2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625440 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Quaresma'nın Çin'e gitme ihtimali gerçek sanırım, yasaklı da özel haber girmiş.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın adı Çin kulüpleri ile anılmaya devam ediyor.

Siyah beyazlı oyuncu, Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Çin ekiplerinden Quaresma için Beşiktaş’a 8-9 Milyon Euro’luk teklif geldiği öğrenildi.

Siyah beyazlı yöneticilerin transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve ilerleyen dönemlerde nihai kararını vereceği belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi doganay

Merak etme geçti o devir artık sosyal medya diye bir platform var ve sosyal medya yı en iyi kullanan taraftar Beşiktaş taraftarıdır o işleri geçecekler artık
sosyal medyayi iyi kullansakta, zaten iki kez bar cikisi goruntulense, iste bir yenilgiden sonra resimleri koyup iste yenilginin sebebi diye zaten kendi taraftarimiz yuklenir.
Umut ediyorumki Guti' nin kendisi boyle goruntuler vermez. Yoksa her turlu malzme olur.

Çevrimdışı kyiv

Bu Quaresma'nın Çin'e gitme ihtimali gerçek sanırım, yasaklı da özel haber girmiş.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın adı Çin kulüpleri ile anılmaya devam ediyor.

Siyah beyazlı oyuncu, Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Çin ekiplerinden Quaresma için Beşiktaş’a 8-9 Milyon Euro’luk teklif geldiği öğrenildi.

Siyah beyazlı yöneticilerin transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve ilerleyen dönemlerde nihai kararını vereceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Quresma'ya 6 bize 10  versinler. Her türlü  :friendship: Şenol Güneş de artık iyice sıyırır.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yasakli karijma haberi yapmis hadi bakalim umarim olur 8-9 milyona..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Quresma'ya 6 bize 10  versinler. Her türlü  :friendship: Şenol Güneş de artık iyice sıyırır.
8-9 milyonluk teklif geldiyse kaçırmamak lazım, 8'e verelim hemen.

Çevrimdışı 38life

Quaresma Çin'e gitmez bence. Zaten kendisi de söylemişti bunu. Giderse bu anca yönetimin iknasıyla ve Quaresma'nın iyi niyetine bağlı olarak olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresma Çin'e gitmez bence. Zaten kendisi de söylemişti bunu. Giderse bu anca yönetimin iknasıyla ve Quaresma'nın iyi niyetine bağlı olarak olur.
Gider gider.

Bu seneye kadar Dünya kupası kadrosunda yer almak için göz önünde olmak istiyordu, artık milli takıma dair bir hedefi kalmadı.

Bizden 2 alırken, orada 6 alma şansını tepmek istemeyecektir.

Çevrimdışı kyiv

Bizden 2 alırken, orada 6 alma şansını tepmek istemeyecektir.

Anahtar cümle bu işte.Her ne kadar Beşiktaşı ve Türkiyeyi sevse de 3 katla fazla kazanmak ve de en az 2 yıllık sözleşme. Bence koşa koşa gider. 12 veya 18 milyon euro ne demek 36 yaşında?

Çevrimdışı cursedofdragon

Anahtar cümle bu işte.Her ne kadar Beşiktaşı ve Türkiyeyi sevse de 3 katla fazla kazanmak ve de en az 2 yıllık sözleşme. Bence koşa koşa gider. 12 veya 18 milyon euro ne demek 36 yaşında?

34 yaşında.

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı murat

Bende resimlerden gördüğüm kadarıyla beyaz formayı beğendim

Çevrimdışı kyiv

Ve quaresma 26 elül 1983 doğumlu. Eylülde 35 yaşında olacak.

Fikrimi revize ediyorum 10 milyon değil 8 e bile verilebilir. 35 yaş ne demek?

Çevrimdışı matias_27

diğer maddeler güzel hem fikirim zaten de şu golcü diye yazdığın gerçekten golcü mü yani 100 maç/50-60 gol, 200 maç/100-120 gol, 300 maç/150-180 gol gibi istatistikleri olan bir adam mı yoksa yine negredovari birinin peşinde miyiz bu rakamların altında kalanlara pek golcü denemez de boşa umutlanmayalım diye soruyorum isim de verme zaten olup olmayacağı da belli değil o ayrı da doğru tipleme peşinde miyiz onu merak ettim maç/gol oranı versen yeter :)

Forvet yazmadım dikkat ettiysen direkt golcü dedim sakatlık vs yaşamazsa rahatlıkla ligimizde 25 üstü bırakır
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 16:25:43 38life ]

Çevrimdışı kyiv

Forvet yazmadım dikkat ettiysen direkt golcü dedim sakatlık vs yaşamazsa rahatlıkla ligimizde 25 üstü bırakır

siyahi mi? kızıl mı? beyaz mı? çekik mi? 

Çevrimdışı mylife1903

oradaki asgari ücretle sanırım 16-17 forma alınırken bizde 8 forma alabiliyorsun
Abi ben hep 50 liralik forma aldigim icin etkilenmiyorum bu sene kisa kollu gobek acik tercih edecem

Çevrimdışı 38life

Çine gitmeyeceğim açıklamasını zaten dünya kupası kadrosuna seçildikten sonra yaptı ama bunu da düşünün... Bir de Katar macerasından nekadar pişman olduğunu her fırsatta söylüyor. Böyle bakmak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Formalar iyi güzel hoş da göbekler ne olacak?  :alala: Güzelim formalar biz giyince şaftı kayıyor. Derhal 80 lere güşmek lazım  :D
Abi 80 naaptin ya 100 civari iyidir. Hesaplamasi kolay oluyor
Araba kac kilo 890? benimle 1

Çevrimdışı mylife1903

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Çin ekiplerinden Quaresma için Beşiktaş’a 8-9 Milyon Euro’luk teklif geldiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

8-9 milyonluk teklife kadar okudum

Çevrimdışı mylife1903

Jeku kazmasi degildir insallah

Çevrimdışı kyiv

Abi 80 naaptin ya 100 civari iyidir. Hesaplamasi kolay oluyor
Araba kac kilo 890? benimle 1

Boyun 1.90 sa tabi normal 100 kilo. Ama benim gibi 1,76 ve 93 kiloysan  :bandit:

Moralim bozuluyor formaları vücuda tam oturan gençleri görünce .

Bizim ki de balkonun üzerindeki tente gibi oluyor forma  :iblush:

Çevrimdışı mylife1903

Çine gitmeyeceğim açıklamasını zaten dünya kupası kadrosuna seçildikten sonra yaptı ama bunu da düşünün... Bir de Katar macerasından nekadar pişman olduğunu her fırsatta söylüyor. Böyle bakmak lazım.
GitmeZse para icin saygi duyarim, basimin ustunde yeri var. 2 milyon falan verseler baskan sutlar yahu 8-9 hayal bence. Marka degeri var tamam kabul ediyorum cok meshur futbolcu nereye gitsek besiktas diyoruz anlatamiyoruz quaresma pepe guti falan anca anliyor gavur formayi ama 35 yasinda adama da 10 milyon maas 8-9 bonservis falan verilmez adamin referansi porta ve bizim disimizda iyi degil

Çevrimdışı yoruk

Forma sevmiyorum,zaten günlük yaşamda giymediğim için bu kadar para vermek garip geliyor.Onun yerine 2 t-shirt 3 sweat alıyorum falan..
Hem göbek de var  :evillol:

Guti gelmiş artık.Hoşgelmiş.Bizim taraftar da heyecan yaptı tabi hemen.Durun hele ya.Ne verecek bakalım değil mi ama ?Bazıları da sahaya girse şu anda oynar falan yazmış.Yok artık yani  :D Çok duygusal milletiz ya.

Quaresma için ise sanmıyorum Çin'e gitsin ? 1 ay önce kendi dedi gitmem diye.Gitmesin zaten.Ana plan olarak oynamadığı sürece faydalı oluyor.

Çevrimdışı kyiv

Napolyon ne demiş?

Çevrimdışı mylife1903

Boyun 1.90 sa tabi normal 100 kilo. Ama benim gibi 1,76 ve 93 kiloysan  :bandit:

Moralim bozuluyor formaları vücuda tam oturan gençleri görünce .

Bizim ki de balkonun üzerindeki tente gibi oluyor forma  :iblush:
Karilarin korseler varya abi onu giyecen yemekten once az yiyon
Hem miden ugrasmiyor hem goruntu guzel hem az yiyon hem az oduyon super bisi

Etiketler: