gitmek istediği için gitti zaten istemekle zora koşmak aynı şeymi.
Cenki satmıyorum desen ne yapar gelir bıraktığı yerden devam eder kalkıpta
töre gibi kiralık anlaşmaya zorlamaz Beşiktaşı töre öyle davranmasaydı onu satmıştık
resmen biliçle bir olup Beşiktaşı oyuna getirdiler. Cenkde bir pazarlık süreci vardı.
bu sürecin içine girip beni satın demesi farklı satacağın takımla iş birliği yapıp
seni köşeye sıkıştırması farklı. Resmen oynamam diye diretmişdi töre ile cenki birmi
tutuyorsunuz Türk futbol tarihinin en iyi anlaşmasıyla gitti.
Ben Töre ile Cenk'in yaptığını bir tutuyorum demedim, nasıl böyle bir anlam çıkarabildin hayretler içindeyim. Dön gel desen tabiiki gelecek, mecbur, bizimle 1.5 yıllık kontratı var çünkü.
Cenk açısından bakarsan bizi pazarlıkda zora düşürdüğünü düşünmüyorki, çünkü 15 milyon bile bonservis getirse o Beşiktaşa önemli para kazandırdığını düşünecek, bonservissiz geldi çünkü, onun istekliliğini çok açık etmesi ve bunu muhtemelen karşıyada hissettirmesi pazarlık gücümüzü zayıflattı dedik, bizede bakın ben size gelebilmek için bonservisimi bile kendi cebimden ödedim, şimdi size 20 kazandırıyorum artık beni bırakın yoksa ayıp olur mesajı verdiğni tahmin ediyorum, tehdit gibi değilde bunu kibarca yaptığını ANÇ nin ifadelerinden anlıyoruz zaten.
Adam Beşiktaşlı, beşiktaşa para kazandırmanın mutluluğu içinde, 30 isteyip hayallerime limon sıkmayın diyor, ayrıca ortada basit bir gerçek var, oda aramızdaki sevgiye rağmen oluşan menfaat çatışması, biz bonservisi ne kadar artırabilirsek onun maaş pazarlığı o denli zorlaşacak, çünkü ingilizler olaya toplam maliyet olarak bakar, bonservis ve 4 yılda ödeyeceği maaş gideri.