2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951682 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abi sende abartma istersen Evertonu itin g.tüne soktun

Everton İngilterenin en köklü ve prestijli kulüplerinden bir tanesi ve kalbur üstü bir takımı

Tabiki bir City - Chelsea- Arsenal değil fakat bir Cristal palas veya Burnley falan da değil yani
Blackburn ile laycistir siti bile sampiyon oldu benim hatirladigim zamanlarda eplde
Everton kim, ortasira takimi iste dusmez kalkmas

Hadi kalbin kirilmasin sariyer olmasin da genclerbirligi diyelim

Çevrimdışı mylife1903

Şaka maka Evertonun 9 İngiltere şampiyonluğu varmış. Gerçi çoğu milattan önce ama olsun
Yarisi 18lerde falandir. Epl sampiyonlugunu hatirlamiyorum.
Osmanli varken avusturya macaristan imparstorlukkene
Elektrik kesfedilmeden falandir onlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şaka maka Evertonun 9 İngiltere şampiyonluğu varmış. Gerçi çoğu milattan önce ama olsun
28 yıldır şampiyon olamayan Liverpool İngilterenin en çok şampiyon olan takımlarından biri 20 nin üzerinde şampiyonluğu var sanırım Premier ligde , acayip bir lig orası..

Everton öyle yabana atılacak bir takım ve kulüp değil ben kendimi bildim bileli Everton Premier ligde de ilk 6 ya oynuyor , o ligde ilk 6 ya oynayan takım kötü takım değildir :tabe:

COK Uzun yıllardır şampiyon olamayan St.etinene Fransanin en çok şampiyon olan 2.ci takımı bunu da ekleyeyim

Şampiyonluk sayısindan çok Kökleri ve prestiji de önemli tabi..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 16:46:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

80'lerin en güçlü takımlarından biriydi, Heysel olmasa sampiyon kulüpler kupası da olabilirdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye fatihi yanına koyuyoz ?
2 stoperin birden sakatlandığıni veya birinin sakatlanıp diğerinin cezalı olduğunu varsayalım , olmaz diyebilirmisin ??

Çevrimdışı kyiv

Amokachi Evertondan gelmişti yanılmıyorsam

Blackburn ile laycistir siti bile sampiyon oldu benim hatirladigim zamanlarda eplde
Everton kim, ortasira takimi iste dusmez kalkmas

Hadi kalbin kirilmasin sariyer olmasin da genclerbirligi diyelim
Trabzon diyelim biz ona tamamdır :ok:

Çevrimiçi Necmi

Önce Wolfsburg akademisi ürünü Orkan biraz süre alsın. @sametbagan
ben orkandan çok ümitliyim onun fiyatı cenki geçerse şaşırmam

Çevrimdışı ilhan mansız

Sinsi Mehmet Demirkol da hemen algıya başlamış.

Cenk'in yerine 4-5 milyon Euro ayırmak doğru olmazmış, iyi bir adam almak lazımmış. "Parayı kazanmalarını engelleyemedik, bari harcamaya zorlayalım" sinsiliği.

Zaten Negredo var, neden 10  milyon verip bir adam alalım ki?

Kaldı ki Demba Ba, Gomez gibi adamlara ne kadar para verdik ya da Galatasaray Gomis'i kaça aldı da 4-5 milyon ayırmak yanlış olsun? Laf işte.

bu konu gerçekten ibretlik, ne tuhaf bir ülkeyiz. Bugün gs li bir arkadaşım artık o paraya Arda Turan'ı alırsınız dedi, şok oldum. Gerçekten hem bu kadar salak olup hem de kötü niyetli olabilmek,, adamlar Beşiktaş'ın nasıl yönetildiğini hala anlamamış.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 16:45:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
bu konu gerçekten ibretlik, ne tuhaf bir ülkeyiz. Bugün gs li bir arkadaşım artık o paraya Arda Turan'ı alırsınız dedi, şok oldum. Gerçekten hem bu kadar salak olup hem de kötü niyetli olabilmek,, adamlar Beşiktaş'ın nasıl yönetildiğini hala anlamamış.

O arkadaşınla hemen irtibatı kes zira o kafayla cok yasamaz

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Yok eplnin trabzonu livirpuldur

everton olsa olsa ts 1461 olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ersoy

Giroud seçenekler arasında en iyisi. Umarım olur.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Yok eplnin trabzonu livirpuldur
Katılmıyorum abi

Liverpool çok büyük bir kulüptür , 28 yıldır şampiyon olmamasına rağmen hala o ligin en çok şampiyon olan 2-3 takımından biri , hatta içlerinde en çok Avrupa kupası sahibi olan takım yanılmıyorsam

4 tanesi Şampiyon kulüpler kupası olmak üzere toplamda 5 tane Şampiyonlar ligi kupası var adamların :tabe:

En köklü ve en çok taraftarı olan kulüp belki de..

18 Premier lig şampiyonluğu..

3 Uefa kupası - 3 de Uefa süper kupası olan bir kulübü Ts yaptınız ya daha ne diyeyim ben size..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 16:59:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Balocan'da uslanma belirtileri ve performans artışı var. Şenol Hoca kestirip atmasa keşke.

Çevrimdışı tuncaboylu

everton olsa olsa ts 1461 olur
Oradaki hiç bir takımı buraya benzetemeyiz.

Oranın futbol kültürü bizden çok farklı. Milwall diye bir takım var mesela, onun hakkında okursanız şaşarsınız.

Zira hepi topu 5 takımın sampiyon olduğu, yerel kupanın önemsenmediği bir ortamdan FA cup kazananın şampiyon gibi kutladığı, 1970'teki Lig kupasını kazanan kadroyu sayan taraftarların olduğu bir lig.

Türkiye ligi, bir derece İspanya Ligi'ne benzetilebilir. Üç büyükler Real-Barca-Atletico, Atletic Bilbao-Trabzonspor ve Valencia-Bursaspor gibi.

Çevrimdışı atalay

Gary Lineker, Trevor Steven, Peter Reid'lı kadrosuyla Howard Kendall'in estirdiği yıllar. Bu dönemle ilgili güzel bir belgesel izlemiştim ama ismini unuttum. @tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Gary Lineker, Trevor Steven, Peter Reid'lı kadrosuyla Howard Kendall'in estirdiği yıllar. @tuncaboylu
Bütün Commodore oyunlarında en güçlü takım Everton olurdu o dönem.

Heysel faciası en çok onları yaraladı, en az bir Sampiyon Kulüpler Kupası alabilirlerdi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Oranın futbol kültürü bizden çok farklı. Milwall diye bir takım var mesela, onun hakkında okursanız şaşarsınız.

Zira hepi topu 5 takımın sampiyon olduğu, yerel kupanın önemsenmediği bir ortamdan FA cup kazananın şampiyon gibi kutladığı, 1970'teki Lig kupasını kazanan kadroyu sayan taraftarların olduğu bir lig.

Türkiye ligi, bir derece İspanya Ligi'ne benzetilebilir. Üç büyükler Real-Barca-Atletico, Atletic Bilbao-Trabzonspor ve Valencia-Bursaspor gibi.

talihsiz bir açıklama olmuş valencia lı kardeşlerimiz için  :biggrinking:

Çevrimdışı kyiv

Birkaç sene öncesine kadar gelir açısından Machester Uni ve Liverpool zirvedeydiler. Hatta Chelsea' nin ilk palazlanmaya başladığı zamanlar Arsenal Kulübünden yetkili birisinin Chelsea'nin en çok kazanan kulüpler arasına girmesi o kadar kolay değil biz bile Liverpool ve Manchesterin gerisindeyiz daha bizi geçmeleri lazım diye açıklamalarını okumuştum.

Çevrimdışı mylife1903

Katılmıyorum abi

Liverpool çok büyük bir kulüptür , 28 yıldır şampiyon olmamasına rağmen hala o ligin en çok şampiyon olan 2-3 takımından biri , hatta içlerinde en çok Avrupa kupası sahibi olan takım yanılmıyorsam

4 tanesi Şampiyon kulüpler kupası olmak üzere toplamda 5 tane Şampiyonlar ligi kupası var adamların :tabe:

En köklü ve en çok taraftarı olan kulüp belki de..

18 Premier lig şampiyonluğu..

3 Uefa kupası - 3 de Uefa süper kupası olan bir kulübü Ts yaptınız ya daha ne diyeyim ben size..
Bir adim geri atip daha genis bak

Liman kenti, altyapidan cok efsane oyuncu cikartmasi gibi daha buyuk pencereden bak. Onlar da uzun senelerdir sampiyon olamiyorlar.

Bizim takimlarin ceyrek final oynamasi ile onlarin kupas kazanmasi birbirine yakin basarilardir

Gs ise benim icin utd olur eplde. Endustriyel futbol lokomotifine binmis camialar.
Populer kulupler. Utd daha zaten bi 20 sene falan sampiyon olamaz bitti o gunler. 2-3 buyuk tramsferle musteri memnuniyeti saglamaya baslayarak azalarak biterler insallah, hic sevmem

Çevrimdışı Koa_lAA

bence italya... inter-milan bizim ukala kendini beğenmişler... juve mağrur, gururlu, gözlerinden ateş çıkartabilen biz...

roma-ts... lazio- rize  :evillol:

torino-ibb...

Çevrimiçi Necmi

Ben de böyle düşünüyorum.

Cenk'i parlatmak yönetim ve hocanın ortak fikriydi. Zaten başkanın son aylardaki youmlarında hep Avrupa'ya oyuncu satarak ekonomiyi düzeltme vurgusu var.

Şampiyonluk değerli, ama bir oyuncu satarak sampiyonluk kadar para kazanmak da mümkün.

Cenk transferi Türk futbolu ve Beşiktaş adına bir milat. Spor Bakanı ve Ekonomi Bakanı bile bu transfer hakkında yorum yaptılar, ben böyle bir şey pek hatırlamıyorum.

şl gelirlerimiz 50 M civarı 30 gibide ligden şampiyonluk primlerini alacağız 80 m ediyor
hiçte oyuncu satmak şu anda şampiyonluk kadar önemli olmuyor. oyuncu satmak için şlde
pazarlaman gerekiyor. bunun içinde şampiyon olman gerekiyor herşeyin başı şampiyon olmaktan geçiyor.
spor bakanı ekonomi bakanı konuşur tabiki bu bir milat. Beşiktaş türk futbolunda bir devrim yaptı bugün
bir olguyu kırdı sadece Beşiktaş için değil tüm türk futbolu için çok büyük bir adım hele birde cenk
tutarsa çünkü bunun içinde en doğru oyuncu gitti çalışkan kendini geliştiren dinamik bir oyuncu
Beşiktaş sadece ismini dünyada parlatmıyor. Türk futbolunuda dünyada ön plana çıkarıyor.
rtenkliler yıllardır bunu yapamadı Beşiktaş iki senede çok büyük şeyler başardı. Türk futbolunun
liderliğini aldık.

Abi ama Liverpoola da İngilterenin Ts si demek çok başka bir kafa yalnız :D

İngilizlerin en çok Avrupa kupası kazanan takımı Liverpool

5 adet S.L , 3 Uefa kupası, 3 Uefa süper kupası ve 18 lig şampiyonluğu ile o ligin en çok şampiyon olan 2.cı takımı Liverpool

Şimdi Tottenham mi Everton mu desem herkes Tottenham der , Tottenhamin 2 , Evertonun 9 şampiyonluğu var :D

Yani Epl nin  Ts si Arsenal de ama Liverpool deme yani çok talihsiz bir açıklama oldu bu @mylife1903 için hiç beklemezdim ondan..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2018, 17:07:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı underworld

2 stoperin birden sakatlandığıni veya birinin sakatlanıp diğerinin cezalı olduğunu varsayalım , olmaz diyebilirmisin ??
O zaman cenk'i satan geleceğimizi satar

Etiketler: