2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933676 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Dikine, sırtın dönük  oynayamayan bşr forvet  büyük  takım  golcüsü  olamaz.

Çevrimdışı tangaz

yunus mallı uzaktan iyi saplamış talişkayı almazsak değerlendirilebilir bu çocuk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Rakibimiz net başak.ne Gs ne fb.haftaya hem gs hem Başak puan kaybedeceğini düşünüyorum.gözlerim yandı valla maçı izlerken.çok ekstra puan kaybettik ilk yarı çok!

Çevrimdışı Berat

kesin bilgi mi yayalım mı?

karşılamaya gidelim  :icool:

Abi Ali Aydın'ın yalancısıyım da çoğu kişi bu akşam gelmesini bekliyordu zaten. Gençlerbirliği maçına yetiştirmek lazım. :D

Çevrimdışı Librarius

golcüden hiç anlamıyorsun  :bandit:

burak zaten oofsayt sorununu aşabilseydi ayrı bi seviyeye çıkardı negredo o kadar ağır ki ofsayta bile düşemiyor ama iyi ön direk koşusu yapıp alan açıyor tarım alanı falan da açsın ama hep imara olmaz yeşil alan kalmadı

Abi hele seninle forvet isini hiç konuşmam. Abou'ya cop muamelesi yapan abisin sen.  :D. Ben orada senin forvet yorumlarını okumaya bıraktım.  Ama diger konularda görüşlerini cok beğeniyorum. Sen forvet konuşma abi bence.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Dikine, sırtın dönük  oynayamayan bşr forvet  büyük  takım  golcüsü  olamaz.

Burak Yilmaz büyük takim taraftarlarını kahreder, kanser eder. Adamin defans arkasına sarkmaktan baska bir özelliği yok. O sarkmaların %90'i da ofsayt. 
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2018, 21:48:45 Librarius ]

Çevrimdışı underworld

Burak Yilmaz büyük takim taraftarlarını kahreder, kanser eder. Adimin defans arkasına sarkmaktan baska bir özelliği yok. O sarkmaların %90'i da ofsayt.
doru

Çevrimdışı Librarius

aksini iddia edenler aslında bal gibi anlıyorlar da korumacılık dürtüsü oyuncumuza toz kondurmama dürtüsü ile ya da kargaya yavrusu kuzgun görünür  misali davranıyorlar, yoksa negredonun devrinin geçtiğini bal gibi görüyorlar.

umarım bu haftadan itibaren açılır negredo, umarım...

Negredo bizim icin ideal forvet midir? Degildir. Ama Cenk Tosun'dan daha iyi. Wagner Love mu Negredo mu derseniz Wagner Love derim. Ama Burak Yilmaz diyenler varya iste onlara biraz futbol öğrenmeye davet ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

sene sonu 30 golle qralll olur bizde asist + duvar + alan hesaplarız gayrimenkul alıyoruz sanki
Forum insaat forumu ya abi
Bizim uyeler alisik

Mesela bizim meshur bi etalon vardi bidon mu damacana mi neydi nerde acaba o

Bina yapacaz sanki
Duvar, alan, karistirma mikser gibi

Sene sonu besiktas santraforu 2 duvar 3 hektar alan 38 mikserlik karistirma yapmistir, hakedisinin odenmesine, yaz kizim

Çevrimdışı mylife1903

aksini iddia edenler aslında bal gibi anlıyorlar da korumacılık dürtüsü oyuncumuza toz kondurmama dürtüsü ile ya da kargaya yavrusu kuzgun görünür  misali davranıyorlar, yoksa negredonun devrinin geçtiğini bal gibi görüyorlar.

umarım bu haftadan itibaren açılır negredo, umarım...
Abi negredo elde patlarsa ki durum ic acici degil
Elestiriler yonetime gelir, love gelip ilk hazir oldugu macta negredoyu keserse, golleri de siralarsa
Yonetime ekskavatorle dalinir bizim kurekler falan yetmez o m3 isi yapmaya

Daha 4.2 verilen mitrovicin oynayamamasina kimin izleyip aldigina neden simdi kiralandigina girmedim

Sene sonu basarisiz sonuxta zaten hoca ve orta oyunu ile bahane cikar. Bak fbye ortaya kafa vura vura gidiyorlar, kafayi koyacak adam olunca ohh mis

Çevrimdışı tangaz

Abi hele seninle forvet isini hiç konuşmam. Abou'ya cop muamelesi yapan abisin sen.  :D. Ben orada senin forvet yorumlarını okumaya bıraktım.  Ama diger konularda görüşlerini cok beğeniyorum. Sen forvet konuşma abi bence.  :D

nedenmiş gomez levandovski drogba zlatan  harry kane berbatov falcao romario fenomen ronaldo feyyaz ferdinand elın şirır fitbol dümyasında övgüyle andığım golcüler olmuştur hep.

abuş konusunda ne dediysem çıktı ama nedense anlamamakda ısrar ediyorsunuz servis yapamaz attığı pasların yeri ve şiddeti hep sıkıntı olmuştur attığının 5 katını kaçırır gol vuruşu net değildir attıklarının yarısında çok kötü vuruşları gol olmuştur ve reaksyon zamanı fiyaskodur bu reaksyon zamanını takım fotolarında bile görürsünüz hatırlayın fotolarda bu hep sağa sola bakarken fotoğrafçı denklaşöre basmıştır iddia ediyorum ikinci bir fotoğrafçı koyun o esnada birinci fotocudan 2 saniye sonra bassın denklaşöre abuşun artist gibin poz verdiğini göreceksiniz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Burak Yilmaz büyük takim taraftarlarını kahreder, kanser eder. Adamin defans arkasına sarkmaktan baska bir özelliği yok. O sarkmaların %90'i da ofsayt.

Zaten Besiktas'ta olsa sarkacak alan da bulamayacak, takimin yarattigi pozisyonlari gole cevirmesi gerekecek onu da zaten yapamiyor. Kazma gibi gelen pozisyonlari da kacirtip cildirtirdi bizi.

Çevrimdışı mylife1903

Buyuk bir takim Burak gibi bir oyuncuyu tolere edemez. 17 atsa ne olur? Adam hep ofsaytta. Negredo yerine Burak beğenen birisi futbol bilmiyordur kusura bakma. Burak GS'de Cl'de bile cok gol attı ama adama ciddi teklif bile gelmedi. Neden acaba? Cunku adimin oyuna katkisi sıfır, mütemadiyen ofsaytta kalıyor. Burak'a övgü düzenlerin Negredo'yu begenmemesi cok normal.
Buyuk takim negredoyu mu tolere eder.
Teklif gelmedigini de bilmiyoruz 3.5 aliyordu adam gelen teklifi kabul etmez zaten
Negredo hangi buyuk takimda tutunmus?
Sitide bir sezon oynayabilmis 9 gol atabilmis hemen sallamislar geri

Negredo sitiden geldi falan diye gazlaniyir ne sitisi hangi epl adam 2 sezon zor tutunmus orda son 3 sezon 20 gol atmamistir

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşım kazanınca ben.

nasıl yani  :alala: kendini gs li gibi mi hissediyorsun :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Teklif gelmedigini de bilmiyoruz 3.5 aliyordu adam gelen teklifi kabul etmez zaten

Negredo sitiden geldi falan diye gazlaniyir ne sitisi hangi epl adam 2 sezon zor tutunmus orda son 3 sezon 20 gol atmamistir
iyide burak oraya bile gidememiş işde

Çevrimdışı mylife1903

golcüden hiç anlamıyorsun  :bandit:

burak zaten oofsayt sorununu aşabilseydi ayrı bi seviyeye çıkardı negredo o kadar ağır ki ofsayta bile düşemiyor ama iyi ön direk koşusu yapıp alan açıyor tarım alanı falan da açsın ama hep imara olmaz yeşil alan kalmadı
Ofsaytte azicik atana da kizilir bizde olsa boyle fazla ofsayte dusmez
Fbde moldovan vardi guzel capraz kosu yapar sonra durup paralel kosuya donerdi tak bi cikardi karsi karsiya mis gibi kosu kitabina uygun ee pas atanlar mal olunca genelde ofsayte duserdi ccuk, fbli salaklar da elestirirdi gonderdiler sonra cocugu

Çevrimdışı Berat

nasıl yani  :alala: kendini gs li gibi mi hissediyorsun :bandit:

Evet abi tam anlamıyla öyle hissediyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Negredoyu canlı izleyen kimse onu Beşiktaş'ın ilk 2 forveti yapmaz. Hücuma çıkarken adam -2x hızında çıkıyor o zamana kadar zaten herkes yerleşmiş oluyor. Fiziki açıdan bu kadar yetersiz adamı çoğu hoca ilk 21 e bile yazmaz diyip iddaayı büyütüyorum. Futbolu fiziğiyle değil aklıyla oynayan adamlarda vardı ama onlar şapkadan tavşan çıkarıyorlardı (Sergen,Alex, Hagi v.b) Bizimkisi de şapkadan tavşan çıkartamadığına göre üstünde çok düşünmeye gerek yok. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi levitate

Evet abi tam anlamıyla öyle hissediyorum.
peki fedöcümüsün????
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

15+5 ancak q7 5 golü geçerse kabul edilebilir yani olanaksız
taliscada 15-5 yapar.

Çevrimdışı Librarius

nedenmiş gomez levandovski drogba zlatan  harry kane berbatov falcao romario fenomen ronaldo feyyaz ferdinand elın şirır fitbol dümyasında övgüyle andığım golcüler olmuştur hep.

abuş konusunda ne dediysem çıktı ama nedense anlamamakda ısrar ediyorsunuz servis yapamaz attığı pasların yeri ve şiddeti hep sıkıntı olmuştur attığının 5 katını kaçırır gol vuruşu net değildir attıklarının yarısında çok kötü vuruşları gol olmuştur ve reaksyon zamanı fiyaskodur bu reaksyon zamanını takım fotolarında bile görürsünüz hatırlayın fotolarda bu hep sağa sola bakarken fotoğrafçı denklaşöre basmıştır iddia ediyorum ikinci bir fotoğrafçı koyun o esnada birinci fotocudan 2 saniye sonra bassın denklaşöre abuşun artist gibin poz verdiğini göreceksiniz  :D

O zaman görüşlerimizi revize ederim.  :D

Çevrimdışı mylife1903

iyide burak oraya bile gidememiş işde
Bizim sergen de gidemedi kotu bir done turk futbolcu icin oraya buraya gidemedi

Çevrimiçi tolga1903

Abi bişey sorabilir miyim bu adam sene başı geldiğinde neler yazmıştın ozamanda mı bu kadar acımasız şekilde saldırıyodun adama? Eğer öyleyse haklısın tek kelime etmem.

Çevrimdışı tangaz

Ne Talisca ideal santrafor ne de Negredo ideal 10 numara. Bu şekilde ele alırsan ikisini çekirge misali 1 kazanır 2 kazanır ama üçüncüsünde çuvallarsın. Bunun neresi anlaşılmıyor ben de bunu merak ediyorum.

haa bir de bunu anlamayanlar zamanında ismayli de halasının oğlu gibi savunuyorlardı  :D

Etiketler: