2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942190 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu fiziksel yetersizlikle (güç hız çabukluk) ozziye uygun değil 2-3, 11 adamla oynasa gene sırıtır gene sırıtır öyle belirgin ki eksiklikler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartal190321

Oynadığımız oyun (?) zaten Oğuzhanı dışlarken, işini zorlaştırırken Oğuzhanın bu fiziki düşüşü şuandaki bu durumu oluşturuyor. Oğuzhan satılmalı yorumlarını akıl dışı buluyorum. Çok yüksek potansiyeli olan bir futbolcuyu potansiyelinin %20sindeyken satan adam bırak bakkal işletmeyi eline 5 şişe su versen onları satmayı bile beceremez. Oğuzhan'ı geri kazanmaktan başka hiçbir alternatifimiz yok. Bunun da 2 ana yolu var. Artık orta alanda daha fazla pas yapabileceğimiz bir oyun oynamalıyızi(Bu Şenol hocanın işi), Oğuzhan da bir an önce fizik olarak iyi duruma gelmeli(Bu da Oğuzhanın işi)

geçen yıl oynadıgı oyun ve bu sene 3 lig 1 süper kupada oynadıgı oyun ortada, sölendiği gibi 12  13 gibi borservis veren varsa omuzlarda götürülmesi gerekiyor, ha bana göre  9 bile veren çıkmaz, bunu yazan ben ve benim gibiler demek bakkal bile işletemez su satamaz, senin hayalini bile kuramıyacagın yerlerde çalışan insanlara bunu sölemen saygısızlıgını gösteriyor, birinin yorumunu begenmeyebilirsin bu sana karşındakine hakaret etme terbiyesizligini vermez.haddini aşma bence
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı 38life

Medel'in haddine degil tepki gostermek (eger gosterdiyse). Besiktas formasi ona sunulan (sunulacak) sanstir, bekleyemiyorsa altyapiyla cikar antremana. Buradaki tez canli taraftarin aksine -cok sukur ki- Besiktas formasini isme gore dagitmiyor Senol Gunes.

Oguzhan'imiz, Talisca'miz, Cenk'imiz dostu dusmani utandiracaktir insallah.

İsme göre değil kaliteye göre dağıtılması gerekiyor formanın.

Çevrimdışı sercu01

Medel Beşiktaş formalı profil fotosunu değiştirmiş.

Çevrimdışı atalay

Teknik direktörler yaşlandıkça pragmatik düşünürler. Standarttır. Kaybedince konuşuruz. Pragmatik olmak lazım.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 01:36:28 atalay ]

Çevrimdışı artena_condari

Peki oyle yapmadigini nasil biliyorsun? Sahsen ben antremanlari takip etmedigim (edemedigim) icin Cenk mi Negredo mu, Babel/Querasma mi Lens  mi yoksa Atiba/Medel mi daha ust duzey su anda bilemiyorum. Benim tek 'kanitim' hocanin gecen senelerdeki hakli tercihleri (Kerim Frei, Gokhan Inler vs,), senin ne? Hoca bosuna mi 'yeni gelen oyuncular buyuk oynamali' diyor?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medel Beşiktaş formalı profil fotosunu değiştirmiş.
Milli takıma gidiyor normal. Her şeyi kötüye yormayın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Performansa göre dağıtılmalı şu anda.Yeni gelen oyuncu oturmuş bir kadroya pat diye koyulursa olmaz.

Çevrimdışı Ayberk

insanın adı çıkacağına canı sıksın
şu pozisyon net penaltı, neresi omuz omuza
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şu tosiç i kimse kesemez böyle oynarsa golü atmaya da o gidecekti bir ara hoca kenardan dur nereye dedi durdu :)
Tosiç in yaptıklarını vida yapamaz...

Bugün iyiydi ama abartıya gerek yok:)

Vida > Tosic

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Tamer tuna gibi yardımcı lazım şenol hocaya değişikler konusunda akıl verecek rakibi kenardan açıklarını bulacak
bunu bir yönetici okursa bunu yapın daha da transfer yapmayın 
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Adamlar hibrit penaltı diye diye hakemleri bağladılar

Çevrimdışı 38life

Peki oyle yapmadigini nasil biliyorsun? Sahsen ben antremanlari takip etmedigim (edemedigim) icin Cenk mi Negredo mu, Babel/Querasma mi Lens  mi yoksa Atiba/Medel mi daha ust duzey su anda bilemiyorum. Benim tek 'kanitim' hocanin gecen senelerdeki hakli tercihleri (Kerim Frei, Gokhan Inler vs,), senin ne? Hoca bosuna mi 'yeni gelen oyuncular buyuk oynamali' diyor?

Kanıta gerek yok. Hocanın tercihi böyle. Okadar... Hoca kendisi zaten milli arada bu oyuncuları deneyeceğini ve ona göre karar vereceğini söyledi. Hoca Medel'i istemedi. Muhtemelen de şuan yönetime "neden aldınız ki?" diyordur. Ha yönetimin de birşey demeye hakkı yok. Ama taraftarın birşey söyleme hakkı herzaman vardır. Haklı, ya da haksız. Benim anlayışıma göre eğer fizik olarak hazırsalar Pepe, Adriano ve Medel herzaman ilk 11 oynar bu takımda. Çok kötü bir performans düşüklüğü yaşamadıkları sürece. Medel'e formayı vereceksin. Eğer hak etmediğini gösterirse ozaman formayı geri alırsın. Bu kalitedeki futbolculardan antrenman performansıyla ilk 11'i hak ettiğini göstermesini bekleyemezsin. Bu kalitede oyuncular zaten gelip direkt formayı alır. Sen aradığını bulamazsan formayı ondan geri alırsın. Antrenmanda ve hazırlık maçında kendini gösterip de formayı alacak olan futbolcular Orkan gibi futbolculardır. Medel gibileri değil.

Çevrimdışı 38life

Performansa göre dağıtılmalı şu anda.Yeni gelen oyuncu oturmuş bir kadroya pat diye koyulursa olmaz.

Oynatmadan nasıl göreceksin performansı?. 4.cü hafta 11 başlarsa pat diye olmayacak mı? girip 10 dakika sahada kaldığı maçlarda mı ısındı takıma? Güldürmeyin.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Abi biz ndiaye niye almadık be , adam bildigim kadar Besiktasa gelmek istiyordu gollerden sonra kartal filan yapıyordu hatta oğuzhan yerine olsa cok güzel olurdu
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Ayberk

Abi biz ndiaye niye almadık be , adam bildigim kadar Besiktasa gelmek istiyordu gollerden sonra kartal filan yapıyordu hatta oğuzhan yerine olsa cok güzel olurdu

7,5 milyon euro bonservise verdiler

Çevrimiçi Umutcan Kaya

7,5 milyon euro bonservise verdiler
Onu biliyorum önce hamle yapabilirdik geçen sezon son haftalar cok yazıldı burdaki ilk 11'lere onun ismi hızlı davranabilirdik
osmanlıspor zorluk cıkarmazdı bize
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yuh bu kadar da olmaz, olmamalı. Çok kolay oyuncu harcıyoruz. Ndiaye kim ya Allah aşkına? Abartmayın eleştireceğiz diye lütfen.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Türkay

Direk koluyla ittiriyor burada.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ayberk

hocanın medeli istemediği varsayılırsa büyük bir mental problem çıkar ortaya
umarım öyle değildir

Çevrimdışı yoruk

Kanıta gerek yok. Hocanın tercihi böyle. Okadar... Hoca kendisi zaten milli arada bu oyuncuları deneyeceğini ve ona göre karar vereceğini söyledi. Hoca Medel'i istemedi. Muhtemelen de şuan yönetime "neden aldınız ki?" diyordur. Ha yönetimin de birşey demeye hakkı yok. Ama taraftarın birşey söyleme hakkı herzaman vardır. Haklı, ya da haksız. Benim anlayışıma göre eğer fizik olarak hazırsalar Pepe, Adriano ve Medel herzaman ilk 11 oynar bu takımda. Çok kötü bir performans düşüklüğü yaşamadıkları sürece. Medel'e formayı vereceksin. Eğer hak etmediğini gösterirse ozaman formayı geri alırsın. Bu kalitedeki futbolculardan antrenman performansıyla ilk 11'i hak ettiğini göstermesini bekleyemezsin. Bu kalitede oyuncular zaten gelip direkt formayı alır. Sen aradığını bulamazsan formayı ondan geri alırsın. Antrenmanda ve hazırlık maçında kendini gösterip de formayı alacak olan futbolcular Orkan gibi futbolculardır. Medel gibileri değil.

Daha as takımın fizik olarak hazır değil ki bu durumda yeni gelmiş takıma henüz alışmış adamların hazır olmasını bekleyelim ?

Nasri gol attı yazıyorlar orada burada.Ya Antalyaspor 'un Nasri'yi oynatmama gibi bir lüksü yok ki ? Tıpkı GS-Gomis gibi.Bizim yeniler hem geç geldi hem de şampiyon takıma geldiler.Medel ne yapacaktı şu 2 maç Atiba-Tolgay'dan daha iyi ki ? Pek katkı verecek gibi değil beli ki bekliyor.Şenol hoca keyfinden hazırlık maçı istemedi.Kaç kere dedi hafta boyunca yeni gelenler için hazırlık maçı diye.Eee demek ki oynatmayı planlıyor. Negredo oynasa Cenk 'den daha iyi ne yapacaktı ? Hee evet Cenk 1 gol net gol kaçırdı onu atabilirdi evet.Ama başka ? Ya takım hazır değil fizik yerlerde pas yapan yok daha dün gelmiş Negredo mu oynayacak ? Hem de Talisca ile ? 20 dk içinde ne yapacak ki deniyor bir de .Yapacak olan adam 3-5 dk içinde de bir şeyler yapar.Yanlış anlaşılmasın Negredo için bir karar vermiyorum burada kötü iyi diye  ama şu an yeterli değil şu an bu takım düzeninde oynayacak durumda değil.Bence oynasaydı Cenk'İn yerine etkili olamazdık Cenk sahada iken olduğu kadar.Ama ben olsam mesela Cenk yerine değil de bu maç Cenk kenarda Negredo ortada çift forvet denerdim çünkü 2 hafta sonra için Negredo'nun artık moral bulması lazım.Diğerleri böyle değil belki ama forvet başka.

Biraz genel yorum da yapmış oldum.

Yeniler de oynayacak sabredin, öyle yerli sevici inatlaşıyor falan diye yorumlar komik kaçıyor.Sen şampiyon kadrona hemen yeni adamları sokarsan olmaz.Yeniler de görmeli nereye geldiklerini.Baksınlar pabuç pahalı.
Onlar için hazırlık maçları düzenlenecek milli aradan sonra da Avrupa rotasyonu artık oluşmaya başlayacak.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 23:42:59 yoruk ]

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan'ın yerine N'diaye?

Hasbinallah ve ni'mel vekil...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar hoca iki maçtır zeminden şikayetçi. Yaz döneminde gerekli bakımlar yapılmadı mı veya tohumlamadan sonra gerekli süre mi geçmedi. Konu hakkında bilgisi olan var mı.?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

hocanın medeli istemediği varsayılırsa büyük bir mental problem çıkar ortaya
umarım öyle değildir
Nerden çıktı böyle bir düşünce? Medel ile ilgili bir problem yok. Oynamayan oyuncu sinirlenir bu normal.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arkadaşlar hoca iki maçtır zeminden şikayetçi. Yaz döneminde gerekli bakımlar yapılmadı mı veya tohumlamadan sonra gerekli süre mi geçmedi. Konu hakkında bilgisi olan var mı.?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer zeminden gerçekten şikayetçiysen gider bunu başkanla birlikte stad müdürüne söylersin.
2 maçta bunu basın önünde dile getiriyorsan kusura bakma kötü oyuna kılıf arıyorsun derim.

Etiketler: