2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4619340 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

sanirim bu takimin hedefi ligde kalmak. Ankaragucu mu Besiktas mi belli degil, su kadroya bak.

Fortounis'i pek tanıdığınızı sanmıyorum.. sosa'nın 25 yaş ve daha disipli hali diyelim şenol hoca kendisini alabilsek keşke diye olimpiakos maçından sonra birkaç kere söylemişti.  Değeri 7 milyon.. ancak ver deseniz 10'dan aşağı zor verirler. Zaten görünen klasen gelecek gibi.. farketmez o da iyidir..  medel, adriano ve rafael de bizim lige göre first class adamlar.

Emre akbaba ve çağlar söyüncü Türk milli takımının ilk11'inde oynuyorlar. Yerli kalitesi olarak oguzhan ve tolgaydan iyiler üzgünüm. Çağlar/vida ikilisi hayal gibi zaten.. vida gidici.. valla taş gibi orta saha ve defans yazdim.. ileri 3'lüyü sağlam koy, git uefa kupasını al gel..   
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

Bu sözler bana 2 rahmetlinin konuşmalarını hatırlattı.
Z: bu düzen uçuruma götürür

X : hocam çok doğru söylüyorsunuz ama oyun kuralına göre oynanır. Npalım Türkiye de böyle bir düzen var bizde ona uymak zorundayız.

Z: bay x doğru söylüyorsun oyun kuralına göre oynanırda ne oyunu oynayacağız?
Bizim oyunumuzu yoksa iş birlikçilerin oyununumu.

Ülkede bu düzende gitmek isteyenler öyle düşünebilir ama benim düşüncemde öyle bir düzen yok.

Kafa yapıları eninde sonunda değişecek.

Dipnot : serdar vb alınsa dahi 1 m € verilirse çok fena çatışma çıkartırım.
2 m tl ye oynasın

2 M tl ye oynasa sen bütün sene bunu eleştirirsin neden 1 m vermediler diye :D
huylu huyundan vaz geçmezmiş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Balotelli, Marsilya ile anlasmıs.
Su adamı Beşiktaş forması ile görmeden öleceğiz sanırım.

Çevrimiçi Necmi

geçen seneki çubuklu tarihteki en kötü çubukluydu. bu beyaza benzeyen çok formam var pascalın ilk oldugu sene reebok marka parlak bir beyaz vardı yakası onu da andırıyor ondan var bende ben kendime siyah kızıma da kırmızıyı beğendim
merak ederim neden dümdüz beyaz forma çıkarmıyorlar diye.
en fazla şu formada siyah olan yerleri çok açık gri falan yaparsın
bu siyah formadada kenar çubukları gri olsaymış keşke beyaz çok baskın kalmış
biraz kırılmalıydı rengi.

Çevrimiçi Necmi

Fortounis'i pek tanıdığınızı sanmıyorum.. sosa'nın 25 yaş ve daha disipli hali diyelim şenol hoca kendisini alabilsek keşke diye olimpiakos maçından sonra birkaç kere söylemişti.  Değeri 7 milyon.. ancak ver deseniz 10'dan aşağı zor verirler. Zaten görünen klasen gelecek gibi.. farketmez o da iyidir..  medel, adriano ve rafael de bizim lige göre first class adamlar.

Emre akbaba ve çağlar söyüncü Türk milli takımının ilk11'inde oynuyorlar. Yerli kalitesi olarak oguzhan ve tolgaydan iyiler üzgünüm. Çağlar/vida ikilisi hayal gibi zaten.. vida gidici.. valla taş gibi orta saha ve defans yazdim.. ileri 3'lüyü sağlam koy, git uefa kupasını al gel..   

çağların nesini beğeniyorsun anlamadım :alala: bir oyuncuyu türk milli takımının ilk 11 inde oynuyor diye
iyi diyorsun ama aynı takımın 11 indeki oziye laf ediyorsun :D tolgay milli takım forması giyse oynayanı direk kulübeye gönderir. :bandit:
ölçü türk milli takımı olmamalı bence

Çevrimdışı underworld

Bunun huyla alakası yok tamamıyle şartlar neticesinde...
2 m tl  363 bin € yapıyor ki bu da idealdir
2 M tl ye oynasa sen bütün sene bunu eleştirirsin neden 1 m vermediler diye :D
huylu huyundan vaz geçmezmiş

Çevrimiçi Necmi

sosyal medyada kaç günden beri dolaşıyordu fotolar... olmuş artık, bugün 19:03de özel tanıtım yapılacakmış...
yayılmasında katkımız olmasın diye resimleri sildim kusura bakma.

Çevrimiçi Necmi

Bunun huyla alakası yok tamamıyle şartlar neticesinde...
2 m tl  363 bin € yapıyor ki bu da idealdir
yok yok şimdi ideal diyorsun ama rakama alıştıktan sonra sana fazla gelir :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

yayılmasında katkımız olmasın diye resimleri sildim kusura bakma.
Özelden görebilirmiyim merak ettim 🙏🏼
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mehmetthedum

çağların nesini beğeniyorsun anlamadım :alala: bir oyuncuyu türk milli takımının ilk 11 inde oynuyor diye
iyi diyorsun ama aynı takımın 11 indeki oziye laf ediyorsun :D tolgay milli takım forması giyse oynayanı direk kulübeye gönderir. :bandit:
ölçü türk milli takımı olmamalı bence

@Necmi abi ; ölçüm sadece milli takim değil ama ; talisca, cenk,negredo gitmişken  skor yüküne yardım edecek , pas oyunun oynayabilecek, takım savunmasına yardım edecek, oyun kurabilecek orta sahaya ihtiyaç var.

Zaten ben de skor hariç tolgay ve oğuzhanın diğer özelliklerini yeterli buluyorum ancak o yeteneklerden ödün vermeden onları skor üreten biriyle değiştirebileceğimiz yerli sadece emre akbaba.. yanlarına da fotunisi koydum ki sosa effect yaratsın.  Bi düşünelim; medel/tolgay/oğuzhan 3lüsümü daha çok skor üretir ve mücadele eder yoksa medel/akbaba/fortounis mi?

Çağları pepe'nin yerine yazdım ama giderse vida'nın yerine de yazabilirsin. Taş gibi yatırım defansı. Milli takımda oynaması piyasası için çok önemli. Biz stoperlerden iyi para kazanan bir takımız. İlaveten uluslarası maç tecrübesi önemli bir şey. Pepe'nin veya vida'nın yerine koyabilecek ve orayı kapatabilecek yerli ve renklilere karışmamış bir stoper aradım. Serdar taşçı gibi emekliliği gelmiş bir arkadaş yerine çağları koydum ki; 2 sene sonra +10 milyona epl'ye okutalım. Opsiyonlu Kiralık da gelebilir tabi.. arsenal filan izliyor adamı. Bir de avrupa liginde görsünler.

Oraya gitmesi için de milli olmasi lazım. Emre de ha keza.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 03:23:08 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı underworld

yok yok şimdi ideal diyorsun ama rakama alıştıktan sonra sana fazla gelir :D
Serdar ; yerli, iyi istatistik yapmış, iyi kalpli, düşük ıq lu bir kardeşimizdir.

Underworldmarkt değerine göre 360 bin € idealdir.
Fakat biz 200 bin € ya anlaştık derlerse o mübarek ellerinden öperiz.

Yalnız MSA  üçlüsüyle ne işimiz var,bu seneki kadro planlaması nasıl olacak anlayamadım.

Çevrimiçi Necmi

Özelden görebilirmiyim merak ettim 🙏🏼
sildim nasıl göreceksin twitterden bak adres veremeyeceğim ama bulursun

Çevrimiçi Necmi

Serdar ; yerli, iyi istatistik yapmış, iyi kalpli, düşük ıq lu bir kardeşimizdir.

Underworldmarkt değerine göre 360 bin € idealdir.
Fakat biz 200 bin € ya anlaştık derlerse o mübarek ellerinden öperiz.

Yalnız MSA  üçlüsüyle ne işimiz var,bu seneki kadro planlaması nasıl olacak anlayamadım.

boşver yapan yapar planlamayı ama her söylenene inanma derim.
bu seneki planlama para harcamama planlaması değil takımı gençleştirecekler
bence öncelik ederi olan oyuncuları satmak. sonrada yerlerini genç oyuncularla kapatmak.
herkesin söylediğinin aksine zaman kısıtlı değil uefa elemelerini mevcut kadroyla geçemeyeceksek o oyuncuların
Beşiktaşda olmasınında anlamı yok demektir. o nedenle pekde acele etmeye gerek yok.
bu takım değilmiydi geçen sene şl de grupdan na mağlup çıkan

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş formalarının resimlerini paylaşıp yayılmasına sebep olmayın arkadaşlar. Bugün tanıtım var zaten biraz sabırla merak eden arkadaşlar öğrenecek.

Çevrimdışı underworld

Hollandalıların  harbiden tahtaları eksik oluyor. Hem çok para istiyor hem brezilya ya gitmeye çalışıyor.
Madem öncelik para o zaman çine gitsene kardeşim.
Ki gençken bu uğurda kasımpaşadan, Arabistana kadar derviş gibi gezmiş bir kişisin.

Getir çin den 15-20, sende 7-8 kazan mis gibi bitsin şu iş.

Rio plajlarında bir güzele mi vuruldun nedir

Çevrimdışı underworld

Tolgay 8 m satılsın
Musa 2 m alınsın
Eyv ama serdar, aminu ne ayak...

Aminu yerine coman deyvis falan gelsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sezon formaları çoktan indirime girdi daha fazla ucuzlayacağını bekleme bence
2017-18 formaları çıktıktan 1 ay sonra sonra, 2016-17 formaları 60 TL'ye düştü.

Bu sene o kadar düşmez belki, ama 80'e falan düşer bence.

3 formayı da alıp koleksiyon yapanların haberi olsun

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi ; ölçüm sadece milli takim değil ama ; talisca, cenk,negredo gitmişken  skor yüküne yardım edecek , pas oyunun oynayabilecek, takım savunmasına yardım edecek, oyun kurabilecek orta sahaya ihtiyaç var.

Zaten ben de skor hariç tolgay ve oğuzhanın diğer özelliklerini yeterli buluyorum ancak o yeteneklerden ödün vermeden onları skor üreten biriyle değiştirebileceğimiz yerli sadece emre akbaba.. yanlarına da fotunisi koydum ki sosa effect yaratsın.  Bi düşünelim; medel/tolgay/oğuzhan 3lüsümü daha çok skor üretir ve mücadele eder yoksa medel/akbaba/fortounis mi?

Çağları pepe'nin yerine yazdım ama giderse vida'nın yerine de yazabilirsin. Taş gibi yatırım defansı. Milli takımda oynaması piyasası için çok önemli. Biz stoperlerden iyi para kazanan bir takımız. İlaveten uluslarası maç tecrübesi önemli bir şey. Pepe'nin veya vida'nın yerine koyabilecek ve orayı kapatabilecek yerli ve renklilere karışmamış bir stoper aradım. Serdar taşçı gibi emekliliği gelmiş bir arkadaş yerine çağları koydum ki; 2 sene sonra +10 milyona epl'ye okutalım. Opsiyonlu Kiralık da gelebilir tabi.. arsenal filan izliyor adamı. Bir de avrupa liginde görsünler.

Oraya gitmesi için de milli olmasi lazım. Emre de ha keza.
Çağlar'ı unutun, 40 milyon Euro'lar konuşuluyor.

O kadar etmez elbette, hatta 10 bile etmez bence. Ama marifetli bir menajeri var sanırım.

Çevrimdışı Liquidator

yeni sezon formalarımızı gördüm. Ne yazı ki hayal kırıklığı. Siyah forma güzel olmuş ona lafım yok, amma beyaz tam bir facia. Yapıcak bir şey yok artık. Hayırlı olsun

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi isik hiziyla silmis resimleri goreemedim
Aksami bekleyecem bakalim ilk tepki ne olacak

Çevrimdışı tuncaboylu

Habere göre Osmanlıspor'dan ilgilendiğimiz Aminu ve Musa için, satın alma opsiyonlu kiralık alma yoluna gidecekmişiz.

Böylesi daha mantıklı geldi şimdi. Eğer iyi oynarlarsa satın alır, yoksa geri göndeririz

Çevrimdışı AigleBordeaux

Habere göre Osmanlıspor'dan ilgilendiğimiz Aminu ve Musa için, satın alma opsiyonlu kiralık alma yoluna gidecekmişiz.

Böylesi daha mantıklı geldi şimdi. Eğer iyi oynarlarsa satın alır, yoksa geri göndeririz

Ersan'da öyle gelmişti galiba ilk kiralik sonra Adana'dan bonservis almıştık
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

ne olacak twitter ergenleri gene sallamaya başlayacak daha bu güne kadar
beğendikleri forma görmedim. Ne bekliyorlarsa onu bırak üzerinde Beşiktaş arması olan bir formaya çöp diyorlar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Twitter'da aratınca çıkıyor. Siyah formayı Akhisar formasına benzetenler gördüm aynısı diyorlar.. Siyah yine içlerinde en eli yüzü düzgünü.. Beyaz ve kırmızıyı hiç beğenmedim..
Dünya kupasında Puma ve New Balance formalar güzel duruyordu. Özellikle Uruguay'ın forması tam kas göstermelik  :D Adidas'la seneye yolları ayırmak şart oldu bence.

Çevrimiçi Necmi

Twitter'da aratınca çıkıyor. Siyah formayı Akhisar formasına benzetenler gördüm aynısı diyorlar.. Siyah yine içlerinde en eli yüzü düzgünü.. Beyaz ve kırmızıyı hiç beğenmedim..
Dünya kupasında Puma ve New Balance formalar güzel duruyordu. Özellikle Uruguay'ın forması tam kas göstermelik  :D Adidas'la seneye yolları ayırmak şart oldu bence.
kas göstermelik formayı kime satacaklar :bandit:

Etiketler: