Kanıta gerek yok. Hocanın tercihi böyle. Okadar... Hoca kendisi zaten milli arada bu oyuncuları deneyeceğini ve ona göre karar vereceğini söyledi. Hoca Medel'i istemedi. Muhtemelen de şuan yönetime "neden aldınız ki?" diyordur. Ha yönetimin de birşey demeye hakkı yok. Ama taraftarın birşey söyleme hakkı herzaman vardır. Haklı, ya da haksız. Benim anlayışıma göre eğer fizik olarak hazırsalar Pepe, Adriano ve Medel herzaman ilk 11 oynar bu takımda. Çok kötü bir performans düşüklüğü yaşamadıkları sürece. Medel'e formayı vereceksin. Eğer hak etmediğini gösterirse ozaman formayı geri alırsın. Bu kalitedeki futbolculardan antrenman performansıyla ilk 11'i hak ettiğini göstermesini bekleyemezsin. Bu kalitede oyuncular zaten gelip direkt formayı alır. Sen aradığını bulamazsan formayı ondan geri alırsın. Antrenmanda ve hazırlık maçında kendini gösterip de formayı alacak olan futbolcular Orkan gibi futbolculardır. Medel gibileri değil.
Daha as takımın fizik olarak hazır değil ki bu durumda yeni gelmiş takıma henüz alışmış adamların hazır olmasını bekleyelim ?
Nasri gol attı yazıyorlar orada burada.Ya Antalyaspor 'un Nasri'yi oynatmama gibi bir lüksü yok ki ? Tıpkı GS-Gomis gibi.Bizim yeniler hem geç geldi hem de şampiyon takıma geldiler.Medel ne yapacaktı şu 2 maç Atiba-Tolgay'dan daha iyi ki ? Pek katkı verecek gibi değil beli ki bekliyor.Şenol hoca keyfinden hazırlık maçı istemedi.Kaç kere dedi hafta boyunca yeni gelenler için hazırlık maçı diye.Eee demek ki oynatmayı planlıyor. Negredo oynasa Cenk 'den daha iyi ne yapacaktı ? Hee evet Cenk 1 gol net gol kaçırdı onu atabilirdi evet.Ama başka ? Ya takım hazır değil fizik yerlerde pas yapan yok daha dün gelmiş Negredo mu oynayacak ? Hem de Talisca ile ? 20 dk içinde ne yapacak ki deniyor bir de .Yapacak olan adam 3-5 dk içinde de bir şeyler yapar.Yanlış anlaşılmasın Negredo için bir karar vermiyorum burada kötü iyi diye ama şu an yeterli değil şu an bu takım düzeninde oynayacak durumda değil.Bence oynasaydı Cenk'İn yerine etkili olamazdık Cenk sahada iken olduğu kadar.Ama ben olsam mesela Cenk yerine değil de bu maç Cenk kenarda Negredo ortada çift forvet denerdim çünkü 2 hafta sonra için Negredo'nun artık moral bulması lazım.Diğerleri böyle değil belki ama forvet başka.
Biraz genel yorum da yapmış oldum.
Yeniler de oynayacak sabredin, öyle yerli sevici inatlaşıyor falan diye yorumlar komik kaçıyor.Sen şampiyon kadrona hemen yeni adamları sokarsan olmaz.Yeniler de görmeli nereye geldiklerini.Baksınlar pabuç pahalı.
Onlar için hazırlık maçları düzenlenecek milli aradan sonra da Avrupa rotasyonu artık oluşmaya başlayacak.