devam ediyor. sorundan hocanın haberi bile yok aslında olsa müdahale ederdi.
inansanda inanmasanda görünen ortada bu takımı adam kayırarak quaresmaya teslim ederek bu duruma getiren hoca oldu.kırmızı görüp uefadan elenmemize sebep oluyor bir sonraki maç 11 e ismi yazılıyor. her türlü terbiyesizliği yapıyor yine 11 de sen bu kadar taviz verirsen diğer oyuncuları bozarsın. herkes topu ona atar maçı sen kazan der. bizde olan bu.

Şu takıma Messi'yi al, 5 hafta sonra ilk maçında kafa golü attırmaya çalışır hoca, taraftarlar da "30'u geçti pili bitti" "o kadar para verilir mi" "İspanya'dan topçu mu alınır" diye iç çeker (:. Şenol Güneş ile 2 sene önce ayıracaktık yolu. Bu kadar basit. Şimdi önümüzü görmeye de engel.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2019, 20:35:57 Orhan_ ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

TFF kuluplere butce yapilandirma uygulayacakmis. Bu kurumun basinda da Besiktas’i bu borc batagina sokan Yildirim Demiroren var. Acayip bir ulkeyiz.

Çevrimdışı mylife1903

barış alıcı mı? iyiydi o yav

ali koç ne kadar çabuk vazgeçmiş plandan projeden yavaş dön reyiz
Malatyaya tirenle gonderecekmis oyunculari vizyon reyiz

Çevrimdışı tangaz

Şu takıma Messi'yi al, 5 hafta sonra ilk maçında kafa golü attırmaya çalışır hoca, taraftarlar da "30'u geçti pili bitti" "o kadar para verilir mi" "İspanya'dan topçu mu alınır" diye iç çeker (:. Şenol Güneş ile 2 sene önce ayıracaktık yolu. Bu kadar basit. Şimdi önümüzü görmeye de engel.

akşam city-l'pool maçını izlediniz değil mi? o 2 takımın 85er kişilik kadrolarında 30 yaş üzeri toplam 3 ya da 4oyuncu var. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Malatyaya tirenle gonderecekmis oyunculari vizyon reyiz
uçak pahalı reyiz doru karar

hem yolda allah korusun ihmalden kaza olur falan belki sadık ucuza gelir
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ozininmi tolgayınmı kılları ağırmış ben 30 yaşındaki oyuncuya yaşlı demem kaldıki bu adamlar 3 sene önce yaşlı değildi ama kondisyon yinede düşüyordu.Biz ilk geldiği sene dışında hiç kondisyonlu bir takım olmadık tek yaptığımız orta sahada top çevirip pasif dinlenme modunda takılmak oldu. bitmez tükenmez top çevirmeler biz tribünde sıkılıp sohbete başlıyorduk.
bu takımın kondisyonunun olmadığını şimdi söylemiyorumki üç senedir söylüyorum. bu sene geçsin seneye göreceğiz takım ne durumda 4-5 oyuncu alırsak eğer işde gelenlerin kondüsyonlu olması belki haraket sağlatır. yoksa durumumuz hiçde parlak olmayacak. 30 artı yaşındaki adam koşamaz diye bir kural yok kondisyon yaşla değil çalışmakla alakalıdır. Başak bizden daha yaşlı takım ama kök söktürüyorlar onlar koşabiliyor sonuçta.
herşeye bahane buluyorsunuz ama ortada başak gerçeği var onu neden görmek istemiyorsunuz yaş diyorsunuz adamlar bizden yaşlı forvetimiz yok diyorsunuz onlarında yok 22 gol atabilmişler ama bizim 9 puan önümüzde söylediklerini çürütmüyormu bu. adamlar gol konusunda bizden daha kötü durumdalar.
bizim yaş ortalamamız 27,7 başak 29.6 gs nin 27,4 bu üç takımında forvet bölgesi sıkıntılı ve bunlardan aslında en iyi olanda biziz. ama gs 30 gol atmış bizden 3 puan daha iyi durumda üstelik onları yendiğimiz halde başak 22 gol atmış bizden 9 puan önde. şimdi yaşamı bahane bulalım yoksa forvetsizliğemi
herşey ortada algı falan kasmıyorum. gs geçen sene köpek gibi koşuyordu bu sene onlarda düştü ama şu halleriyle bile bizden iyiler. sert maçlar oynadılar fazladan kupa mücadeleside yaptılar şimdi iki maç oynayacaklar uefada bitecek şu anda görünen şartlar bizden daha diri olacakları yönünde.
yani yaştı forvetsizdik bence mazeretin önüne geçmiyor. bizdeki sorun bunlar değil. çok daha ciddi ve bu uzun süredir devam ediyor. sorundan hocanın haberi bile yok aslında olsa müdahale ederdi.
inansanda inanmasanda görünen ortada bu takımı adam kayırarak quaresmaya teslim ederek bu duruma getiren hoca oldu.kırmızı görüp uefadan elenmemize sebep oluyor bir sonraki maç 11 e ismi yazılıyor. her türlü terbiyesizliği yapıyor yine 11 de sen bu kadar taviz verirsen diğer oyuncuları bozarsın. herkes topu ona atar maçı sen kazan der. bizde olan bu.

30 yaş altı bi o ikisi vardı sene başı 11inde gerçi ikisini toplasan bi topçu etmiyor ya.

30 yaş sana göre genç ama pep jurgen filan senle aynı düşünmüyorlar işte. kondüsyon her sene geriye gidiyor diyorsun ısrarla da neden takımın her sene 1 yaş daha yaşlandıgını görmezden geliyorsun  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

love ın yarısına,negredonun dörtte birine qrall almışız yönetim de düzelme war

Çevrimdışı cursedofdragon

love ın yarısına,negredonun dörtte birine qrall almışız yönetim de düzelme war

yaş halen aynı ama  :uyucam:

33 gidiyor 33 geliyor  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

şu ortamda daha iyisini alamazdık idare etmekten başka seçenek yok malesef

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sadik fenere gittigine gore ersan h.o diyebilir miyiz?

Vida
Mirin
Fatih
Ersan

Ayrica senol hoca fatih aksoyu sag bek sol bek oynatarak tam bitiremezsin forvet ya da on numara oynatmayi dene bence. Tam ölmedi cocuk. Bu cocuk stoperden baska yerde oynamaz. Neciple ayni anda aahada olduklari zamanda necip sag bek oynamali.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi levitate

timothy castagne demek hmmmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alamayız. Bize genç oyuncu haram  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

yaşını büyütürüz np abi :D

95'li değil 85'li
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Holandalilari bitirdik belcikalilara gectik
Ya bu senol gunes polonya liginden adam bulurdu hep
Direk ucus falan mi yok polonyaya
Baskan bizim sikat ekibini otobusle gondersin vizyoncu reyiz gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

yaşını büyütürüz np abi :D

95'li değil 85'li
Acaba forvet için bulamadığımız parayı bu oyuncuya mı vereceğiz? Bence hayır. Sadece söylenti olarak kalır bu transfer  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Acaba forvet için bulamadığımız parayı bu oyuncuya mı vereceğiz? Bence hayır. Sadece söylenti olarak kalır bu transfer  :tabe:
Yineticimiz bonserviz vermeyecez dedi

Çevrimdışı yoruk

PSV'den aldığımız oyuncular kötü çıkmıyor. :D Atiba-Marcelo

Çevrimdışı yoruk

Olsun.Gol atamayanı gidiyor gol atabileni geliyor.Böyle bakalım  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Terliksi heyven zapata diyolla
Uyuzun tekini bulmusuz gene
Ayar oldugum adam
Ya sabir hemen bitse su tiransfer donemi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gına geldi yine zapatada zapata. Arkadas baska kimse yok mu listede ya????? Harbi kafayi yedircekler insana.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sEuL

2017 yilinda 6 milyon euro karsiliginda Genk'ten Atalanta'ya transfer olmus.
Yaslida olsa farketmez, kapiyi 10 milyondan acarlar.
Bonservissiz oyunculara yogunlasin beyler  :lol:

Çevrimdışı yoruk

Fabri ile anlaşıldı diyor Milliyet .
Ya arkadaş nasıl iş bu ? Hayır madem anlaştın yarım sezon niye ? Loris için o parayı veremem ondan Fabri'yi geri alıyoruz olayı olacaksa mantıklı da hani yarım sezon olmaz o iş ,Kaleci hariç tonla eksik var yedek kaleci alıyorsun ?

Neyse yalan haber için niye bu kadar yazdıysak.

Çevrimdışı mylife1903

Gına geldi yine zapatada zapata. Arkadas baska kimse yok mu listede ya????? Harbi kafayi yedircekler insana.
Yok liste falan yahu hala anlamadiniz mi
Gsden daniyi kiralayan tovitiridan niyanki alan adamlar bunlar
Fbli sezercik falan var daha
Menejerlerin elindeki cikmalari aliyorlar iste, zarlar duses gelmediginde dagiliyor takim
Menejerle is yapacaksin arpasini da bol bol vereceksin ama kucaga gelmeyeceksin
Ayrica para satsat yaparken mali alirken kazanilir satarken degil
Bu menejerler boyle gundeme getirip baskasina da cakiyor genelde ta oluyor kurban ama bu sitopersizlikfs gs de iyi kurban 10 milyon rodrigez salagindan alirlarsa o parayi yedirmez cakallar gsye zapatayi sokusturu verirler

Çevrimdışı sosyalkartal

son dakika duyumumu veriyorum zapata  beşiktaşta
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

son dakika duyumumu veriyorum zapata  beşiktaşta
O kulagina soktugun duyum seysi varya
Onu alip bagirmak istiyorum
Sen gelme ulan ayi diye

Etiketler: