2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4612017 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Orkan yine mi gidiyor ? Öyle ise paket şu; Maaş'ının 100'de 100'ünü bile karşılarız , Banko 11 oyuncusu maddesi ve yurt dışı.

Çocuk geçen sene gitti free kick atmasa adı duyulmayacaktı. Niye kiraladın ? Verimsizler formaya çok yakışıyorda , Orkan mı çirkin durdu içinde ?

Çevrimiçi murat

duyduğum kadarıyla beni satın demiş rıza göstermezsek 30 yaş ve üstü bir yıl kalan
oyuncular maaşlarının iki katını ödeyerek serbest kalabiliyormuş bunu kullanacağını söylemiş.
problem fiyat değil epl de oynamak rüyası tv dede söyledi bunu yani mecburi satış oldu.
seçenek yoktu demek 30 üstü oyuncularda bir yıl kalmadan anlaşma yapmak gerekiyor.
bu bir şehir efsanesi gibi bu kural söylenip durur ama hiç uygulandığını görmedim yaşı tam hatırlamıyorum ama son senesine giren futbolcu son sene  aldığı ücret kadar ücreti yatırırsa serbest kalıyor diye biliyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

30 yaşında daha bir kaleci için en iyi ve en olgun oldugu yaşlar 3 sene kontrat verebilirdik.. :bawling:

Alakasi yok. Casillas, Buffon, Toldo, Cech hep 20-22 yasinda buyuk takimlarin kalesini devralip 10-15 yil koruyan adamlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefleriniz nedir?

Ali Naibi: "Bizim beklentimiz kupanın finalini Bakü'de oynamak ve mümkünse bu kupayı kaldırıp gelecek sene kendi stadımızda oynanacak Süper Kupa mücadelesinde yer almak. Tabii zor bir hedef ama bunun için gerekli çalışmaları yapacağız”

Vida'nin taliplileri artiyor, birinden soyle 30 civari bir teklif gelirse bekledigimizin de uzerinde gidebilir Vida. Su anda PSG de devreye girdi.

Çevrimiçi Necmi

Bu madde bana pek inandırıcı gelmedi.

Eğer öyle bir şey varsa, Babel 4 milyon verip sözleşmesini feshederdi. Flamengo da bize vereceği 8'in yarısını imza parası olarak Babel'e verirdi. Doğru değil mi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilemiyorum duydum paylaşdım ama ufifanın böyle bir kuralı var gibi
hatırlıyorum. Tabi bunu oyuncunun yapması gerekiyor. Babel belki
yapmak istemedi. bilemem bu bir duyum paylaştım twitterde bir kaç ciddi hesapta paylaşmış
araştırmak lazım.

Çevrimdışı ekrembaser

yapmak istemedi. bilemem bu bir duyum paylaştım twitterde bir kaç ciddi hesapta paylaşmış
araştırmak lazım.

Abi sosa milan olayında olurdu olsa Aslı yoktur o işin

Çevrimiçi Necmi

bu bir şehir efsanesi gibi bu kural söylenip durur ama hiç uygulandığını görmedim yaşı tam hatırlamıyorum ama son senesine giren futbolcu son sene  aldığı ücret kadar ücreti yatırırsa serbest kalıyor diye biliyorum.
Ben iki katı diye duydum. 30 artıymış deniyor bilmiyorum vardır fifanın bir yerlerinde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'a geldiği 2016/17 sezonu başından bu yana, Süper Lig'de en az 20 maça çıkan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek kaleci Fabri'ydi.

66 maç
170 kurtarış
%74.8 kurtarış yüzdesi
25 gole kapama
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ben de bu soruyu sormuştum duyduğumda UEFA kulüpleri için geçerli gibi bişey söylenmişti bu seferde sosa milan olayı geldi aklıma doğru olduğunu sanmıyorum
sosa olayında milanın hiç bir şansı yoktu istediğimiz parayı verip alma dışında
sözleşmeli oyuncumuzla basıldılar. bu ciddi ceza fifaya gittiğimiz anda transfer yasağını yerlerdi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek kulüplerimizin UEFA puanları.

57.000 Beşiktaş
29.500 Galatasaray
23.500 Fenerbahçe
8.500 Başakşehir
7.160 Akhisarspor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek kulüplerimizin UEFA puanları.

57.000 Beşiktaş
29.500 Galatasaray
23.500 Fenerbahçe
8.500 Başakşehir
7.160 Akhisarspor

Uc buyukler arkamizda, hepsinin puanlarini toplayinca az farkla Besiktas'i geciyor. Tahminim bu sene de FB gruplara kalamaz ne UEFA ne CL'de. Galatasaray da 0 puanla elenir doner. Sonra bize cok zor grup geldi derler.

Çevrimdışı ekrembaser

sosa olayında milanın hiç bir şansı yoktu istediğimiz parayı verip alma dışında
sözleşmeli oyuncumuzla basıldılar. bu ciddi ceza fifaya gittiğimiz anda transfer yasağını yerlerdi.

Orası öyle tabi de basılmaya gerek olmadan hemen halledebilirlermiş abi basılmalarına gerek yokmuş işte😁

Çevrimdışı cursedofdragon

FLAŞ! Liverpool yetkilileri önümüzdeki günlerde Vida transferi için Türkiye'ye gelecek. (Sky Sports)

Çevrimiçi levitate

sağ bek için varela deniyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı balkan-kartal

Orkan yine mi gidiyor ? Öyle ise paket şu; Maaş'ının 100'de 100'ünü bile karşılarız , Banko 11 oyuncusu maddesi ve yurt dışı.

Çocuk geçen sene gitti free kick atmasa adı duyulmayacaktı. Niye kiraladın ? Verimsizler formaya çok yakışıyorda , Orkan mı çirkin durdu içinde ?
gercekten banko oynama maddesi diye bir sey var mi ?
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Uc buyukler arkamizda, hepsinin puanlarini toplayinca az farkla Besiktas'i geciyor. Tahminim bu sene de FB gruplara kalamaz ne UEFA ne CL'de. Galatasaray da 0 puanla elenir doner. Sonra bize cok zor grup geldi derler.
Fenerbahçe elenirse UEFA gruplarına direkt kalıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi varela :)
Başka Varela.

Ben de o sandım önce

Çevrimdışı Hep Yek

araştırmak lazım.
TFF talimatnamesinde futbolcuların bu şekilde bir fesih hakkı yok. İhtarname çekilmesine rağmen ücreti ödenmediyse veya 23 yaş üstü futbolcu o sezon maçların %10'undan daha azında oynadıysa feshedebilir.

Çevrimdışı mylife1903

UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefleriniz nedir?

Ali Naibi: "Bizim beklentimiz kupanın finalini Bakü'de oynamak ve mümkünse bu kupayı kaldırıp gelecek sene kendi stadımızda oynanacak Süper Kupa mücadelesinde yer almak. Tabii zor bir hedef ama bunun için gerekli çalışmaları yapacağız”
YApacagiz nedir ya
Yaptik hadi bilemedi yapiyoruz denmeliydi bu zamanlarda

Çevrimdışı abdusta

Porto Pepe için devredeymiş
Hayırdır?

Saygılar

Çevrimdışı kyiv

Hayırdır?

Saygılar

Yok artık :o_o:

Pepe de kalsın artık. Amaaaa 10 milyon bonservise hayır demem :evillol: :bandit:

Çevrimiçi murat

Hayırdır?

Saygılar
Porto 4.7 maaş vermez pepe kalır.

Çevrimdışı kahyaoglueren

ön eleme galibiyetlerinin puanı daha düşük galiba.
Evet ön eleme puanları daha düşük 1 puan.Normalde gruplarda galibiyet 2 puan

Etiketler: