Dünkü maçta top ezmeden (başarısız pas top ezmek değildir!) dikine doğru ve sade oynayan oyuncumuzdu. Tam daha kaliteli işler yapmaya başladı ama oyundan alındı.
Oğuzhan'ı 4-5 senedir dikkatle izliyorum. Attığı pasların şeklinde şemalinde artistliğe evrilen bir şey yok. 4 sene öncede şaşırtarak iş yapmaya çalışıyordu, bugünde. Sosa takımdayken neden daha verimliydi? Artistlik yüzünden mi veriminin düştüğünü! düşünüyorsunuz.
Geçen sene kötü oynadığı kısmına hiç katılmıyorum. Geçen sene de iyiydi. Ama siz defansta Medel hücumda Messi etkisi beklediğiniz için kötü görüyorsunuz. Halbuki elinizde daha basit veriler var. Oğuzhan takımda yoksa pas kalitesi düşüyor, ikili oyunlar yok oluyor!
Orta sahanın rahat geçilme sebebi olarak Oğuzhan'ı gösterdin. Bu problemi tek ve salt oyuncu üzerinden okumaya çalışırsan doğru eleştiri yaptığını düşünmemi bekleme.
Yazacak şeyler var mesela gol-asist oranı. Quaresma-Sosa-Talisca-Cenk-Aboubakar-Gomez-Olcay, bu kadarı yeter...
Tepki ve eleştiri olacak ama bence seninkiler çok yanlış.
Demek hocada yanlış o zaman oziyi çıkardı oyundan.
ben hiç bir oyuncuya duygusal bakmam burdaki bir çok yorum duygusal veriliyor
sevilen bir oyuncuysa maçın içinede etse görmezden geliniyor
sevilmeyen bir oyuncuysa mükemmel oyunda oynasa hata aranıyor.
Ozi evet dediğin gibi anlık parlamaları olan ama hiç bir şekilde devamlılığı olmayan bir oyuncu
bu adamın merkezde oynadığını unutuyoruz 10 numara olsa tolere edilir ama 8 numarada
olunca git geller tolere edilemiyor.
Bir ara orta saha diye bir şey kalmadı oyunda komple direnç düştü otur maçı sağlıklı bir şekilde izle
orta sahada direnç neden düştü hangi hatalar buna neden oldu. Ben oziyi geçen senede çok eleştirdim
bu konuda iyi bir atiba olduğunda ozinin defoları görünmüyor bu olmadığı anlamına gelmiyor oyun aklı çok
yüksek bir oyuncu böyle olunca beklentide daha yüksek oluyor. Tolgayın dikine oynamasını seviyorum
ama oda bazı ekzantrik işlere kalkıştığında kızıyorum futbol basit oynanmalı basitçe yapacağın bir işi
zor yoldan yapmaya çalışmamalısın ozide zaman zaman tolgayda bu var orta sahada merkezde olunca bu
kaptırdığında bedeli ağır oluyor.
neyse en azından geçen seneki geride top çevirme olayımız bitmeye başladı marcelo gidip topu dikine oynayan
pepe gelince bu sıkıntı bitecek gibi duruyor. Quaresmanın pas oyununa dönmeside iyiye işaret oyun aklında
düzelmeler var sadece sıkıntı oyuncuların performans düşüklüğü. Tabi hocanında performans düşüklüğü
Babel ikinci yarı tamamen tükenmişti nasıl göremedi. Babel yerine quaresmanın çıkartılmasına ben bile isyan ettim bu sefer

medel hazır değil belli oldu lensin takıma uyum sağlaması zaman alacak bunu 11 başlayarak çözer bir iki maçta
toparlar ama negredonun artık takıma girmesi lazım cenk geçen seneden iyi mücadeleci ama takım forvetsiz oynuyor
çünkü cenk forvet gibi oynamıyor.