2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623127 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

anadoludan oyuncu alıp yüksek paralara satan fazla olmadı şimdiye kadar. eger serdar gürler, musa cagıran falan alırsak yüksek ihtimal elimizde kalacaklar. ya kiralık verecegiz ya da biz para kazanamadan takımdan ayrılacaklar.

3 yıllık aldık diyelim. bu adamları 27 28 yaşlarında satıp para kazanabilecegimizi düşünmüyorum.

cenk tosun - gaziantep anadolu takımı 23 milyon € ?

Çevrimdışı tangaz

Şenol hocanın açıklamalarının tamamı  :bandit:

vidyoda 35:40 a gelirsek şenol hocanın adriyano ve babel bana da aynı parayı ver diyor ifadesini kullandığı görülebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

anadoludan oyuncu alıp yüksek paralara satan fazla olmadı şimdiye kadar. eger serdar gürler, musa cagıran falan alırsak yüksek ihtimal elimizde kalacaklar. ya kiralık verecegiz ya da biz para kazanamadan takımdan ayrılacaklar.

3 yıllık aldık diyelim. bu adamları 27 28 yaşlarında satıp para kazanabilecegimizi düşünmüyorum.
Cenk'i ve Ersan'ı nereden aldık?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni formalarımız hayırlı olsun, bence güzeller, giyince üstünde daha iyi dururlar fotolarda böyle solukmuş gibi..

favorim siyah favorim  :)

niye sızdırdılara ya bütün heyecanı kaçtı  :bawling:

Çevrimdışı 'TaNeR'

niye sızdırdılara ya bütün heyecanı kaçtı  :bawling:

sosyal medyada kaç günden beri dolaşıyordu fotolar... olmuş artık, bugün 19:03de özel tanıtım yapılacakmış...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cenk'i ve Ersan'ı nereden aldık?

cenk tosun - gaziantep anadolu takımı 23 milyon € ?
İstisnalar kaideyi bozmaz. Yazdıgınız gibi 2 oyuncuyu iyi paralara sattık. Ama anadoludan topcu alınmaması gercegini degistirmiyor. Zaten cenk ve ersanı 22 yaşlarındayken almıştık. Yani genc aldık. Alınabilecek risklerdi. Mesele ersanı ilk aldıgımızda stoperde ferrari, sivok, her ne kadar iyi oyuncu olmasa bile toraman, zapo gibi adamlar vardı. Yani ersanı gelistirip ileride oynatmak icin aldık. Cenk tosun geldigi sezonda demba ba yı almiştık. Cenk yine gelecek sezonları düsünerek almıştık. Ama simdi serdar gürler, musa cagıran alınıp biz transferi kapattık denilirse olmaz.

Ayrıca Gökhan süzen, pektemek, eneramo, mehmet akgün, mehmet akyüz, sezer öztürk, tabata.. daha çok sayabiliriz. Bu örnekleri unutmamak gerek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni formalarımız hayırlı olsun, bence güzeller, giyince üstünde daha iyi dururlar fotolarda böyle solukmuş gibi..

favorim siyah favorim  :)
Siyah nefis olmuş

Şunlar satışa çıksa da, geçen senenin formaları ucuzlasa :)

Hediye alacağım kişiler var.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Geceyi Kemal Sunal'a 18nci yılında saygı sevgi özlemle bitirelim...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Formalar güzel olmuş. Birde şoyle düzgün, kaliteli çekimlerle görürsek daha cok begenecegiz. beyaz formanın cizgileri siyah olsaymış daha da güzel olabilirmiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Formalar ŞAKA gibi

Umarim Adidas ile bir daha anlasma yapılmaz bu kadar rezalet tasarımlar olamaz

Koskoca Besiktasa yapılan sozde Elit kategori formalara bakın bunlar bizimle dalga mı geçiyor ? Bildiğin 90 li yılların Pazar formaları gibi bu formalar :akuma: :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

İstisnalar kaideyi bozmaz. Yazdıgınız gibi 2 oyuncuyu iyi paralara sattık. Ama anadoludan topcu alınmaması gercegini degistirmiyor. Zaten cenk ve ersanı 22 yaşlarındayken almıştık. Yani genc aldık. Alınabilecek risklerdi. Mesele ersanı ilk aldıgımızda stoperde ferrari, sivok, her ne kadar iyi oyuncu olmasa bile toraman, zapo gibi adamlar vardı. Yani ersanı gelistirip ileride oynatmak icin aldık. Cenk tosun geldigi sezonda demba ba yı almiştık. Cenk yine gelecek sezonları düsünerek almıştık. Ama simdi serdar gürler, musa cagıran alınıp biz transferi kapattık denilirse olmaz.

Ayrıca Gökhan süzen, pektemek, eneramo, mehmet akgün, mehmet akyüz, sezer öztürk, tabata.. daha çok sayabiliriz. Bu örnekleri unutmamak gerek.
Anadolu'dan oyuncu alıp satabiliriz.

Kötü örnekler var elbette, fakat bazı kurallara uyacaksın:

- Çok bonservis verme, oyuncunun üzerinde baskı olmasın.
- Çok yüksek maaş verme, adamın senden ayrılmaya motivasyonu olsun.
- Çok büyük yıldızmış gibi lanse etme, gereksiz yere beklentileri arttırma.
- Tercihen Avrupa altyapısından yetişmiş olsun.

Bunları yaparsan, Anadolu'dan oyuncu almakta sakınca yok.

Zaten altyapı yok, kimi satacaksın ki? Sadece gurbetçi ve yabancı alarak yürütmek kolay değil.

Çevrimiçi Necmi

sosyal medyada kaç günden beri dolaşıyordu fotolar... olmuş artık, bugün 19:03de özel tanıtım yapılacakmış...
bunlarsa siyah forma yıllardır hayalini kurduğum forma :loveya:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Anadolu'dan oyuncu alıp satabiliriz.

Kötü örnekler var elbette, fakat bazı kurallara uyacaksın:

- Çok bonservis verme, oyuncunun üzerinde baskı olmasın.
- Çok yüksek maaş verme, adamın senden ayrılmaya motivasyonu olsun.
- Çok büyük yıldızmış gibi lanse etme, gereksiz yere beklentileri arttırma.
- Tercihen Avrupa altyapısından yetişmiş olsun
.

Bunları yaparsan, Anadolu'dan oyuncu almakta sakınca yok.

Zaten altyapı yok, kimi satacaksın ki? Sadece gurbetçi ve yabancı alarak yürütmek kolay değil.

Katılıyorum. Ama bunlar olmuyor işte maalesef :)

Küme düsen takımdan 4 oyuncuya talip olmak ne bileyim.. biz degilde gs ve ya fb yapsa burada fena dalga geçerdik.

Çevrimdışı underworld

Ben böyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.

Babıl, q7 ve tosic'e devre arasında yapılan zamlar skandaldır diye dediğimi hatırlıyorum.
Bu yapılan zamlar domino etkisiyle bize tekrar tehlike olur diye dediğimi hatırlıyorum.
Bonservis vermedik ama yeaa diye sevinenlere karşı bunun aslında göründüğü gibi olmadığını söylediğimi hatırlamıyorum.

Kıssadan hisse,
Başka kurtuluş yok birer birer söylediklerime gelecekler.
Maaş
Kadro planlamasını
Yönetim kadro sayısı
Vb
...
neden tam istediğin gibi işde :D
birer milyonda kontrat verirsin paran harcanmamış olur.
bir senedir bunu söylüyorsun burda işde yönetim seni dinlemiş uyguluyor demekki. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İki stoperden en az birinin oyun kurma becerisi yoksa takım boyu uzuyor ve hücumda gerekli çoğalmayı sağlayamıyorsun.
Aynen öyle

Marcelo varken takım boyu hiç uzamiyordu adam yeri geldiğinde bir 8 numara gibi topla birlikte orta sahaya kadar çıkıp diğer orta saha oyuncuları ile pas yapıyordu :D

Hoca baktı olmuyor Medeli koydu stopere hop takım boyu kısaldı pas yapmaya ve geriden oyun kurmaya başladık

Tosic de kendini öyle bir gelistirdi kı açıkçası sakatlık sürecinde çok aradık onu adamın ayağı kötüydü onu bile duzeltti adam bildiğin 30 yaşından sonra kendisini %100 geliştirdi her anlamda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Formalar ŞAKA gibi

Umarim Adidas ile bir daha anlasma yapılmaz bu kadar rezalet tasarımlar olamaz

Koskoca Besiktasa yapılan sozde Elit kategori formalara bakın bunlar bizimle dalga mı geçiyor ? Bildiğin 90 li yılların Pazar formaları gibi bu formalar :akuma: :akuma: :akuma:
oha derim buna sen beğenmediğin için kötümü oluyor. Ben siyah formaya bayıldım
yıllardır bekliyordum bu formayı. Beni bayağı mutlu etti. Ne bekliyorsun altın varaklı formamı
sizin için elit forma nasıl oluyor. milyonlarca kişinin ortak zevkini bulmak kolaymı biri beğenmez
diğeri bayılır. Sen dua et nıke değil yoksa pembe formayı dayarlardı yada mor.

Çevrimiçi Necmi

Babıl, q7 ve tosic'e devre arasında yapılan zamlar skandaldır diye dediğimi hatırlıyorum.
Bu yapılan zamlar domino etkisiyle bize tekrar tehlike olur diye dediğimi hatırlıyorum.
Bonservis vermedik ama yeaa diye sevinenlere karşı bunun aslında göründüğü gibi olmadığını söylediğimi hatırlamıyorum.

Kıssadan hisse,
Maaş
Kadro planlamasını
Yönetim kadro sayısı
Vb
...
tamam işde söylediklerine geliyorlar mutlu olman lazım değilmi. :D
biz seni eleştirmiyormuyduk Beşiktaşı anadolu seviyesine çekiyorsun diye.
isteklerin bu yöndeydi yoksa hem az para verip hem messi olsun diyemezsin.
Senin idrak edemediğin şey bu işde bugün bunları al az para ver yarın şampiyon olduklarında hepsi zam isteyecek
istediğin kadar tepki ver dünyanın kuralını değiştiremezsin ya zam verir devam edersin yada oynamazlar dibe gidersin.
öyle verme etme demekle olmuyor bu işler vermemenin yolu burdan geçiyor işde malesef.

Çevrimdışı f_madida

Biz talisca'nin gidişinden sonra medelin önune çift yonlü oynayabilecek 3 adet, alıp verebilen, skor ve asist üretebilen orta saha arıyoruz değil mi?
En büyük derdimiz orta sahanın skor üretememesi bence.  Bir tarafta da kadro mühendisliği var , şöyle ki bu maksadı gerçekleştirebilmek için 1 tanesi milli 2 adet orta yaşlı(25-27) yerliyi (oğuzhan ve tolgay) elden çıkarmak gerekecek..(tabi ki ikisinden toplamda 12-14 milyon avro kazanmak şartıyla.. talisca ise zaten gitti . Bu 3'lünün maaş toplamları da bonuslarla yaklaşık 7 milyon avro)

Musa bence  necip ile beraber yedek kulübesine gelir eğer gelirse..  o bölgede ilk 11 için alınabilecek 2 oyuncu var. 1 tanesi yerli ve milli olmak durumunda ki bu şartı sağlayabilen oyuncu : EMRE AKBABA..  yanına talisca'nin yerine alınacak arkadaş için önerim KOSTAS FORTOUNIS... ancak bonservis vermek istemezsek adı geçenlerden en iyisi manuel fernandes..  emre /fourtinis veya emre/fernandes ikilileri yeterince gol atar ve asist yapar.  Tolgay ve oğuzhanin bonservis gelirleri fortounis,emre ve musa'nın bonservislerine yeter .. talisca da dahil boşalan 7 milyon avro ile de maaşları ödenebilir.. 1,6 / 2 /2,4 bile desek = 6 milyon avro yapıyor..   

Kalan 1 milyonu da atibaya verip kendisiyle oyuncu antrenör (orta saha kaptanı) olarak anlaşırdım.  Verelim eline os elemanlarını kaptanlık yapsın..  şöyle bir isteğim var .. (pepe'yi de gönderip çaglar soyüncü'yü alıyorum.. evet biraz cinsim)

---------e.akbaba------fortounis------
------------------medel-----------------
Adriano----vida--------çağlar-----rafael
------------------fabri-------------------

Yedekler :
Musa,necip,atiba,caner,gönül,fatih,ersan(abi),tolga.

Not : musa vs gibi oyuncular uefa kuralları gereği yerli yetişmiş oyuncu  statüsündeki oyumcu açığını kapatabilmek için şart.kadroda olmalı. Necip, atınç veya fatih de altyapıdan kadroda en az 2 oyuncu şartı sebebiyle kadroda olmalı.

sanirim bu takimin hedefi ligde kalmak. Ankaragucu mu Besiktas mi belli degil, su kadroya bak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

fotoda beyaz forma biraz ucuz duruyor yakından görmek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

Kıssadan hisse,
Maaş
Kadro planlamasını
Yönetim kadro sayısı
Vb
...

En onemli transfer Umut Guner ve Metin Albayrak'in gonderilmesi olur. Hatta Negredo bile kalabilir bu adamlar gidecekse.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum. Ama bunlar olmuyor işte maalesef :)

Küme düsen takımdan 4 oyuncuya talip olmak ne bileyim.. biz degilde gs ve ya fb yapsa burada fena dalga geçerdik.
bize ne renklilerden messiyi alsa gene dalga geçerim
bu lafların hepsi marceloyu alırkende söylendi. her mesajında renklileri bir yere getirip yamamasan olmuyor.
hayatını renklilerle bizi mukayese ederek geçiriyorsun. mesela yok renkliler elendi diye dalga geçmişiz
bizimde başımıza gelirmiş eee ne yapalım başımıza gelecek diye dalga geçmeyelimmi.
Daha oynamadan elettin Beşiktaşı. Gerçekten merak ediyorum bir Beşiktaşlı nasıl olurda
Beşiktaşın ilk turda eleneceğini düşünür ve bu şekilde mesaj atar. Elenir elenmez yorum yapmıyorum
elenebilirde ama bir Beşiktaşlı bunu nasıl düşünür.

Çevrimiçi Necmi

fotoda beyaz forma biraz ucuz duruyor yakından görmek lazım
gören arkadaş en çok beyaz formayı beğenmiş bende merak ettim
neden bu kadar çok beğenmiş diye genelde fotolardan kötü tepki oluyor üstüne giyene kadar çelişkili kalıyorsun. geçen sene çubukluyu üstüme giyip çıkartmam 3 saniyeyi almadı
göbeğimden kendim rahatsız oldum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Siyah nefis olmuş

Şunlar satışa çıksa da, geçen senenin formaları ucuzlasa :)

Hediye alacağım kişiler var.

geçen sezon formaları çoktan indirime girdi daha fazla ucuzlayacağını bekleme bence

Çevrimdışı tangaz

gören arkadaş en çok beyaz formayı beğenmiş bende merak ettim
neden bu kadar çok beğenmiş diye genelde fotolardan kötü tepki oluyor üstüne giyene kadar çelişkili kalıyorsun. geçen sene çubukluyu üstüme giyip çıkartmam 3 saniyeyi almadı
göbeğimden kendim rahatsız oldum :bandit:

geçen seneki çubuklu tarihteki en kötü çubukluydu. bu beyaza benzeyen çok formam var pascalın ilk oldugu sene reebok marka parlak bir beyaz vardı yakası onu da andırıyor ondan var bende ben kendime siyah kızıma da kırmızıyı beğendim
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2018, 02:30:29 tangaz ]

Çevrimdışı underworld

tamam işde söylediklerine geliyorlar mutlu olman lazım değilmi. :D
biz seni eleştirmiyormuyduk Beşiktaşı anadolu seviyesine çekiyorsun diye.
isteklerin bu yöndeydi yoksa hem az para verip hem messi olsun diyemezsin.
Senin idrak edemediğin şey bu işde bugün bunları al az para ver yarın şampiyon olduklarında hepsi zam isteyecek
istediğin kadar tepki ver dünyanın kuralını değiştiremezsin ya zam verir devam edersin yada oynamazlar dibe gidersin.
öyle verme etme demekle olmuyor bu işler vermemenin yolu burdan geçiyor işde malesef.
Bu sözler bana 2 rahmetlinin konuşmalarını hatırlattı.
Z: bu düzen uçuruma götürür

X : hocam çok doğru söylüyorsunuz ama oyun kuralına göre oynanır. Npalım Türkiye de böyle bir düzen var bizde ona uymak zorundayız.

Z: bay x doğru söylüyorsun oyun kuralına göre oynanırda ne oyunu oynayacağız?
Bizim oyunumuzu yoksa iş birlikçilerin oyununumu.

Ülkede bu düzende gitmek isteyenler öyle düşünebilir ama benim düşüncemde öyle bir düzen yok.

Kafa yapıları eninde sonunda değişecek.

Dipnot : serdar vb alınsa dahi 1 m € verilirse çok fena çatışma çıkartırım.
2 m tl ye oynasın

Etiketler: