2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625139 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

almanyada fiyatlar nasıl mesela bayern forması kaç yuro @İhsan

90 € gibi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

90 € gibi

oradaki asgari ücretle sanırım 16-17 forma alınırken bizde 8 forma alabiliyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Teşekkür ederim @tangaz 
Ruhum karardı resmen  :)

abi ruhu karartan kısım isimlerden ziyade plan program konusunda gene sınıfta kalmış olmak doğaçlama gitmek, bu seviyede olup da bu kadar plansız olmak kabul edilebilir bişey değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Karabay

Siyah forma çok güzel ama içinde abubakar eksik.

Çevrimdışı tangaz

dembayı oyalamayıp araya çinliler girip aklını çelmeden 2,5 maaşla anlaşacaktık kafamız rahat edecekti. demba larin love (kalırsa) rotasyonu ile şaapacaktık.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi ruhu karartan kısım isimlerden ziyade plan program konusunda gene sınıfta kalmış olmak doğaçlama gitmek, bu seviyede olup da bu kadar plansız olmak kabul edilebilir bişey değil.
Aslına bakarsan ( bu yazılanlar meclis dışı ) ben plansızlığa falan inanmıyorum. Kasaya satışlardan falan çok iyi para girecekken , kısmen de olsa FFP den kurtulmuşken , geçen seneden ders alınmışken iyi şeyler bekliyorum açıkçası . Şenol Güneş'i kendinden çok emin gördüm dolayısıyla yönetimden bir kişiyle sorunlu olması bence pek önemli değil. Neyse ileride hem bu haberi hem de benim yazdıklarımı tekrar gündeme getiririz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Emre Akbaba ve Caglar Soyuncu Besiktas ayarinda oyuncular degil, en fazla zorunlulukta rotasyon oyuncusu olurlar. Hele ki defans tandemini Caglar-Vida diye kurmak akillara ziyan.

Yazdiginiz kadro (sadece saha icindekiler degil yedekleri de katiyorum), Turkiye liginde ilk 3'e giremez.

:lol:  gulerim ağlanacak halimize ..

Fazla dev aynasına bakmayın bence.. Bu sezon Beşiktaşın seviyeai ; Avrupa Ligi seviyesidir.. eldeki yaşlanmış , pahalı, ve ligde oynaamayan Şampiyonlar Ligi reklam yüzleri ile vedalaşıp ; daha ucuz, daha genç, daha lige konsantre, sayıca azaltılmış bir kadro kurma vakti bu sezon.

Cağlar söyüncü, bir örnekti ama zaten alamyacağımız bir örnek. Seneye arsenal ile ŞL maclarına çıkarken ; biz size göre bizim "seviyemizdeki"  pepe ile vardar deplasmanına filan gideceğiz muhtemelen.. artık ağam ne kadar kaale alır da oynarsa.. 

YD bu kafayı yaşatıp gerçekçilikten uzaklaştırdı vaktiyle bu klubü.. neticeyi gördük. 2 milyar borc var..

Net yazalım ; ilk 11 sağlam olacak ; 3-4 tane vasat üstü yedeğiniz olacak ; 10 civarında vasat , genç ve ucuz oyuncunuz olacak ; kadro bu şekilde en fazla 24-25 kişi olacak... bunlardan en az 2 tanesi altyapidan olacak;  en az 4-5 tanesi bu ulkede yetişmiş olacak..  ; yabancı sayısı 10 civarında olacak ;  kadro mümkün olduğunca umit milli veya a milli havuzundaki bilinen arkadaşlar olacak; ehdefiniz bu kadro ile avrupa liginde gidebildiginiz kadar gitmek ; Turkiye liginde şampiyon olmak.. ve bu sene kupa da yok..   bu arada futbolcu satısı da yapip kaynak ve tasarruf sağlamanız lazım.

amaç seneye şampiyonlar ligine kapak atmak.. sonra bu kurdugunuz genç havuzunda elekten geçebilen 3-4 kişi kadroda kalacak.  Yabancı sayisı şl seviyesinde tamamlanarak tekrar 14'e çıkacak..  falan filan..

"Musa, orkan, töre ,serdar, dorukhan, nayır, Aminu, fatih , larin, g.yalçın, akbaba " gillere  hep bu maksatla salça oluyoruz..  arsenal söyuncü'yü alsa da gider kiralarım, orada kadroya yedek gireceğine gelsin burada 1 sene gap-filler olsun..

Bana kalsa sag bek için z.celik, stoper için melih'e filan da yurürüm.  Otursunlar 1 sene ersan, atiba, medel, guti, love, gibi oyuncularla ve senol hoca ile ntreman yapsınlar, yapabildikleri kadar maç yapsınlar..  bunlardan  4-5 tanesi tutsa omurganı kurarsın.   Oguzhan da karar versin ne olacak.. guti belki adam eder onu.

Bence böyle.. ,pepe, quresma, gomez istiyorsunuz ama her zaman olmaz öyle. Sürdürmek lazım bu yolculuğu..

Senelik maaş kontratı bonuslarla 50 milyonu geçmemeli, yillık bonservis 10-15'i geçmemeli, her sene 20-25 oyuncu satmaliyiz, avrupa gelirleri çok önemli.. mesela bence bu sene bonservisle alinsın diyeceğim tek adam var fortounis.. o her turlü iş yapar..  32'lik fernandesle veya vitaminsiz klaassan ile ugraşmaya değmez.

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 12:55:31 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kyiv

Formalar iyi güzel hoş da göbekler ne olacak?  :alala: Güzelim formalar biz giyince şaftı kayıyor. Derhal 80 lere güşmek lazım  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Formalar biz göbeksizlere göre abi. Bence süper
Formalar iyi güzel hoş da göbekler ne olacak?  :alala: Güzelim formalar biz giyince şaftı kayıyor. Derhal 80 lere güşmek lazım  :D

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı f_madida

:lol:  gulerim ağlanacak halimize ..

Fazla dev aynasına bakmayın bence.. Bu sezon Beşiktaşın seviyeai ; Avrupa Ligi seviyesidir.. eldeki yaşlanmış , pahalı, ve ligde oynaamayan Şampiyonlar Ligi reklam yüzleri ile vedalaşıp ; daha ucuz, daha genç, daha lige konsantre, sayıca azaltılmış bir kadro kurma vakti bu sezon.

Cağlar söyüncü, bir örnekti ama zaten alamyacağımız bir örnek. Seneye arsenal ile ŞL maclarına çıkarken ; biz size göre bizim "seviyemizdeki"  pepe ile vardar deplasmanına filan gideceğiz muhtemelen.. artık ağam ne kadar kaale alır da oynarsa.. 

YD bu kafayı yaşatıp gerçekçilikten uzaklaştırdı vaktiyle bu klubü.. neticeyi gördük. 2 milyar borc var..

Net yazalım ; ilk 11 sağlam olacak ; 3-4 tane vasat üstü yedeğiniz olacak ; 10 civarında vasat , genç ve ucuz oyuncunuz olacak ; kadro bu şekilde en fazla 24-25 kişi olacak... bunlardan en az 2 tanesi altyapidan olacak;  en az 4-5 tanesi bu ulkede yetişmiş olacak..  ; yabancı sayısı 10 civarında olacak ;  kadro mümkün olduğunca umit milli veya a milli havuzundaki bilinen arkadaşlar olacak; ehdefiniz bu kadro ile avrupa liginde gidebildiginiz kadar gitmek ; Turkiye liginde şampiyon olmak.. ve bu sene kupa da yok..   bu arada futbolcu satısı da yapip kaynak ve tasarruf sağlamanız lazım.

amaç seneye şampiyonlar ligine kapak atmak.. sonra bu kurdugunuz genç havuzunda elekten geçebilen 3-4 kişi kadroda kalacak.  Yabancı sayisı şl seviyesinde tamamlanarak tekrar 14'e çıkacak..  falan filan..

"Musa, orkan, töre ,serdar, dorukhan, nayır, Aminu, fatih , larin, g.yalçın, akbaba " gillere  hep bu maksatla salça oluyoruz..  arsenal söyuncü'yü alsa da gider kiralarım, orada kadroya yedek gireceğine gelsin burada 1 sene gap-filler olsun..

Bana kalsa sag bek için z.celik, stoper için melih'e filan da yurürüm.  Otursunlar 1 sene ersan, atiba, medel, guti, love, gibi oyuncularla ve senol hoca ile ntreman yapsınlar, yapabildikleri kadar maç yapsınlar..  bunlardan  4-5 tanesi tutsa omurganı kurarsın.   Oguzhan da karar versin ne olacak.. guti belki adam eder onu.

Bence böyle.. ,pepe, quresma, gomez istiyorsunuz ama her zaman olmaz öyle. Sürdürmek lazım bu yolculuğu..

Senelik maaş kontratı bonuslarla 50 milyonu geçmemeli, yillık bonservis 10-15'i geçmemeli, her sene 20-25 oyuncu satmaliyiz, avrupa gelirleri çok önemli.. mesela bence bu sene bonservisle alinsın diyeceğim tek adam var fortounis.. o her turlü iş yapar..  32'lik fernandesle veya vitaminsiz klaassan ile ugraşmaya değmez.

Dev aynasinda gordugum yok. Sampiyonlar Liginde gruplarda mac kaybetmeden, rekor kirarak turu gecmis bir takimi alip da Antalyaspor'dan, Ankaragucu'nden hallice bir kadroya cevirmek ve bunun Besiktas'in seviyesi oldugunu iddia etmek garip.

Negredo-Vida-Pepe-Quaresma gibi yuksek maasli oyuncularla yollar ayrilabilir. Fakat bu Pepe'nin yerine Caglar'i ilk 11 oyuncusu olarak gormemizi gerektirmez. Pepe gidiyorsa en az Marcelo veya sakatlik oncesindeki performansiyla Rhodolfo ayarinda bir adam getirmek gerekir ki bu oyuncular 1.5 milyon Euro bandinda sozlesme imzalamislardi. Sanki dunya futbolu Turkiyedeki 3-4 tane vasat oyuncudan ibaretmis gibi davranirsak asil o zaman Yildirim Demiroren'in defalarca tekrarladigi vasat oyuncu enflasyonunu yasariz. Yazdiginiz 11 hic de saglam bir 11 degildi ayrica.

Son olarak Fernandes'in berbat bir tercih olacagini da soyleyeyim.   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Formalar çok güzel olmuş. Son yıllardaki en iyi set benim için tartışmasız. Hele ki o siyah forma çocukluğumdan beri hayal ettiğim forma benim. Sosyal medyada beğenmeyip isyan edenlerin neyin kafasını yaşadığını gerçekten merak ediyorum.
neyin kafası olacak ergenlik kafası yaşıyorlar kalkmış Benfica formasını
örnekleyip adidas Benficaya ne forma yapıyor bize çöp yapıyor diyebiliyor kırmızı formanın
beyaz versiyonu olduğunun farkında değil ama bu kadar boşlar işde

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocanın göbekli futbolcuya , Başkanın da göbekli taraftara tahammülü yok. Üzerine düşeni yapacak taraftar

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hocanın göbekli futbolcuya , Başkanın da göbekli taraftara tahammülü yok. Üzerine düşeni yapacak taraftar

😀😀😀😀 aynen oyle onur abi😀
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Formalar bence çok güzel olmuş. Atarlanan arkadaşlar akşama lansmanı beklesinler hemen gaza gelmesinler :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İspanyol Marca gazetesi, Guti'nin bugün Beşiktaş'ın Slovakya kampına katılacağını duyurdu.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Formalara ben de baktım gayet güzel herkesin zevki tabi. Son 3 sene de 2 forma aldığımda şampiyon olduk geçen sene golcü olmadığı için 2.formayı almadım olamadık...15/16 Töre-Gomez 16/17 Atiba-Talisca 17/18 Pepe. Bu sene yazacak adam da zor bulacağım da kesin aldığım 1 forma siyah olacak yine bu yıl. Ama ismini yazdırmaya değecek bir golcü gelirse beyaz formayı da alırım onda bir tek omuzlara giden çizgiler beyaz değil de siyah olsaydı siyah a yakın satardı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Karabay

İspanyol Marca gazetesi, Guti'nin bugün Beşiktaş'ın Slovakya kampına katılacağını duyurdu.
yeni formayı giyinip çıkacak meydana yiğidim. Oyuncu alıp şov yapamıyorsak antrenörle yaparız kaaaardeşim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yeni sezon antrenman şortunu aldım. Arma ve yıldızlar plastik olmuş ama güzel ve dayanıklı bir malzemeden yapmışlar.

Çevrimiçi doganay

Bu Guti isi insallah olumsuz yansimaz takima, bukadar medyatik bir antrenor olunca medya surekli pesinde dolanacak adamin, Senol Gunes ikinci planda kalicak kadar birsey olursa huysuzluk cikar.
Barlarda falanda fazla malzeme vermez umarim.

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar son durumu toparlayacak olursak

1-guti de herhangi bir problem yok.

2-osmanlıspordan musa transferi büyük olasılıkla gerçekleşecek

3-guti nin yanına bir de yerli yardımcı antrenör daha eklenecek ilhan Mansız büyük ihtimalle düşünülüyor

4-çok önemli bir golcü için girişim var ilk hedef o maliyet kontrat menajer hesapları detaylı şekilde enine boyuna irdeleniyor lütfen isim istemeyiniz

5-ciddi biçimde takımı gençleştirme operasyonu söz konusu

6-siyah forma efso gerçekten çok beğeneceksiniz
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mehmetthedum

Guti Oğuzhan beyefendi'yi yetiştirsin yeter..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı matias_27

Bu Guti isi insallah olumsuz yansimaz takima, bukadar medyatik bir antrenor olunca medya surekli pesinde dolanacak adamin, Senol Gunes ikinci planda kalicak kadar birsey olursa huysuzluk cikar.

Merak etme geçti o devir artık sosyal medya diye bir platform var ve sosyal medya yı en iyi kullanan taraftar Beşiktaş taraftarıdır o işleri geçecekler artık
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Arkadaşlar son durumu toparlayacak olursak

1-guti de herhangi bir problem yok.

2-osmanlıspordan musa transferi büyük olasılıkla gerçekleşecek

3-guti nin yanına bir de yerli yardımcı antrenör daha eklenecek ilhan Mansız büyük ihtimalle düşünülüyor

4-çok önemli bir golcü için girişim var ilk hedef o maliyet kontrat menajer hesapları detaylı şekilde enine boyuna irdeleniyor lütfen isim istemeyiniz

5-ciddi biçimde takımı gençleştirme operasyonu söz konusu

6-siyah forma efso gerçekten çok beğeneceksiniz

diğer maddeler güzel hem fikirim zaten de şu golcü diye yazdığın gerçekten golcü mü yani 100 maç/50-60 gol, 200 maç/100-120 gol, 300 maç/150-180 gol gibi istatistikleri olan bir adam mı yoksa yine negredovari birinin peşinde miyiz bu rakamların altında kalanlara pek golcü denemez de boşa umutlanmayalım diye soruyorum isim de verme zaten olup olmayacağı da belli değil o ayrı da doğru tipleme peşinde miyiz onu merak ettim maç/gol oranı versen yeter :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kyiv

Taraftar bilinçli olmalı. Tribünlere sadece ve sadece şenol Güneş çağrılır onun için tezahürat yapılır. Yalnız deplasmanlara falan gidişte sıkıntı olur muhtemelen bir çok taraftar hem foto hem de imza falan isteyecek Gutiden.

Bu Guti işi salak saçma bir iş olacak. Benim bildiğim Şenol Güneş bu işten etkilenir. Sene sonunda da kesin ayrılır.

Etiketler: