Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba kiyakcilik yapanlar olmustur. Boyle ihalelerde iyi lobi yapacan herkesin arpasini verecen boyle maddeleri sokacan. Iyi tokatladilarKiyakciligin sonu ayakciliktirYd deniz kenarinda kasaba yaptirmis yetmemis kara simsek adli araba da yaptirmis
Bu sene töre nin son senesi. Eğer uzatılırsa seyreyelim gümbürtüyü. Bu sene oynamak zorunda ama sözleşme uaztılırsa ne yapar bilinmez
O uzatmaz sozlesme falan gsye gider abi ocakta yuksek ihtimalFtye babam cekerFt de buna oglumIyi oynarsa biz de hayiflanirizAcaydim gollarrrimiii diye baslariz
Salomon Rondon bir yıl kiralık Newcastle United' da. Bizim için iyi transfer olabilirdi.
Vay be dolar 5.25 olmus euro 6, millet hala transfer falan bekliyor. Kulupler satilacak 2 sene sonra.Yerli futbolculara donsun butun kulupler ve sadece TL uzerinden maas verilsin. Kendi ligimizde tipis tipis oynayalim. Bu durumda Avrupa da basari pesinde kosmak salaklik.
Anlamadim para istiyor mu istemiyor mu
kiko casilla.....real madridin yedek kalecisi girişimlere başlandı deniyor aspor tarafından...1986 doğumluymuş
arkadaşlar maçlar için beine o kadar para vermek yerine ip tv almayı düşünüyorum telefon için kullanan varmı güvenilirmi ve nerelerden alınır güvenilir olarak yardımcı olcak varsa sevinirim
Partizan eşleşmesine burun kıvıranlar olmuş cidden garibime gitti. Takım daha hazır değil sezonu yeni açıyoruz. Neticede karşındaki takım bir geleneği olan ve taraftar yapısı çok güçlü olan bir takım. Elbette ağır favoriyiz ama bu işler şakaya gelmez. Ciddiyeti elde bırakmamak lazım. Çantada keklik bir kura falan değil. Takım işe böyle bakarsa işimiz zorlaşır. Çıkıp ciddiyetle mücadele etmek gerekiyor.
Yayında kur sabit değil. Detayları var şurada: https://twitter.com/is_xs/status/1024735644940230657 Tamamen sabit olsa kulüpler şimdiye kadar kazan kaldırmıştı zaten.
Keşke temmuz başı transfer yapıp satışları ağustos gibi yapsaydık kur farkından biraz kar edebilirdik