2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937859 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartal190321

şu oguzhanı gördükten sonra,  tolgaya yazık oluyor, kaptan oldu diye her maç  11 de olacak diye bir kural yok , kötüyse  yedek oturacak hoca haksızlık yapıyor tolgaya
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Barış1903

Oyuncu takımı. @Barış1903 | Konu maç içi değil, maç önü. @MUSTAFA_

Futbol cahili olarak bir sorum olacak. Bana global olarak bilinen oyuncu takımı varsa söyleyebilir misin ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu takımı. @Barış1903 | Konu maç içi değil, maç önü. @MUSTAFA_
Bu maça düzgün hazırlanılmadığı açık zaten @atalay Dün gs için ne dediysem bugün bizim için de onu diyorum. Bir oyun planımız yoktu sahada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Tek plan üzerinden ve bir oyuncuya bağımlı oynayan bir üst düzey takım bilmiyorum. @Barış1903

Çevrimdışı Savaş

Gecen sezon bittiğinde Oğuzhan'ın pick yaptığını bundan fazlası olamayacağını ve yollarin ayrılmasının zamanının geldiğini söylemiştim. 

Beklediğim gibi düştü, bir de medel takıma girer de yedek kalırsa daha da düşecek. Hele bir de Tolgay form tutarsa eyvah diyorum. Hala diyorum 10-12 bandında teklif varsa hemen verilmeli.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Hocayı çok severim ama Tamer hocanın gidişinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum Göztepe çatır çatır oynuyor toplama bir takım olmasına rağmen. Biz Beşiktaşlılar biraz garibiz ama takım kazanmış olmasına rağmen oyun nedeniyle inanılmaz üzgünüm

Çevrimdışı kartal190321

geçen 2 sezon şenol hoca tamer hocayla saha kenarında  devamlı konuşuyorlardı, iletişim halinde oluyorlardı , bu sene şenol hoca yanlız izliyor, şenol hocayla konuşacak fikrini söleyecek , senol hocayı etkileyecek yardımcı  hoca gerekiyor , başkanın  şenol hocayı ikna etmesi lazım bu konuda mutlaka yanına yardımcı ataması gerekiyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Gecen sezon bittiğinde Oğuzhan'ın pick yaptığını bundan fazlası olamayacağını ve yollarin ayrılmasının zamanının geldiğini söylemiştim. 

Beklediğim gibi düştü, bir de medel takıma girer de yedek kalırsa daha da düşecek. Hele bir de Tolgay form tutarsa eyvah diyorum. Hala diyorum 10-12 bandında teklif varsa hemen verilmeli.

Oyle bir teklif olsa coktan satilirdi diye dusunuyorum. Marcelo'dan gelen 7.5 milyon euroya yapilan transferler ortadayken 10 milyona Oguzhan'in satilmadigina inanabiliyor musun?

Çevrimdışı EagleForce

Le Guen: "Takım olarak ilk yarıda işleri zorlaştırdık. Şampiyon bir kadronun üstüne çok iyi oyuncular transfer edildi. Zor bir maçtı. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Tüm oyuncularım yüzde yüzünü verdiler. Gücümüz yetmedi. Çalışmaya devam edeceğiz"

Adamlik ogren Riza.

Çevrimiçi levitate

geçen 2 sezon şenol hoca tamer hocayla saha kenarında  devamlı konuşuyorlardı, iletişim halinde oluyorlardı , bu sene şenol hoca yanlız izliyor, şenol hocayla konuşacak fikrini söleyecek , senol hocayı etkileyecek yardımcı  hoca gerekiyor , başkanın  şenol hocayı ikna etmesi lazım bu konuda mutlaka yanına yardımcı ataması gerekiyor.
Kesinlikle oyuncu değişikliklerini hep o önerirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Hazir degiller anasini satayim. Lukaku burak bize atan delarge daha 2 gun evvel gelip demin gol atan nasri, fernando, ndiaye, soldado hepsi hazir ama bizimkiler hazir degil. Ya arkadas birakin bu hikayeleri ya. Adamda laz inadi var iste. Taraftar tepki koymasa hala kalede tolga denen adami izliyorduk siz masal anlatiyorsunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Iyi de bugunki problemler transferlerin oynatilmamasiyla alakali değil.
Geçen seneki takım duruyor ama bazı şeyler tam durmuyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

8-10 arası bir teklif görse başkan hediye paketi yapar gönderir.
Monchi'nin kafasında onun için belirlediği bir rakam var ve çok yüksek değil.

Aynı Monchi süper ligde sadece 1 sezon oynayan oyuncuya, kendisi inandığı için 15 m euro (bonusla) vermekten çekinmiyor.
Çünkü biliyor ki aynı oyuncu potansiyelini ortaya koyarsa 30-40 m bandına gelecek.

Çevrimdışı 38life

Oyunumuz her hafta daha kötüye gidiyor.

Çevrimdışı atalay

Bir tane press metodu yok. Vertical oynama çabası yok. Zaten üçüncü bölgede derinlik verebilecek oyuncu da yok. Önde yerleşerek oynuyoruz; mobilite ve topsuz penetrasyon düşük, koşu atan veya alan yaratan oyuncu yok ve oyuncular arası mesafe uzak. İki tane oyun temposunu düşüren ön kenar oyuncusu ile sahayı enine kullan; ağırlıklı olarak Quaresma, olmazsa Caner ortalasın. Atiba'nın duran toplarda merkez oyuncu olması dışında bir hücum planı yok.

Çevrimdışı artena_condari

Oguzhan sizi iki-uc mac sonra mahcup ettiginde sizin bu laflarinizi hatirlamanizi umuyorum :)
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 22:26:59 artena_condari ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Adayim Sergen. Seneye de Senol Hoca emekli olunca basarili bulursak takimi yonetebilir. O olmazsa ya Abdullah Avci olmali ya da genc, basariya ac bir yabanci hoca.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Adayim Sergen. Seneye de Senol Hoca emekli olunca basarili bulursak takimi yonetebilir. O olmazsa ya Abdullah Avci olmali ya da genc, basariya ac bir yabanci hoca.
Beşiktaş'ı daha adam akıllı bir takımı ligin başından sonuna  oynatmamış gittiği takımlardan ayrılan Sergen'e mi emanet edeceksiniz?

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Takım da birşeyler hatta çok şeyler eksik
kopuk oyunlar ve pas hataları üst seviyedeydi
ancak 3 zor seviyede takımlardan iyi sıyrıldık
milli arada iyice toparlanırız
yeni transferlerden Negredo ilk 11 de başlar
bizde rahatlarız

saygılar

Çevrimdışı 38life

Oğuzhanı hiç beğenmiyorum şuan. Ama bu yoruma katılmıyorum. Oğuzhan'ın problemi fiziksel. Hemde öyle böyle değil... Oğuzhan resmen ölmüş.

Çevrimdışı 38life

Hocayı çok severim ama Tamer hocanın gidişinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum Göztepe çatır çatır oynuyor toplama bir takım olmasına rağmen. Biz Beşiktaşlılar biraz garibiz ama takım kazanmış olmasına rağmen oyun nedeniyle inanılmaz üzgünüm

Bu maçın ardından üzgün olmak değil mutlu olmak garip olur...

Çevrimdışı kartal190321

sergenden ne yardımcı olur ne de teknik direktör, 2 isim var  ya  ibrahim üzülmezi ikna edecen   yada zagoyu getirecen.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
15 Aralık 2016, 18:05:39 »
Bu oyuncuya ve sakatlık öncesi ise Caner'e bu kadar bağımlı oynamanın sebebi; değişen kadro yapısı artı yanlış planlama kadar, teknik direktörün yeterince güçlü oyun üretemeyip, oyun özgürlüğü tanıması. ŞL'de ise tek plan üzerinden oynama sebebi; bu oyuncuların dominant karakterleri kadar eldeki oyun hafızasına güvenememesi. Sezon başındaki işin kolayına kaçmak ile eleştirdiğim şeyi Aralık ortası itibariyle halen yaşıyoruz.

Acelemiz yok. Yolda düzeliriz. Yeni bir şey değil. Aralık'a daha çok var. Bu arada bahsi geçen isim Quaresma. İşin enteresan tarafı oyunu izleyen ekseriyet bunu yeni bir şeymiş gibi lanse ediyor.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 22:35:21 atalay ]

Çevrimdışı ekrembaser

Bu maçın ardından üzgün olmak değil mutlu olmak garip olur...

Yok renkli olsa göbek atar kazandım diye ondan bahsediyorum

Çevrimdışı underworld

Futbol cahili olarak bir sorum olacak. Bana global olarak bilinen oyuncu takımı varsa söyleyebilir misin ?
Oyuncu takımı heryerde sistem takımı nadir

Çevrimdışı sercu01

Ya şenol hoca yeter artık yeter. İlk 11'i söylemiyorum artık şu takım düzgün bi taktikle oynasın takımın hiçbir planı yok. Kadro kalitesi 10 kat arttı ama ben ismail köybaşılı alexis delgadolu takımın oyununu istiyorum yeter artık bişey oynasın şu takım. 1000 kere de olsa 15 16 sezonundaki oyunu özledim ben. Çare Sosa ama hocanın da artık bişey yapması lazım çıkın oyununuzu oynayın ne abi fatih terim misin sen takım gazla çalışmıyor taktik ver. Hocaya yardımcı şart ama bence 1 2 hafta daha böyle devam ederse yol verilmesi gerek tamam şampiyon yaptın eyvallah ama seviye buymuş demek ki deriz iyi hatırlarız hocayı. Ben şu an fikret orman olsam izlediğim yerde kahrolurum benim binbir emekle yaptığım transferler hiç oluyor diye. Oğuzhan'da niye milli takıma çağırılmadığını iyice anlamıştır umarım girdiği bütün 2li mücadeleleri kaybetti. Medel-Tolgay-Sosa orta sahası şart bu takıma neyleyim taliscayı frikik olsun da vursun diye bekliyoruz onu da  quaresma denilen futbol cahili hiç ediyor zaten. Toparlanma şart.

Etiketler: