2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4612965 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mehmetthedum

Baskan 4-5 senedir yılda ortalama 10-12 milyon ero bonservis 3-5 milyon da kira-imza bedeline takım kuruyor.  O takımlarla 2 şampiyonluk, 1 cl 2.tur, 1 de el ceyrek final  gördük..

Şimdi bu satılanlarla başkanin elinde +50 m ero  olacak gibi görülüyor.. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Burada alınan puanlar ikiye bölünüyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet benim paylaştığımda 2 ye bölünmüş hali zaten.

Çevrimiçi Necmi

Uc buyukler arkamizda, hepsinin puanlarini toplayinca az farkla Besiktas'i geciyor. Tahminim bu sene de FB gruplara kalamaz ne UEFA ne CL'de. Galatasaray da 0 puanla elenir doner. Sonra bize cok zor grup geldi derler.
15 gün sonra baktığında hepsinin toplam puanı Beşiktaşın yanına yaklaşmıyor olacak

Çevrimiçi Necmi

Orası öyle tabi de basılmaya gerek olmadan hemen halledebilirlermiş abi basılmalarına gerek yokmuş işte😁
sosa kendi kendinemi sözleşme iptal edecekti önce milanla görüştü iş bitti
ilk görüşmede sobe oldular. oyuncu kendi sözleşmesini fesih eder diyor başka takımın ayartması suç.
bilmiyorum böyle bir madde var ama şartları ne onu bilmiyorum bekledim
tuncaboylu araştırır diye onunda tembelliği üstünde bu aralar :D

Çevrimdışı savaş altay

gercekten banko oynama maddesi diye bir sey var mi ?

Resmi olarak bilmiyorum ama oyuncu teknik adama iletilir , elindeki rotasyondan daha ağır basan bir isim ise

o iş tamamdır. Orkan için net forma garantisi verebilecek klüpler tartışılıyor olmalı yönetimde , umuyoruz.

Çevrimiçi Necmi

TFF talimatnamesinde futbolcuların bu şekilde bir fesih hakkı yok. İhtarname çekilmesine rağmen ücreti ödenmediyse veya 23 yaş üstü futbolcu o sezon maçların %10'undan daha azında oynadıysa feshedebilir.
tff de 6 ay kala kulüpten izin almadan oyuncuyla görüşebilirsin maddeside yok
ama fifa görüşebilirsin diyor.

Çevrimiçi Necmi

Evet ön eleme puanları daha düşük 1 puan.Normalde gruplarda galibiyet 2 puan

UEFA Avrupa Ligi puan sistemi
Ön yuvarlak eleme - 0.5 puan
İlk eleme turu eleme - 1 puan
İkinci eleme turu eleme - 1.5 puan
Üçüncü eleme turu eleme - 2 puan
Oynatma eleme - 2.5 puan
Grup aşaması galibiyeti - 2 puan
Grup aşaması beraberliği - 1 puan

Kulüpler, grup aşamasına ulaşırlarsa en az üç puan alırlar ve çeyrek finallere, yarı finallere veya finallere ulaşırlarsa ek puan verilir.

elemede puan var maç puanı yok yani bu hesaba göre biz guruplara kaldığımızda 6 puan almış olacağız
uefa da daha iyi puan toplanıyor en az 3 puan alınıyor 32 de ve 16 da puan alamıyorsun finallerde ek puan alıyorsun
yeni uygulama böyleymiş
https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/about/

Çevrimiçi Necmi

Baskan 4-5 senedir yılda ortalama 10-12 milyon ero bonservis 3-5 milyon da kira-imza bedeline takım kuruyor.  O takımlarla 2 şampiyonluk, 1 cl 2.tur, 1 de el ceyrek final  gördük..

Şimdi bu satılanlarla başkanin elinde +50 m ero  olacak gibi görülüyor.. 
ffp den çıkmanın avantajları birazda elin daha kuvvetli oluyor

Çevrimdışı Karabay

ffp den çıkmanın avantajları birazda elin daha kuvvetli oluyor
abi hocanın geçen sene en çok eleştirdiği konu neydi. Takımla sezon başı kampı yapamamak. E şimdi elimiz güçlü ama değişen birşey gene yok.

Çevrimiçi Necmi

abi hocanın geçen sene en çok eleştirdiği konu neydi. Takımla sezon başı kampı yapamamak. E şimdi elimiz güçlü ama değişen birşey gene yok.
değişen bir şey olacak cepte 50 M€ bayağı bir değişiklik :D

Çevrimiçi Necmi

hem alacağımız oyuncular takımlarında antrenman yapıyor
fenerin hocası böyle diyordu :D

Çevrimdışı alimm

Tosic mitrovic vida derken şimdi de Pepe...  Pepe'ye de yol göründüyse ben hayır demem.. Geçen senenin sonlarına doğru tel tel döküldü...  sıfır km stoper havuzu oluşturacak olmamız düşündürüyor doğrusu...

Fabian Schar için 4 m€ çıkış fiyatı söylentileri vardi... Eğer doğruysa bizim için çok ii hamle olabilir... Yanına kiralık jesus ve  bonservisiz damien da Silva... + Ersan / Fatih ... Göze hoş geliyor...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

Yok mu gelen giden?

Bu arada malcom > Roma

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi sen yaz bir şeyler, neler düşünülüyor transfer kısmında ?  :tabe:

Çevrimdışı kyiv

Son dakika!

Vida için 35 milyon euro karşılığında Westham United ile anlaşıldı...

diye bir haber geçsede keyiflensek  :bandit:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

15 gün sonra baktığında hepsinin toplam puanı Beşiktaşın yanına yaklaşmıyor olacak

Sence iclerinde hangisi ucuncu buyuk Basaksehir mi Fenerbahce mi yoksa GS mi? Basaksehir diyen cok ama son yillarda baktiginda FB'den daha basarililar, GS'nin de Turkiye'ye sikeyi getiren camia olmasi var. :evillol: Gecen sene uc buyukler hep birlikte, hukumet ve hakem de destegiyle yolumuzu kestiler, bu sene tek buyuge karsi yine birlesirler mi yoksa birbirlerine mi duserler gecen sene GS sampiyon yapildiktan sonra.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kaleye Göztepeden Betoyu 10 numaraya Akbabayi alsak götürür bizi. Stoper sağ bek ve forvet daha önemli inşallah nokta atisi olur.

Çevrimdışı sosyalkartal

aboubakar için geri sayım sayacını başlatıyorum
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Karabay

48 saatten fazla olmasın lütfen

Çevrimdışı kyiv

Vidanın satış fiyatı yeni futbolcular alınmadan açıklanmasın.Vidadan paralandığımızı gören kulüpler satın almayı planladığımız futbolcuları uygun fiyata satmazlar gibime geliyor. Sessiz sedasız işi bitirip herşey imzalandıktan sonra hem satışları hem de alımları açıklamak lazım.Belki de bunun için transferler gecikiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Pepe keske gitse... Ama gitmez. Gomis'in figürani olmustu en önemli macimizda. Besiktas'in stoperine 4.5 milyon € maas ödeyecek lüksü asla yoktur. Ah Marcelo ah..

Çevrimiçi levitate

kaç saat yada kaç gün
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Pepe keske gitse... Ama gitmez. Gomis'in figürani olmustu en önemli macimizda. Besiktas'in stoperine 4.5 milyon € maas ödeyecek lüksü asla yoktur. Ah Marcelo ah..
4,5 değil 4,75

Çevrimdışı cursedofdragon

pepe'yi lyon'a verelim marcelo'muzu geri alalım o zaman :)

Etiketler: