2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946994 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

bak kendin sölemişsin işte -mişli geçmiş  zaman, adam hangi golünde pozisyonu alıp bitirmeye örnek teşkil etti ki  vaay bitiriciliğe bak dedirtti :alala: sevilla günlerinden mi bahsediyorsun?

burda ben gömücü değilim diyorsunda  çaktırmadan alttan alttan vuruyorsun hiç mertçe değil hatta çok kurnazca, boş zamanlarınızda burdan bir kaç kişi bir araya gelip egzersiz de yapıyormusunuz çaktırmadan nasıl gömülür konulu ?
Sen gerçekten okuduğunu anlayabiliyor musun yoksa mahsusmu yapıyorsun.Ben orda adama müsayitken verilmeyen paslardan bahsediyorum sen kalkmış başka birşey anlatıyorsun
Gerçekten tuhafsın burda hiç kimse sana cevap verdiğinde haklı çıkmıyor neden acaba bi sor kendine hep mi sen haklısın da sana cevap veren insanlar yanlış.

Çevrimdışı mylife1903

Kusura bakma daha yeni söylüyorsunuz yaptığı olumlu şeyleri evet bende yavaş olduğunu kaleyi düşünmediğini söylüyorum ama yaptığı iyi işleri sizin gibi gözardı etmiyorum
Hemen maaşından girip kağnılığından çıkmıyorum.Ekirüne de söyledim adam pozisyon alıyor bu sefer de top gelmiyor.Top geldiğinde kaçırırsa gömelim hep beraber eyvallah da
Ya sezon başı bu adamın leblebici olmadığını herkes biliyordu şimdi mi aklınıza geldi negerdonun yavaşlığı kağnılığı sanki adam daha önce çılgın atıyordu bize geldi tıs oldu.
Eğer Negredonun gol atmasını istiyorsanız onu ceza sahasında yüzü kaleye dönük topla buluşturmalısınız.Negredo topu alıp uçup gidemez defans arkasına hızlı koşu atamaz.
Ama sırtı dönük oynar mobil olur servis yapar yan toplara çıkar vurur ceza sahasında buldumu affetmez pozisyon almasını bilir kolay kolay ofsayta düşmez.
Zaten yapamadığı şeyleri yapsa klasik olacaka ama burda ne işi var adamın.
Yeni demiyoruz
Alindigindan beri diyoruz
Ispanyol solayakli diyoruz agir diyoruz aradigimiz adam degil diyoruz arpasi cok diyoruz

Ilk defa mi seyrettik herifi saniyon anlamiyorum

Hoca burak yilmazi isterken cok bilmis yonetim gidip almadi mi bunu

Nerde benim 35 golum
Kandirildik mi

Çevrimdışı tangaz

Cenk'in 22'ye gittiği bir lige Aboubakar, Portekiz damgasıyla, bir de üstüne attığı gollerle beraber en az 40-50 bandında alıcı bulur. Fazlası pazarlığa bakar. Aboubakar iyi bir oyuncu. Tek başına gole gidebilen, çalım atabilen, gol atabilen, güçlü bir forvet. Daha ne olacağıdı? :D.

o paranın ne kadarını porto kasaya koyar ?

hepimiz biliyoruz portekizden çıkan oyuncuların nasıl o bedellere transfer yaptığını en iyide tuncaboylu bilir zira burada liganos transfer bedelleri dosyasını az açmamıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

Vagner abimizi neden açıklamıyoruz hala?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Pozisyona giremiyor adam diger oyunculardan bagimsiz
Duzgun pozisyon alsa dogru kosu yapsa pozisyona girer
Yanlis yerden bakiyorsun olaya

Negredo kotu oldugu icin bizim gol ve pozisyon sayimiz az
Yok oyuncular top vermiyormis bilmem ne hikaye bunlar
Babel verdi iste adam ne yapti
neden giremiyor gayette iyi pozisyona giriyor ama o pozisyondayken top ona atılmazsa ne yapsın
bir bak bütün quaresma koşularında forvet olarak pozisyonunu doğru yerde alıyor. ya ön koşu yapıyor ya arka koşu
daha bir santrafor nasıl pozisyona girer quaresma bütün hücum opsiyonlarında var değilmi quaresmaya
kaç pas atmış sıfır 90 dakika boyunca sıfır pas alacak bir durum nasıl olur bunu hiç bir kelimeyle açıklama imkanı
yok topu atarsında pozisyonu kötüdür vuramaz kaçırır o zaman haklısın derim yada quaresma topu atacak aksiyon bölgesinde
negredo olmaz tamam pozisyon alamıyor derim ama sürekli aksiyon bölgesinde olan biri topla buluşamıyorsa bunda
art niyet arayacaksın bunları kelimelerle oyuncu gömmeyle falan açıklayamazsın Beşiktaş için yetersiz dersin anlarım
yavaş dersin gene anlarım uyuyor dersin bunuda anlarım ama pozisyon alamıyoru anlamam ha quaresma besler onu
oda atamaz oturur söylediğini konuşuruz. abou pozisyonu doğru alıp son vuruşu yapamıyordu negredoda durum aynı değil
topu sıfıra indirmişsin müsaitsin negrdoya versen boş kaleye sokuşturacak bomboş ama atmıyorsun bunun bir açıklaması yok.
bunları görün bomboş adama golü attırmıyorsan bu iyi oynama kötü oynama diye adlandırılmaz direk Beşiktaşa ihanettir.
ama suçlu hoca o saniye değişikliği yapacaktı yoksa bu egolardan art niyetten biz çok puanlar kaybederiz quaresma yerine
negredoyu çıkartırsan zaten takımın çivilerinide sökmüş olursun. her şeye yol vermiş olursun ondan sonrada oyuncuyu ıslıklatırsın işde
tepkiyi taraftara bırakmayacak Beşiktaşın hocası yanlış giden bir şey varsa neşteri vuracak hemen.

Çevrimiçi Necmi

hepimiz biliyoruz portekizden çıkan oyuncuların nasıl o bedellere transfer yaptığını en iyide tuncaboylu bilir zira burada liganos transfer bedelleri dosyasını az açmamıştı
porto benfica oyuncu satarsa çok kişi zengin olur. :D
bir bana yaramıyor sanırım başka herkes kazanıyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Birinin 8-9 dakikası eksik ve iki merkez ikili 11'er koşmuş. İlk reaksiyonu düşük ve geniş alanlar bırakan bir ekibe karşı 25'de 2-0'ı bulduğun maçta 111 koşmuşsun. Hamallık.

Dun dusundugum buydu 2 farkla ondesin pas oyunuyla rakibi yorarken dinlenebilirdik . Daha en az 19 tane macimiz var bu tur maclarda fisi cekemezsek rakipler boyle at gibi kosmak zorunda birakiyor.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 17:34:15 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı tangaz

Sen gerçekten okuduğunu anlayabiliyor musun yoksa mahsusmu yapıyorsun.Ben orda adama müsayitken verilmeyen paslardan bahsediyorum sen kalkmış başka birşey anlatıyorsun
Gerçekten tuhafsın burda hiç kimse sana cevap verdiğinde haklı çıkmıyor neden acaba bi sor kendine hep mi sen haklısın da sana cevap veren insanlar yanlış.

konu ben sen değil kişiselleştirme istersen!

adam müsaitken verilmeyen dediğin hepi topu 2 haftada 2 quaresma topu onlarda q7nin klasik gereksizlikleri nesini izah edeyim edilecek bişey değil ki. adam malesef kaleciden bile az topla buluşmuş hep pas verilmedi die mi yoksa kaçak dövüştüğü için mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

yoo hiç dikkatli okumamışsın negredoyu ilk defa bugün bu denli eleştiriyoruz onu da birincil önceliği gol değil ne biçim santrafor die yapıyoruz ilk devre fazla şans bulamadı die hep sustuk oyuna girdiği anlarda da takımın geri kalanı o kadar kötüydü ki en öndeki adamı eleştirecek tek parametre yoktu elimizde bugün var ve eleştiriyoruz.
neymiş var olan bütün tribün negredo çıkarken ateş pükürdü neden çıkartılıyor diye
negredo topu ilerde tutan tek oyuncuydu quaresma topu negredoya vermemek için saçmalayıp duruyordu
orda çıkması gereken oyuncu quaresmaydı hadi tuttun oyunda babel çıkardı yok onudamı çıkartmıyorsun ozi çıkardı negredo
ilk üç seçenekten biri değildi. resmen tribün tepki gösterdi buna.

Çevrimdışı tangaz

tamer hoca cidden pozitif güzel futbol oynatıyor haftalar ilerledikçe kenarda duruşu da iyiye gidiyor kendini geliştirdikçe iyi bir td olacak

bu arada kana bıyık çiftsarıdan atıldı eyyamcı fırat nasılsa kızaracak die çiftsarıdan attı ama aslında 2.sarısının gelişi bile kırmızı.

Çevrimdışı mylife1903

neden giremiyor gayette iyi pozisyona giriyor ama o pozisyondayken top ona atılmazsa ne yapsın
bir bak bütün quaresma koşularında forvet olarak pozisyonunu doğru yerde alıyor. ya ön koşu yapıyor ya arka koşu
daha bir santrafor nasıl pozisyona girer quaresma bütün hücum opsiyonlarında var değilmi quaresmaya
kaç pas atmış sıfır 90 dakika boyunca sıfır pas alacak bir durum nasıl olur bunu hiç bir kelimeyle açıklama imkanı
yok topu atarsında pozisyonu kötüdür vuramaz kaçırır o zaman haklısın derim yada quaresma topu atacak aksiyon bölgesinde
negredo olmaz tamam pozisyon alamıyor derim ama sürekli aksiyon bölgesinde olan biri topla buluşamıyorsa bunda
art niyet arayacaksın bunları kelimelerle oyuncu gömmeyle falan açıklayamazsın Beşiktaş için yetersiz dersin anlarım
yavaş dersin gene anlarım uyuyor dersin bunuda anlarım ama pozisyon alamıyoru anlamam ha quaresma besler onu
oda atamaz oturur söylediğini konuşuruz. abou pozisyonu doğru alıp son vuruşu yapamıyordu negredoda durum aynı değil
topu sıfıra indirmişsin müsaitsin negrdoya versen boş kaleye sokuşturacak bomboş ama atmıyorsun bunun bir açıklaması yok.
bunları görün bomboş adama golü attırmıyorsan bu iyi oynama kötü oynama diye adlandırılmaz direk Beşiktaşa ihanettir.
ama suçlu hoca o saniye değişikliği yapacaktı yoksa bu egolardan art niyetten biz çok puanlar kaybederiz quaresma yerine
negredoyu çıkartırsan zaten takımın çivilerinide sökmüş olursun. her şeye yol vermiş olursun ondan sonrada oyuncuyu ıslıklatırsın işde
tepkiyi taraftara bırakmayacak Beşiktaşın hocası yanlış giden bir şey varsa neşteri vuracak hemen.
Sana gore musait bana gore degil
Yanlis ve kotu kosu yapiyor
Kagni gibi agir
Beli de umit ozat gibi kalin
Cok yetersiz durumda
10kg da fazlasi var

Ustelik daha dun boktu bugun koktu, sampiyon takima geliyor haddini bilecek once sonra da isini yapacak, aptal aptal geziniyor sahada yok quaresma top vermiyor sonra. Babel de mi vermiyor kimse top vermiuor hwrhalde hepintopu 24 sefer topla bulusmus, fabriden az.

Artik yonetime laf gelemsin diye mi yaziliyor bunlar nedir anlamam ben.

Bildigin fiyasko bir performansi var benim beklentim buyuk kendisinden 25lig golu bekliyordum.

Negredo ve yonetim disinda herkes suclu zaten. Hoca suclu pasi gerisine atan babel suclu, quaresma zaten top vermiyor suclu

Cok sacma elestiriler

Çevrimiçi murat

yalovaya gidene dek bir depo yakıtı ancak yasal olmayan hızlarda gidersen bitirirsin :D

hiç hız sınırını aşmazmısın mesela  :bandit:

attığım her adım yasal mı :eyes
evet pimpirikliyim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Gol olur bu
Kendiniz çalıp kendiniz oynarsanız olur.

Türkiye Ligi'ne bakış açısıyla Portekiz Ligi'ne bakış açısı aynı mı y  da Cenk'in penaltısız istatistikleri Aboubakar'ın neresinde?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Porto 3 milyon ya da 50 milyon koyabilir kasasına. Miktarların saçmalığını konuşmaya bile gerek yok. Ama varsayalım Portekiz liginde, aynı şirkete bağlı, iki forveti, tek bir ingiliz kulübü satın almaya kalkıştığında, fiyat yine oyuncuların özelliklerine göre değişiklik gösterecektir. En azından buna uyduracaklardır. Yoksa Abou'nun gerçek ederi o rakamlar değil. Hatta bırakalım Abou'yu, Neymar'ı 3'le çarpsan 220 milyon edecek adam değil. Hakeza Messi'yi 3'le çarpsan 300 milyon etmez. O paralarla ülke kurtarırsın yahu.

Çevrimdışı tuncaboylu

birde yazın yaşı 27 olacak üstelik afrikalı koy bi 2-3 daha üstüne kamerun milli adam portekiz falan yani avrupalı deel uluslarrası turnuvalarda naapmış hıh diyecekler. portekizde çok gol atanlarda son yıllarda sadece falcao dışarı çıkınca iş yaptı gerisi çöp çıktı diyecekler. etcetcetc....
22 Ocak 1992 doğumlu adam ne zaman 27 yaşında olur?

Gülhan'dan virüs kaptın heralde.

Gol öyle olmaz böyle olur bu arada.

Çevrimdışı tangaz

neymiş var olan bütün tribün negredo çıkarken ateş pükürdü neden çıkartılıyor diye
negredo topu ilerde tutan tek oyuncuydu quaresma topu negredoya vermemek için saçmalayıp duruyordu
orda çıkması gereken oyuncu quaresmaydı hadi tuttun oyunda babel çıkardı yok onudamı çıkartmıyorsun ozi çıkardı negredo

negredo son 10-15 dk hiç yoktu ortalıkda çıkması doğruydu ama ilk çıkması gereken babeldi die hepimiz söyledik hoca ağır saçmaladı orda kötü günündeki babeli ortaya çekerek hoca bu sene yaptığı saçmalıklara bu hafta bir yenisini ekledi üstelik bu hafta saçmalama konusunda bence nirvanaya erdi. amaaa bunları sen söyleyince anlamını yitiriyor zira kenardan neyi nasıl izlediğin konusunda hep tereddütlerim vardı ama az evvel attığımız 2 goldede quaresma kutuya girdi deyince tüm tereddütlerim kayboldu  :D

Çevrimiçi murat

elimizde bu kadar çok kanat varken neden santraforu kanada atıyoruz :alala:
elimizde santraforda çok en iyisi kanatlar birbiri arasında santraforlar birbiri arasında boks yapsın.pektemek kesin elenir babelinde yeri garanti olur.en son kalan bir santrafor ile bir bir kanat kapışır.kim döverse kanat onun olur. :D @Yunus Emre Dökmeci sen ne dersin bu işe :D kaleye de boyko geçer :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Tribundekiler halt etmis
Herif geberecek sahada, bayilip kalacak hoca da cikartmayacak

Hocanin hatalarini yazdik. Bir oyuncu cikartip 5
Kisinkn yerini degistirmesinhatali
Ayrica negredo cikarsa lens girer ama lens santrafor oynar gidip babeli santrafora atmak zaten hata
Hoca lensin santrafor oynadigi maclari izlememis ama ben izledim

Babel zaten aksiyordu santrafora koyup iyice hirpaladi babeli. Ustelik babel futbol bilgisi yuksek bir cocuk
Aksadigini kendi de biliyordu kanatta oynarken gidip defansa gexip
Adriyi ileri oynamaya zorluuordu kendi geride kaliyordu

Hocanin hatasi negredoyu cikartmak degil, takimin ustuyle basia oynamak oldu. Pantalonu ustune ceketi bacagina soktu adam.

Çevrimdışı mylife1903

Daha bitmedi
Teibunlerde oturan Cogunluk herseyi bilse tbmmden guzel kararlar cikardi ulkede guzel yonetilirdi

Tribun boyle demismis de onu dogru kabul edecekmisiz, cok sacma oldu

Argumana bak

Çevrimdışı BORAN

Takımı ileride tutan adamı çıkarttığında yediği baskıyı pozisyonu kimse göremiyor galiba anlam veremiyorum sürekli futbolcu seviciliği var bu insanlarda yahu adam çıktıktan sonra ve çıkmadan önceki oyunu görmek bu kadar mı zor. kaç kere uygun pozisyonda top atılmadı ayağına adamın sorsan Talisca niye gol atıyor şu an diye form tuttu o yüzden gol atıyor derler  :evillol: lens ile Quaresma kanat değiştirdikten sonra lensin yüklendiği ve çizgiye indirdiği toplarda sürekli bir aksiyon peşinde oluyor takım bunu görmezden geliyorlar ve adam çılgın ata ata koşmasına rağmen hala lens kilolu be abi diyebiliyorlar ayrıca eline stoper verilmiş ve hala gidip Medel'i stopere sürüyor cidden anlam veremiyorum çıldıracağım Love seneye oynarsa şükredelim ve oldu ki yanlışlıkla oynattı Love tek başına oynarsa gene aynı kısırlık devam edecek çünkü bu adama da pas atılmayacak sorunun teşhisini yanlış yerde arıyor hoca/bazı taraftarlar.
"Aktif oyunda analizleri ve müdahaleleri yapanın Tamer hoca olduğunu ve eksikliğinin çok bariz bir sorun olduğu açık ve net belli."

Çevrimdışı tangaz

22 Ocak 1992 doğumlu adam ne zaman 27 yaşında olur?

Gülhan'dan virüs kaptın heralde.

Gol öyle olmaz böyle olur bu arada.

offff işte beklediğim an geldiiiii  :halay:

pusuya yatmış bekliyordum deminden beri ve acaip tongaya düştün 33 yaşındaki vagner love için  sen 34e daha yakın 34 demiyormuydun 2 gün önce? oysa adamın 34 olmasına daha 5 ay vardı.

şimdiiii; abuş 22 ocak doğumlu ağustos gibi transfer yapsa 22 ocağa 5 ay kalacak yani 27ye daha yakın olacak 27 denebilirsenin mantığına göre  :steamed:

evet golü attın ama kendi kalene attın  :halay:

Çevrimdışı Kuntz

Millet burada Abou ilk geldiğinde de aynı şeyleri söylüyordu  :evillol: Sanırım Necmi ağabey ile ben yine aynı şeyleri söylüyorduk. Güzelde tepki alıyorduk  :evillol: Karaoğlan rüştünü ispat etti gitti herkes arkasından göz yaşı döktü. Negredo içinde aynı şeyleri söylüyorum. Adam rakip stoperlerle boğuşuyor, Talisca bir anda hidayete ermedi. Adamın boşalttığı alanlara tilki gibi girip işi bitiriyor. Evet Negredo ağır olabilir ama Negredo aslında yapılması gerekeni yapıyor. Hiç gol atmasın gerekirse ama bu boş alanları yarattığı ve rakip stoperleri boğduğu sürece iyi iş çıkarıyor demektir. Hoca inatlarından vazgeçse Love ile birlikte oynasa Love onun boşalttığı alanlar sayesinde leblebi dükkanı açar. Dün Babel de akıllı olsa Negredo sayesinde 2 tane çakardı. Kaldı ki adam boş kaleye girecekken Q7 nin şımarıklığını da unutmamak lazım. Negredo sana alan açar, duvar olur, rakip stoperleri boğar, bu adam hiç bir zaman leblebici olmadı ama işte o çıkınca Kasımpaşa bile rahatlar yaldır yaldır üzerine gelir. Burada insanlar bir şeye karar verecek leblebici olmayan adam leblebici mi olsun yoksa ağır işçiliğini yapıp rakip defansı diken üzerinde tutup oyun kontrolünün bizde kalmasını mı sağlasın. Ben şahsen Negredo'nun gol atmadığı ama oyun kontrolü bizde olan bölümü o çıktıktan sonra ki bölüme tercih ederim. Tebi renkler zevkler tartışılmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Takımı ileride tutan adamı çıkarttığında yediği baskıyı pozisyonu kimse göremiyor galiba anlam veremiyorum sürekli futbolcu seviciliği var bu insanlarda yahu adam çıktıktan sonra ve çıkmadan önceki oyunu görmek bu kadar mı zor. kaç kere uygun pozisyonda top atılmadı ayağına adamın sorsan Talisca niye gol atıyor şu an diye form tuttu o yüzden gol atıyor derler  :evillol: lens ile Quaresma kanat değiştirdikten sonra lensin yüklendiği ve çizgiye indirdiği toplarda sürekli bir aksiyon peşinde oluyor takım bunu görmezden geliyorlar ve adam çılgın ata ata koşmasına rağmen hala lens kilolu be abi diyebiliyorlar ayrıca eline stoper verilmiş ve hala gidip Medel'i stopere sürüyor cidden anlam veremiyorum çıldıracağım Love seneye oynarsa şükredelim ve oldu ki yanlışlıkla oynattı Love tek başına oynarsa gene aynı kısırlık devam edecek çünkü bu adama da pas atılmayacak sorunun teşhisini yanlış yerde arıyor hoca/bazı taraftarlar.
"Aktif oyunda analizleri ve müdahaleleri yapanın Tamer hoca olduğunu ve eksikliğinin çok bariz bir sorun olduğu açık ve net belli."
Fabriden az topla bulusan adam mi ileride tutuyordu takimi?
Takimin dagilmasinin sebebi negredonun cikmasi degil ki

Vidanin girmesi ile takim bozuldu. 3 kisinin yeri degisti. Medel ortaya oguzhan az ileri vida stopere sonra negredo cikti lens sola saga babel santrafora quaresma sola saga
Bu kadar oyuncunun yeri degisirse oyun tutturamazsin

Çevrimdışı mylife1903

pusuya yatmış bekliyordum deminden beri ve acaip tongaya düştün 33 yaşındaki vagner love için  sen 34e daha yakın 34 demiyormuydun 2 gün önce? oysa adamın 34 olmasına daha 5 ay vardı.

şimdiiii; abuş 22 ocak doğumlu ağustos gibi transfer yapsa 22 ocağa 5 ay kalacak yani 27ye daha yakın olacak 27 denebilirsenin mantığına göre  :steamed:

Abi ben vidyo hakemi arayim soram piyerosu varsa kasetini alalim bu golun :photo:

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 reis yüzyılın golünü izle iq fukarası ekşicilerle takılan @tuncaboylu nun kendi kalesine attığı golü izle  :kop:

Etiketler: