2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952688 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şimdi forumda geçmişe doğru yolculuk yapsam Aboubakar'ı herkesin kötülediğini görürüm. Şimdi bize gelirse ağır fark atarızı okuyorum. Gece ile gündüz gibi yorumlar. Elimizdekilerin kıymetini bilelim bence. Sonra kaybedince üzülüyoruz

Valla ben hiç kötülemedim kardeşim. Adamı Kweuke, Pektemek ile kıyaslayanlar, son vuruşu kötü diyenler, ezbere eleştiriler gırla gidiyordu :) Herkes kötülerken savunduk az dalga geçmediler :) Bize pivot santrafor lazımdan başka argüman yoktu (bu fikre tamamen karşıyım) Hayırlısı olsun diyelim. Negredo reyiz de gol kralı olsun :)

Çevrimdışı levitate

İnş Abou'yla gizliden sözleşme imzalarız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Şimdi forumda geçmişe doğru yolculuk yapsam Aboubakar'ı herkesin kötülediğini görürüm. Şimdi bize gelirse ağır fark atarızı okuyorum. Gece ile gündüz gibi yorumlar. Elimizdekilerin kıymetini bilelim bence. Sonra kaybedince üzülüyoruz
herkes derken :alala: eminmisin :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

herkes derken :alala: eminmisin :bandit:
Lafın gelişi. Yoksa ben kötülediğimi hatırlamıyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Lafın gelişi. Yoksa ben kötülediğimi hatırlamıyorum
hadi leynnn benim dışımda savunanı hatırlamıyorum
tek başıma duruyordum @tangaz elebaşıydi  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

bende savunuyordum abi çok savundum :D

Ç.rizespor maçında biraz kötüledim ama yalan yok ama ilk geldiği zamandan beri baya iyi oldugunu söyledim :D

Çevrimdışı 38life

İlk 2 hafta sonunda 17 takım puan kaybı yaşadı.

İşte bu sene böyle bir lig olacak...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu meseleyi çözse çözse @mylife1903 çözer  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bu meseleyi çözse çözse @mylife1903 çözer  :D
ne çözecek gömücülerden biride oydu

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne çözecek gömücülerden biride oydu
İşte baş gömücü olduğu için tüm gömücüleri tanır

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş Domagoj Vida ile Ocak ayı için sözleşme imzaladı

Ajans Beşiktaş

Bu yeni degilki!
imzalı protokol vardı ama biz kieve 1 milyon Euro verip daha erken almak istiyoruz

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Son 7 hazırlık maçı ve 3 lig maçında toplam 12 gol attı :) Bonservisi için 18 milyon € isteniyor :)
http://www.cmjornal.pt/desporto/futebol/detalhe/turcos-insistem-em-aboubakar

fb 20milyon Euro teklif edecekmiş

saygılar

http://www.cmjornal.pt/desporto/futebol/detalhe/turcos-insistem-em-aboubakar

fb 20milyon Euro teklif edecekmiş

saygılar
Abuş'un UCL'de olmayan bir takımda oynayacağını düşünmüyorum abi.

Saygılar bizden.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi murat

keşke verseler 20 milyon.bunları abubakarda kurtaramaz.önce ayı yerine bir panter lazım.

Çevrimdışı artena_condari

Ne Abu 18 milyon eder ne de bize gelse ağır fark atarız. Farklı bir oyuncu tipi olduğu için bazı oyunlarda çok işimize yarar. Ama Negredo ile oyunu daha iyi tutarız. Gomez'de olduğu gibi.

Katiliyorum, Aboubakar yetenek hususunda sikintisi olmasa da oyun zekasi ve  disiplini bakimindan epey sikintili. Ne Besiktas'in ne de Premier League'de veya La Liga'da iyi bir takimin as santraforu olabilecek bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 01:10:18 artena_condari ]

Çevrimiçi Necmi

keşke verseler 20 milyon.bunları abubakarda kurtaramaz.önce ayı yerine bir panter lazım.
20 verseler ne olur 30 verseler ne olur abou gidermi bunlara
hayal satıyorlar. 35 yaşındaki adamımı alıyor parayı bastırsın alsın
abou porto ile bile imzalamıyor. Önümüzdeki 5 yıl şl oynamayacak bir takıma neden gelsin :D
sanki bonservis ödeyince olyor bu işler aboununda çok umrunda porto 20 kazanmış

Çevrimdışı tangaz

kör ölür badem gözlü olur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mahmut

Valla ben hiç kötülemedim kardeşim. Adamı Kweuke, Pektemek ile kıyaslayanlar, son vuruşu kötü diyenler, ezbere eleştiriler gırla gidiyordu :) Herkes kötülerken savunduk az dalga geçmediler :) Bize pivot santrafor lazımdan başka argüman yoktu (bu fikre tamamen karşıyım) Hayırlısı olsun diyelim. Negredo reyiz de gol kralı olsun :)
Pivot santrafora neden karşısın? Hücumda genelde Caner ve Q7'nin kenar ortalarıyla gol buluyoruz, ayrıca Talisca'ya indirilecek toplar birçok gol fırsatı yaratır.
Sence ne tip bir santrafor lazım??

Çevrimdışı mellfred

Çok yazık oldu gerçekten. Adam cidden coştu. Başkan paraya kıyıp alsaydı keşke.
Hangi parayı bassaydı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Pivot santrafora neden karşısın? Hücumda genelde Caner ve Q7'nin kenar ortalarıyla gol buluyoruz, ayrıca Talisca'ya indirilecek toplar birçok gol fırsatı yaratır.

Şenol hoca'nın istediği pivot santrofurdu  :tabe:

Çevrimiçi COB

Içimden bir his Gustavo Gomez'i kiralik alacağiz diyor.

Çevrimdışı klubnika01

Şunu bırakayım buraya.olay taze sanırım  :)

Çünkü bu taktikle Avrupa'da başarı gelmiyor kardeşim. Örnek 15-16 sezonu. Geçen sene ise Abu mal gibi kendini attırmasaydı finale yürüyorduk. Ayrıca Talisca varken pivot santraforun verimli olamayacağını düşünüyorum. Set hücumunda şut için boş alan bulamıyor. Klasik 10 numara özellikleri zaten sıkıntılı. Pivot santrafor için içeri daha çok kateden kanatlar ve Sosa tarzı bir adam lazım. İstediğim tip santrafor sence belli değil mi? Çocukken Madida'yı, Amokachi'yi severdim. Ben santraforun suya inen öküz gibi ceza sahasına girenini seviyorum. Modern futbolun gereklerine daha çok uyduğunu düşünüyorum. Ayrıca benim aklıma pivot diyince Gomez değil Almeida, Guiza filan geliyor. Gomez şahsına münhasır bir adamdı. Büyük golcüydü.

Çevrimdışı mellfred

Aşkolsun ağabey ben de savundum. Başlarda değil tabi

Etiketler: