2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 94 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641622 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Rodrigo Dourado & Claudio Baeza. Bedava araniyorsa Pontus Wernbloom var. Atiba'dan eksigi yok fazlasi var hepsinin de.

Tanımıyorum abi oyuncuları ama o bölgeye yani defansif orta sahaya atiba gibi iyi alan kapatıp rakibi ayakta savunacak biri gerekiyor bence badelj şuan kulüpsüz gözüküyor diye dedim beğendiğim de oyuncu ama çok para isteyebilir onu bilemiyorum

Çevrimdışı kyiv

fabri gittiğinde yerine yine yabancı bi kaleci gelir ne tolgaya ne de utkuya şans gelmez Ztk'da yok bu sene.

anca sakatlık olursa onda da tolga oynar.

Yabancı kaleci gelecekse Avusturyadan veya İsviçreden 25 yaş civarında bulsunlar.1-2 milyon euro bonservise kendisinide 1 milyon .Yeter de artar bile.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Tanımıyorum abi oyuncuları ama o bölgeye yani defansif orta sahaya atiba gibi iyi alan kapatıp rakibi ayakta savunacak biri gerekiyor bence badelj şuan kulüpsüz gözüküyor diye dedim beğendiğim de oyuncu ama çok para isteyebilir onu bilemiyorum

Badelj su saatten sonra olmaz. Kontratin bitmesine 6 ay varken hemen imzalayacaktik, cok soyledik burada. Dedigim oyunculara bak Youtube'dan ikisi de saglam, Claudio Medel 2 gibi.

Çevrimdışı kyiv

Bizi mi duydu acaba :alala: gol attı bugünü hiç unutmayacağım  :pray:

Çevrimdışı mylife1903

Bizi mi duydu acaba :alala: gol attı bugünü hiç unutmayacağım  :pray:
Aslanim benim lens be
Ayni robben ama zencisi

Çevrimdışı kyiv

Aslanim benim lens be
Ayni robben ama zencisi

:o_o: Gömüyor muyuz yoksa çıkarıyormuyuz? Karar ver  :D

Ben gömme tarafındayım. Birşey olmaz bu arkadaştan. :isad:

Bu arada vagner love 2 gol kaçırdı. Lensin asisti de yedi.

Çevrimiçi tolga1903

Badelj su saatten sonra olmaz. Kontratin bitmesine 6 ay varken hemen imzalayacaktik, cok soyledik burada. Dedigim oyunculara bak Youtube'dan ikisi de saglam, Claudio Medel 2 gibi.

Claudio medele benziyor oyunu zaten medel var abi diğer viking de yaşı sebebiyle tercih edilmeyebilir ama dourado güzel seçenek gibi duruyor topu saklaması pas tercihleri vs yaşı da uygun bize ama maç içerisinde izlemek gerek devamlılığı nasıl acaba.

Çevrimdışı Eray

Hocamızın deyimiyle "her tarafı futbolcu" olan Vagner Love'ın bir de her tarafı futbolcu olmasa nasıl olurdu ben hayal etmek istemiyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Bizi 2 yıldır S.L de gösterdiğimiz başarı ile Stadımız ve taraftarımız ile yönetimimiz ile bu imajı yıktık

Beşiktaş Artık Avrupa kulübü ve en büyükler içinde olmak yolunda ilerliyor , artık Avrupanin dev kulüpleri ve futbolcuları tarafından takip edilen ve örnek alınan bir kulübüz

Bazı takımlar oyuncularını bize kiralamak istiyor ve bizden korkmadan oyuncu satın alabiliyor
Hoca sayesinde daha çook Talisca, Abu tarzı adamları kira alırız diye düşünüyordum.

Başkan'ın ''burası gelişim merkezi mi'' çıkışlı tepkisi yerinde ve doğruydu o dönem ama aslında o kadar da kötü değilmiş. Her sezon bir tane tutsa  :icool:

Bilgim yok, hangi takım kimi vermek istiyor ? Öyle bir şey varsa beklediğim buydu. Teklif edilmemesi garip olur. Etmezlerse de biz bulup çökelim  :evillol:

Çevrimdışı f_madida

VAGNER LOVE-NEGREDO bu muhtesem ikiliden kurtulmamiz sart.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

:o_o: Gömüyor muyuz yoksa çıkarıyormuyuz? Karar ver  :D

Ben gömme tarafındayım. Birşey olmaz bu arkadaştan. :isad:

Bu arada vagner love 2 gol kaçırdı. Lensin asisti de yedi.
Gol atani severiz golden dolayi

Ya semsiye girmis acilmis bu saatten sonra atsan atilmaz satsan satilmaz
Yeni eglencemiz olacak cocuk

Gol atinca sevecez,
Kacirinca dovecez

Çevrimdışı savaş altay

Lensi izledikçe sinirlenemiyorum bile uyuşturdu resmen beynimi. :s20: Bu öyle böyle formsuzlukla açıklanacak birşey de değil. Lens adam geçememesini filan geçtim kırkyılda 1 attığı asistimsi paslarda da takım arkadaşı öyle böyle değil fiyasko bir şekilde sonuçlandırıyor atağı. Lens konusunda fikrim: kesinlikle üzerinde pozitif enerji yok pas atarken bile ya beddua ediyor ya da hiçbir şekilde inanmıyor.Bir futbolcu bu kadar kötü ve negatif enerji yayamaz. :akuma: Kuran çarpsın Lensten bize fayda gelmez. Yapacağı 1 asist 1 gol falan da asla fikrimi değiştirmez. Herkes Negredoya yoğunlaşmış durumda fakat Lens ondan bin kat beter. Şans alıp alıp hiçbir şey yapmıyor. Tez zaman da defolsun desem Beşiktaş futbolcusuna hakaret olacak kalsın desem yattığı yerden milyonları götürecek. Quaresma geri dönse de Lensten kurtulsak! Aha adama bunu dedirtecek kadar kötüsün LENS!!!!
Şu an aşırı yükleme var, küfür ede ede oynuyordur  :D  Lens fanı gibi görünsemde gerçek bu, bütün oyuncular için..

Çevrimdışı mylife1903

VAGNER LOVE-NEGREDO bu muhtesem ikiliden kurtulmamiz sart.
Bitirici ikili

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan olur. Mertcan gitmese Mertcan da olabilirdi.
Ne kadar güzel espriler yapıyorsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray

Ne kadar güzel espriler yapıyorsun.

Sağolun. Gülmek önemli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Negredo girer girmez attı :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu elimizde Medel varken, neden Medel 2'yi alıyoruz.

Nasıl bir açlık bu, anlamıyorum gerçekten.

Çevrimdışı kyiv

Vay vay vay...Negredo girdiği anda attı....Şoktayım

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Negredo gecen gun antrenmandakine benzer  sahane bir gol atti yine kafayla,  oyuna 86da girdi  15 sn sonra gol attti.. Acaba ??   :D
Yorgo

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Negredo attı uefa elemelerde de oynatıp gol attırıp satmak lazım belki kurtarırız  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağolun. Gülmek önemli.
Bu tarz esprileri yapanları kokluyorlar bu forumda, haberin olsun.

Çevrimdışı 38life

85de girdi, 87de 1 gol 1 asist...

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ahhah  soldangetirdigi topta bir de  asist  yapacakti ama Love  bombos kale onunde  topu  ustten auta atti  .. Love  enetresan isler yapmaya devam ... :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ahhah  soldangetirdigi topta bir de  asist  yapacakti ama Love  bombos kale onunde  topu  ustten auta atti  .. Love  enetresan isler yapmaya devam ... :akuma:
love değil o mertcan  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: