Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.
0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Napolyon ne demiş?
Anahtar cümle bu işte.Her ne kadar Beşiktaşı ve Türkiyeyi sevse de 3 katla fazla kazanmak ve de en az 2 yıllık sözleşme. Bence koşa koşa gider. 12 veya 18 milyon euro ne demek 36 yaşında?
Karilarin korseler varya abi onu giyecen yemekten once az yiyonHem miden ugrasmiyor hem goruntu guzel hem az yiyon hem az oduyon super bisi
Formalara ben de baktım gayet güzel herkesin zevki tabi. Son 3 sene de 2 forma aldığımda şampiyon olduk geçen sene golcü olmadığı için 2.formayı almadım olamadık...15/16 Töre-Gomez 16/17 Atiba-Talisca 17/18 Pepe. Bu sene yazacak adam da zor bulacağım da kesin aldığım 1 forma siyah olacak yine bu yıl. Ama ismini yazdırmaya değecek bir golcü gelirse beyaz formayı da alırım onda bir tek omuzlara giden çizgiler beyaz değil de siyah olsaydı siyah a yakın satardı.
Çin'e gitmem mi demiş ?
8-9 milyonluk teklife kadar okudum
açıkçası ben quaresmanın bizi değilde ilgiyi sevdigini düsünüyorum. başka hiçbir kulüp taraftarı quaresmaya bizim kadar ilgi göstermez. ayrıca bizim kadarda sabıt göstermez. kaç tane maçta sorumsuzca kırmızı görüp takımı eksik bıraktı buna rağmen baş tacı edildi. başka kulüpte bunu kimse yapmaz.
Forvet yazmadım dikkat ettiysen direkt golcü dedim sakatlık vs yaşamazsa rahatlıkla ligimizde 25 üstü bırakır
10 numara transferi bitmis diyorlar , Guti geliyormus
E Katardan da iyi para kaldırdı, ama pişmanım diyor...
Çin'de mi ilgi göstermeyecekler?Herif sokakta yürüyemez ilgiden.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katar değil BAE'ydi, aldığı para 3.5 civarındaydı ve 29 yaşındaydı.Babel de yapamadı orada, kuralları sıkıcı.Çin farklı bir hikaye.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
quaresma ne olursa olsun elbette marka oyuncu. benim ilgiden kastetmeye çalıştığım mesela orada saçma kırmızı görüp takımını eksik bırakırsa bizim kadar sağduyulu olmazlar.
Farketmez ikisi aynı şeyin laciverti. İnşallah dediğiniz gibi astronomik rakamlar vardır da gider. Ama sanmıyorum. Gerçekçi değil.
suclu sendin demek ki. Alsaydin formayi sampiyonduk !
Aynı değil, Katar ve BAE epey farklı.Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+26 Temmuz 2018.. UEFA 2. tur ön eleme ilk maçı.. İlk resmi maçımız..+2 Ağustos 2018.. UEFA 2. tur ön eleme ikinci maçı..+9 Ağustos 2018.. UEFA 3. tur ön eleme ilk maçı.. Turu geçersek..+12 Ağustos 2018.. Süper Lig maçı..+16 Ağustos 2018.. UEFA 3. tur ön eleme ikinci maçı..+19 Ağustos 2018.. Süper Lig maçı..+23 Ağustos 2018.. UEFA Playoff ilk maçı.. Turu geçersek..+26 Ağustos 2018.. Süper Lig maçı..+30 Ağustos 2018.. UEFA Playoff ikinci maçı..+2 Eylül 2018.. Süper Lig maçı..
Yasakli karijma haberi yapmis hadi bakalim umarim olur 8-9 milyona..
Çine gitmeyeceğim açıklamasını zaten dünya kupası kadrosuna seçildikten sonra yaptı ama bunu da düşünün... Bir de Katar macerasından nekadar pişman olduğunu her fırsatta söylüyor. Böyle bakmak lazım.