2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 82 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4643174 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Mandzukic: "Hayatın konusu siyah - beyazdır."
çünkü juventusun rengi siyah beyaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Allah kolaylık versin bu millete.
Çok zor günler bizi bekliyor.

Çevrimiçi levitate

2.5 olduğunda düşmüştü :(
ben liseye girince düştü aslında ama belki bi şekil kurtarırdık :D

acaba aldı mı sonra çok merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz daha geçenlerde konuştuk tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp duruyoruz.

Daha sezon başlamadan başladılar adamlar.

Şenol hoca'yı milli takıma yamamaya calıstılar.

Süper kupada hiç bir halt etmediğimiz halde saha kapatma cezası verdiler.(Oyuncumuza pıçak atıldı)

Sadece caner'e özel ceza çıkardılar(Caner haketti) fakat caner'den sonra 1 kişiye dahi ceza verilmeyip o madde bu sezon kaldırıldı.

Beşiktaş 1 puan dahi alsa öbür hafta cezalandırılan hakemler.

Derbide bizi katleden palabıyık denen zat.

Maç içinde bizi sindirmeye çalışan hakemler talisca'nın ayağına basılır talisca sarı kart görür vb.

Kupa maçında yaşanan olaylar dayak yedik üstüne suçlu biz olduk.

Ondan sonra suç bizde!!!
o zamanda konuştuk maçtan sonra bir maç ceza alırız demişdim aç videolara bir bak bakalım birşey yapmamışmıyız sahadaki Beşiktaş formalı taraftarları ne yapacaksın birisi sahada konya taraftarıyla kavga etmiyomuydu aynı şeyi liyon maçındada söylediniz olaylar başladığında ben bizim taraftar başlattı dedim. Tribünde bizim arkadaşlar vardı siz daha ne olduğunu bilmeden bizim deplasman tribünü fransız taraftarın üstünü patlayıcı madde atıyor diye haberi geldi bütün olaylarıda o patlayıcılar başlattı. genede uefa bize hoş görülü davrandı adil dağıttı cezayı. birde dışarda olanları bilmiyorsunuz polisle çatışan taraftarımızı bizim yurt dışı taraftar grupları çetedir rakip taraftarlara saldırıp kavga etmeyi marifet sanıyorlar. tripoli maçına gittik ceza aldıkmı yok ama biz ordada cezayı hak ettik maç boyu rakip tribünlere meşale attılar kavga edecek yunanlı bulamayınca onlara durun yapmayın diyenlere saldırdılar yunan polisi bütün taraftarın üstünden geçti biliyormusunuz bunları yok uefa biliyor ama ceza verdimi yok ve bizim bütün deplasmanlarımız böyle geçiyor. malesef yurt dışından gelen taraftar grupları en kalitesiz insan profili ya hazırlık maçı yaptırmıyor artık avrupa bize almanya avusturya istemiyor bizi neden antrenmanlarımızda bile olay çıkıyor. ha burdaki vodafone park tribünlerine bakmayın burdaki deplasman taraftarımızda aynı profil sırf olay çıkartmak için gelen gruplar var. O tipler burda yokmu var tabi 20 li yaşlarda gençler ama işde parayı olgun taraftar verdiği için stada giremiyorlar tek tük giren olsa bile gıkını çıkartamaz ama kupa maçlarında gidin o tipleri görürsünüz.
geçen sene üstümüze oynanmadımı oynandı ama kaybettiğimiz maçlar buna bağlanmasın başak maçında rakibi 10 kişi bırakanda o hakemlerdi en zor deplasmanımızda kayseriyi on kişi bırakanda aynı hakemlerdi sen yenmeyi beceremedin gençler maçı hakemlemi kaybettik burdaki akhisar ts maçlarında hakemmi puan kaybettirdi bu kadar ucuz şeylere sığınmamak lazım canere ceza vermişler bu bizim gücümüzden ne kaybettirdi. Psikolojik olarak yıkılmayacaksın en geniş kadro sende canere verilen ceza sana değil milli takım hesaplaşmasıydı. Alışmışız hemen ağzımızın kenarında duruyor hakemler bizi şampiyon yapmadı tabi federasyondan kovulan kanlı bıçaklı oldukları terimi tuttular yada himmetçilere₁ atmamak için iktidara meydan okuyan gsyi kolladılar değilmi. Ben hiç sanmıyorum tek etken yusuf namoğluydu. her fener maçına hocanın hassasiyeti yüzünden 1-0 geriden başlıyoruz her maç gerilim ve gerilimden beslenen fenerin ekmeğine yağ sürüyoruz. Sakin kalsak bütün hakemler bir araya gelse alamazlardı feneri elimizden ama tuhaf şekilde bütün oyuncular sinirli agrasif başlıyor oyuna neden acaba bir iki maç seni doğrasalar bile sen güçlü ol gene alamazlar şampiyonluğu elinden biz yıllarca bu kırılganlık yüzünden kaybettik hep. Sen güçlü durursan kimse sana yanaşamaz sana yanaşmalarının tek nedeni senin ezikliğindir. kırılganlığındır. Kurtulun artık bu psikolojiden daha ligin başında hoca bu kafadan kurtulmazsa şampiyonluk hayal dedik hoca bile bayerne elendikten sonra artık lige döneceğiz dedi işde sihirli kelime bu döndük ligede kaybettiklerimizi geri getiremedik. rakipleri yukarda tutabilmek için yırtınmadılarmı evet yırtındılar ama bu yırtınma bile onların nereye kadar gideceğini gösterdi işde sen ilk yarı 40 + puanı koy cebine yırtınsalarda senin önünü kesemezler. yeterki kırılgan olma.hakemler takım tutmuyor güçlünün yanında duruyor güçlü ol senin yanında dursunlar. kırılgan olursan onlara yaramazsın.

Çevrimdışı f_madida

bu kur hareketinden sonra garantili bonservis opsiyonlu Abou'yu unutacagiz galiba.
Pepe giderse de hic sasirmam, 5 milyon euroya yakin maas veriyoruz, senelik 30 milyon tl verebilecek halimiz var mi? sanmiyorum.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Necmi

Bizim çalınan puanları rakiplere hediye edilen puanları toplayıp çıkarsak şampiyon olması gereken tarafın biz olması gerektiği anlaşılır saha içi dışında oyuncularımıza 5-6 maç ceza vermelere oyuncuları adliyeye çağırmalara rağmen.  Şampiyonluğumuz çalındığını söylerken sanki sezon içinde yaptığımız yanlışları yok sayıyoruz zannediliyor. Böyle bir şey yok. Ama sen o yanlışları düzeltecek olsan bu sefer senin önüne  başka başka engeller koyacaklardı. Puanımızı mı silerlerdi? Bu adamlar bunu da yapardı.  Adamlar gs ile fb'yi 1-2 yapmak için ellerinden geleni yaptı.
mışlarla mişlerle hüküm verilmez sen o yanlışları yapmayacaksın ondan sonra önün kesildiğinde bizim yanlışımız yok şampiyonluğumuz çalındı diyeceksin sen on kişilik kayseriyi on kişi kalmış başaksporu küme düşen gençleri yenemeyip sonrada yenseydik bile önümüzü keseceklerdi dersen sadece komik olursun yende başka türlü kessinler sen verme onlara bırak onlar ne yapacaksa yapsınlar. sürekli ihtimaller üzerine hüküm veriyorsunuz varsayımla gerçekler konuşulmaz sizinkisi varsayım gerçek olan on kişilik kayseriyi başağı küme düşen gençleri yenememiş olman bunları hakem yüzündenmi kaybettin bütün maçları yürüyerek oynadık içerdeki fener gs maçı dışında rakibi ısırdığımız tek maç hatırlıyormusunuz bütün maçları yürüyerek oynadık. böyle şampiyon olunmaz. önce kendi yanlışlarını düzelteceksin kimseye sebep vermeyeceksin hakkın yeniyorsa işde o zaman konuşma hakkın olur. adamlar der bak hakem senin karşında hemde deplasmandayken başağı kayseriyi bu hakemler on kişi bıraktı kazansaydın senin on kişilik takıma pozisyonun yok küme düşen takımı yenememişsin ne hakeminden bahsediyorsun.

Çevrimdışı Necmi

bu kur hareketinden sonra garantili bonservis opsiyonlu Abou'yu unutacagiz galiba.
Pepe giderse de hic sasirmam, 5 milyon euroya yakin maas veriyoruz, senelik 30 milyon tl verebilecek halimiz var mi? sanmiyorum.

bu güne kadar veriyorduk bundan sonra neden olmasın ffp de iken var çıkıncamı olmayacak
şl geliri demeyin lütfen tamam ordan bir gelir kaybımız oldu ama bunun gündemini yapan renkli basın
yoksa teknik olarak 40 M kaybımız falan olmayacak bu algı kurma Beşiktaşı zayıf gösterme
hesap basit şl den 40 kaybettik ama şu anda bu sene bonservisden 38 koyduk kasaya şl kaybını telafi ettik
dahasını koyarsak şl gelirini geçmiş olacağız yani şl ye gitmemiş olmanın bir maddi kaybı olmadı
diğer taraftan uefada bedava oynamıyoruz şl de 8 maç oynadık 4 maç içerde ama uefada büyük ihtimal
en az 16 maç oynayacağız bunun 8 tanesi içerde olacak yani tribün ve stor gelirlerini ikiye katlayacağız geçen seneye göre
birde uefa dan gelir elde edeceğiz bu sene paralar arttı yani çeyrek oynarsak minimum kasaya 20 M € civarı para girecek
yani hiç bir şekilde geçen seneden daha az kazanmayacağız vida falan satılırsa geçen seneyi çok katlarız
yani gelirlerimiz düşmeyecek sürekli bir algı yapma derdindeler yönetiminde işine geliyor bu
baskı yemiyorlar. Beşiktaşın parası yok ama renklilerin kasasına girmeyen ama bizim kasamıza giren
bu sene ocak ayından itibaren 23,5 cenk 14,5 yaz bonservisleri 30 civarı şl gelirleri yani diğer gelirleri
saymıyorum 68 M€ nakit girdi tabi bunun yanında sponsorluk gelirleride giriyor 117 m kombine geliri girdi
sadece ocak ayından itibaren şu ana kadar kasamıza giren paranın 700 Mtl civarı olduğunu biliyormusunuz.
renkli basının her söylediğine inanmayın herkes bu hesapları yapıyor. Bu seneki beklenen gelir 1 milyarı geçiyor
geçen senede 1 milyar 14 milyondu sanırım yani geçen seneden daha az kazanmış falan değiliz vidada satılırsa
uçacağız gelir konusunda bu sene hesap ortada tabi gelir var ama giderde var ne kadar az harcarsan o kadar fazla borç ödersin
bu gerçeğide unutmamak lazım geçen sene borçlarımızda ciddi düşüş oldu bu senede olacak inşallah.
biz borçları tutmuyoruz artık iniş yoluna geçti.ama renklilerin pisliğini örtmek için basın bunları hep görmezden geliyor
renklilerin borçları katlanırken Beşiktaşın borcu düşüyor diyemiyorlar.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı sozkul

haberler gerçeği yansıtmamış mı

:D

Ben bu veda mesajında, BJK’den bu yılki ücretimi almak için hukuki haklarımı kullanmayacağım mesajını almadım @levitate , sen emin misin hissettiğin şey konusunda?

Çevrimdışı sozkul

Anlamadim para istiyor mu istemiyor mu

Ben istemeyecektim ama menejerim çok ısrar etti diyecek muhtemelen diye korkuyorum ben.

Çevrimdışı Necmi

Abi çok güldürdün akşam akşam saol :) şaka bir yana kullanan varsa güvenilir mi anlatsa da alsak tabi forumda bundan bahsetmek yasak değilse.
evet yasak sonuçta korsan yayın ve korsanı desteklemiş oluyorsunuz.
mylife ın dediği gibi yabancı yayınları izlemek için almak isteyene seçenekler var ama korsana karşıyız.

Çevrimdışı Necmi

bi yandan parası çok geliyor bir yandanda beine acaip kıl oluyorum geçen sene önümüze taş koymalar falan o paraya gider kartal yuvasından 3 forma alırım kulübe kkatkı yapmış olurum en azından
2007 yılında iptal ettim ve o zamandan beri almıyorum Beşiktaş düşmanlarına
vereceğim parayı gider kulübüme veririm. Çalınan şampiyonluklarımızda onların ve şansalında
büyük payı var. yıllarca lig tv yi fbtv gibi kullandılar. Asla onlara tek kuruşum gitsin istemem
gerekiyorsa izlemem maçları önemli değil

Çevrimdışı Necmi

Ben istemeyecektim ama menejerim çok ısrar etti diyecek muhtemelen diye korkuyorum ben.
sanmıyorum Beşiktaş sağlama basmadan sözleşmeyi iptal etmez haklı gerekçesi
varki ettiler. Uefa da ilgili bir maddeye göre tek taraflı fesih etmişler. doktorların sağlam raporuna ramen ağrım var
diye antrenmana gelmemiş sözleşmeyi iptal etme nedenleri buymuş diye duydum.
ne derece doğruysa artık. Kesin hukuki bir noktaya oturttular yoksa daha öncede fesih ederlerdi.

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Lütfen kural dışı olarak gördüğünüz mesajları raporlarken şikâyet nedeninizi belirtiniz, rapor sekmesinin amacı dışında kullanılması uyarı ya da ceza almanıza neden olabilir.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimdışı mylife1903

diumerci mbokani var boşta. bizde tutar mı acaba?
Sen onun tipini gordun mu hic

Çevrimdışı mylife1903

Yapmayin etmeyin dedik adam klas golcü dediler.. Kariyeri yeter dediler.. Senol Hoca pivot santrfor istiyor dediler..
Yutupottan ali ece ac yahu super bisi

Çevrimdışı mylife1903

ne  alakası var saydığın takımları kadron yetersiz olduğu içinmi yenemedin madem transferler uyumlu değildi şl de gruplardan na mağlup çıkmaya nasıl bir teori getiriyorsun biz ilk yarı oynamadıkmı grup maçlarını şl de şl oynarken takımda uyum sorunu yok ama ligde transferleri geç yaptığımız için kazanamadık öylemi. gerçekten bunu inanarakmı yazıyorsunuz. Bizim kaybedilen 21 puanımızın tek sorumlusu şl sevdası yüzünden lige hiç önem vermeyen Şenol hocadır. takım geç transferler yaptı takım uyumsuzdu dersen önüne şl grup maçlarını koyarım bunları nasıl kazandılar derim sen dragon stadında portoyu yenebiliyorsan burda on kişi kalmış kayseriyide yen bir zahmet. böyle mazeretler koyarak ortaya kendinizimi kandırmaya çalışıyorsunuz yoksa esas nedenin üstünümü örtmeye çalışıyorsunuz.
Hocanın kapanan savunmalara karşı hiç bir taktiği yok tek bildiği sürekli orta aç gol olursa olur. biz şl dede üstümüze gelen takımlara kontra atakla gol attık porto burda kapandı bak bakalım pozisyona girebilmişmiyiz monaco geldi yenilmemek için oynadı pozisyonumuz yok tesadüfmü iki berabere kaldığımız maçın içerde olması
sen kapanana takıma karşı hiç bir taktik geliştirme oynadığın bütün maçları orta açma üzerine kur sonrada yok aldığımız oyuncuları geç aldık da uyum sağlayamadılara sığın erken alsaydık oynatacakmıydı. Ben hiç sanmıyorum sadece erken almak için maliyeti iki katına çıkarmış olurduk.
Abi gozun sevem sana tek tek yazdim maclari
Hala taktin bu konuya kendin bak gozunu sevem tek tek hatirla tek tek ac mac kadrolarina bak
Puan kaybedilen neredeyse butun maclarda yeniler oynuyor.
Clde yenileri oynatmadigi icin gruptan cikabildik.
Ikinci yari yeniler oynadi da taliska biraz hareketlendi fark koydu gol atarak cocuk.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı mylife1903

Zayıflamış mı?
Abu degil de sizin lira fena zayifliyor.
Sat abijim sat hepsini sat genclerle oynayalim
Turk oyunculara da ayni ucretten yuro yerine dolar onermekle baslayalim

Butun futbolcular fedakarlik yapsin yapmayan gitsin. Feda sezonu gibi eline yuzune bulastirmasinlar sadece, paramizla rezil olmayalim, surec iyi yonetilsin.
Guti ile ilhan oynasin agzimi acmam bi 30 dakika oynarlar bence fizikleri iyi

Orkani falan da kiralamayalim

Gg roko nejipjan adri
       Tolgay atiba
 Orkan ozzzie caner
          Larin
Boyle oynayak ben fitim
Gs 3 aya maas odeyemeyince butun topculari cekip gider bu kurla
Fb zaten bu seviyede falan
Sikinti yok
Herkesi satak ne geliyorsa kardir. Borclari oderiz onumuze bakariz

Çevrimdışı onurturan

adam Besiktas'li mi yoksa   :lol:
Kartal dövmesi varmış bacaanda oyüzden hep uzun çorap giyiyormuş :D

Çevrimdışı onurturan

Abu degil de sizin lira fena zayifliyor.
Sat abijim sat hepsini sat genclerle oynayalim
Turk oyunculara da ayni ucretten yuro yerine dolar onermekle baslayalim

Butun futbolcular fedakarlik yapsin yapmayan gitsin. Feda sezonu gibi eline yuzune bulastirmasinlar sadece, paramizla rezil olmayalim, surec iyi yonetilsin.
Guti ile ilhan oynasin agzimi acmam bi 30 dakika oynarlar bence fizikleri iyi

Orkani falan da kiralamayalim

Gg roko nejipjan adri
       Tolgay atiba
 Orkan ozzzie caner
          Larin
Boyle oynayak ben fitim
Gs 3 aya maas odeyemeyince butun topculari cekip gider bu kurla
Fb zaten bu seviyede falan
Sikinti yok
Herkesi satak ne geliyorsa kardir. Borclari oderiz onumuze bakariz
Sizin lira mı olduk şimdi  :dry: