2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4610061 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

aboubakar için geri sayım sayacını başlatıyorum

O zaman ortami isitalim  :D

pepe'yi lyon'a verelim marcelo'muzu geri alalım o zaman :)

Eger plan bastan beri Pepe'yi almak idiyse Marcelo satilacak adam degildi.

Çevrimdışı tangaz

pepeye sürpriz talip volvırhamptın diyollaaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

4,5 değil 4,75

6 milyona Fabri'yi 7 milyona Marcelo'yu satip yilda 4.75'i 35 yasinda adama vermek...

Çevrimdışı cursedofdragon

Eger plan bastan beri Pepe'yi almak idiyse Marcelo satilacak adam degildi.

plan baştan beri marcelonun parası ile orta saha(medel) ve santrafor almaktı(negredo)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son dakika!

Vida için 35 milyon euro karşılığında Westham United ile anlaşıldı...

diye bir haber geçsede keyiflensek  :bandit:
Bir sayfa Vida 28 milyon € Liverpool %80 diye yazmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Sat sat sat hemen sat

plan baştan beri marcelonun parası ile orta saha(medel) ve santrafor almaktı(negredo)

Pepe'yi niye aldilar o zaman? Alsalardi Marcelo ayarinda birini. Baskan hep diyor ya transfer dünyanin en kolay isi diye. Verirsin 4.75'i gelir tabii Pepe de. Ortamlarda PSG'nin elinden aldik dersin :)

Çevrimiçi levitate

Bir sayfa Vida 28 milyon € Liverpool %80 diye yazmış
beşiktaş transfer platformu? :D dün dediğim sayfa oydu
bipbipbupbup

Çevrimdışı sosyalkartal

seneye forvetimiz aboubakar hayırlı olsun bu iş bitti diyorum kadro tahminlerinizden çıkarın abou tahmin değil artık oyuncumuz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi levitate

jorge mendes fc
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Pepe'yi niye aldilar o zaman? Alsalardi Marcelo ayarinda birini. Baskan hep diyor ya transfer dünyanin en kolay isi diye. Verirsin 4.75'i gelir tabii Pepe de. Ortamlarda PSG'nin elinden aldik dersin :)

bonservisi yoktu pepe'nin bizde bonservis veremiyorduk.

Marcelo'dan gelen para anca negredo ve medel'e yetiyordu :)

PSG'nin elinden aldık zaten onlar 1 senelik sözleşme önerdi biz 2 yıllık bizi seçti :)

Çevrimdışı tangaz

benim 11imde tolgea pepe adriano medel q7 babel bankolar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Pepe'nin performansı  sezonun son bölümünde ciddi ölçüde düşmüştü.

Tamamen kötü bir görüntü verdi diyemeyiz ama. bence CL grup maçlarında en öne çıkan performanslardan biri de Pepe'ydi.

Pepe'de yaşının dışında bir sıkıntı daha var. Hala aktif bir milli takım kariyeri var. Geçen yaz konfederasyon kupasında oynuyordu öncekinde Avrupa Kupasının sonuna kadar oynamıştı. Bu yazda dünya kupasında hatırı sayılır maç ve antreman temposu geçirdi. Bir de bu adam 35 yaşında. Sezonun belli bölümlerinde düşüş yaşayacak bunun kaçarı yok. Yine iyi bile götürüyor kuvvetli bir fiziksel altyapısı var ve iyi çalışıyor.

Ben kadroda olmasından memnunum. Oyun bilgisi, tecrübesiyle özellikle Avrupa Ligi maçları umduğumuz kadar uzun soluklu olursa yine bir artı değer olur. Partnerine de ciddi artılar sağlıyor. Geçen sene Tosic'in bir çok açığını kapattığını, cesur hamleli oynamasına imkan tanıdığını da gördük. Medel'le oynadığı dönemde de sorunsuz görünüyorlardı.

Ama dinlendirilmeli. Yine yoğun bir yazdan dönecek. Tüm lig ve avrupa maçlarında oynamasını ön görürsek elinden geleni yapmaya çalışır. Ama bir noktada sakatlıklar, form düşüklükleri kaçınılmaz olur. Bunu dikkate alarak bir rotasyon oluşturulmalı. Ben Mitrovic'ten onun sağ stoperdeki rolünü zaman zaman ikame edebileceği konusunda umutluydum. Şimdi o da gitti. Pepe kaldığı durumda bile en az 2 ideal durumda 3 stoper takviyesine ihtiyacı var takımın. (Vida'yı saymıyorum)

Pepe giderse ne olur, takıma ve birbirine uyabilecek ilk 11 seviyesinde 2 stoper nasıl bulunur, kamp falan da görmeden nasıl bir görüntü sergilerler açıkçası pek bir fikrim yok ve duruma çok iyimser bakamıyorum. Pepe'nin hala bir şef rolüyle savunmadaki varlığını önemsiyorum.

Çevrimdışı Furkan Sarper

seneye forvetimiz aboubakar hayırlı olsun bu iş bitti diyorum kadro tahminlerinizden çıkarın abou tahmin değil artık oyuncumuz  :tabe:

şöyle yazma be abi :) 3 hafta önce , pazartesi kesin açıklanıyor diyordun :) %90 de %99 de kesin deme

Çevrimdışı İhsan

ffp den çıkmanın avantajları birazda elin daha kuvvetli oluyor

FFP neden şikayetçiyiz? Bizim için büyük bir şanstı ! FFP olmasaydı aynı oyunculara daha fazla öderdik. PAzarlık yaparken fazla para yok veriyorsan ver diyorduk.

Şİmfi Harun için ne isteyecekler düşünmek bile istemiyorum !
Come to Beşiktaş

bonservisi yoktu pepe'nin bizde bonservis veremiyorduk.

Marcelo'dan gelen para anca negredo ve medel'e yetiyordu :)

PSG'nin elinden aldık zaten onlar 1 senelik sözleşme önerdi biz 2 yıllık bizi seçti :)

Bonservise gerek var mi? Adama iki yilda 10 milyon € gömmüssün ve son alicisisin. Bonservisli oldugu zaman zaten Negredo transferine dönüyor is. Savunulacak bir tarafi yok kapatalim bu bahsi bence :)

Çevrimdışı celiker1

Pepe görevini yapmıştır.Şampiyonlar ligi maçlarında takımın en iyi otyncularının başında geliyordu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Pepe'den ziyade Negredo'ya laf edelim bence.

Pepe hem PR hem de performans olarak yeterince katkı verdi Beşiktaş'a. Son haftalardaki düşüşünü dunya kupasina bagliyorum ben. Son dünya kupası için riske girmek istememiş olabilir.

Ha teklif olursa gitsin mi? Bi dakika bile beklemem.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sosyalkartal

şöyle yazma be abi :) 3 hafta önce , pazartesi kesin açıklanıyor diyordun :) %90 de %99 de kesin deme

biz de lafı dolandırmak yoktur  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kabul edilsin. Güzel isim , ŞL'de iyi katkı verdi ama teklif varsa kabul edilir defans'a 4,5 vererek lükse giriyoruz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sosyalkartal

bazen yazılanları görünce şok oluyorum onu sat bunu sat napıyorsunuz  :lol: pepe 38 ine kadar oynar 20 lik adamlara da ta çıkartır defansın da bel kemiğidir satılması düşünülemez

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

pepe cl de çok iyiydi. fark yarattı.
ama ligde çok belirleyici olmadı. gs deplasmanında oynadıgı oyunu hala kabul edemiyorum.

Çevrimiçi yaço58

İNŞALLAH olur ama umutlanıp sonra gelmezse üzülüyor insan  umarım olurda sana güvenmeye devam ederiz bundan önce dediklerin tutmadıydı bu tutar inşallah

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kagawa'nın hesabına 121 bin ''Come To Beşiktaş'' yorumu atıldı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: