2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4647985 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Bugün bende öyle bir haber gördüm

Meguire Zu M.city

Vida Zu Leicester

Diye bir haber gördüm

city'yi az çok takip ederimm...  benm bıldığım kadarıyla stoper transferi istemiyor pep... ama maquire dk performansı ile transfer yapması muhtemll
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ozzinin %30dan da vazgecsinler mesutu vermeyeceklerse

Hem kendi adamlari ne demis
Bir turk iyidir iki turk td gonderir

Oguzhan'in %30'u diye yedik kazigi. %30'u benim olacak diye 7-8 milyon bonservisle rahat daha iyisini bulabilecegin adama 2.5 milyon maas vermenin mantigi nedir bilemiyorum. Bu maas varken artik satilmaz Oguzhan, yani 0'in %30'u bizim = 0.

Çevrimdışı alimm

fazla lüks oldu bence :)

şenol hoca geniş kadroyu idare edemiyor :)
fazla lüks olmasını sağlayan tek isim kagawa ile birllkte kadroya yazılan emre... onu kaldırdğımızda gayet ideall... uefa yı alabilir... :))
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ozinin %30 hakkı gitti zaten. Sözleşmesi bittikten sonra sözleşme yeniledik diye biliyorum abi ama ? Bilenler bilgilendirsin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende öyle biliyorum boşuna beklemedik :)

Oguzhan'in %30'u diye yedik kazigi. %30'u benim olacak diye 7-8 milyon bonservisle rahat daha iyisini bulabilecegin adama 2.5 milyon maas vermenin mantigi nedir bilemiyorum. Bu maas varken artik satilmaz Oguzhan, yani 0'in %30'u bizim = 0.

satılmasın faydalanalım :)

b36 maçında 2.ci yarı oğuzhan girdikten sonra orta sahanın çevresi değişti :)

Ne kadar çelimsiz da olsa futbol aklı yetiyor :)

fazla lüks olmasını sağlayan tek isim kagawa ile birllkte kadroya yazılan emre... onu kaldırdğımızda gayet ideall... uefa yı alabilir... :))

2 kulvarda mücade ediyoruz şenol hoca aynı 11'de ısrar ediyor :) benim yazdığım kadroda UEFA ve ligi kaldırır :)

Kagawa'nın yedeği emre olunca tolgay'a şans gelmez :)

Chadli'yi alırsan Quaresma'ya sıra gelmez :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Ilk yari oynayamadi degil, hoca oynatmadi. Tipki Medel'i gecen sene 2. devreye kadar oynatmadigi gibi. Ciktigi her macta gayet iyiydi ilk devre Medel, yine de hoca Oguzhan'da inat etti. 21 puan birakma sebebimiz sirf oyun degil, hakemlerle oldu. FB macini unutmayin. 2. devre mudaheleyi azalttilar hepsi o, ama ne zaman GS'ye yaklasip tehlikeli olmaya basladik hemen devreye girdiler. GS'nin Alanya maci, FB maclarimiz ortada. Oyuncularimiz kimsenin almadigi cezalar aliyor, 5-6 mac ceza yiyorlar. Bir metre geriden cikan adamimiza ofsayt veriliyor, sezon baslamadan rakip takim taraftari Samsun'da sahaya girdi diye bizim sahamiz kapatiliyor, hocamizin kafasi yarilip ustune bize ceza veriliyor hala "ama 21 puan biraktin ilk devre" diyenler var. Soyleyecek bir sey yok. Basiniza vurulup lokmanizin alinmasina o kadar alismissiniz ki ugradiginiz bariz haksizlik karsisinda bile sucu hala kendinizde ariyorsunuz.
Böyle bir anlayışla kulüpten başarı falan bekleyemezsin. Başarısızlıkta suçu başkasına atarsak bir adım bile ilerleyemeyiz.  Ben demiyorum ki tff pür-i pak hiç artniyetli değiller vs. Ama bundan önce nasıl 15 kez şampiyon olduysan her sene aynı şekilde oynamaya devam edeceksin. Federasyonu da hakemi de yeneceksin. Geçen sezon da her sezon olduğu gibi bir sürü haksızlıklar yapıldı bu tartışılmaz bir gerçek. Üç tane Beşiktaş ın 10 kere oynasa 8 ini kazanacağı maç saydım üçünü kazansaydık ne gs ne de başka bir şey bizi durduramamış mı olacaktı? Ona buna bahane bulmayı bırakıp kendimize bakmamız lazım. Öz eleştirimizi yapmazsak gelişemeyiz, güçlenemeyiz ve başarılı olamayız.

Çevrimdışı f_madida

35 dk başak 10 kişi oynadı onu es geçme.
En az 90 dk 3-4 Maçta bir fazla oynadık ama değil gol atmak POZİSYONA bile giremedik.
Fakat zaten bizi şampiyon yapmayacaklardı, Yersen..!

verilen verilmeyen cezalara/kartlara baksan yeter. niyet kotuydu, ha bizim en azindan az bucuk is yapacak (adebayor kadar oynayacak mesela) bir golcumuz olsaydi yine koparabilirdik ama dedigim gibi niyet kotuydu. gs macinda adamlar ondeyken skor degismesin diye tosice verilen kk + penalti hem de pozisyonun avantajini oynatip herifler golu atmayi beceremedikten sonra dondurmesi tam bir skandal karardi mesela,canere verilen geriye yonelik uygulanan 6 maclik ceza, quaresmaya verilen 5 mac vs..daha neyi sayalim yani, ornegi olmayan muadiline ceza dahi verilmeyen sacmaliklar bunlar hep, tamamen art niyetle verilmis kartlar/cezalar. gencler deplasmaninda ikinci yarinin 5.dksi gelmeden babele ayagini kaldirdigi icin verdigi direk kirmizi kart da tam bir skandal mesela. boyle cok kararlar var gecen seneye ait. ayagina basilan taliscaya konya'da gosterdigi sari kart, konyanin 10 kisi kalmasi gereken pozisyonda nasilsa bizim oyuncunu ceza almasi, bir sonraki hafta derbide oynayamamasi. dusundukce gulesim geliyor, sorsan 4. olduk basarirsiziz, yahu baska bir takima bu kararlari ver ligde zor kalir.   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Ilk yari oynayamadi degil, hoca oynatmadi. Tipki Medel'i gecen sene 2. devreye kadar oynatmadigi gibi. Ciktigi her macta gayet iyiydi ilk devre Medel, yine de hoca Oguzhan'da inat etti. 21 puan birakma sebebimiz sirf oyun degil, hakemlerle oldu. FB macini unutmayin. 2. devre mudaheleyi azalttilar hepsi o, ama ne zaman GS'ye yaklasip tehlikeli olmaya basladik hemen devreye girdiler. GS'nin Alanya maci, FB maclarimiz ortada. Oyuncularimiz kimsenin almadigi cezalar aliyor, 5-6 mac ceza yiyorlar. Bir metre geriden cikan adamimiza ofsayt veriliyor, sezon baslamadan rakip takim taraftari Samsun'da sahaya girdi diye bizim sahamiz kapatiliyor, hocamizin kafasi yarilip ustune bize ceza veriliyor hala "ama 21 puan biraktin ilk devre" diyenler var. Soyleyecek bir sey yok. Basiniza vurulup lokmanizin alinmasina o kadar alismissiniz ki ugradiginiz bariz haksizlik karsisinda bile sucu hala kendinizde ariyorsunuz.

Medel kendi soyledi 5 kilo fazlam vardi gec form tuttum diye. Hocaya laf etmek icin bu kadar zorlamaya gerek yok. Ilk oynadigi maclarda cok da iyi degildi, hatta ilk Kasimpasa macinda Medel'in de hatasiyla kaybettik puanlari.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi sefaköykartali

35 dk başak 10 kişi oynadı onu es geçme.
En az 90 dk 3-4 Maçta bir fazla oynadık ama değil gol atmak POZİSYONA bile giremedik.
Fakat zaten bizi şampiyon yapmayacaklardı, Yersen..!
Aynen öyle. Sanki sadece bu sezon tff artniyetliydi. Her sezon durum bu zaten Beşiktaş her zaman bu şartlarda yarışıyor. Biz kendimizi düzeltelim sonra değil tff kralı gelse durduramaz Beşiktaş' ımızı.

Çevrimdışı underworld

Ömrüne bereket
Aynen öyle. Sanki sadece bu sezon tff artniyetliydi. Her sezon durum bu zaten Beşiktaş her zaman bu şartlarda yarışıyor. Biz kendimizi düzeltelim sonra değil tff kralı gelse durduramaz Beşiktaş' ımızı.

🗣 Ospina: "Arsenal'e geri dönüp durumuma bakacağım. Neler olacağını izleyeceğim. Ancak yeni bir şeyler arıyor ve umut ediyorum. Kulüp yeni bir kaleci aldı. Ben de teknik direktörle görüşüp benim hakkında ne düşündüğünü öğreneceğim. Ondan sonra yönetimle bir görüşme yapacağım."

Come to Besiktas ospina.

satılmasın faydalanalım :)

b36 maçında 2.ci yarı oğuzhan girdikten sonra orta sahanın çevresi değişti :)

Ne kadar çelimsiz da olsa futbol aklı yetiyor :)

B36, Karabuk bilmem ne maclarinda beni koy yine kazaniriz. Bize zor maclari alacak oyuncular lazim. Koca bir sezonu 0 golle geciren 8 numarayla olmaz o is. Oguzhan'a kimse pres yapmayacak, rahat rahat yuzunu dondurecekler, arkada bosluk verecekler ki oynasin.

Çevrimdışı indie

verilen verilmeyen cezalara/kartlara baksan yeter. niyet kotuydu, ha bizim en azindan az bucuk is yapacak (adebayor kadar oynayacak mesela) bir golcumuz olsaydi yine koparabilirdik ama dedigim gibi niyet kotuydu. gs macinda adamlar ondeyken skor degismesin diye tosice verilen kk + penalti hem de pozisyonun avantajini oynatip herifler golu atmayi beceremedikten sonra dondurmesi tam bir skandal karardi mesela,canere verilen geriye yonelik uygulanan 6 maclik ceza, quaresmaya verilen 5 mac vs..daha neyi sayalim yani, ornegi olmayan muadiline ceza dahi verilmeyen sacmaliklar bunlar hep, tamamen art niyetle verilmis kartlar/cezalar. gencler deplasmaninda ikinci yarinin 5.dksi gelmeden babele ayagini kaldirdigi icin verdigi direk kirmizi kart da tam bir skandal mesela. boyle cok kararlar var gecen seneye ait. ayagina basilan taliscaya konya'da gosterdigi sari kart, konyanin 10 kisi kalmasi gereken pozisyonda nasilsa bizim oyuncunu ceza almasi, bir sonraki hafta derbide oynayamamasi. dusundukce gulesim geliyor, sorsan 4. olduk basarirsiziz, yahu baska bir takima bu kararlari ver ligde zor kalir.
Katılıyorum, lig bariz şekilde dizayn edildi, cezalarla bizi haftalar kala devredışı bıraktılar. Eğer bir şekilde son düzlüğe önde girsek daha da büyük skandala imza atılacaktı. (Bol kırmızı kart ve penaltı, belki hükmen mağlup) Geçelim bu işleri en çok skor üreten 2 oyuncumuzu haftalarca yok yere cezalı tutup aynı cezayı rakiplere göstere göstere vermeyerek moral olarak da çökerttiler. Kritik derbilerde ucuz şekillerde eksik bırakıldık, kupa maçının skandal kararları da tüy dikti.

aynen öyle katılıyorum hakemler müthişti.Tff,mhk-renkli medya hepside bize karşı birer melek biz kendi kendimize hüsnu kuruntu yapıyoruz.Hakem'i,tff'yi,mhk'yi,renkli medyayı yenemeyen takıma takım mı derim ben.Rakiplerimiz batmak üzereydi şampiyon filan yapılmadı tamamen bizim hayal gücümüz bu.

Bütün suç bizde!

Bu sene oyuncu yerine hakem almalıyız bence!
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2018, 18:34:38 cursedofdragon ]

Çevrimiçi sefaköykartali

🗣 Ospina: "Arsenal'e geri dönüp durumuma bakacağım. Neler olacağını izleyeceğim. Ancak yeni bir şeyler arıyor ve umut ediyorum. Kulüp yeni bir kaleci aldı. Ben de teknik direktörle görüşüp benim hakkında ne düşündüğünü öğreneceğim. Ondan sonra yönetimle bir görüşme yapacağım."

Come to Besiktas ospina.
Her sezon yazılıyor ama bu sezon tam zamanı gibi. Tüm şartlar bu transfer için uygun. Yak gel gemilerini be adam

Katılıyorum, lig bariz şekilde dizayn edildi, cezalarla bizi haftalar kala devredışı bıraktılar. Eğer bir şekilde son düzlüğe önde girsek daha da büyük skandala imza atılacaktı. (Bol kırmızı kart ve penaltı, belki hükmen mağlup) Geçelim bu işleri en çok skor üreten 2 oyuncumuzu haftalarca yok yere cezalı tutup aynı cezayı rakiplere göstere göstere vermeyerek moral olarak da çökerttiler. Kritik derbilerde ucuz şekillerde eksik bırakıldık, kupa maçının skandal kararları da tüy dikti.

Diyoruz diyoruz hala Gencler'i yensek, Basak'i yensek diyorlar, ben de size bir sir vereyim gencler 34 macin tamamini kazanirsak kesin sampiyonduk gecen sene. Gencler'i yensen, Basak'i yensen ikinci FB macinda gene skandal yonetip kaybettirilecektin bu sefer FB'yi iki macta yensek sampiyonduk diyeceklerdi bu bizim taraftara kalsa. Ya bu sezon 101. yildan beterdi, 101. yilda bir macla dagittilar takimi, bu sezon dagitamadilar ama yine istenen netice alindi. Kendileri de cok hirpalandilar, o yuzden bu sene rezalet yasanmaz GS'ye de son emzikleri verildi. Bu sene gorece normal bir lig olacak gibi duruyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

aynen öyle katılıyorum hakemler müthişti.Tff,mhk-renkli medya hepside bize karşı birer melek biz kendi kendimize hüsnu kuruntu yapıyoruz.Hakem'i,tff'yi,mhk'yi,renkli medyayı yenemeyen takıma takım mı derim ben.Rakiplerimiz batmak üzereydi şampiyon filan yapılmadı tamamen bizim hayal gücümüz bu.

Bütün suç bizde!

Bu sene oyuncu yerine hakem almalıyız bence!
İyi bir Beşiktaş JK, TFF + MHK + Medya + Sarışınlar hepsini üst üste koyup moderasyon  :evillol:

dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz daha geçenlerde konuştuk tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp duruyoruz.

Daha sezon başlamadan başladılar adamlar.

Şenol hoca'yı milli takıma yamamaya calıstılar.

Süper kupada hiç bir halt etmediğimiz halde saha kapatma cezası verdiler.(Oyuncumuza pıçak atıldı)

Sadece caner'e özel ceza çıkardılar(Caner haketti) fakat caner'den sonra 1 kişiye dahi ceza verilmeyip o madde bu sezon kaldırıldı.

Beşiktaş 1 puan dahi alsa öbür hafta cezalandırılan hakemler.

Derbide bizi katleden palabıyık denen zat.

Maç içinde bizi sindirmeye çalışan hakemler talisca'nın ayağına basılır talisca sarı kart görür vb.

Kupa maçında yaşanan olaylar dayak yedik üstüne suçlu biz olduk.

Ondan sonra suç bizde!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim çalınan puanları rakiplere hediye edilen puanları toplayıp çıkarsak şampiyon olması gereken tarafın biz olması gerektiği anlaşılır saha içi dışında oyuncularımıza 5-6 maç ceza vermelere oyuncuları adliyeye çağırmalara rağmen.  Şampiyonluğumuz çalındığını söylerken sanki sezon içinde yaptığımız yanlışları yok sayıyoruz zannediliyor. Böyle bir şey yok. Ama sen o yanlışları düzeltecek olsan bu sefer senin önüne  başka başka engeller koyacaklardı. Puanımızı mı silerlerdi? Bu adamlar bunu da yapardı.  Adamlar gs ile fb'yi 1-2 yapmak için ellerinden geleni yaptı.

Diyoruz diyoruz hala Gencler'i yensek, Basak'i yensek diyorlar, ben de size bir sir vereyim gencler 34 macin tamamini kazanirsak kesin sampiyonduk gecen sene. Gencler'i yensen, Basak'i yensen ikinci FB macinda gene skandal yonetip kaybettirilecektin bu sefer FB'yi iki macta yensek sampiyonduk diyeceklerdi bu bizim taraftara kalsa. Ya bu sezon 101. yildan beterdi, 101. yilda bir macla dagittilar takimi, bu sezon dagitamadilar ama yine istenen netice alindi. Kendileri de cok hirpalandilar, o yuzden bu sene rezalet yasanmaz GS'ye de son emzikleri verildi. Bu sene gorece normal bir lig olacak gibi duruyor.

bu sezon başağı şampiyon yapabilirler tam zamanı.

Fener'i yapmazlar ali koç var.
Bizi yapmazlar geçen seneden rest çektik.
gs'yi geçen sene yaptılar.

Bizim çalınan puanları rakiplere hediye edilen puanları toplayıp çıkarsak şampiyon olması gereken tarafın biz olması gerektiği anlaşılır saha içi dışında oyuncularımıza 5-6 maç ceza vermelere oyuncuları adliyeye çağırmalara rağmen.  Şampiyonluğumuz çalındığını söylerken sanki sezon içinde yaptığımız yanlışları yok sayıyoruz zannediliyor. Böyle bir şey yok. Ama sen o yanlışları düzeltecek olsan bu sefer senin önüne  başka başka engeller koyacaklardı. Puanımızı mı silerlerdi? Bu adamlar bunu da yapardı.  Adamlar gs ile fb'yi 1-2 yapmak için ellerinden geleni yaptı.

hay ağzın bal yesin.

+1903

Rezil otesi bir sezon yasandi. Herkes her seyin farkinda, GS yonetimi, teknik kurulu da biliyor, hatta itiraf edemeseler de taraftarlari da farkinda. Bizden nefret etmelerinin sebebi bu, iclerine sindiremiyorlar 3. buyuk dedikleri Besiktas'i ancak butun lig, federasyon, hukumet, MHK, kurullar, medya birleserek ancak 6-7 puan farkla gecebiliyorlar. Kudurmalarinin, gittikce nefret etmelerinin sebebi bu. Yoksa biz ne birilerini asagiladik, ne dalga gectik kendilerinin zamaninda rakiplere yaptiklari gibi. Ama daha bunlar iyi gunleri. Iflas edip 3. lige dusmelerini dort gozle bekliyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şampiyonu federasyon belirliyorsa bizim şampiyonluklarımıza da federasyon izin vermiş oluyor. Bu takım federasyon sayesinde mi şampiyon oldu? Hayır federasyona rağmen çok iyi performans gösterdiği için şampiyon oldu. Onlar bile bir şey yapamadılar. Federasyonun, medyanın, rakiplerin ne kadar ahlaksızca oyunlar oynadıklarını hepimiz biliyoruz. Şu an önümüzdeki dönemde bunu tek başımıza değiştirme ihtimalimiz var mı? Yok. O yüzden onların kurallarına göre oynayıp onları yenmek istiyorsak çok iyi olmamız lazım. GS nin son iki şampiyonluğu berbat şampiyonluklardı. Bizim öyle bir şansımız yok biz başarı istiyorsak kendimiz iyi olmak zorundayız. Her seferinde federasyon vs. demenin bi yararı var mı? Yok.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2018, 19:00:03 sefaköykartali ]

Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a veda mesajı.

Etiketler: