2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4647879 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şampiyonu federasyon belirliyorsa bizim şampiyonluklarımıza da federasyon izin vermiş oluyor. Bu takım federasyon sayesinde mi şampiyon oldu?
Şaibeli olduğunu düşündüğün şampiyonluklarımız varsa o zaman açabilirsin konusunu. Fb'li ya da Gs'li böyle şeyleri konuşmaz geçiştirir ama Beşiktaşlı'nın alnı ak bu tür konularda. Geçen sezon birileri 1-2 yapıldı. Kanıtları ortada.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şaibeli olduğunu düşündüğün şampiyonluklarımız varsa o zaman açabilirsin konusunu. Geçen sezon birileri 1-2 yapıldı. Kanıtları ortada.
Senin söylediğin şey mantıken buna çıkıyor. Benim Beşiktaş' ın şampiyonluklarıyla ilgili herhangi bir şüphem yok. Her seferinde olduğu gibi tüm olumsuz şartlara rağmen tüm haksızlıklara rağmen çok iyi performans gösterdiği için şampiyon olduk. Yine olmak istiyorsak da Türkiye' deki sistemi değiştirmek mümkün değil o yüzden kendimizi geliştirmeye bakacağız başka formülü yok.

Çevrimdışı indie

Şampiyonu federasyon belirliyorsa bizim şampiyonluklarımıza da federasyon izin vermiş oluyor. Bu takım federasyon sayesinde mi şampiyon oldu?

Şampiyonluğa federasyon isterse etki edebilir, ancak etki edebilmesi için skandal kararlar verilmesi gerekir. Beşiktaş'ın lig başında sahasının kapatılması, Canere özel geçici yasayla çıkan ceza, Quaresmanın ceza alıp Josef ve Ekicinin almaması, fb ile olan kupa maçı kararlarının tamamı skandal kararlar ki daha da var. Yine musleranın son adamken rakibi indirebilmesi, bizim oyuncuya faulden bizim adamın ceza alması, ofsayttan atılan goller cabası.

Bizim şampiyon olduğumuz sezonlarda var mı böyle lehimize skandal müdahaleler? Kadromuz sağlam, başımızda en iyi hoca ve başkan var, avrupayı yardık, hyatın doğal akışı Beşiktaş şampiyonluğu idi.

Çevrimdışı levitate

Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a veda mesajı.

haberler gerçeği yansıtmamış mı

:D

bipbipbupbup

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Şampiyonu federasyon belirliyorsa bizim şampiyonluklarımıza da federasyon izin vermiş oluyor. Bu takım federasyon sayesinde mi şampiyon oldu? Federasyonun, medyanın, rakiplerin ne kadar ahlaksızca oyunlar oynadıklarını hepimiz biliyoruz. Şu an önümüzdeki dönemde bunu tek başımıza değiştirme ihtimalimiz var mı? Yok. O yüzden onların kurallarına göre oynayıp onları yenmek istiyorsak çok iyi olmamız lazım. GS nin son iki şampiyonluğu berbat şampiyonluklardı. Bizim öyle bir şansımız yok biz başarı istiyorsak kendimiz iyi olmak zorundayız. Her seferinde federasyon vs. demenin bi yararı var mı? Yok.

Tersine, haksizlik karsisinda susmayacaksin. Gecen sene sampiyonlugumuz engellendi ama kendileri de cok hirpalandilar, alenilesti rezillikleri. Belki bu kadar zorlanmasalar, sessiz kalsak, o ilk FB maciyla tamamen dagilsak bu sene de ayni senaryolari rahat rahat tekrarlayacaklardi. Su anda kirk kere dusunmek zorundalar bu ise bir sene daha kalkismadan once. Super Kupa macini ac bak GS'nin, o macla mesaj verildi, kusura bakmayin cikin oynayin kimseyi sampiyon yapamayiz dendi GS'ye. 3 iyi transferle bu is biter, GS'yi de bu sene gomeriz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Vida kalacaksa bile Pepe ve Negredoya teklif varsa satılması lazım. Avrupa Ligi ve Türkiye Ligi için iki stoperin 4,75 m€ ve 3 m€ maaş alması çok büyük lüks hele yedek forvetine 4.5 m€ maaş vermek zaten aman aman üstelik euro kuru ortadayken. İyi teklif varsa Babel ve Quaresmadan birisi de gönderilebilir.

2-3 bonservisli Ospinayla kaleci,
Free Diego Reyesle stoper,
Kiralık opsiyonlu Kagawayla 10 numara,
Tolgay>Gomez + para formülüyle forvet
Bir de sağ bek alabilirsek geç kalınmış ama çok başarılı iş yapmış oluruz. Böyle bir iş için de geç kalınmaya değer.

Ospina
Sağ bek - Vida - Reyes - Adriano
Medel - Oğuzhan
Lens(Töre) - Kagawa - Babel
Gomez

Babel dışında hepsi hırslı ve istekli olacaktır.

Çevrimdışı kyiv

1 $ = 5, 25 TL

Eğer Vida satılmazsa bu ortamda transfer falan yapılmasın. Bu dolar Ağustos sonunda 6 lirayı bulur. Hangi bilet parasıyla 10 numara ve santarfor alacaksın?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şampiyonu federasyon belirliyorsa bizim şampiyonluklarımıza da federasyon izin vermiş oluyor. Bu takım federasyon sayesinde mi şampiyon oldu? Federasyonun, medyanın, rakiplerin ne kadar ahlaksızca oyunlar oynadıklarını hepimiz biliyoruz. Şu an önümüzdeki dönemde bunu tek başımıza değiştirme ihtimalimiz var mı? Yok. O yüzden onların kurallarına göre oynayıp onları yenmek istiyorsak çok iyi olmamız lazım. GS nin son iki şampiyonluğu berbat şampiyonluklardı. Bizim öyle bir şansımız yok biz başarı istiyorsak kendimiz iyi olmak zorundayız. Her seferinde federasyon vs. demenin bi yararı var mı? Yok.
Oyunu kuralına göre oynamak mı? Adam senin futbolcun Caner'e kural uydurup 5 maç ceza veriyor. O kuralı sadece senin futbolcuna uyguluyor sonra bu kuralın neden çıkarıldığı ortada Beşiktaş'a oynanan bir oyunun olup olmadığı sorgulanınca da kamuoyundan bu kurala tepki var diye kuralı kaldırıyor. Oyuncuların adliyeye çağrılıyor. Teknik direktörünün başına cisim atılıyor , rol yapıyor ilan ediliyor. Rakiplere gösterilmeyen kartlar sana gösteriliyor. Senin nizami gollerin ofsayt rakibin ofsaytları gol oluyor. Rakip senin oyuncunun ayağına basıyor, senin oyuncun kart görüyor. Rakibin çizgiyi geçen topları gol oluyor senin puanlar gidiyor. Saha dışında da her türlü baskıyı yapıyorlar. Sen toparlanacak gibi oluyorsun yaklaşıyorsun bu sefer baskıyı daha da artırıyorlar. Biz kötü olup gs, fb gibi ittirmelerle şampiyon mu olalım diyor burada herhangi bir üye? Böyle bir şey  olmadı olmayacak da zaten. Ne diyelim federasyon için o zaman? Tepki koymayalım ensemize vurup boğazımızdaki lokmayı alsınlar hep o zaman.

Kısa ve net bir soru. Geçen sezon bizim çalınan puanları, rakiplere hediye edilen puanları hesapla. Kimin şampiyon olması gerekiyordu o kadar yapılana rağmen? Ondan sonra senin bahsettiğin konulara geçebiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a veda mesajı.

Anlamadim para istiyor mu istemiyor mu

Çevrimiçi sefaköykartali

Tersine, haksizlik karsisinda susmayacaksin. Gecen sene sampiyonlugumuz engellendi ama kendileri de cok hirpalandilar, alenilesti rezillikleri. Belki bu kadar zorlanmasalar, sessiz kalsak, o ilk FB maciyla tamamen dagilsak bu sene de ayni senaryolari rahat rahat tekrarlayacaklardi. Su anda kirk kere dusunmek zorundalar bu ise bir sene daha kalkismadan once. Super Kupa macini ac bak GS'nin, o macla mesaj verildi, kusura bakmayin cikin oynayin kimseyi sampiyon yapamayiz dendi GS'ye. 3 iyi transferle bu is biter, GS'yi de bu sene gomeriz.
Üç transferle zaten gsyi gömeriz, geçen sene de gömerdik asıl yapamazdık federasyon kafamıza vurdu demek eziklik. Üstelik Avrupa ligi finali hedefi koyan bir başkan var.

Çevrimdışı kyiv

Anlamadim para istiyor mu istemiyor mu

Yuvarlamış gitmiş. Parayıda seviyorum Beşiktaşı da hesabı...Nasıl oluyorsa :alala:

Çevrimiçi sefaköykartali

Oyunu kuralına göre oynamak mı? Adam senin futbolcun Caner'e kural uydurup 5 maç ceza veriyor. O kuralı sadece senin futbolcuna uyguluyor sonra bu kuralın neden çıkarıldığı ortada Beşiktaş'a oynanan bir oyunun olup olmadığı sorgulanınca da kamuoyundan bu kurala tepki var diye kuralı kaldırıyor. Oyuncuların adliyeye çağrılıyor. Teknik direktörünün başına cisim atılıyor , rol yapıyor ilan ediliyor. Rakiplere gösterilmeyen kartlar sana gösteriliyor. Senin nizami gollerin ofsayt rakibin ofsaytları gol oluyor. Rakip senin oyuncunun ayağına basıyor, senin oyuncun kart görüyor. Rakibin çizgiyi geçen topları gol oluyor senin puanlar gidiyor. Saha dışında da her türlü baskıyı yapıyorlar. Sen toparlanacak gibi oluyorsun yaklaşıyorsun bu sefer baskıyı daha da artırıyorlar. Biz kötü olup gs, fb gibi ittirmelerle şampiyon mu olalım diyor burada herhangi bir üye? Böyle bir şey  olmadı olmayacak da zaten. Ne diyelim federasyon için o zaman? Tepki koymayalım ensemize vurup boğazımızdaki lokmayı alsınlar hep o zaman.

Kısa ve net bir soru. Geçen sezon bizim çalınan puanları, rakiplere hediye edilen puanları hesapla. Kimin şampiyon olması gerekiyordu o kadar yapılana rağmen? Ondan sonra senin bahsettiğin konulara geçebiliriz.
Oyunu kurallarına göre oynamak demedim onların kurallarına göre oynamak dedim. Yukarıda yazdığın paragraftakilerin her birine katılıyorum. Bunun sadece geçen sene değil her zaman olduğunu ve bizim de ona göre hazırlanmamız gerektiğini söylüyorum. Bununla mücadele etmek için de çok iyi olmalıyız ve geçen sene çok iyi olamadık gerek ŞL odaklanmamız, gerek transfer başarısızlıkları bunu etkiledi diyorum olay bundan ibaret. Her sezon böyle federasyon rezillikleri oluyor ve biz her sezon bundan yakınıyoruz. Değişen ne? Hiçbir şey. Vakit kaybı ve önümüzü görmemize engelden başka bir şey değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senin söylediğin şey mantıken buna çıkıyor. Benim Beşiktaş' ın şampiyonluklarıyla ilgili herhangi bir şüphem yok. Her seferinde olduğu gibi tüm olumsuz şartlara rağmen tüm haksızlıklara rağmen çok iyi performans gösterdiği için şampiyon olduk. Yine olmak istiyorsak da Türkiye' deki sistemi değiştirmek mümkün değil o yüzden kendimizi geliştirmeye bakacağız başka formülü yok.
Ben geçen sezon hakkında konuşuyorum ama sen bunu saptırarak genelleme yapıp bütün sezonlara yayıyorsun. Bu forumda hatalarımızı inkar edelim diyen herhangi bir üye olduğunu sanmıyorum. Geçen sezon şampiyonluğumuz çalındı diyen herhangi bir üyeye sor biz her şeyi düzgün mü yaptık diye. Hangisi evet biz hep en doğruları yaptık diyecek merak ediyorum . Senin mantığınla gidecek olursak biz hatalarımızı düzeltsek bile şampiyon olamayız çünkü sen yanlışlarını ne kadar düzeltsen de senin önüne yeni yeni engeller koyup tökezlemeni sağladıklarında sana göre tepki göstermemeliyiz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben geçen sezon hakkında konuşuyorum ama sen bunu saptırarak genelleme yapıp bütün sezonlara yayıyorsun. Bu forumda hatalarımızı inkar edelim diyen herhangi bir üye olduğunu sanmıyorum. Geçen sezon şampiyonluğumuz çalındı diyen herhangi bir üyeye sor biz her şeyi düzgün mü yaptık diye. Hangisi evet biz hep en doğruları yaptık diyecek merak ediyorum . Senin mantığınla gidecek olursak biz hatalarımızı düzeltsek bile şampiyon olamayız çünkü sen yanlışlarını ne kadar düzeltsen de senin önüne yeni yeni engeller koyup tökezlemeni sağladıklarında sana göre tepki göstermemeliyiz.
Bu konuyla ilgili son mesajım. Burada kendi içimizde tartışıyoruz Beşiktaşlıdan başka kimse yok. Kendi kendimize bunları anlatmanın bir anlamı olmadığını söylüyorum. Hepimiz federasyonun nasıl adilikler yaptığını biliyoruz. Federasyon ya da hakemler çok iyi tepki göstermeyelim de diyen yok. Şu an 2018-2019 sezonu için kendi içimizde bunu tartışmanın bize nasıl bir faydası var? Biz doğruları yapsaydık bütün oyunlara rağmen şampiyon olurduk diyorum kısa ve öz. Gelecek sezon için de nasıl doğruları yapabiliriz yanlışlarımızı tespit ederek, doğru müdahaleleri yaparak. Ha sen diyorsan doğruları yapmak yetmez, şampiyonu federasyon belirler, o senin fikrin saygı duyarım. Ülkedeki sistemi, federasyonun bu tutumunu değiştirebileceğine inandığın bir planın ya da bir fikrin varsa buyur en önce ben destekçin olacağım.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2018, 19:32:07 sefaköykartali ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Üç transferle zaten gsyi gömeriz, geçen sene de gömerdik asıl yapamazdık federasyon kafamıza vurdu demek eziklik. Üstelik Avrupa ligi finali hedefi koyan bir başkan var.

Bak dost, benim gecen sene lig baslamadan, ligin ta basinda yazdigim mesajlar duruyor. GS'nin sampiyon yapilacagini, bizim sampiyon yapilmayacagimizi, buna ragmen guclu bir kadro kurup haksizligi artik herkesin gozune sokacak hale getirmek icin mucadele etmemiz gerektigini yazdik. Istedigim duzeyde olmasa da bu basarildi, herkes gordu artik kimse inkar edemiyor bazi seyleri. Unutturmak istiyorlar ki tekrarlayabilsinler. Bu yapilmasaydi aynisini tekrarlayacaklardi. Artik Besiktas cetin ceviz demek zorundalar, oyle vur kafasina al lokmasini yok artik. Besiktas'tan sampiyonluk calmadan 40 kere dusunmek zorundalar, artik VAR da geldi. Gecen sene eski GS'nin son sezonu oldu, 90'larin sonunu hatirlatan bir sampiyonluk kazandilar 90'lardan kalma hocalari ve teknik kadrolariyla. Bundan sonra yok oyle yagma. Suratlari, vucut dilleri o Super Kupa macinda her seyi gosteriyor. Bittiler, son demlerini yasiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Babelin ekibine ya da yutubir cocuklar var besiktasli onlara atarsin 3-5 parasi neyse rakibe cekilen kiyaklari cikartirsin sNa yapilanlari cikartirsin sonra vidyo hakem gecen sene uygulansaydi besiktas su kadar puan farki koyacakti diye vidyo yaptirirsin. Yazarlari da maasa baaglar bu konuyu islersin sonra taraftar geregini yapar.
Senin emegini caliyorlar sen ses etmiyorsun hadi ses etmedin eylem de yapmiyorsjn bunlar daha da arsizlasiyor.
Bagirsagin incedir yemiyordur bi tarafin gizli gizli yaptirir taraftari orgutlersin.

Dogru duzgun iki tabe vidyo yapamiyon sonra babeli de gocunduruyon falan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Naklen yayın ihalesini 5 yıl için yeniden kazanan ve sezonluk 500 milyon Dolar’lık rekor bedel ödeyecek olan Digiturk, yapılan anlaşma çerçevesinde kuru sabitledi. İhale şartnamesinde de yazdığı üzere kulüplere 3.26-3.36 arası sabitlenen kurdan ödeme yapılacak. Kısacası Dolar’ın TL karşısındaki artışından yayıncı kuruluş etkilenmeyecek.

2021-2022 sezonu sonuna kadar böyleyse yayın gelirleri kuş olur diyeceğim ama o bile olmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu konuyla ilgili son mesajım. Burada kendi içimizde tartışıyoruz Beşiktaşlıdan başka kimse yok. Kendi kendimize bunları anlatmanın bir anlamı olmadığını söylüyorum. Hepimiz federasyonun nasıl adilikler yaptığını biliyoruz. Federasyon ya da hakemler çok iyi tepki göstermeyelim de diyen yok. Şu an 2018-2019 sezonu için kendi içimizde bunu tartışmanın bize nasıl bir faydası var? Biz doğruları yapsaydık bütün oyunlara rağmen şampiyon olurduk diyorum kısa ve öz. Gelecek sezon için de nasıl doğruları yapabiliriz yanlışlarımızı tespit ederek, doğru müdahaleleri yaparak. Ha sen diyorsan doğruları yapmak yetmez, şampiyonu federasyon belirler, o senin fikrin saygı duyarım. Ülkedeki sistemi, Federasyonun bu tutumunu değiştirebileceğine inandığın bir planın bir fikrin varsa buyur en önce ben destekçin olacağım.
Anlıyorum romantik ağlak olmanın bize bir faydası olmayacak demek istiyorsun ama kimse romantik ve ağlak değil zaten. Yöneticisi, teknik ekibi, oyuncusu, taraftarı hepimiz zaten kendi yaptığımız yanlışları neler yapmamız gerektiğini tartışıyoruz. Biz doğruları yapsaydık tüm oyunlara rağmen şampiyon olamazdık. Nasıl mı ? Örneğin geçen sezon sistem Talisca'nın üzerine kuruluydu. Beşiktaş şampiyonluk yarışında biraz öne geçseydi Talisca'nın başına bir şey gelirdi. Bunu Talisca'yı forumda çok eleştiren bir kişi olarak söylüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Bu konuyla ilgili son mesajım. Burada kendi içimizde tartışıyoruz Beşiktaşlıdan başka kimse yok. Kendi kendimize bunları anlatmanın bir anlamı olmadığını söylüyorum. Hepimiz federasyonun nasıl adilikler yaptığını biliyoruz. Federasyon ya da hakemler çok iyi tepki göstermeyelim de diyen yok. Şu an 2018-2019 sezonu için kendi içimizde bunu tartışmanın bize nasıl bir faydası var? Biz doğruları yapsaydık bütün oyunlara rağmen şampiyon olurduk diyorum kısa ve öz. Gelecek sezon için de nasıl doğruları yapabiliriz yanlışlarımızı tespit ederek, doğru müdahaleleri yaparak. Ha sen diyorsan doğruları yapmak yetmez, şampiyonu federasyon belirler, o senin fikrin saygı duyarım. Ülkedeki sistemi, federasyonun bu tutumunu değiştirebileceğine inandığın bir planın ya da bir fikrin varsa buyur en önce ben destekçin olacağım.
Federasyon degil de herseye karisan herseyi bilen bi adam var
O adam desin, bu sene ikinci ligdeki rize yol su elektrik koy sipor sampiyon olacak
Sen istersen 500 milyon yuro harca barca real karmasi getirip bekinbayeri takimin basina koy 3 tane galibiyet alamazsin. Bi gecede superlige yukseltilen rize ysek siporun sampiyonlugunu izlersin ustune herkes alkislar

Çevrimdışı mylife1903

Anlıyorum romantik ağlak olmanın bize bir faydası olmayacak demek istiyorsun ama kimse romantik ve ağlak değil zaten. Yöneticisi, teknik ekibi, oyuncusu, taraftarı hepimiz zaten kendi yaptığımız yanlışları neler yapmamız gerektiğini tartışıyoruz. Biz doğruları yapsaydık tüm oyunlara rağmen şampiyon olamazdık. Nasıl mı ? Örneğin geçen sezon sistem Talisca'nın üzerine kuruluydu. Beşiktaş şampiyonluk yarışında biraz öne geçseydi Talisca'nın başına bir şey gelirdi. Bunu Talisca'yı forumda çok eleştiren bir kişi olarak söylüyorum.
Ya abi taliskaya bi kirmizi cakar 7-8 mac ceza verirlerdi.
Berazilyaca gufur ediyo der 10 mac ceza keserlerdi hic olmadi

Çevrimdışı f_madida

Naklen yayın ihalesini 5 yıl için yeniden kazanan ve sezonluk 500 milyon Dolar’lık rekor bedel ödeyecek olan Digiturk, yapılan anlaşma çerçevesinde kuru sabitledi. İhale şartnamesinde de yazdığı üzere kulüplere 3.26-3.36 arası sabitlenen kurdan ödeme yapılacak. Kısacası Dolar’ın TL karşısındaki artışından yayıncı kuruluş etkilenmeyecek.

2021-2022 sezonu sonuna kadar böyleyse yayın gelirleri kuş olur diyeceğim ama o bile olmaz.

Yildirim Demiroren'in dahiyane fikirlerinden olabilir. Dolar bazinda bir onceki ihalenin altina dusmus durumda gelirler. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

1 $ = 5, 25 TL

Eğer Vida satılmazsa bu ortamda transfer falan yapılmasın. Bu dolar Ağustos sonunda 6 lirayı bulur. Hangi bilet parasıyla 10 numara ve santarfor alacaksın?

5,28 oldu.

Geceye kadar 6 olucak herhalde.

Çevrimdışı f_madida

Yildirim Demiroren'in dahiyane fikirlerinden olabilir. Dolar bazinda bir onceki ihalenin altina dusmus durumda gelirler.

Bir onceki ihale bedeli 321 milyon dolarmis, an itibariyle 3.36'dan alsak bile mevcut dolar kuruna gore yillik bedel 318 milyon dolara inmis bulunuyor. Dolar yukseldikce daha da inecek.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Araba kiyakcilik yapanlar olmustur.
Boyle ihalelerde iyi lobi yapacan herkesin arpasini verecen boyle maddeleri sokacan. Iyi tokatladilar

Kiyakciligin sonu ayakciliktir

Yd deniz kenarinda kasaba yaptirmis yetmemis kara simsek adli araba da yaptirmis

Çevrimdışı mylife1903

5,28 oldu.

Geceye kadar 6 olucak herhalde.
Sana ne olm dolardan. Ekmegi dolarla mi aliyon
Bi zeytinlik aliver iste

Etiketler: