Gömecek misin başlayalım mı abi? Mesele prens cenk'in oyunda kalışından başlayalım mı
Hocayi 25yildir izliyoz herhalde hep ayni, takintilari var guvendigi adamlari var gomulecek bisi yok, puan kaybi olacaktir, lig uzun maraton hoca ise kendi icinde tutarli, tutarli oldugu ve uzun vadede hep hakli ciktigi icin hocamiza guven sart.
Yardimci almamasi konusu her puan kaybinda gundeme gelecektir.
Maryo gomezi oturttu adam negredo kim maryonun yaninda, oturacak. Sampiyon takima gelip hemen ilk11 oynamak oyle kolay degil. Hem nokta atisi olacaksin hem de pepe gibi sivin olacak, negredo daha et mi balik mi belli degil. Medel dun boktu bugun koktu, oguzhani mi kesecek.
Lense gelince daha yedigi baklavalari sicmadi hemen ilk11 mi ciksin.
Takim oturur.
Ha bana kalsa kendi fikrim cat diye sampiyonluk sonrasi kovmustum hocayi, uclu oynatacak bir adam getirmistim.
Ikinci gol tartismasi olmus o gol fabri kadar medele de yazar, nejipjan girse ordan vurdurmazdi, medel daha hangi takimda oynadigini hangi kaleye hucum ettigini anlayana kadar 50mden gol yedik. Hoca da baski olmasa medeli falan sokmazdi bence, nejipjani sokardi oyunu tutmak icin.
Toparlanir takim, bu mac yol kazasidir, herifler cezasahasina giremedi, panik yok!