2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963299 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu ayküt transfer yapamıyorlarya geçen mal mal açıklama yapmış yabancı sayısı 6 dan bir anda nasıl 14e çıktı deyip eblek bir yüz ifadesi takınmış, duyanda sanki 10 yıldır patagonyada yaşayıp yurda dönüş yaptı sanacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

FFP'de sıkıntımız olduğunu sanmıyorum. Varsa da Cenk'i satmasaydık FFP'ye mi girecektik tekrar yani??

ffp sürecimizin tamamının toplamı başa baş olmalı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ffp sürecimizin tamamının toplamı başa baş olmalı.

Tamam zaten öyleydi ki.. Cenk'i satınca mı başabaş oldu yani.. Başabaş olduğu için Abloubakar'ı alamadık..

Çevrimdışı mylife1903

7 çok reis 6 iyidir 2-6-2
Abi forvet pahali
2 tane koysan bir suru para verecen. 2 ilk11 olunca 2 de yedek lazim

Tek santrafor oynayip parayi beklere basacam

Çevrimdışı mylife1903

2-5-3  veya 2-4-4
Forvetler pahali olur diyiz. 4 tane forvet alsak sen baslarsin hemen cimbizlamaya

Çevrimdışı sozkul

Bu da Ahmet Nur Çebi'nin bugünki açıklamalarından Cenk ile ilgili kısım..

"Cenk’in transferini ben yönettim. Kendisi Premier Lig’de oynamak istediğini söyledi. O da bizi transferde çok zorladı. Zor bir süreçti, Cenk için daha fazlası olabilirdi ama gitme isteği bizim elimizi zorlaştırdı. En büyük şansı Beşiktaş’a gelmiş olmasıydı."

Bir arkadaş yazmıştı Cenk çok hevesli göründü elimizi zayıflattı diye.. Aynen öyle olmuş anlaşılan..

Ben demiştim, Necmi'de o çok iyi bir Beşiktaşlı öyle şeyler yapmaz gibisinden birşeyler demişti.

Çevrimdışı mylife1903

Ben demiştim, Necmi'de o çok iyi bir Beşiktaşlı öyle şeyler yapmaz gibisinden birşeyler demişti.
:evillol:
Romantik necmi abim benim.

Yesilcamin nubar terziyani, hulusi kentmeni, besiktasarenanin polyanna necmi abisi

Çevrimdışı sozkul

Tamam zaten öyleydi ki.. Cenk'i satınca mı başabaş oldu yani.. Başabaş olduğu için Abloubakar'ı alamadık..

Abu'yu yıl içinde sattığın kadar bonservis haracayabilirsin kuralı yüzünden alamadık sanıyorum. Cenk den 22 geleceğini bilsek alırdık, ama o zamanda Cenk'e 22 vermezlerdi satmaya mecbur olduğumuzu bildiklerinden.
son 4 yılda başabaş mıyız toplam zararda ondanda emin değilim.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2018, 17:53:45 sozkul ]

Çevrimdışı mylife1903

Abu'yu yıl içinde sattığın kadar bonservis haracayabilirsin kuralı yüzünden alamadık sanıyorum. Cenk'de 22 geleceğini bilsek alırdık, ama o zamanda Cenk'e 22 vermezlerdi satmaya mecbur olduğumuzu bildiklerinden.
son 4 yılda başabaş mıyız toplam zararda ondanda emin değilim.
Fikret orman donemi 69 milyonluk alis, 77 milyonluk satis abi
Pektoyu saymazsan arti cikar :D

Çevrimdışı sozkul

Fikret orman donemi 69 milyonluk alis, 77 milyonluk satis abi
Pektoyu saymazsan arti cikar :D

bonservisde başabaş değil, toplam bütçede başabaş, zarar 0 yani.

Çevrimdışı underworld

Forvetler pahali olur diyiz. 4 tane forvet alsak sen baslarsin hemen cimbizlamaya
babel,lens cok hostur

Çevrimdışı tuncaboylu

Dursun kafayı çalıştırmaya başladı.

Baktı transfer yapamıyor, yardımcı antrenör olarak Elmander'i, Taffarel'i, Necati'yi falan getirmeye başladı.

Mal Galatasaray taraftarı da Elmander'i geldi diye coşku seli yaşıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Dursun kafayı çalıştırmaya başladı.

Baktı transfer yapamıyor, yardımcı antrenör olarak Elmander'i, Taffarel'i, Necati'yi falan getirmeye başladı.

Mal Galatasaray taraftarı da Elmander'i geldi diye coşku seli yaşıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih terimin 2 yıl üst üste şampiyon olduğu senelerdeki havayı yakalayacaklarını düşünüyor sanırsam teknik ekip aynı çünkü necati ve elmander hariç onlar da sahada vardı zaten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fatih terimin 2 yıl üst üste şampiyon olduğu senelerdeki havayı yakalayacaklarını düşünüyor sanırsam teknik ekip aynı çünkü necati ve elmander hariç onlar da sahada vardı zaten
biz ilk devre gibi oynamaya devam edersek adamlar zaten bedavadan sampiyon olacaklar. basaksehir ve fener olamaz. hersey bize bagli, ama benim ümidim az.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

bonservisde başabaş değil, toplam bütçede başabaş, zarar 0 yani.
Pektoyu dahil edecez diyon illa

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş’tan stadyum ile ilgili KAP açıklaması: Vodafone Park stadının toplam maliyeti 407 milyon 47 bin 190 TL

Stadı devlet yaptı diyenlere duyurulur.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş’tan stadyum ile ilgili KAP açıklaması: Vodafone Park stadının toplam maliyeti 407 milyon 47 bin 190 TL

Sponsor harici klübümüz tarafından ödenen ücret ise 149.175.836 TL
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

bugun de gonderemedik aney..!    :(            davadan vazgecmek yok ,nobete devam   

Çevrimiçi Necmi

gitmek istediği için gitti zaten istemekle zora koşmak aynı şeymi.
Cenki satmıyorum desen ne yapar gelir bıraktığı yerden devam eder kalkıpta
töre gibi kiralık anlaşmaya zorlamaz Beşiktaşı töre öyle davranmasaydı onu satmıştık
resmen biliçle bir olup Beşiktaşı oyuna getirdiler. Cenkde bir pazarlık süreci vardı.
bu sürecin içine girip beni satın demesi farklı satacağın takımla iş birliği yapıp
seni köşeye sıkıştırması farklı. Resmen oynamam diye diretmişdi töre ile cenki birmi
tutuyorsunuz Türk futbol tarihinin en iyi anlaşmasıyla gitti.

Çevrimiçi Rasim

Bu da Ahmet Nur Çebi'nin bugünki açıklamalarından Cenk ile ilgili kısım..

"Cenk’in transferini ben yönettim. Kendisi Premier Lig’de oynamak istediğini söyledi. O da bizi transferde çok zorladı. Zor bir süreçti, Cenk için daha fazlası olabilirdi ama gitme isteği bizim elimizi zorlaştırdı. En büyük şansı Beşiktaş’a gelmiş olmasıydı."

Bir arkadaş yazmıştı Cenk çok hevesli göründü elimizi zayıflattı diye.. Aynen öyle olmuş anlaşılan..
ben yazmistim Necmi abide baskanin bilgisi disinda gidemez demisti :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sozkul

gitmek istediği için gitti zaten istemekle zora koşmak aynı şeymi.
Cenki satmıyorum desen ne yapar gelir bıraktığı yerden devam eder kalkıpta
töre gibi kiralık anlaşmaya zorlamaz Beşiktaşı töre öyle davranmasaydı onu satmıştık
resmen biliçle bir olup Beşiktaşı oyuna getirdiler. Cenkde bir pazarlık süreci vardı.
bu sürecin içine girip beni satın demesi farklı satacağın takımla iş birliği yapıp
seni köşeye sıkıştırması farklı. Resmen oynamam diye diretmişdi töre ile cenki birmi
tutuyorsunuz Türk futbol tarihinin en iyi anlaşmasıyla gitti.

Ben Töre ile Cenk'in yaptığını bir tutuyorum demedim,  nasıl böyle bir anlam çıkarabildin hayretler içindeyim. Dön gel desen tabiiki gelecek, mecbur, bizimle 1.5 yıllık kontratı var çünkü.
Cenk açısından bakarsan bizi pazarlıkda zora düşürdüğünü düşünmüyorki, çünkü 15 milyon bile bonservis getirse o Beşiktaşa önemli para kazandırdığını düşünecek, bonservissiz geldi çünkü, onun istekliliğini çok açık etmesi ve bunu muhtemelen karşıyada hissettirmesi pazarlık gücümüzü zayıflattı dedik, bizede bakın ben size gelebilmek için bonservisimi bile kendi cebimden ödedim, şimdi size 20 kazandırıyorum artık beni bırakın yoksa ayıp olur mesajı verdiğni tahmin ediyorum, tehdit gibi değilde bunu kibarca yaptığını ANÇ nin ifadelerinden anlıyoruz zaten.

Adam Beşiktaşlı, beşiktaşa para kazandırmanın mutluluğu içinde, 30 isteyip hayallerime limon sıkmayın diyor, ayrıca ortada basit bir gerçek var, oda aramızdaki sevgiye rağmen oluşan menfaat çatışması, biz bonservisi ne kadar artırabilirsek onun maaş pazarlığı o denli zorlaşacak, çünkü ingilizler olaya toplam maliyet olarak bakar, bonservis ve 4 yılda ödeyeceği maaş gideri.

Çevrimdışı sozkul

Bu işi bilen  bir arkadaşımız şu KAP'ı bize tercüme edebilir mi acaba? Anlamadım ben  :dontknow:
Not: toplam maliyeti anladım  :)

Etiketler: