2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939508 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Almar

Duzelir arkadas besiktas duzelir. Bugun kizdigim 2 kisi var, oguzhan ve senol hoca. Hocam hep ayni oyun yeter yani baska plani yok mu bu takimin? Oguzhan da be kardesim azcik calis saglam bas su yere dokununca ucuyosun direkt.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bazı dönemler hoca kenardan çok izliyor. Anlam veremiyorum. Yaptığı değişiklikleri de olumlu bulmadım. Yardımcı bir antrenör lazım gibi hocaya   :tabe:
En başta Hoca kafa yapısını değiştirmek zorunda. Değişmediği sürece  dünya üzerindeki en iyi yardımcı antrenörü yanına koysan da bir şey değişmeyecek. Bazı konulardaki muhafazakar , aşırı takıntılı durumunu değiştirecek. Mitrovic istemediği transfer muhtemelen. Neden ? Hoca'nın oyun anlayışında teknik, oyunu geriden kurup açacak stoperden çok çabuk, hamleli olsun yeterli anlayışı var. Günümüz futbol anlayışından oldukça uzak sığ , çağ dışı kalmış bakış açısı . Çabuk , hamleli stoper gelecek savunma problemleri ortadan kalkacak güya Hoca'nın savunma anlayışına göre. Pepe gibi hem teknik hem hamleli stoper  geldi ama savunma sorunsalı halen devam ediyor. Bireylerin salt yetenekleri sayesinde takım olarak eksik yaptıklarımızı çözeceğiz Hoca'nın anlayışına göre. Pepe'nin şu ana kadar yaptığı bireysel hataları Mitrovic yapsaydı çocuğu yerin dibine gömerlerdi. Pepe'nin yaptığı bireysel hatalar da sadece kendisiyle alakalı değildi doğrusu .İşin içinde oyun anlayışımızın yarattığı sorunlar da vardı. Biz de taraftar olarak sorunu genelde oyuncuda aramaya çalışırız . Asıl sormamız gereken oyuncudan  yeterli verimi  alıp alamadığımız . 

Çevrimdışı Gökhan Almar

Bir de butjun gollerimizde pepe golu atani ilk tebrik eden oluyor. Sadece cok iyi bir stoper ve oyuncu degil, muazzam bir karakter.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Beşiktaş'ı daha adam akıllı bir takımı ligin başından sonuna  oynatmamış gittiği takımlardan ayrılan Sergen'e mi emanet edeceksiniz?

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yardimci antrenor olarak gelir, duruma gore kalabilir dememden bu sonucu mi cikardiniz?

Çevrimdışı 38life

Acelemiz yok. Yolda düzeliriz. Yeni bir şey değil. Aralık'a daha çok var. Bu arada bahsi geçen isim Quaresma. İşin enteresan tarafı oyunu izleyen ekseriyet bunu yeni bir şeymiş gibi lanse ediyor.

Bu sene geçen seneki kadar rahat olmayacağız...

Çevrimdışı 38life

Ben Bu takımın başında olsam Oğuzhan'ı antrenmanlara çıkarmam. Salona kapatırım 1 ay boyunca sadece fitness çalıştırırım. Oğuzhan zaten güçsüzdü, potansiyelini ortaya koyamamasının sebeplerinden kendisiyle alakalı olanlardan biri buydu. Daha iyi olacağına iyice geriye gitmiş fizik olarak. Takımın çoğunun fizik kalitesi her hafta yukarı çıkıyor ama Oğuzhanda böyle birşey yok. Altyapıdaki çocuklar gibi fiziği var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan Özyakup: ''Lucescu bana kampta görüşürüz demişti. Her insan düşünür, siz olsanız, siz de düşünürdünüz. Ay-Yıldızlı formayı giymeyi herkes ister. Her genç oyuncunun hayalidir. Şanslıyım ki üstümdeki armamın içinde ay-yıldız var."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Maçtaydım televizyondan izleyenler görmemiştir kenarda ısınan oyunculardan medel ile ilgili.tolgay oyuna girmek için çağrıldı o ara adriano sakatlandı snr beck çağrıldı Tolga'yı tekrar ısınmaya gönderdiler o ara medel Tripli bir şekilde içeri girdi!yalan olmasın dk ya da baktım 75  fln dı 83 te geri geldi biri çağırdımı çişimi geldi bilemem ama vücut şekli hiç tuvaletini yapmaya gitmiş gibi gözükmüyordu.hocam herzaman ki gibi değişiklikleriyle maça damgasını vurdu!takımı hiç iyi görmedim hiçbir oyun planımız yoktu tamamen doğaçlama bireysel birşeyler yapmaya çalışıyoruz.artık hocam kusura bakmada milli aradan snr yeni transferleri araya serpiştiremeZsen ileride bu durum takım için sıkıntı olacağa benziyor.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
19 Ocak 2017, 13:30:53 »
Caner gibi geriden iyi oyun kurabilen ve aksiyon bölgesine direkt oynayabilen böylelikle ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişleri pas metrajı yüksek toplar ile gerçekleştiren bir takıma Quaresma gibi taç çizgine basarak oynamayı seven, pas temposu ve al-veri düşük bir oyuncu eklenince Oğuzhan ve Olcay devre dışı kalıyor. Aslında Oğuzhan özelinde devre dışı kalan şey oyunun kendisi.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 00:05:30 atalay ]

Çevrimdışı atalay

15/16 ve 16/17 sezonunundan doğru notlar çıkaramayan, her maç sonunda artıyı da eksiyi de oyuncu üzerinden arar. Bir oyun takımının, oyuncu takımı gibi oynadığı maçlarda sıkıntı oyuncuda olamaz. Çıkarır-yenisini sahaya sürersin, bu kadar basit. Ve bir o kadar sığ.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 01:48:07 atalay ]

Çevrimdışı kartal190321

vida transferi sonuçlanırsa, mitroviçi almanya yada belçika liginden bir takıma belli sayıda 11 de oynatılma garantili kiraya vermek gerekiyor, piyasa yapar, yabancı kuralı nedeniyle  yedek bile kalamıyacak tribünde oturacak yazık olacak  çocuga , oynasın dünya kupasına çağrılır piyasa yapar bari 4  m euro çöp olmasın  :by2:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı underworld

Ozi fizik konusunda eleştiriyi fazlasıyla hak ediyor ama diğerlerini asla.
Oyun olarak bu yapıda oynamaya çalışmatigimiz surede oziyi taca atmaktan başka bir şey yapmış olmayız.

Sayet bu düzende devam edeceksek atiba da ozi de su kaynatir devamında motor yer.

Çevrimdışı 38life

Maçtaydım televizyondan izleyenler görmemiştir kenarda ısınan oyunculardan medel ile ilgili.tolgay oyuna girmek için çağrıldı o ara adriano sakatlandı snr beck çağrıldı Tolga'yı tekrar ısınmaya gönderdiler o ara medel Tripli bir şekilde içeri girdi!yalan olmasın dk ya da baktım 75  fln dı 83 te geri geldi biri çağırdımı çişimi geldi bilemem ama vücut şekli hiç tuvaletini yapmaya gitmiş gibi gözükmüyordu.hocam herzaman ki gibi değişiklikleriyle maça damgasını vurdu!takımı hiç iyi görmedim hiçbir oyun planımız yoktu tamamen doğaçlama bireysel birşeyler yapmaya çalışıyoruz.artık hocam kusura bakmada milli aradan snr yeni transferleri araya serpiştiremeZsen ileride bu durum takım için sıkıntı olacağa benziyor.

Medel tepki gösterdiyse bu tepkide sonuna kadar haklıdır. Benim bu takımda tahtaya yazacağım ilk 2 isim Pepe - Medel. O oynayınca kim oynamayacak, o oynamayacak oyuncu aslında ilk 11'i hakediyor mu vs. bunlar beni ilgilendirmiyor. Medel varsa oynar.

Negredo'yu eninde sonunda 11de başlatacaktır hoca. Ama benim korkum o ki Şenol Hoca Medel'i hiçbirzaman 11 oynatmayacak...

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan Özyakup: ''Lucescu bana kampta görüşürüz demişti. Her insan düşünür, siz olsanız, siz de düşünürdünüz. Ay-Yıldızlı formayı giymeyi herkes ister. Her genç oyuncunun hayalidir. Şanslıyım ki üstümdeki armamın içinde ay-yıldız var."

ozzi sağa sola gider yapacağına 10 metre gerisinden herifler gelip omzu koyup kendisini sümük gibi yapıştırdıgı pozisyonu izlesin ve düşünsün...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

Merkez orta alan yönlendirici oyuncu eksikliği var takımda.Talisca ile olmuyor.Geçen seneden beri var bu sıkıntı.

Takımın en önemli problemi bu.Hatta bence tek problemi.Ne Cenk ,ne Tosic ne de yeni gelenlerin oynamaması..Geçen sene Tolgay son 5-6 maç sazı eline almasa Talisca da oyun olarak değil ama skor olarak katkı vermemiş olsa belki 2.olacaktık.Talisca gol atmadığı zaman bir hiç.Hatta gol attığı zaman bile zararı oluyor genele bakarsak.
Geçen sene diyordum ki Talisca kamp dönemi geçirir ve kendine bir şeyler katar.Eee kamp da geçirmedi.Korkum şu bu orta alan ile bu Talisca ile Negredo da olmayacak sanki ? Herkes sallıyor hocaya ama ben olsam ben de Cenk'i oynatırım bu durumda bu şartlar altında.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 23:03:23 yoruk ]

Çevrimdışı sercu01

Oyuncu küsmesin muhabbeti beni bitirdi zaten. Maç öncesi şenol hocaya bakıyorum verdiği demeçte yüzü sirke satıyor yeni gelen oyuncuların milli arada ne vereceğini göreceğiz diyor. Tamam da şu an sahada olanlar ne veriyor kardeşim al oynasın adamlar. Çıldırıyorum şurda oturduğum yerde cidden yeter ya kim iyiyse o oynar kardeşim milyon euro para alıyor bu adamlar küsmicek o zaman daha iyi olup alacak formayı forma adaletin olsa zaten hiçbir ikili mücadele kazanamyan oğuzhanı 85 dk sahada tutmazsın Tolgay küser o zaman haklı olarak.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 00:16:06 atalay ]

Çevrimdışı sercu01

Ayrıca kesinlikle küçük görmek için falan demiyorum ama kapasitesi geçen sene takımın birazcık altında olan hep bizi diken üstünde bekleten Tosiç şu an sahanın en iyisi. Kendisini gerçekten yolda görsem gidip sarılırım adam mücadele ediyor ve ben onun pepeden bişeyler kaptığını düşünüyorum. Sorun şu ki bizim takımın en iyisi Tosiçse orda büyük bir problem vardır bu adam çalışıp didiniyor kendini geliştiriyor 90 dk mücadele ediyor ama bizim çok şeyler beklediğimiz insanlar sahada resmen maçı izliyor.

Çevrimdışı 38life

Ozi fizik konusunda eleştiriyi fazlasıyla hak ediyor ama diğerlerini asla.
Oyun olarak bu yapıda oynamaya çalışmatigimiz surede oziyi taca atmaktan başka bir şey yapmış olmayız.

Sayet bu düzende devam edeceksek atiba da ozi de su kaynatir devamında motor yer.

Oynadığımız oyun (?) zaten Oğuzhanı dışlarken, işini zorlaştırırken Oğuzhanın bu fiziki düşüşü şuandaki bu durumu oluşturuyor. Oğuzhan satılmalı yorumlarını akıl dışı buluyorum. Çok yüksek potansiyeli olan bir futbolcuyu potansiyelinin %20sindeyken satan adam bırak bakkal işletmeyi eline 5 şişe su versen onları satmayı bile beceremez. Oğuzhan'ı geri kazanmaktan başka hiçbir alternatifimiz yok. Bunun da 2 ana yolu var. Artık orta alanda daha fazla pas yapabileceğimiz bir oyun oynamalıyızi(Bu Şenol hocanın işi), Oğuzhan da bir an önce fizik olarak iyi duruma gelmeli(Bu da Oğuzhanın işi)

Çevrimdışı underworld

Ayrıca kesinlikle küçük görmek için falan demiyorum ama kapasitesi geçen sene takımın birazcık altında olan hep bizi diken üstünde bekleten Tosiç şu an sahanın en iyisi. Kendisini gerçekten yolda görsem gidip sarılırım adam mücadele ediyor ve ben onun pepeden bişeyler kaptığını düşünüyorum. Sorun şu ki bizim takımın en iyisi Tosiçse orda büyük bir problem vardır bu adam çalışıp didiniyor kendini geliştiriyor 90 dk mücadele ediyor ama bizim çok şeyler beklediğimiz insanlar sahada resmen maçı izliyor.
Kampin en iyi iki oyuncusu farkını belli ediyor ( tosic-atiba)

Çevrimdışı atalay

Katılıyorum. @sercu01 İşin savunma kısmı dışında geçen maç half-space bölgesine attığı toplar, geriden alan kullanarak oyunu rahatlatması ve bu maçta yine Cenk'e attığı yüksek açılı pası beğendim.

Çevrimdışı 38life

Vida şuanda gelse Tosic'i kesemez. Tosic öyle formda... Takımın en iyisi Tosic yani düşünün artık... Gerçi hocanın Vida'ya da özel bir sevgisi var.

Çevrimdışı artena_condari

Medel'in haddine degil tepki gostermek (eger gosterdiyse). Besiktas formasi ona sunulan (sunulacak) sanstir, bekleyemiyorsa altyapiyla cikar antremana. Buradaki tez canli taraftarin aksine -cok sukur ki- Besiktas formasini isme gore dagitmiyor Senol Gunes.

Oguzhan'imiz, Talisca'miz, Cenk'imiz dostu dusmani utandiracaktir insallah.

Çevrimdışı ahmetemre

Şu tosiç i kimse kesemez böyle oynarsa golü atmaya da o gidecekti bir ara hoca kenardan dur nereye dedi durdu :)
Tosiç in yaptıklarını vida yapamaz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Etiketler: