2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933710 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş bölümünde gs'nin oyuncularını görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Librarius

Buyuk takim negredoyu mu tolere eder.
Teklif gelmedigini de bilmiyoruz 3.5 aliyordu adam gelen teklifi kabul etmez zaten
Negredo hangi buyuk takimda tutunmus?
Sitide bir sezon oynayabilmis 9 gol atabilmis hemen sallamislar geri

Negredo sitiden geldi falan diye gazlaniyir ne sitisi hangi epl adam 2 sezon zor tutunmus orda son 3 sezon 20 gol atmamistir

Eder, çünkü adam hiç degilse servis yapıyor. Dun hem Babel'i hem de Oğuzhan'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. O ikisi gol olsa 2 asist yapmış olacakti. Talisca'yi oynatmasından bahsetmiyorum bile. Love gelirse o oynar, bir şey demem ona. Ama Negredo sizin düşündüğünüz kadar cop bir oyuncu degil kesinlikle.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Negredoyu canlı izleyen kimse onu Beşiktaş'ın ilk 2 forveti yapmaz. Hücuma çıkarken adam -2x hızında çıkıyor o zamana kadar zaten herkes yerleşmiş oluyor. Fiziki açıdan bu kadar yetersiz adamı çoğu hoca ilk 21 e bile yazmaz diyip iddaayı büyütüyorum. Futbolu fiziğiyle değil aklıyla oynayan adamlarda vardı ama onlar şapkadan tavşan çıkarıyorlardı (Sergen,Alex, Hagi v.b) Bizimkisi de şapkadan tavşan çıkartamadığına göre üstünde çok düşünmeye gerek yok.
Bir ikincisi koca bir ilk yarı ve ikinci yarı iki maçtır bu adam gol atsın diye neredeyse yağmur duası gibi duaya çıkıcaz. Beşiktaş'ın forveti geldiği gibi katkı vermeli hele 4.2 m euro alan City Valencia geçmişi olan bi adam fazlasını yapmalı. Gomez de 2-3 maç tökezledi toparladı, Abouya ben de gömüyordum ama ikinci yarı takımı taşıdı. Bizim artık her sene şu forvet gelecek mi kim gelecek gelince fayda sağlayacak mı açmazından kulüp olarak çıkmamız lazım. Büyük takımların tamamı önce tahtaya forvetini yazar sonra geri kalanlar yazılır biz tahtaya 4.5 senedir farklı adamlar yazıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş bölümünde gs'nin oyuncularını görmek istemiyorum.

Galatasaray maçını bu başlıkta daha dün değerlendiren adam bunu söylüyor.  "Espri amaçlı resim"

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Librarius

Negredoyu canlı izleyen kimse onu Beşiktaş'ın ilk 2 forveti yapmaz. Hücuma çıkarken adam -2x hızında çıkıyor o zamana kadar zaten herkes yerleşmiş oluyor. Fiziki açıdan bu kadar yetersiz adamı çoğu hoca ilk 21 e bile yazmaz diyip iddaayı büyütüyorum. Futbolu fiziğiyle değil aklıyla oynayan adamlarda vardı ama onlar şapkadan tavşan çıkarıyorlardı (Sergen,Alex, Hagi v.b) Bizimkisi de şapkadan tavşan çıkartamadığına göre üstünde çok düşünmeye gerek yok.

Rezil Besiktas yönetimi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Negredo tavsan cikartana kadar tavsan yavrular manisa maci gibi bir suru yavru tavsan cikartir sapkadan sonra buralar bayram yeri olur halay cekeriz gollere seviniriZ

Gol duasina ciksak diyorum

Gol tanrisi gomezeus gitti simdi baska bir tanei geliyor insallah iyi gol yapar bizim ask tanrisi eros

Okcu bea guiza cikmaz insallah

Galatasaray maçını bu başlıkta daha dün değerlendiren adam bunu söylüyor.  "Espri amaçlı resim"

Konuşmak ayrı konuşmayı sende yapıyorsun birşey diyen yok.

Gs'li bir oyuncuyu içki içerken Beşiktaş kazanınca ben demen garip.

Çevrimdışı Berat

Konuşmak ayrı konuşmayı sende yapıyorsun birşey diyen yok.

Gs'li bir oyuncuyu içki içerken Beşiktaş kazanınca ben demen garip.

Bak işine, klavyene sarıl. İroni neymiş diye bir sor bakalım Google'a belki öğrenirsin.

Çevrimdışı tangaz

Eder, çünkü adam hiç degilse servis yapıyor. Dun hem Babel'i hem de Oğuzhan'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. O ikisi gol olsa 2 asist yapmış olacakti. Talisca'yi oynatmasından bahsetmiyorum bile. Love gelirse o oynar, bir şey demem ona. Ama Negredo sizin düşündüğünüz kadar cop bir oyuncu degil kesinlikle.

anlaşılmayan bir detay da bu alvaronun oyunculuğuna karakterine tek kelime eden yok ki hatta iyi diyoruz eleştiriler golcülüğüne

abuş konusunda da böyleydiniz ne dediysek çıktı abuş hakkında ama ısrarla görmezden geliyorsunuz hatta yaptıgımız abuş eleştirilerine karakter yoksunu eklemesini de kendisi yaptı abuş efendi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı mylife1903

Abi bişey sorabilir miyim bu adam sene başı geldiğinde neler yazmıştın ozamanda mı bu kadar acımasız şekilde saldırıyodun adama? Eğer öyleyse haklısın tek kelime etmem.
Iletiler belli ozet
Gecem

Klas adam ama anormal pahali topcu
Ispanyol alma
Sol ayakli santrafor alma
Gol aliskanligi yok
35 atsin 36yi bana atsin
Burayi katar sandi
Zayiflamali
Insallah asirtarak sokar
Agir adam
Vb.

Bak işine, klavyene sarıl. İroni neymiş diye bir sor bakalım Google'a belki öğrenirsin.

@Necmi abi de yanlış anlamış o zaman.

Çok bilmiş seni.

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2018, 22:16:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi negredo elde patlarsa ki durum ic acici degil
Elestiriler yonetime gelir, love gelip ilk hazir oldugu macta negredoyu keserse, golleri de siralarsa
Yonetime ekskavatorle dalinir bizim kurekler falan yetmez o m3 isi yapmaya

Daha 4.2 verilen mitrovicin oynayamamasina kimin izleyip aldigina neden simdi kiralandigina girmedim

Sene sonu basarisiz sonuxta zaten hoca ve orta oyunu ile bahane cikar. Bak fbye ortaya kafa vura vura gidiyorlar, kafayi koyacak adam olunca ohh mis
Yahu ne elde patlayacak, seneye sözleşmesi bitiyor zaten. (Opsiyon var)

Adamı kiralasan ne olacaktı, zaten maaşı aynı olacaktı. Valencia'ya da 2.5 değil de 1.5 verecektin.

Geçen sene de doldurdunuz forumu Aboubakar çok para alıyor mesajlarıyla, şimdi herkes arkasından ağıt yakıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

@Necmi abi de yanlış anlamış o zaman.

Çok bilmiş seni.

Necmi abi zaten esprisine bana takılıyor, onu da mı anlamadın? Sırf bana kıllık olsun yine Yunus'u tribünde yanıma oturtan adamdır kendisi :D

Çevrimdışı mylife1903

Anlasilmiyor
Elestirince cop olmuyor adam kimse de cop demiyor

Pahali, agir, ihtiyacimizi karsilayacagi tartismali, kisir oyuncu

Ustelik yeni diye adama torpil geciliyir
Once takimi sampiyonluga suruklesin, seneye sampiyon takimin oyuncusu olarak ona kol kanat gererim, yastigini kabartirim

Once 4.2nin karsiligini verecek

Baskan yedi yetim hakki falan diye Konusuyor sonra sacma sapan para saciyir

Çevrimiçi Necmi

ironiyi buraya renklileri taşıyarak yapma sende ne işi var renkli oyuncunun fotosunun burda

Çevrimiçi tolga1903

O zaman haklısın abi bişey diyemiyorum ama yine de love geldi larin var hani tek değil en azından fazla mı uğraşıyosunuz acaba takıntı mı oldu adam abi :)

Necmi abi zaten esprisine bana takılıyor, onu da mı anlamadın? Sırf bana kıllık olsun yine Yunus'u tribünde yanıma oturtan adamdır kendisi :D

aynen espiri takılıyor anlıyorum :)

ironiyi buraya renklileri taşıyarak yapma sende ne işi var renkli oyuncunun fotosunun burda

Çevrimdışı tangaz

7+5

aslında çok asistçi de değil alvaro, daha ziyade asistin alanını yaratıyor duvarını örüyor :D

Çevrimiçi Necmi

yoo aslında espiri değildi ben görmek istemem burda renkli oyuncu fotosu kimsede görmek istemez

Çevrimiçi murat

aslında çok asistçi de değil alvaro, daha ziyade asistin alanını yaratıyor duvarını örüyor :D
aslında daha fazlasını yaparda golcü yok kime yapacak :D

Etiketler: