2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4610501 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

dur bakalım bu yalancılar tutturabilecekmi
hakan gündoğar diyor ki Babel satılıp yerine Aminu nun alınmasına karar verildi diyor
Ooo lens katkisi verir
Ayrica quaresmayi da satip
Kanatlari lens aminu yaparsak dusen seviyede bu oyunculardan maksimum katki aliriz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Onermeyi soyle genisletelim
Oguzhanla tolgay kadar katki verir
Nasil?
yok ben senin dediğine katılıyorum :)  demek istediğim tolgay kendi mevkisinde diğer oyuncularla karşılaştırılacak istatistiklere sahip değil. konyasporda mehdi bourabia' da tolgay kadar oynardı bu sezon bizde olsaydı mesela.

Çevrimiçi yaço58

hakan gündoğar diyor ki Babel satılıp yerine Aminu nun alınmasına karar verildi diyor
hep kuru sıkı atıyolar es kaza biri tutuyor ben sanmıyorum öyle bir hamle olsun

Çevrimiçi Necmi

4 milyon euro mevzusu ortaya çıkana kadar tamam babel bu fiyata gitmez diyordum ama istediği 4 milyon kabul edilmez ise seneye bedava gitme riskini göz önünde bulundurarak bu rakama satılabileceği düşüncesi hakim
4 M istediğini nerden biliyorsun böyle bir açıklamamı geldi kulüpten.

Çevrimdışı tangaz

şakadır umarım come to işlerinden buraya mı geldik bi şl katılamadık die bu denli vizyon erezyonuna uğramış olamayız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Aminu ile ilgileniyoruz sanırım. Murat Özen de yazıyor.

Babel'in istedikleri doğruysa satılsın zaten. Yerine Tr ici bakilacaksa Aminu veya Trezeguet'e fitim ben.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

yok ben senin dediğine katılıyorum :)  demek istediğim tolgay kendi mevkisinde diğer oyuncularla karşılaştırılacak istatistiklere sahip değil. konyasporda mehdi bourabia' da tolgay kadar oynardı bu sezon bizde olsaydı mesela.
Hah ne guzel dedin tolgaya 2 milyon yuro veriyoz o performansa

Çevrimdışı tangaz

hoca basın toplantısında söyledi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Aminu ile ilgileniyoruz sanırım. Murat Özen de yazıyor.

Babel'in istedikleri doğruysa satılsın zaten. Yerine Tr ici bakilacaksa Aminu veya Trezeguet'e fitim ben.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic yerlerine birini bakmadan quaresmayi da 1-1.5 elden cikartip temiz bi 3-6-1 oynasak daha ekonomik

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sorunda o zaten açıklama gelmiyor demekki doğruluk payı var bunda anlamayacak bişey yok
Şaşırılacak bişey değil yani babelin 4 milyon istemesi Ben negredo dan daha çok katkı yapıyorum niye negredo 4 ben 2.100 alıyorum hesabı satmak en mantıklısı
aminu canavar gibi koşuyor ama 2.750-3 civarı bi ücrete babelle anlaşılıp kalmasından yanayım katkısı cidden muazzam

Çevrimdışı underworld

Noluyo la aminu, serdar, musa, Ahmet oğuz, Lejyonerler falan...

Kantarın ayarını bozmamak lazım.

Çevrimdışı underworld

Babıl 1 yıl daha oynasın sonra gitsin problem değil.
Bu sene yeterki şampi olalım

Çevrimdışı tangaz

2-3 gurbetçi üstüne umar aminu filan oldu olacak takımın başına da samet gelsin, yarım kalan gizli hedefini tamamlasın  :D

inanmayın bu haberlere yaw hoca fazla kalabalık istemiyor denilen ortamda bahsi geçen isimler kuru kalabalıkdan öte gitmez

Çevrimiçi Necmi

hoca basın toplantısında söyledi
öyle birşey söylemedi bende dinledim basın toplantısını kulübede oturan oyuncuya 4 verirsen başkalarıda ister o nedenle pahalı oyuncuyu kulübede oturtamayıza getirdi lafı ama şu oyuncu bu oyuncu 4 istedi demedi isterler dedi.

Çevrimiçi Necmi

Sorunda o zaten açıklama gelmiyor demekki doğruluk payı var bunda anlamayacak bişey yok
Şaşırılacak bişey değil yani babelin 4 milyon istemesi Ben negredo dan daha çok katkı yapıyorum niye negredo 4 ben 2.100 alıyorum hesabı satmak en mantıklısı
aminu canavar gibi koşuyor ama 2.750-3 civarı bi ücrete babelle anlaşılıp kalmasından yanayım katkısı cidden muazzam
neden açıklama gelsin her söylenen şeye açıklamamı yapmak işleri. Sürekli ciddiye alırsan laf yetiştirmeye çalışırsan sonra bir bakarsın millete laf yetiştirmekten işini yapamıyorsun.

Çevrimdışı tangaz

öyle birşey söylemedi bende dinledim basın toplantısını kulübede oturan oyuncuya 4 verirsen başkalarıda ister o nedenle pahalı oyuncuyu kulübede oturtamayıza getirdi lafı ama şu oyuncu bu oyuncu 4 istedi demedi isterler dedi.

isim bile verdi babelde istiyor adriyanoda istiyor die

Çevrimiçi Necmi

Noluyo la aminu, serdar, musa, Ahmet oğuz, Lejyonerler falan...

Kantarın ayarını bozmamak lazım.
neden tam istediğin gibi işde :D
birer milyonda kontrat verirsin paran harcanmamış olur.
bir senedir bunu söylüyorsun burda işde yönetim seni dinlemiş uyguluyor demekki. :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Abi istemez mi yaaaa
Negredoya 4.35 veren bana da verir umuduyla soruyorlardir
Herkes ister herkes

Çevrimdışı mehmetthedum

Onermeyi soyle genisletelim
Oguzhanla tolgay kadar katki verir
Nasil?

Biz talisca'nin gidişinden sonra medelin önune çift yonlü oynayabilecek 3 adet, alıp verebilen, skor ve asist üretebilen orta saha arıyoruz değil mi?
En büyük derdimiz orta sahanın skor üretememesi bence.  Bir tarafta da kadro mühendisliği var , şöyle ki bu maksadı gerçekleştirebilmek için 1 tanesi milli 2 adet orta yaşlı(25-27) yerliyi (oğuzhan ve tolgay) elden çıkarmak gerekecek..(tabi ki ikisinden toplamda 12-14 milyon avro kazanmak şartıyla.. talisca ise zaten gitti . Bu 3'lünün maaş toplamları da bonuslarla yaklaşık 7 milyon avro)

Musa bence  necip ile beraber yedek kulübesine gelir eğer gelirse..  o bölgede ilk 11 için alınabilecek 2 oyuncu var. 1 tanesi yerli ve milli olmak durumunda ki bu şartı sağlayabilen oyuncu : EMRE AKBABA..  yanına talisca'nin yerine alınacak arkadaş için önerim KOSTAS FORTOUNIS... ancak bonservis vermek istemezsek adı geçenlerden en iyisi manuel fernandes..  emre /fourtinis veya emre/fernandes ikilileri yeterince gol atar ve asist yapar.  Tolgay ve oğuzhanin bonservis gelirleri fortounis,emre ve musa'nın bonservislerine yeter .. talisca da dahil boşalan 7 milyon avro ile de maaşları ödenebilir.. 1,6 / 2 /2,4 bile desek = 6 milyon avro yapıyor..   

Kalan 1 milyonu da atibaya verip kendisiyle oyuncu antrenör (orta saha kaptanı) olarak anlaşırdım.  Verelim eline os elemanlarını kaptanlık yapsın..  şöyle bir isteğim var .. (pepe'yi de gönderip çaglar soyüncü'yü alıyorum.. evet biraz cinsim)

---------e.akbaba------fortounis------
------------------medel-----------------
Adriano----vida--------çağlar-----rafael
------------------fabri-------------------

Yedekler :
Musa,necip,atiba,caner,gönül,fatih,ersan(abi),tolga.

Not : musa vs gibi oyuncular uefa kuralları gereği yerli yetişmiş oyuncu  statüsündeki oyumcu açığını kapatabilmek için şart.kadroda olmalı. Necip, atınç veya fatih de altyapıdan kadroda en az 2 oyuncu şartı sebebiyle kadroda olmalı.

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 01:14:10 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

istiyor demedi çıkar ister dedi şimdi bu demesinden adrianonunda 4 M istediğinimi çıkaracağız neden babel deniyorda adriano denmiyor hoca onunda ismini telafuz etti. Ben inanmıyorum 4 falan istediğini sadece haber yokluğunda hoca verdi ellerine oynayın diye bence yanlış yaptı gereksiz hedef gösterdi oyuncuları.

Çevrimdışı mylife1903

Biz talisca'nin gidişinden sonra medelin önune çift yonlü oynayabilecek 3 adet, alıp verebilen, skor ve asist üretebilen orta saha arıyoruz değil mi?
En büyük derdimiz orta sahanın skor üretememesi bence.  Bir tarafta da kadro mühendisliği var , şöyle ki bu maksadı gerçekleştirebilmek için 1 tanesi milli 2 adet orta yaşlı(25-27) yerliyi (oğuzhan ve tolgay) elden çıkarmak gerekecek..(tabi ki ikisinden toplamda 12-14 milyon avro kazanmak şartıyla.. talisca ise zaten gitti . Bu 3'lünün maaş toplamları da bonuslarla yaklaşık 7 milyon avro)

Musa bence  necip ile beraber yedek kulübesine gelir eğer gelirse..  o bölgede ilk 11 için alınabilecek 2 oyuncu var. 1 tanesi yerli ve milli olmak durumunda ki bu şartı sağlayabilen oyuncu : EMRE AKBABA..  yanına talisca'nin yerine alınacak arkadaş için önerim KOSTAS FORTOUNIS... ancak bonservis vermek istemezsek adı geçenlerden en iyisi manuel fernandes..  emre /fourtinis veya emre/fernandes ikilileri yeterince gol atar ve asist yapar.  Tolgay ve oğuzhanin bonservis gelirleri fortounis,emre ve musa'nın bonservislerine yeter .. talisca da dahil boşalan 7 milyon avro ile de maaşları ödenebilir.. 1,6 / 2 /2,4 bile desek = 6 milyon avro yapıyor..   

Kalan 1 milyonu da atibaya verip kendisiyle oyuncu antrenör (orta saha kaptanı) olarak anlaşırdım.  Verelim eline os elemanlarını kaptanlık yapsın..  şöyle bir isteğim var .. (pepe'yi de gönderip çaglar soyüncü'yü alıyorum.. evet biraz cinsim)

Yedekler :
Ileri 3 nolacah yahu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu herifler Bamba'nın Fenerbahçe'den alacağı ücret haberini yaptığı gün, Bamba Lille ile sözleşme imzaladı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetthedum

Ileri 3 nolacah yahu

Gönlümdekini soruyorsan hocam;

Quaresma bonservisle, negredo alacaklarına mahsubem şut..

--------------larin--------------
Töre------------------------lens

Yedekler : serdar(milli),orkun, love..

Quarema parasına bir adet kiralik santrafor alabiliriz.mesela transferin son gününde.. :)

Bir de pektemek :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 01:22:52 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yedekler :

Not : musa vs gibi oyuncular uefa kuralları gereği yerli yetişmiş oyuncu  statüsündeki oyumcu açığını kapatabilmek için şart.kadroda olmalı. Necip, atınç veya fatih de altyapıdan kadroda en az 2 oyuncu şartı sebebiyle kadroda olmalı.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.  :ok: :claps:

Etiketler: