2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624617 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Anahtar cümle bu işte.Her ne kadar Beşiktaşı ve Türkiyeyi sevse de 3 katla fazla kazanmak ve de en az 2 yıllık sözleşme. Bence koşa koşa gider. 12 veya 18 milyon euro ne demek 36 yaşında?
açıkçası ben quaresmanın bizi değilde ilgiyi sevdigini düsünüyorum. başka hiçbir kulüp taraftarı quaresmaya bizim kadar ilgi göstermez. ayrıca bizim kadarda sabıt göstermez.  kaç tane maçta sorumsuzca kırmızı görüp takımı eksik bıraktı buna rağmen baş tacı edildi. başka kulüpte bunu kimse yapmaz.

Çevrimiçi doganay

10 numara transferi bitmis diyorlar , Guti geliyormus  :D

Çevrimdışı kyiv

Karilarin korseler varya abi onu giyecen yemekten once az yiyon
Hem miden ugrasmiyor hem goruntu guzel hem az yiyon hem az oduyon super bisi

korse morse beni bozar :D ...tayt, parmak arası terlik, kırmızı renkli albenili tişörtler falan...

En iyisi biraz boğazı tutmak ve spor  :icool:

Çevrimdışı İhsan

Formalara ben de baktım gayet güzel herkesin zevki tabi. Son 3 sene de 2 forma aldığımda şampiyon olduk geçen sene golcü olmadığı için 2.formayı almadım olamadık...15/16 Töre-Gomez 16/17 Atiba-Talisca 17/18 Pepe. Bu sene yazacak adam da zor bulacağım da kesin aldığım 1 forma siyah olacak yine bu yıl. Ama ismini yazdırmaya değecek bir golcü gelirse beyaz formayı da alırım onda bir tek omuzlara giden çizgiler beyaz değil de siyah olsaydı siyah a yakın satardı.

suclu sendin demek ki. Alsaydin formayi sampiyonduk !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Çin'e gitmem mi demiş ?  :sevinc

yok.....

birleşik arap emirliklerine gitmem ama Çine her zaman demiş  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

8-9 milyonluk teklife kadar okudum
Bu herifin özel haberleri kesin bilgi oluyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Napolyon ne demiş?

E Katardan da iyi para kaldırdı, ama pişmanım diyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

açıkçası ben quaresmanın bizi değilde ilgiyi sevdigini düsünüyorum. başka hiçbir kulüp taraftarı quaresmaya bizim kadar ilgi göstermez. ayrıca bizim kadarda sabıt göstermez.  kaç tane maçta sorumsuzca kırmızı görüp takımı eksik bıraktı buna rağmen baş tacı edildi. başka kulüpte bunu kimse yapmaz.
Çin'de mi ilgi göstermeyecekler?

Herif sokakta yürüyemez ilgiden.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Forvet yazmadım dikkat ettiysen direkt golcü dedim sakatlık vs yaşamazsa rahatlıkla ligimizde 25 üstü bırakır

iyi o zaman inş ekonomimizi çok sarsmadan anlaşılır da izleriz beklentiye girelim biraz o vakit  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

10 numara transferi bitmis diyorlar , Guti geliyormus  :D

Antrenörlük sözleşmesinin yanında futbolcu sözleşmesi de yapılsın. Son 10 dakika girip bi iki tane ara pası atsın :)

Çevrimdışı tuncaboylu

E Katardan da iyi para kaldırdı, ama pişmanım diyor...
Katar değil BAE'ydi, aldığı para 3.5 civarındaydı ve 29 yaşındaydı.

Babel de yapamadı orada, kuralları sıkıcı.

Çin farklı bir hikaye.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çin'de mi ilgi göstermeyecekler?

Herif sokakta yürüyemez ilgiden.

quaresma ne olursa olsun elbette marka oyuncu. benim ilgiden kastetmeye çalıştığım mesela orada saçma kırmızı görüp takımını eksik bırakırsa bizim kadar sağduyulu olmazlar.

Çevrimdışı 38life

Katar değil BAE'ydi, aldığı para 3.5 civarındaydı ve 29 yaşındaydı.

Babel de yapamadı orada, kuralları sıkıcı.

Çin farklı bir hikaye.

Farketmez ikisi aynı şeyin laciverti. İnşallah dediğiniz gibi astronomik rakamlar vardır da gider. Ama sanmıyorum. Gerçekçi değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

quaresma ne olursa olsun elbette marka oyuncu. benim ilgiden kastetmeye çalıştığım mesela orada saçma kırmızı görüp takımını eksik bırakırsa bizim kadar sağduyulu olmazlar.
Orada kırmızı görecek hali yok, eğlenmeye gidecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Farketmez ikisi aynı şeyin laciverti. İnşallah dediğiniz gibi astronomik rakamlar vardır da gider. Ama sanmıyorum. Gerçekçi değil.
Aynı değil, Katar ve BAE epey farklı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

suclu sendin demek ki. Alsaydin formayi sampiyonduk !

:D :tabe: totemleri de yapmadım son sene buraya da pek yazmadım maçlardo gol   :claps: harici alıştık gomez e buton basmaya 16-17 de de hem rakip yoktu hem abu-cenk-talisca iyi kötü aldılar maçları son sene açıkçası zaten çok inanarak başlamadım sezona cl ile motive oldum sadece ama o ilk yarının sonlarına doğru yaptığımız 4 maçta 1 galibiyetlik seri ile gitmişti sezon zaten içimden gelmedi almak forma ona rağmen almayı düşünmedim değil olalım diye ama içten olmayınca kendini kandırmak oluyor. 20 forma da alsam olamazdık şampiyon. Bu sene gelsin güzel golcü de 2 forma nedir feda olsun Beşiktaş ımıza yeter ki şampiyon olalım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Aynı değil, Katar ve BAE epey farklı.

para sıaçan arap ülkeleri olmaları konusunda aynılar :)

Çevrimdışı atalay

28 yaşındaki vasat oyuncu, elit orta sahalara karşı üstünlük kuran oyuncularımıza karşı yeğ tutuluyor. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hesabı. Hep diyorum önce Beşiktaş taraftarının futbol aklına ihtiyacı var. 

Çevrimdışı atalay

Valon Berisha'yı Lazio almış. @COB

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Alıntı
+26 Temmuz 2018.. UEFA 2. tur ön eleme ilk maçı.. İlk resmi maçımız..
+2 Ağustos 2018.. UEFA 2. tur ön eleme ikinci maçı..
+9 Ağustos 2018.. UEFA 3. tur ön eleme ilk maçı.. Turu geçersek..
+12 Ağustos 2018.. Süper Lig maçı..
+16 Ağustos 2018.. UEFA 3. tur ön eleme ikinci maçı..
+19 Ağustos 2018.. Süper Lig maçı..
+23 Ağustos 2018.. UEFA Playoff ilk maçı.. Turu geçersek..
+26 Ağustos 2018.. Süper Lig maçı..
+30 Ağustos 2018.. UEFA Playoff ikinci maçı..
+2 Eylül 2018.. Süper Lig maçı..

39 günde 10 maçımız var daha ortada ilk 11 transferi yok.  :alala:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, oyun seçimi ve seçtiği oyunun ihtiyaçları doğrultusunda arzuladığı fiyat bandında herhangi bir pozisyon için onlarca oyuncu filtreleyebilecek seviyede bir takım. Yapamıyorsa sorunun kaynağı bellidir.

Çevrimdışı underworld

Yasakli karijma haberi yapmis hadi bakalim umarim olur 8-9 milyona..
Allahhhhhh

Sat sat sat

Çevrimdışı underworld

Çine gitmeyeceğim açıklamasını zaten dünya kupası kadrosuna seçildikten sonra yaptı ama bunu da düşünün... Bir de Katar macerasından nekadar pişman olduğunu her fırsatta söylüyor. Böyle bakmak lazım.
Ne pişmanlığı yav, katsrdan 5 milyon indirdim diye milletle goy goy yapıyordu

Çevrimdışı caner.eryigit

Birşeyler var herhalde

Etiketler: