2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948858 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

Ülkedeki yabancı sınırından haberiniz olmamasına mı üzüleyim? Yoksa bahsettiğim şeyin aslında senin bahsettiğin şeyle aynı olmasına ama senin yanlış anlamana mı? :) Senin oyuncularına bir talip yok, gelenleri de elden çıkarmak için haraç mezat satmak veya göndermek zorundasın ama sen geçen sene elinde golcü yokken haldır haldır golcü arıyordun ve rakipler bunu biliyordu bunu kullandılar diyorum ben.

Yani işin özü satıcı sen olduğunda değişmiyor kural oyuncunun değeri ve alıcıların ne kadar çok istediğiyle alakalı değişiyor. Bu adamların hangileri değerli veya piyasada çok aranıyor orasını anlatmaya bile gerek yok sanırım.

bu senin iddian, kendi iddian üzerinden varsayımlar yapıyorsun. sanki tek seçenek maaşlarını bizim ödememiz, bonservisini vermemiz gibi bir seçenek de yok mu? kadroya girmeyecek oyuncu bir senesini böyle geçirmemek için hiç mi bir şey yapmayacak? senin iddian son güne kalırsa bizim elimizin mutlaka güçsüzleşeceği, ama öyle bir şey şart değil, her olasılık masada.

yerli oyuncu teşvik fonu diye bir şey var aslında, fakat bu kulüpler birliği tarafından uygunlanmamasına karar verilmiş. 14 yabancı oyuncudan fazla olan her oyuncu için 250 bin avro yatırman lazım, ama uygulanan bir kural yok.

Çevrimdışı abdusta

Vida nın menejeri Uğur Avadan demiş ki:
"Futbolcu adına Beşiktaş Kulübü ile görüşmeleri ben yürütüyorum. Vida ya Türkiye'den Beşiktaş dışında , İspanya dan ve Premier Lig'den çok ciddi teklifler var. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan oyuncuyu ikna etmek ve almak kolay değil. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay dan daha az bir süre var ve kurallara göre oyuncu ile görüşmek serbest. Bu transferi hangi kulüp ve yönetim yaparsa büyük iş başarmış olur ve bence yılın transferini yapmış olur. Şu an Beşiktaş için her şey olumlu ama kulüp bazında daha bir görüşme Yok. Umarım her şey olumlu sonuçlanır."

Vida konusunda yönetim ağırdan alıyorsa herşey kontrolü altında olması lazım
zira Kievle temasa geçmedi demeside abes.konusuyorlar tabi
bilinen ortada Vidayla yapılan yazılı bir protokol var ,Ugur neden bundan bahsetmemiş?bence pek yetkisi yok
zira vidanın menejeri kendisi zaten.
Burada Vidanın Ocak ayında gelmesinin kendisinede imza parası alacağı için kazancı var,
belkide Vida kendisi Ocak ayında gelmek istiyordur
sebebi çok basit 9.12.2017 de lige ara veriliyor
tekrar şubat 17.2018 de başlıyor ve sadece 3 mac kalıyor liglerin bitimine
Bizde ise 21 ocak 2018de 2ci yarı başlıyacak

Buda Vida için 1,5 aylık dinlenme süresi demek

şimdi siz vidanın yerinde olsanız hangisini tercih ederdiniz?
kontratı tamamlayıp hem 1,5 ay izin yapıp hemde imza parası almak istemezmisiniz?

Umarım yönetim anlaşmasını sağlam yapmıştır,Buna rağmen yaz döneminde cüzi bonservisiyle
transfer edilmeye çalışılıyor diyede haberler var,bundada ihtimal klube 1 Euro-Vidaya 1 Euro imza parası olabilirmi?

saygılar

Çevrimdışı 38life

Vida konusunda yönetim ağırdan alıyorsa herşey kontrolü altında olması lazım
zira Kievle temasa geçmedi demeside abes.konusuyorlar tabi
bilinen ortada Vidayla yapılan yazılı bir protokol var ,Ugur neden bundan bahsetmemiş?bence pek yetkisi yok
zira vidanın menejeri kendisi zaten.
Burada Vidanın Ocak ayında gelmesinin kendisinede imza parası alacağı için kazancı var,
belkide Vida kendisi Ocak ayında gelmek istiyordur
sebebi çok basit 9.12.2017 de lige ara veriliyor
tekrar şubat 17.2018 de başlıyor ve sadece 3 mac kalıyor liglerin bitimine
Bizde ise 21 ocak 2018de 2ci yarı başlıyacak

Buda Vida için 1,5 aylık dinlenme süresi demek

şimdi siz vidanın yerinde olsanız hangisini tercih ederdiniz?
kontratı tamamlayıp hem 1,5 ay izin yapıp hemde imza parası almak istemezmisiniz?

Umarım yönetim anlaşmasını sağlam yapmıştır,Buna rağmen yaz döneminde cüzi bonservisiyle
transfer edilmeye çalışılıyor diyede haberler var,bundada ihtimal klube 1 Euro-Vidaya 1 Euro imza parası olabilirmi?

saygılar

Ben Vida'nın yerinde olsam Şampiyonlar Ligi maçlarını kaçırmayı asla istemezdim.

Çevrimdışı tuncaboylu

satıcı biz olduğumuzda mı değişiyor bu kural? evvelki transferler dönemi için de "son güne kaldı, istediklerini vermek zorundaydık" fırtınası esiyordu. önemli olan oyuncuya ne kadar ihtiyaç olduğu, stopersiz sezona girmek üzere olan bir takım pepe ile franco'yu ayırt edemez, maaşlarını biz ödeyeceksek kalsınlar. 2016-17 sezonunda yönetimin düştüğü hata tok alıcı illüzyonuna kendini fazla kaptırmasıydı.

kasımpaşa ve antalya maçlarında ileride çoğalmamızda kusurlar oldu, geçen sene problem fırsatları değerlendirememekten kaynaklanıyordu, yoksa kutuya en az 3 oyuncuyla giriyorduk. yakın zamanda o alışkanlığımıza döneriz.
Tam da bunu yazacaktım. :claps:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

Ben Vida'nın yerinde olsam Şampiyonlar Ligi maçlarını kaçırmayı asla istemezdim.

menajerinin açıklamalarına çok takılmamak lazım, ama ben de oyuncuyu almak için en avantajlı olduğumuz dönemin bu olduğunu düşünüyorum. imza atıldıysa başka, fakat öyle bir şey yoksa ocak döneminde elimizdeki en önemli kozdan mahrum şekilde masaya oturacağız.

Çevrimiçi Necmi

katılıyorum, bence cenk 2 maç için üstüne düşeni yapanlar arasındaydı. şimdi cenk 1 gol kaçırdı die gömenler geçen sene başları abuş rize maçında birsürü kaçırırken koruma kalkanına alanlardı.
geçen sene siz abuşu gömerken bakacaksınız hangi mevkide oynatıldı diye
forvet forvetliğini yapmazsa eleştiririm siz abouyu eleştirirken çoğu maç kanat oynuyordu
bu adam birinci forvet olarak çıkıyor sahaya. onun üstüne düşen gol atmak gol kaçırdı diyede
gömmüyorum tam tersi on tane kaçırsın bu en azından atma isteği olduğunu gösterir.
cenk kutuya girmiyor pozisyonun içinde olmazsan nasıl atacaksın geçen sene gol kralı olacak
takım şampiyonluğa yürüyor kasımpaşa maçı 4 gol atmışız peşinden antep 4 gol atmışız
senin takımın forveti bu sekiz golün kaçını atmış osmanlı maçında iş işden geçmiş takım şampiyon olmuş lütfetmiş iki tane atmış
atamaz buna sözüm yok ama pozisyonada girmiyor giremiyor demiyorum girmiyor
sen topu alıp gidebilen biri değilsinki orta sahada ne işin var sanki topu kapıp yürüyeceksin
hepimiz biliyoruz cenkin son vuruş kalitesi çok iyi herkes yapabildiklerini yapmalı sen gir kutuya
illaki pozisyon olur 5 olur birini atarsın ama gir oraya ben cenk kötü oyuncu demiyorum işini yapmıyor diyorum
yoksa bu takımın birinci forveti olacak yeteneğe sahip. sen 26 yaşındasın cenk 32 yaşında burak senden daha haraketli

Çevrimdışı matias_27

Transfer haberi girecem birazdan telefon  bekliyorum

Az önce kasımpaşa maçının 90 dk tekrarını izledim dikkatlice sadece Q7 ye odaklanarak izledim sabırsızlanıyorum. Normalde futbolcularımızı eleştirmek huyum değil biliyorsunuz.  Ey adam bir atakta da top sende değilken kutuya gir be gir be. Yok cidden yok en arkaya atıyor kendini elini havaya kaldırıyor top istiyor o top sana gelse ne olur bi futbolcu bu kadar gol özürlüsü olabilir mi? Bakın senin takımının sağ açığı bi sezonda en az 8-10 gol atmazsa hiç bi zaman sağ açık oynayamaz. Üzülerek söylüyorum sadece ve sadece o da vodafone parkta ki maçlarda oynamalı o da artık 60 dan sonra gole İhtiyacımız olduğu ortadan delemediğimiz rakibin defansın önünü çok iyi kapattığı maçlarda oynatmalıyız başka çaremiz yok.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tangaz

forvet forvetliğini yapmazsa eleştiririm siz abouyu eleştirirken çoğu maç kanat oynuyordu
bu adam birinci forvet olarak çıkıyor sahaya. onun üstüne düşen gol atmak gol kaçırdı diyede
gömmüyorum tam tersi on tane kaçırsın bu en azından atma isteği olduğunu gösterir.
cenk kutuya girmiyor pozisyonun içinde olmazsan nasıl atacaksın geçen sene gol kralı olacak
takım şampiyonluğa yürüyor kasımpaşa maçı 4 gol atmışız peşinden antep 4 gol atmışız
senin takımın forveti bu sekiz golün kaçını atmış osmanlı maçında iş işden geçmiş takım şampiyon olmuş lütfetmiş iki tane atmış
sen topu alıp gidebilen biri değilsinki orta sahada ne işin var sanki topu kapıp yürüyeceksin
hepimiz biliyoruz cenkin son vuruş kalitesi çok iyi herkes yapabildiklerini yapmalı sen gir kutuya
illaki pozisyon olur 5 olur birini atarsın ama gir oraya ben cenk kötü oyuncu demiyorum işini yapmıyor diyorum
yoksa bu takımın birinci forveti olacak yeteneğe sahip. sen 26 yaşındasın cenk 32 yaşında burak senden daha haraketli

abuşun nerede oynadıgı önemsiz biz eleştirirken done veriyorduk madde madde sıralıyorduk ekürim pingi yüksek diyordu ben ona atletizm tabiri ile reaksyon zamanı kötü diyordum. hangi dilden anlıyorsanız ordan açıklama yapıyorduk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

abuşun nerede oynadıgı önemsiz biz eleştirirken done veriyorduk madde madde sıralıyorduk ekürim pingi yüksek diyordu ben ona atletizm tabiri ile reaksyon zamanı kötü diyordum. hangi dilden anlıyorsanız ordan açıklama yapıyorduk...

+ abuşun maaşı cenkin 2 katı bu arada...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ülkedeki yabancı sınırından haberiniz olmamasına mı üzüleyim? Yoksa bahsettiğim şeyin aslında senin bahsettiğin şeyle aynı olmasına ama senin yanlış anlamana mı? :) Senin oyuncularına bir talip yok, gelenleri de elden çıkarmak için haraç mezat satmak veya göndermek zorundasın ama sen geçen sene elinde golcü yokken haldır haldır golcü arıyordun ve rakipler bunu biliyordu bunu kullandılar diyorum ben.

Yani işin özü satıcı sen olduğunda değişmiyor kural oyuncunun değeri ve alıcıların ne kadar çok istediğiyle alakalı değişiyor. Bu adamların hangileri değerli veya piyasada çok aranıyor orasını anlatmaya bile gerek yok sanırım.
Senin sorunun empati eksikliği Serhat.

Gecen sene sen harıl harıl santrafor alırken, Porto da harıl harıl Aboubakar'dan kurtulmaya çalışıyordu. Ama eli zayıf olan yine bizdik, hep biziz.

Ne hikmetse biz alırken de son güne kalınca elimiz zayıflıyor, satarken de.

Pedro, Boyko ve Milosevic'e teklif gelmediğini nerede biliyoruz? Tüm teklifler senden mi geçiyor? Belki geldi de yükseltmelerini bekliyoruz.

PAOK harıl harıl kaleci arıyor belki de ya da Millanerios'un Pedro'ya çok fazla ihtiyacı var. Belki eli güçlü olan biziz, zayıf olan onlar. Pedro'ya 500 bin verip bir sene PAF'ta oturtsak biz ne kaybederiz, Pedro ne kaybeder? Neden eli zayıf olan biz olalım şu denklemde?

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 16:06:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Belki de hoca Cenk'ten bunu istiyor? :alala:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenk ne uzar ne kısalır. Bildiğimiz Cenk işte. Ceza sahasında bitiricidir, arada jeneriklik goller atar, orta sahaya gelse işe yaramaz, ileride beklese stoperlerin arasında kaybolur... Statikliği yüzünden asla birinci forvet olamayacak kalbur üstü bir futbolcu işte. Negredo ilk 11'e lütfen. Cenk'ten kötü olamaz bu adam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senin sorunun empati eksikliği Serhat.

Gecen sene sen harıl harıl santrafor alırken, Porto da harıl harıl Aboubakar'dan kurtulmaya çalışıyordu. Ama eli zayıf olan yine bizdik, hep biziz.

Ne hikmetse biz alırken de son güne kalınca elimiz zayıflıyor, satarken de.

Pedro, Boyko ve Milosevic'e teklif gelmediğini nerede biliyoruz? Tüm teklifler senden mi geçiyor? Belki geldi de yükseltmelerini bekliyoruz.

PAOK harıl harıl kaleci arıyor belki de ya da Millanerios Pedro'ya çok fazla ihtiyacı var. Belki eli güçlü olan biziz, zayıf olan onlar. Pedro'ya 500 bin verip bir sene PAF'ta oturtsak biz ne kaybederiz, Pedro ne kaybeder? Neden eli zayıf olan biz olalım şu denklemde?

Paok kaleci filan aramıyor, Arjantin liginden bedava kaleci aldılar durum böyleyken 2. bi yabancı kaleci mi alacaklar? Millanerios'un Pedro'ya ihtiyacı olduğunu nerden biliyorsun? Yahu 1 tane bile adam mı gitmez hepsinde mi bir şeyleri bekliyoruz? Hani kazara birisi giderdi. Ayrıca Millanerios ile davalık bi durumumuz var ben tekrardan o kulübe Başkan'ın göndereceğini sanmıyorum. Ben eli zayıf olan demiyorum son güne kalırsak elimiz zayıf olur diyorum, aradaki farkı anlatmak için kuzgunlarla haber mi göndereyim? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki de hoca Cenk'ten bunu istiyor? :alala:

Yanlış kişiden yanlış şeyleri istiyor o zaman :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mahmut

cenk kötü oynuyor demedim ama bu oyun lazım değil forvetse önce asli görevini yapacak
senin bahsettiklerini forvet yapmaz forvete yaparlar sorun burda işte eleştirdiğim bu cenk gol bölgesine girmiyor
kontra yapıldığında en uçta cenkin bitmesi lazım bakın nerde oluyor. forvet değil orta saha gibi oynuyor
top süremez adam geçemez tek yaptığı ya faul yapmak yada kendini yere atmak sayın bakın orta sahada bu şekilde kaç atağı bitiriyor
cenk bu takımın birinci forveti olarak çıkıyorsa her pozisyonda kutuda bitecek atar atamaz onu eleştirmem o zaman
ama kutuya girecek bu adam girmiyor. sıkıntı orda bu sene geçen seneden daha haraketli eyvallah ama onun haraketi yetmiyor
ne diyorum hep oyuncu önce mevkisinin gereklerini yerine getirecek cenkin asıl işi gol atmak başkalarına pozisyon yaratmak değil
bunu yaptıktan sonra ikinci işi yapabiliyorsa yapsın
Forvet icin nesnel olarak onemli olan yaptigi skor ve asist katkisidir. Adam 4 golunun 2sinde direk katkisi, Taliscanin golde de dolayli katkisi var. Simdi bu adam kutuyu girmiyor diye elestirmek bana anlamsiz geliyor ki kutuya girmedigine de katilmiyorum, Taliscanin golunde de girdigi bizzat goruluyor. Talisca icin de oyunda kayboldugu elestirileri var ama bu adam her mac gol attigi surece benim umrumda bile olmaz, demek ki onun isini ortasaha veya kanatlar bir sekilde ustleniyor ve o da skora yapiyor.

Çevrimdışı Egos

Paok kaleci filan aramıyor, Arjantin liginden bedava kaleci aldılar durum böyleyken 2. bi yabancı kaleci mi alacaklar? Millanerios'un Pedro'ya ihtiyacı olduğunu nerden biliyorsun? Yahu 1 tane bile adam mı gitmez hepsinde mi bir şeyleri bekliyoruz? Hani kazara birisi giderdi. Ayrıca Millanerios ile davalık bi durumumuz var ben tekrardan o kulübe Başkan'ın göndereceğini sanmıyorum. Ben eli zayıf olan demiyorum son güne kalırsak elimiz zayıf olur diyorum, aradaki farkı anlatmak için kuzgunlarla haber mi göndereyim? :)

kuzgun göndereceksen mesajı kısa tut, mesela "yönetim sınıfta kaldı" kısmını atla. onun dışında istediğin kadar kötümser olabilirsin, neticede hiçbirimizin söylediği kurgunun ötesine geçmiyor, daha 10 günlük zaman var.

Çevrimdışı tuncaboylu

PAOK olmaz AEK okur, Cenk Gönen'i bile alan bir takım oldu.

Bu adamlardan (Pedro, Aras, Milosevic ve Boyko) kurtulmak bizim için çok elzem değil.

4'ünün toplam maaşı 3 milyon euro. Yakarız en son, atla deve değil.

Ama ikisi sözleşmesinin son senesine giren ve öteki geçen seneyi de boş geçiren bu üç adam bu sene oynamak için fedakarlık yapmak zorundalar. Son güne kadar takım arayıp, gerekirse bonservis bile getirmek zorundalar.

Bizim yapmamız gereken sadece Pektemek'e takım bulmak. Çünkü onun maaşları biraz daha can yakıcı.

Çevrimdışı sozkul

ne çok ölü sevici varmış herif 7 milyon maliyetle düşük kalibre katkı yaptı üstüne çok kritik kırmızı ile olası uefa şampiyonluğu ihtimalini gömdü sonra gidip orda ahh porto vah porto ne çok özledim seni porto güzellemeleri yapıp hasbelkader bi üçleme yapınca millet mantar gibi türemiş "ben daha çok seviyordum, otur aşağı sende nereden çıktın ben daha çok seviyordum" die hoplayıp zıplıyor herkes  :D

Bizim çok önemli bir eksiğimizi kapatıyordu, delicilik, yırtıcılık ve tahmin edilemezlik.
Yavaş oynayan bir takımız, yaşlıyız, kapattığı bir açık olduğu için değerliydi bizim için.
Ama bu özelliklere zaten sahip Fransız takımlarında özel bir oyuncu olmayabilir, o başka mesele.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 16:29:07 sozkul ]

Çevrimiçi Necmi

Utku üçüncü kaleci olacak bir oyuncu değil. Potansiyeli olduğu için alınan bir kaleci ben de sezon boyunca idmanlarda bile kadroya giremeyerek nasıl geliştirecek kendini diyorum? Altyapıdan bir adamı alıp koyarsın kaleye Utku'yu da seneye Tolga'nın yerine hazırlarsın.
Lens'i Negrodo'yu Medel'i bile zar zor oynatan hoca Orkan'ı oynatmak için Babel'i mi Q7 mi Lens i mi kesecek? Geçen sene aynı muhabbeti Mitrovic için yapıyorduk şimdi Mitrovic yerine haldır haldır defans arıyorlar halen Tosic banko oynuyor, ilk 18 kuralı 21-22 olmasa ve Atınç sağlam olsa kadroya bile giremeyecekti Mitrovic.
Pektemek konusunda haklısın ama o konuyla ilgili devamlı yazıyorum 1 tane genç gelecek vaad eden forvet alınmadı yerli vveya yabancı devamlı defansa yatırım yaptık şu an onun acısını çekiyoruz biraz da hem Pektemek'e mecbur kalıyoruz hem de yerli kontenjanından dolayı sıkıntı yaşıyoruz.

Veli olayı ise bence tamamen çığrından çıktı artık 3 senedir yok yarım sezonluk maaşı verilip bonservisi eline verilebilir. ARtık takıma dönemeyeceği netleşti.
utku üçüncü kaleci sana göre birinci olacak potansiyeli var ben daha bir şey göremedim doğrusu.
lens negredo medel zar zor kadroya giriyor demişsin :alala: adamlar daha yeni geldi medel takıma katıldıktan kaç gün sonra
forma aldı :alala:  hayatınız abartı üzerine kurulmuş mitrovice gelince bana takımda pepenin yedeği stoper
söylesene mitrovic dışında atınç diyorsun sol stoper biz arıyoruzda sol stoper arıyoruz ama mitrovic dışında elimizde sağ stoper yok
neden kimse bunu görmek istemiyor. pepe sakatlansa kart cezalısı olsa yerine kim oynayacak defşireceğimiz bir sağ stoper bile yok
marcelo oynarken geçen senede yoktu marcelonun oynamadığı maçlar kim oynadı yerine gerçekten düşünmedenmi konuşuyorsunuz
yoksa trollüyormusunuz sürekli kardeşim pepe sağ stoperimizdir yedeğide mitrovicdir bu gayet sağlıklı bir yapı inşallah hep pepe oynar
mitrovice iş düşmez kulübede oturur tosic sol stoperimiz onuda yedeğe düşürecek birini arıyoruz. atınç alt yapı kontenjanından
kadroya girdi böyle bir durum olmasa rüyasında bile göremez. Mitrovic gereksiz falan değil bir takımda 5 tane stoper olmak zorunda
en fazla sakat ve kart cezası verdiğimiz bölge elimizde kalacak olanda pepe mitrovic tosiç birde alınırsa vida 4 ediyor atınç düşünüldü
beşinci olarak sakatlandı şimdi açığı medel kapatır. pedro milosevic takımda olmayacak hoca söyledi.
orkana gelince neden kanat diyorsun orta sahanın her tarafında oynar şans bulamaz demek gibi bir şey olamaz kulübede oturması bile tecrübedir
yaşı genç yavaş yavaş ısındırılır Beşiktaşın kulübesinde alacağı tecrübeyi altta bir takımda onbir oynayarak alamaz.
genç oyuncu pişirilmesi gerekiyor büyük takıma alıştırılmalı bunu küçük takımda oynayarak yapamaz.
Tek düşündüğünüz 11 ötesi yok sizin için ligi 11 bitiriyor sanki mitrovic olmasa lyon maçına stopersiz çıkardık
marcelo kaç maç oynamamış yerine kim oynamış bir bak sonra gereksiz de.
kulübesi sağlam olmayan takım şampiyon olamaz siz 11 dışında her oyuncu gereksiz genç olsun kafasındasınız
sizin mantıkla adriano var canere gerek yok GG var becke gerek yok ama varmış demekki bak ligin ilk iki haftası
daha bunlar elimizde olmasa alt yapıdan iki bekle çıkacaktık maça

Çevrimdışı ahmetemre

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/899605535561011200
medyaya göre büyük kriz var hoca ve yönetim arasında bu görüntüler doğruluyor :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarının bazı oyunculara bakış açısı elindeki kitabın değerini bilmeyen sahaf gibi: Absürt. Kimilerine ederinden fazla paye biçerken, kimileri değersizleştiriliyor. Zaten kalıbından büyük ceket giydirmemek lazım. Zira ceket vücuda oturunca nasıl yakıştığını da görüyoruz.
Alıntı yapılan: atalay
14 Kasım 2016, 13:30:25 »
Başarı diye tanımladığınız şeyler arttıkça kibir ve tahammülsüzlük eşiği de artacak. Sahip olduğunuz ve öne çıkardığınız değerler manzumeleri birer birer kaybolacak ki büyük bölümü zaten yok oldu.

Bu iki iletiyi her yeni dönemde transfer şımarıkları için alıntılıyorum. Büyük-küçük herkes; sevdiği oyuncuyu sevmediğine, yeniyi eskiye tercih ediyor. Oyuna bakan, oyunun ve oyuncunun eksikleri üzerinden yorumlayan bir avuç azınlık var. Ederinden fazla değer biçmeyin ama eldeki değeri de değersizleştirmeyin. 

Çevrimdışı tangaz

işin garip tarafı da şu aslında juve matuidiyi aldı 24 saat geçmeden 11de sahaya sürdü bize gelen oyuncular hiç mi antrenman yapmadan geliyorlar hepsi mi hazırlıksız oluyorlar :alala: bunu bize özel yazmadım ülke genelinde böle bi saçma dawranış hakim hocalarda...

Çevrimdışı atalay

Cenk'in eksikliklerini burada epeyce yazmışımdır. Fakat bana Cenk maliyetine Cenk'ten daha iyi Cenk rolü alabilecek bir oyuncu gösterin? O pozisyona, mevcut kurallar ve sınırlamalar da düşünülürse daha iyisini koyabildiğiniz veya üretebildiğiniz bir futbol aklına sahip misiniz? Niye oyuncuya kalıbından büyük ceket giydiriyorsunuz? Kadrodaki önemli parçalardan biri.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2017, 04:44:07 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

senin yabancı sınırından haberin yok sanırım :alala: dakka başı pektemeği gönderiyorsun :D

Çevrimdışı cursedofdragon

⚡️Bursaspor, Beşiktaşlı Andreas Beck'in menajeriyle görüştü. Yeşil beyazlılar, oyuncuya yıllık 800 bin Euro teklif etti.

Etiketler: