çağların nesini beğeniyorsun anlamadım
bir oyuncuyu türk milli takımının ilk 11 inde oynuyor diye
iyi diyorsun ama aynı takımın 11 indeki oziye laf ediyorsun
tolgay milli takım forması giyse oynayanı direk kulübeye gönderir. 
ölçü türk milli takımı olmamalı bence
@Necmi abi ; ölçüm sadece milli takim değil ama ; talisca, cenk,negredo gitmişken skor yüküne yardım edecek , pas oyunun oynayabilecek, takım savunmasına yardım edecek, oyun kurabilecek orta sahaya ihtiyaç var.
Zaten ben de skor hariç tolgay ve oğuzhanın diğer özelliklerini yeterli buluyorum ancak o yeteneklerden ödün vermeden onları skor üreten biriyle değiştirebileceğimiz yerli sadece emre akbaba.. yanlarına da fotunisi koydum ki sosa effect yaratsın. Bi düşünelim; medel/tolgay/oğuzhan 3lüsümü daha çok skor üretir ve mücadele eder yoksa medel/akbaba/fortounis mi?
Çağları pepe'nin yerine yazdım ama giderse vida'nın yerine de yazabilirsin. Taş gibi yatırım defansı. Milli takımda oynaması piyasası için çok önemli. Biz stoperlerden iyi para kazanan bir takımız. İlaveten uluslarası maç tecrübesi önemli bir şey. Pepe'nin veya vida'nın yerine koyabilecek ve orayı kapatabilecek yerli ve renklilere karışmamış bir stoper aradım. Serdar taşçı gibi emekliliği gelmiş bir arkadaş yerine çağları koydum ki; 2 sene sonra +10 milyona epl'ye okutalım. Opsiyonlu Kiralık da gelebilir tabi.. arsenal filan izliyor adamı. Bir de avrupa liginde görsünler.
Oraya gitmesi için de milli olmasi lazım. Emre de ha keza.