2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939844 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

ooofff offfffff
Dünkü beraberlik moralimi çok bozdu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

geçen seneki başak maçında yediğimiz gol öncesi

Takımın sahaya dizilişi , yayılışı ,pozisyon alması vb ortada ...
şimdi orta sahaya  medel  değil0 makalele,gattuso falan kralını getir bu dizilişle herşey hikaye.
Hoca detaylara boğulup oyuncuların bireysel özelliklerine dayalı çözüm arayıp buldukça ve bunu her yaptığında bütün resmi kaçırıp takım olarak eksik yaptıklarımızı göz ardı ettikçe dediğin gibi takımda Makalele, Gattuso gibi kaliteli futbolcular olsa bile sorunumuza çözüm olmayacak. Oyuncuya dayalı sistem tam çözüm sunmadığı gibi başka başka sorunlar da çıkarabiliyor. Hoca bazı tercihlerini gözden geçirip teknik ekibinden de yardım alarak doğru bir rota çizmeli. Takımın oyuncu kalitesi arttıkça doğal bir şekilde Hoca'nın eksikleri daha gün yüzüne çıkıyor.

Çevrimdışı bordele

Hoca 55. dk ile 75. dk lar arasını ben nasıl televizyondan izleyip hiçbir şey yapamıyorsam o da aynı şekilde izledi. Oysa o kadar çok seçeneği vardı ki ;

Dk:55'te yapılabilecek değişiklikler;

1- babel - lens
2- Talisca - medel ( sarı kartı var karşı takım üstüne oynuyor çıkar kafan rahat etsin at oğuzhanı öne. )
3- Cenk- Negredo ....

Bunlardan biri yapılabilecekken gitti anlamsız bi şekilde iki oyuncu değişikliğini aynı anda yaptı. Bence tüm hata hocanın. Babel gol attı diye gitti quaresmayı çıkardı, cenk anlamsız sahada. oohooo  yani. Bunları skordan tamamen bağımsız söylüyorum.

Asıl soru şu: İki haftadır sadece penaltıdan gol atan cenk bursa maçında 11 başlar mı ?

Av zamanı

Çevrimdışı klubnika01

Siz futboldan anladığınızdan emin misiniz ?
senin futbol görüşün 3 maçtır oynanan oyundan ve ciddiyetten memnunsa senle tartışmaya girmem zaten

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sene şampiyon olamayız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

senin futbol görüşün 3 maçtır oynanan oyundan ve ciddiyetten memnunsa senle tartışmaya girmem zaten

Dün oynanan oyundan memnunum , ceza sahamıza girememiş takımdan yediğimiz 2 saçma golle kaldığımız beraberlikte , daha sezonun başında sızlanacaksam bu sezon bitmez.

Her sene başı aynı terane.

Aynı yorumlar.

Sıkıldım..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şampiyonluğa İnanmayan gölge etmesin yeter..

Erman Toroglu , Rıdvan Dilmen vb. dinlemeye devam edin siz.

Ben bu takıma sonuna kadar güveniyorum. Şampiyon olsada olmasada.

Çevrimdışı atalay

Kasımpaşa, Beşiktaş'ı geniş alanda oynattı. Antalya ise oyunu tamamen 1v1 savunma üzerine kurguladı. Bunun dünkü 60 dakikadaki yüksek mobilite ile ilgisi var. Topa sahipken alanları iyi kullandık. Fakat yeterli değil. Golde Babel'in ve ilk yarının sonunda Oğuzhan'ın, Cenk'in boşalttığı alanlara yaptığı koşular dışında aksiyon bölgelerine merkez üzerinden yeterince oyuncu sokamadık. 60'dan sonrasındaki tipleme üzerinden yapılan müdahaleyi yanlış buluyorum. Topa sahip değilken, bir dolu defo var. Bunu çözemiyorsanız; daha fazla topa sahip olup, topu geri kazanma sürelerini daha aşağı çekeceksiniz. 
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 18:21:51 atalay ]

Şampiyonluğa İnanmayan gölge etmesin yeter..

Erman Toroglu , Rıdvan Dilmen vb. dinlemeye devam edin siz.

Ben bu takıma sonuna kadar güveniyorum. Şampiyon olsada olmasada.

olamayız bence şampiyon yeni malatya şampiyon olur : D

Diğer takımlar 33 maçın hepsinide kazanırlar :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

olamayız bence şampiyon yeni malatya şampiyon olur : D

Diğer takımlar 33 maçın hepsinide kazanırlar :D

Akhisarda baya iyi :)

Çevrimdışı Gökhan Almar

buraya 2 tane daha ekliyoruz.
Geriden gelerek okuyorum cevap verilmis olabilir. Cepheden gelen sutlarda kalecinin one cikmasina hata demek cok cok cok garip. Açıyı daraltmak icin kalecilerin yaptigi ve onlara soylenen, kesinlikle yapmalari gereken bir sey.

Akhisarda baya iyi :)

Akhisar'ın köftesi iyi manisada askerlik yaptım baya iyi köftesi var :D

Çevrimdışı atalay

Bundan sonra burayı böyle kullanmak lazım: Gol attık, gol yedik, kazandık, kaybettik, yanlış değişlik, transfer, niye oynamıyor?..
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2017, 01:02:44 atalay ]

Çevrimdışı bordele

Bundan sonra burayı böyle kullanmak lazım: Gol attık, gol yedik, kazandık, kaybettik, hoca formsuz, yanlış değişlik, şampiyon olacağız, şampiyonluğa inanmayan, transfer, niye oynamıyor?...

Hayır ! Oyun pratiği, saha içi dinamikleri, yerleşim planı ve kompakt yapıdan başka bir şey yazılmamalı.
Av zamanı

Çevrimdışı atalay

Hayır ! Oyun pratiği, saha içi dinamikleri, yerleşim planı ve kompakt yapıdan başka bir şey yazılmamalı.

Yerleşim planı ifadesini kullanmam. Saha parselizasyonu olabilir.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi benim görüşüm şu deplasman maçlarına ne olursa olsun q7yle cıkılmaz bide arkasında beck olunca sağ taraf felc oluyo atak olmuyo eskiden orta filan acardı atak olurdu şimdi q7 onuda yapamıyor acilen gg ve lense teslim etmek lazim orayi sol desen babel golü atti başka bisey yapmadı allahtan solda caner varda bindiriyo orta acıyo her ortası tehlike yaratıyor orta sahaya bastan dedim tolgay oguzhan cıkılmaz ikiside aynı tur bir farklılık göremiyorum babeli yedeklicek bir adam sart cenk onu kacırdı direk cıkar al negredoyu orta kesen bir caner var kullanmak lazim negredoyu bu arada bu yazim deplasman maclarına icerdeki maçlarda sorun yok herturlu oynariz golu buluruz taraftarı arkamiza alinca ucariz ama deplasmanlarda boyle çıkmasın...

Çevrimiçi Necmi

Dünkü maçta top ezmeden (başarısız pas top ezmek değildir!) dikine doğru ve sade oynayan oyuncumuzdu. Tam daha kaliteli işler yapmaya başladı ama oyundan alındı.

Oğuzhan'ı 4-5 senedir dikkatle izliyorum. Attığı pasların şeklinde şemalinde artistliğe evrilen bir şey yok. 4 sene öncede şaşırtarak iş yapmaya çalışıyordu, bugünde. Sosa takımdayken neden daha verimliydi? Artistlik yüzünden mi veriminin düştüğünü! düşünüyorsunuz.

Geçen sene kötü oynadığı kısmına hiç katılmıyorum. Geçen sene de iyiydi. Ama siz defansta Medel hücumda Messi etkisi beklediğiniz için kötü görüyorsunuz. Halbuki elinizde daha basit veriler var. Oğuzhan takımda yoksa pas kalitesi düşüyor, ikili oyunlar yok oluyor!

Orta sahanın rahat geçilme sebebi olarak Oğuzhan'ı gösterdin. Bu problemi tek ve salt oyuncu üzerinden okumaya çalışırsan doğru eleştiri yaptığını düşünmemi bekleme.

Yazacak şeyler var mesela gol-asist oranı. Quaresma-Sosa-Talisca-Cenk-Aboubakar-Gomez-Olcay, bu kadarı yeter...

Tepki ve eleştiri olacak ama bence seninkiler çok yanlış.
Demek hocada yanlış o zaman oziyi çıkardı oyundan.
ben hiç bir oyuncuya duygusal bakmam burdaki bir çok yorum duygusal veriliyor
sevilen bir oyuncuysa maçın içinede etse görmezden geliniyor
sevilmeyen bir oyuncuysa mükemmel oyunda oynasa hata aranıyor.
Ozi evet dediğin gibi anlık parlamaları olan ama hiç bir şekilde devamlılığı olmayan bir oyuncu
bu adamın merkezde oynadığını unutuyoruz 10 numara olsa tolere edilir ama 8 numarada
olunca git geller tolere edilemiyor.
Bir ara orta saha diye bir şey kalmadı oyunda komple direnç düştü otur maçı sağlıklı bir şekilde izle
orta sahada direnç neden düştü hangi hatalar buna neden oldu. Ben oziyi geçen senede çok eleştirdim
bu konuda iyi bir atiba olduğunda ozinin defoları görünmüyor bu olmadığı anlamına gelmiyor oyun aklı çok
yüksek bir oyuncu böyle olunca beklentide daha yüksek oluyor. Tolgayın dikine oynamasını seviyorum
ama oda bazı ekzantrik işlere kalkıştığında kızıyorum futbol basit oynanmalı basitçe yapacağın bir işi
zor yoldan yapmaya çalışmamalısın ozide zaman zaman tolgayda bu var orta sahada merkezde olunca bu
kaptırdığında bedeli ağır oluyor.
neyse en azından geçen seneki geride top çevirme olayımız bitmeye başladı marcelo gidip topu dikine oynayan
pepe gelince bu sıkıntı bitecek gibi duruyor. Quaresmanın pas oyununa dönmeside iyiye işaret oyun aklında
düzelmeler var sadece sıkıntı oyuncuların performans düşüklüğü. Tabi hocanında performans düşüklüğü
Babel ikinci yarı tamamen tükenmişti nasıl göremedi. Babel yerine quaresmanın çıkartılmasına ben bile isyan ettim bu sefer :D
medel hazır değil belli oldu lensin takıma uyum sağlaması zaman alacak bunu 11 başlayarak çözer bir iki maçta
toparlar ama negredonun artık takıma girmesi lazım cenk geçen seneden iyi mücadeleci ama takım forvetsiz oynuyor
çünkü cenk forvet gibi oynamıyor.

Çevrimdışı wbishop82

Takım henüz temposunu bulamadı.ritmimizi bulduğumuzda çok daha iyi olacağız orası kesin. Negredo nun Cenk ten bi an önce formayı almasını istiyorum ve diliyorum. Ağır , duvar olamıyor , uzun havadan gelen toplarda çok çok etkisiz , adam geçemiyor. Çaba var ama artık seviyemiz için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Atanımız iyi olsa şu temposuz halimizle bile 5 atardık dün akşam. Bu kadar topa sahipken biraz duvar olacak kafa topu alacak birebir gidecek adam bu skoru yaratırdı. Bu puan kaybı evet telafi ediliebilir ama bu saçma kayıplar ilerde can sıkıyor. Ligin 2. yarıları çetin oluyor. bizim maksimum puan yapabileceğimiz dönem ilk yarı.fikstür 2.yarı çok acaip. Puan avantajı ilk yarıda bizde olmalı.Bakın 2.yarı deplasmanlarımız.

antalya-bursa-konya-trabzon-başakşehir-galatasaray. işte bu deplasmanlara çıkarken avantajı elimizde tutmalıyız.çok erken diyen çıkabilir ama geçen sene de karabük,kasımpaşa deplasmanları için ah vah diyorduk.artık alacaksın dün kü maçı.saçma sapan hediyeler veriyoruz.böyle olmamalı.

olay diyorum çok basit.atanın tutanın iyi olacak.cenk 3. gol ü atamadı,fabri uzaydan topu içeri aldı.olay bu kadar basit.saygılar

Çevrimdışı atalay

Nagelsmann'ın Hoffenheim'ı, L'Pool maçında bir kez bile plansız uzun vurmadı. Baumann'dan başlayarak oyun kurdular, first line'da üçlünün arasına Kerem de girince, baskıdan çıktılar. Vogt, Kerem ile birkaç pozisyonda switch yaptı, iki wing back de oyuna genişlik kattı. Pas metrajını zaman zaman kısa tutup, yüksek açılı paslarda orta metrajlı kenar topları oynadılar. Uzun atarken ise Wagner'in vücuduna yine yüksek açılı toplar ile planlı oynadılar. Metot.

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 15:32:07 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Fabriyi çok severim hatta herkes yüklenince özellikle ikinci golü belki de 10 kere izledim. Taç sırasında normal sayılabilecek seviyede önde duruyor sonra hemen kendini geriye atıyor (ki bu hareket doğru) ama geriye atarken kaleyi ortalayamadığı için sol tarafa yakın kalıyor bu nedenle de sağına gelen topa uzanamadı. Kaldı ki top köşeye falan da gitmedi, ortanın biraz sağından gol oldu. Underworld'un paylaştığı resimlerde de dikkat edersen kaleyi ortalayamama problemi olduğunu görürsün.

İlk golde de top 90'a falan gitmiyor bildiğin kurtarılabilecek seviyede ama çok sert vurdu.
kale arkasından bir görüntü vardı topa vurulduğunda topun gelişine göre durduğu yer doğruydu
top rakibe çarpıp yön değiştirince ters ayak yakalandı. yapabileceği bir şey yoktu topun rakibe çarpıp yön değiştirceğini öngöremezsin.
ilk goldede tuttuğu yer iyiydi. orda dışa şut zor seçenekti yakın tarafı kapatması doğruydu.
o topa öyle vurup içeri sokabiliyorsa helal olsun der geçersin hata aramazsın
ben lyon maçındaki içerdeki maçta kurtarışları yapan geçen hafta etoo nun ayağındaki topu alan kaleci varsa kalede
kaleci var derim uzaktan top rakibe çarpmış girmiş olur böyle şeyler adam jenerik gol atmış olur.
kalede kaleci olması gerektiğinde kalede kapı gibi duran bir kalecimiz var farkında değiliz ama ne golleri önlüyor erken refleksleri
sayesinde. hatalı gol yemiyormu yiyor her kalecide sezonda böyle bir kaç hatalı gol yer.
rakip bu kadar kolay şut atıyorsa eleştirilecek kaleciden önce oyuncular olmalı hiç bir rakip
Beşiktaş kalesine bu kadar kolay vurmamalı.
Bir şey daha pepeye dikkat edin tuttuğu yere bir bakın şutta rakibin uzak köşeye vurmasını engelliyor
kapattığı yer mükemmel kalecinin uzanamayacağı noktayı kapatıyor rakibin kaleciye doğru vurmasını
sağlıyor ordaki şansızlık topun rakibe çarpıp pepenin kapattığı tarafa yönlenmesi oldu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

buraya 2 tane daha ekliyoruz.
Fabri nin sagi sikintili belli oldu bu

Sagina gelen 8 sutun 6 sini yemiş

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Tarihe not düşülsün: Tosic'i bu maç özelinde beğendim. Half-space bölgesine gönderdiği iki top, geriden alan kullanarak çıkışları ve koridor üzerinden oyunları iyiydi.

Beşiktaş, güçlü tarafının üzerine koymalı ve geliştirmeli. Tosic bile iki tane half-space bölgesine pas attı. Sağ kanattan oyun olgunlaşmadı; Talisca, orta çizgiye kadar gelip, oyunu açtı; Oğuzhan, merkeze oyuncu çekti; Caner, genişlik vererek rakip beki merkezden uzaklaştırdı; Cenk, koridoru kullanıp, top istedi; Tosic, half-space bölgesine pas attı; Babel, Cenk'in bölgesinde koşu yaptı ve golü attı.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 15:38:48 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın üç resmi maçında girdiği deorganize olmayan pozisyonlarına bir göz atın. Organize pozisyonlarının ikisi dışında tamamında kim var?

Çevrimdışı Erdemm

Arkadaş ne kadar çok karamsar insan var..
devre arası yedek kulübesinde lens medel negredo adriano yanyana yedek bekliyor diye geyik yap,
maç sonu toptan gömücülük..  :steamed:  :)
Şampiyonlar ligi çeyrek final, 16. Şampiyonluk şimdiden hayırlı olsun..
Takımın keyfini çıkarın..  :ok:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İyi golcün varsa ve fiziksel olarak da hazırsa oyuna o başlar ekstra ihtiyaç durumunda iki numara oyuna dahil edilir.  Yanlışım varsa düzeltin gördüğüm kadarıyla Negredo fiziksel olarak iyi durumda. Takımla birlikte oynadıkça uyum işi de kısa sürede halledilir. Negredoya Gomez'e tanınan şans ve süre verilirse +25 yapacaktır.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: