Utku üçüncü kaleci olacak bir oyuncu değil. Potansiyeli olduğu için alınan bir kaleci ben de sezon boyunca idmanlarda bile kadroya giremeyerek nasıl geliştirecek kendini diyorum? Altyapıdan bir adamı alıp koyarsın kaleye Utku'yu da seneye Tolga'nın yerine hazırlarsın.
Lens'i Negrodo'yu Medel'i bile zar zor oynatan hoca Orkan'ı oynatmak için Babel'i mi Q7 mi Lens i mi kesecek? Geçen sene aynı muhabbeti Mitrovic için yapıyorduk şimdi Mitrovic yerine haldır haldır defans arıyorlar halen Tosic banko oynuyor, ilk 18 kuralı 21-22 olmasa ve Atınç sağlam olsa kadroya bile giremeyecekti Mitrovic.
Pektemek konusunda haklısın ama o konuyla ilgili devamlı yazıyorum 1 tane genç gelecek vaad eden forvet alınmadı yerli vveya yabancı devamlı defansa yatırım yaptık şu an onun acısını çekiyoruz biraz da hem Pektemek'e mecbur kalıyoruz hem de yerli kontenjanından dolayı sıkıntı yaşıyoruz.
Veli olayı ise bence tamamen çığrından çıktı artık 3 senedir yok yarım sezonluk maaşı verilip bonservisi eline verilebilir. ARtık takıma dönemeyeceği netleşti.
utku üçüncü kaleci sana göre birinci olacak potansiyeli var ben daha bir şey göremedim doğrusu.
lens negredo medel zar zor kadroya giriyor demişsin

adamlar daha yeni geldi medel takıma katıldıktan kaç gün sonra
forma aldı

hayatınız abartı üzerine kurulmuş mitrovice gelince bana takımda pepenin yedeği stoper
söylesene mitrovic dışında atınç diyorsun sol stoper biz arıyoruzda sol stoper arıyoruz ama mitrovic dışında elimizde sağ stoper yok
neden kimse bunu görmek istemiyor. pepe sakatlansa kart cezalısı olsa yerine kim oynayacak defşireceğimiz bir sağ stoper bile yok
marcelo oynarken geçen senede yoktu marcelonun oynamadığı maçlar kim oynadı yerine gerçekten düşünmedenmi konuşuyorsunuz
yoksa trollüyormusunuz sürekli kardeşim pepe sağ stoperimizdir yedeğide mitrovicdir bu gayet sağlıklı bir yapı inşallah hep pepe oynar
mitrovice iş düşmez kulübede oturur tosic sol stoperimiz onuda yedeğe düşürecek birini arıyoruz. atınç alt yapı kontenjanından
kadroya girdi böyle bir durum olmasa rüyasında bile göremez. Mitrovic gereksiz falan değil bir takımda 5 tane stoper olmak zorunda
en fazla sakat ve kart cezası verdiğimiz bölge elimizde kalacak olanda pepe mitrovic tosiç birde alınırsa vida 4 ediyor atınç düşünüldü
beşinci olarak sakatlandı şimdi açığı medel kapatır. pedro milosevic takımda olmayacak hoca söyledi.
orkana gelince neden kanat diyorsun orta sahanın her tarafında oynar şans bulamaz demek gibi bir şey olamaz kulübede oturması bile tecrübedir
yaşı genç yavaş yavaş ısındırılır Beşiktaşın kulübesinde alacağı tecrübeyi altta bir takımda onbir oynayarak alamaz.
genç oyuncu pişirilmesi gerekiyor büyük takıma alıştırılmalı bunu küçük takımda oynayarak yapamaz.
Tek düşündüğünüz 11 ötesi yok sizin için ligi 11 bitiriyor sanki mitrovic olmasa lyon maçına stopersiz çıkardık
marcelo kaç maç oynamamış yerine kim oynamış bir bak sonra gereksiz de.
kulübesi sağlam olmayan takım şampiyon olamaz siz 11 dışında her oyuncu gereksiz genç olsun kafasındasınız
sizin mantıkla adriano var canere gerek yok GG var becke gerek yok ama varmış demekki bak ligin ilk iki haftası
daha bunlar elimizde olmasa alt yapıdan iki bekle çıkacaktık maça